CV ketel Amsterdam

CV-ketel reparatie Amsterdam

Cor van Meer biedt 24 uursservice via 085 500 9935!

Woont u in Amsterdam en heeft u een probleem met uw CV-ketel? Bij Technisch Bureau Cor van Meer bent u aan het juiste adres voor zowel de reparatie en installatie, als het onderhoud van uw verwarming. Wij beseffen dat het voor u van cruciaal belang is dat de CV-ketel naar behoren werkt. Daarom werken wij al jarenlang samen met de beste specialisten op het gebied van de CV-service. Naast praktische ondersteuning, zijn wij uiteraard ook bereikbaar in Amsterdam voor vragen over het onderhoud dat u zelf aan de CV-ketel kunt uitvoeren, het afsluiten van een onderhoudscontract, of de kosten voor reparatie en installatie. Bel met 085 500 9935 voor direct contact. Wij kunnen vandaag nog bij u in Amsterdam in zijn om een storing van de verwarming te verhelpen!

Contactformulier

Omschrijving opdracht (*)

Gelieve dit veld leeg te laten.

24uurs CV-service bij spoedgevallen

Omdat wij begrijpen dat u bij een storing niet lang wilt zitten met een CV-ketel die niet naar behoren werkt, kunt u bij ons terecht voor een 24uurs CV-service. Dit betekent dat u bij het vermoeden dat de verwarming kapot is, of bij acute storing, altijd een verwarmingsmonteur kunt bereiken. Of dit nu midden in de nacht is, of ’s ochtend vroeg: wij kunnen garanderen dat er altijd een monteur in Amsterdam actief is, die de reparatie van uw CV-ketel zal kunnen uitvoeren. Onze service voor reparatie bij storing is bereikbaar via 085 500 9935, of vul het contactformulier in. Geef hierbij aan dat u in Amsterdam woont!

Reparatie

Zelfs na een professionele installatie, kan het voorkomen dat er een reparatie moet worden uitgevoerd op de CV-ketel. De reparatie kan onder meer uitgevoerd worden op de leidingen bij vervallende druk, of op de warmtewisselaar bij problemen met de temperatuur. Hoewel het mogelijk is om een dergelijke reparatie zelf uit te voeren, is hiervoor wel enige handigheid nodig. Wij raden daarom altijd aan om bij storing, en mogelijke reparatie contact op te nemen met de CV-service van een verwarmingsmonteur uit de omgeving van Amsterdam. Acties die u zelf kunt uitvoeren om de verwarming optimaal te laten werken zijn:

Onderhoud van uw verwarming

Naast de installatie en reparatie van uw CV-ketel, zijn wij in Amsterdam ook actief in het verzorgen van het onderhoud van de verwarming. Het is van belang dat u ervoor zorgt dat uw verwarmingsketel van goed onderhoud wordt voorzien. Hiermee voorkomt u een ongewenste storing, en vermijdt u tevens gebreken zoals een verroest expansievat of een probleem met de warmtewisselaar. Het onderhoud van de verwarming kan u het beste overlaten aan een professional. Deze heeft de CV-ketel binnen no time weer in optimale staat. Sluit voor het beste onderhoud een onderhoudscontract af bij één van de professionals uit Amsterdam. Dan verzekert u zichzelf van goed onderhoud en het behoud van de fabrieksgarantie.

bellen met CV monteur AmsterdamCV-service

CV-ketel reparatie

Cor van Meer beoordelingen

Werkgebied Amsterdam

Ruim 25 jaar ervaring

Bij de CV-Service van Cor van Meer werken alleen erkende verwarmingsinstallateurs. Dit betekent dat onze specialisten allen jarenlange ervaring hebben, en een uitgebreide kennis van alles wat te maken heeft met CV-ketel en verwarming. Geen storing is ons te veel, en wij helpen u graag bij de installatie en het onderhoud van elk merk en model CV-ketel. Heeft u vragen voor ons over de mogelijke aanschaf van een verwarming, ook dan zijn wij u graag van dienst. Bel onze monteur door gebruik te maken van handige 24 uurs service via 085 500 9935. Schrijf dit nummer op zodat u, mocht er een spoedgeval zijn, u deze bij de hand heeft. Wij zien u snel in Amsterdam!

Een combiketel of HR-ketel?

De keuze voor een combiketel of hoogrendementsketel (HR) is afhankelijk van uw wensen voor de verwarming. Wanneer u weinig beschikbare ruimte heeft, en de installatie van de CV-ketel zo eenvoudig mogelijk wilt houden, dan raden wij aan te kiezen voor een combiketel. Deze verzorgt zowel de verwarming als de warmwater voorziening. Maakt de installatie techniek u weinig uit, en wilt u graag zo energiezuinig leven, dan raden wij een hr-ketel aan. Door een uniek systeem waarbij rookgassen worden omgezet in warmte, hebben de ketels een rendement dat oploopt tot 107%. De kosten voor een hoogrendementsketel zult u daarom op de lange termijn gemakkelijk terugverdienen.

Voordelen combiketel

Bent u op zoek naar een verwarmingsinstallatie die weinig ruimte inneemt? Dan is de aanschaf van een combiketel het overwegen waard. Een combiketel zorgt voor zowel het verhitten van de verwarming als voor het warm water in de keuken en douche. De voordelen van een combiketel zijn naast de kleine ruimte inname, de eenvoudige installatie en het eenvoudige onderhoud. U hebt over het algemeen weinig omkijken naar de combiketel, en deze zal ook niet zo snel kapot gaan. Het nadeel is wel dat wanneer er een storing optreedt, u zowel geen verwarmd water als verwarming meer hebt. Schakel in dat geval snel een verwarmingsmonteur uit Amsterdam in.
hre ketel Amsterdam

Hre ketel

Veel van onze klanten uit Amsterdam weten niet dat er naast de HR ketel ook een HRe verwarmingsketel bestaat. De ‘e’ die aan deze afkorting is toegevoegd staat voor de elektriciteit die men zelf kan opwekken met behulp van deze verwarming. De opwekking van elektriciteit door het verwarmproces zorgt ervoor dat deze HRe verwarminginstallatie zeer energiezuinig is, en op de lange termijn zorgt voor een grote besparing van het verbruik van fossiele brandstoffen en daarmee voor een lagere energierekening. Voor het aanschaffen van een HRe ketel is wel een aanzienlijke investering nodig. Deze prijzen kunt u reduceren met behulp van landelijke en gemeentelijke subsidies.

CV-ketel vervangen? Bel: 085 500 9935

Wanneer uw huidige cv-ketel kapot is, dan kan dit op twee manieren worden opgelost. Het goedkoopst is om met een reparatie de ketel te herstellen. Is dit niet mogelijk, dan zal het nodig zijn om de verwarming te vervangen. U hebt onder andere de keus uit een HR-, HRe, VR- en een combiketel. Welke van deze modellen het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van uw wensen en budget. Een specialist van onze cv-service kan u desgewenst van meer informatie voorzien over de mogelijkheden en bijbehorende prijzen. Bel voor direct contact met een erkend verwarmingsmonteur uit Amsterdam naar 085 500 9935 of vul het contactformulier in.
cv-ketel vervangen

Prijzen

De prijzen voor de reparatie, installatie of het onderhoud van een CV-ketel worden bepaald door een groot aantal factoren. Zo is bijvoorbeeld de mate van storing of beschadiging van belang bij een reparatie, en worden de prijzen voor het onderhoud beïnvloed door het model verwarming en de leeftijd van de cv-ketel. Wilt u graag zeker weten dat u geen extra hoge prijzen betaalt voor reparatie en onderhoud? Overweeg dan om een onderhoudscontract af te sluiten bij één van onze professionals uit Amsterdam. De medewerkers van onze cv-service hebben een ruime ervaring en zullen u snel en vakkundig helpen tegen aantrekkelijke prijzen. Wij helpen u graag!

Wilt u snel contact met een CV-ketel monteur uit Amsterdam?

Bel met de CV-service voor direct contact of spoedklussen. Liever mailen? Vul het contactformulier in!

Contact cv-ketel monteur Amsterdamcontact cv-ketel installateur Amsterdam
cv-monteur Amsterdam bellen
Zelf cv-ketel storing verhelpen

Doe-het-zelf tips

Een storing aan uw cv-ketel lost u in veel gevallen gemakkelijk zelf op. Onderstaand een aantal tips en tricks. Let er wel op: het is op eigen risico. Neem bij twijfel altijd contact op met een vakman.

Het controleren van de waakvlam

Wanneer de CV-ketel het niet doet, dan kunnen hier diverse redenen voor zijn. Denk onder andere aan een gesloten gaskraan, een stopcontact dat het niet doet, of een uitgevallen zekering of aardlekschakelaar. Een ander probleem dat vaak voorkomt bij oude ketels is het uitvallen van de waakvlam. Door een slechte gastoevoer of een tochtvlaag kan het zijn dat deze waakvlam uitvalt, waarna de kachel niet meer functioneer. Controleer bij een storing daarom altijd de waakvlam. Staat deze wel aan en is het probleem niet verholpen? Stel u dan in verbinding met een CV-service uit Amsterdam voor professionele hulp.

Het ontluchten van de radiatoren

Wanneer de verwarmingsbuizen tikkende en borrelende geluiden voortbrengen, en de radiatoren maar voor de helft warm worden, dan is het aannemelijk dat u de radiatoren moet ontluchten. Dit is een klus die u relatief makkelijk zelf kunt houden, mits u de juiste stappen volgt. Daarom hebben wij voor u een stappenplan opgesteld. Heeft u het plan gevolgd, maar werkt de verwarming nog steeds niet optimaal? Controleer dan eerst of de waterdruk tussen de 1.5 en 2.0 atmosfeer staat. Is dit het geval? Neem dan contact op met een CV-service voor een professionele reparatie.

  • Draai de thermostaat omlaag en haal de stekker uit het stopcontact wanneer u geen digitaal display hebt. Wacht vervolgens 10 – 15 minuten
  • Start met het ontluchten bij de radiator op het laagste punt. Werk vervolgens naar boven toe. Draai de kraan van de te ontluchten radiator dicht
  • Gebruik een speciale ontluchtingssleutel om het ventiel van de radiatoren open te draaien.
  • Houdt een doekje onder het ventiel en wacht tot er water uit komt.
  • Draai het ontluchtingsventiel weer dicht. Vervolgens kunt u de radiatorkraan weer opendraaien.
  • Zijn alle radiatoren ontlucht? Steek dan de stekker in het stopcontact en zet de thermostaat omhoog.

Het bijvullen van de waterdruk

Net als het ontluchten van de radiatoren, is het bijvullen van de waterdruk een klus die u relatief gemakkelijk zelf kunt uitvoeren. Voor het bijvullen van de druk dient u de thermostaat omlaag te zetten en bij een digitaal display het bijvul programma op te starten. Heeft u een analoge waterdrukmeter? Haal dan de stekker uit het stopcontact. Vervolgens dient u de bijvulslang op een kraan aan te sluiten en deze vol te laten lopen (zonder lucht). Sluit hem daarna aan op de vulkraan, en zet de waterkraan weer open. Vul de druk bij tot ongeveer 1.5 tot 2.0 bar (het groene gedeelte). Heeft u dit gedaan? Ontkoppel dan de vulslang en zet de thermostaat weer omhoog. Als het goed is zal u snel weer van een optimale warmte binnenshuis kunnen genieten.
Bijvullen waterdruk

CV-ketel storing

Om te voorkomen dat uw verwarming in storing raakt, is het van belang dat u deze van het juiste onderhoud voorziet. Niet alleen het standaard onderhoud is hierbij belangrijk, ook de periodieke onderhoudswerken door middel van een onderhoudscontract hebben hier invloed op. Raakt uw cv-ketel toch in storing, en kunt u dit niet zelf oplossen door het water bij te vullen? Neem dan snel contact op met een erkend verwarmingsmonteur uit Amsterdam via 085 500 9935. Deze kan een eventuele reparatie uitvoeren, of u adviseren over de aanschaf van een volledig nieuwe installatie. Onze specialisten dienen u graag van advies en ondersteuning.

Europese wetgeving

Door de nieuwe Europese wet voor de besparing van fossiele brandstoffen is het sinds 26 september 2015 niet meer mogelijk VR ketels te kopen. Dit betekent dat voor de 10 procent van de Nederlandse huishoudens waar nog een verbeterd rendement ketel staat, er bij de installatie van een nieuw exemplaar een aanzienlijke verbouwing noodzakelijk is. Dit komt doordat de afvoersystemen zoals een gemetseld rookkanaal en het CLV systeem niet geschikt zijn voor het afvoersysteem van de hoogrendement verwarmingsketels. Wilt u weten wat de nieuwe wet exact betekent voor u? Bel dan met onze experts uit Amsterdam voor meer informatie.

contact CV-ketel monteurContact bij CV-ketel storing Amsterdam

CV-ketel onderhoud

Direct contact

Bent u op zoek naar een erkend verwarmingsmonteur die u van dienst kan zijn bij het onderhoud, de reparatie of installatie van uw verwarmingsinstallatie? Hebt u vragen over de mogelijkheden voor een onderhoudscontract? Of hebt u behoefte aan een prijsindicatie voor onze diensten? Vul dan vandaag nog het contactformulier in en wij zullen uw hulpvraag spoedig beantwoorden. Is uw verwarming in storing geraakt, en komt u graag direct in contact met een gediplomeerd vakman? Bel dan met 085 500 9935. Vertel de dienstdoende specialist wat het probleem is, en indien nodig kunnen wij dezelfde dag nog bij u in Amsterdam langskomen om de storing te verhelpen. Wij zijn u met alle plezier van dienst!