Dakgoten Amsterdam

Dakgoten Amsterdam

Cor van Meer is nu bereikbaar via 085 500 9956!

Bent u op zoek naar kwaliteitsservice voor uw dakgoten in Amsterdam? Cor van Meer helpt u bij het schoonmaken en reinigen van uw dakgoten en regenpijpen. Als uw regenpijpen verstopt zitten, kunnen wij ze eenvoudig repareren. Hierbij maken we gebruik van geavanceerde systemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een hogedrukspuit of detectietechnieken? Onze vakmannen zorgen ervoor dat u meegeniet van al deze technische verworvenheden. U kan ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken op 085 500 9956. We hanteren 24 uursservice, zodat u altijd geholpen kunt worden. Wilt u meer informatie ontvangen over onze service in Amsterdam, dan kunt u een offerte aanvragen. Dit is kosteloos en geheel vrijblijvend. U ontvangt dan een offertevoorstel op maat bij u op de deurmat!

Contactformulier

Omschrijving opdracht (*)


Het schoonmaken van uw dakgoot

Het is erg vervelend wanneer uw dakgoten verstopt zijn. Wanneer u hier geen aandacht aan besteedt, kunnen de problemen zich bovendien snel verergeren. Zo kan een kleine beschadiging steeds groter worden, totdat wij deze niet meer kunnen repareren, maar zullen moeten vervangen. Daarnaast kan een kleine slijtage leiden tot lekkages en vochtplekken. Het is dan ook zaak uw regenpijpen en dakgoten op periodieke wijze te laten schoonmaken en reinigen. Wij zorgen er in Amsterdam voor dat een verstopping snel voorbij is. We detecteren het lek en repareren de dakgoot indien nodig. Wilt u zelf uw dakgoten in optimale staat houden? Volg dan onze tips voor het schoonmaken van de dakgoot.

Jarenlange ervaring, persoonlijke service

Naast het schoonmaken en reinigen van de dakgoten en regenpijpen, ondersteunen we u tevens graag bij het repareren van deze onderdelen. Hierbij maken we gebruik van een variëteit aan materialen. Alle materialen zijn bij de betrokken bedrijven uit Amsterdam tegen aantrekkelijke prijzen verkrijgbaar. Omdat elk materiaal eigen voor- en nadelen kent, komen we graag bij u langs voor een gratis adviesgesprek over het juiste materiaal bij u thuis. Wij verzekeren u bij onze klussen bovendien van de volgende zaken:

  • Directe hulp bij spoed
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • 100% klanttevredenheid

Vraag eens naar de mogelijkheden: 085 500 9956

Bent u benieuwd naar wat wij in Amsterdam voor u kunnen betekenen? Vraag eens naar de mogelijkheden en vraag een kosteloos een geheel vrijblijvende offerte aan voor bijvoorbeeld het schoonmaken of reinigen van uw dakgoten. Zijn uw regenpijpen verstopt en moeten wij ze repareren? Vul het contactformulier in en vraag een gratis offertevoorstel aan voor kwaliteitswerk bij u in de regio.

Wij reinigen uw dakgoot!

Vraag eens naar de voordelige prijzen en voorwaarden.
Telefonisch contact Amsterdam

Dakgoot schoonmaken

De dakgoot schoonmaken

Bij Cor van Meer bent u aan het juiste adres voor het schoonmaken en reinigen van iedere dakgoot op professionele wijze. Dankzij het schoonmaken van uw eigendommen voorkomen we een verstopping en eventuele lekkages. Onze dienst worden tegen aantrekkelijke prijzen uitgevoerd, op een tijdstip dat u goed uitkomt. Is uw dakgoot verstopt? Neem dan contact op in Amsterdam via 085 500 9956! Wij voorzien u van 24 uursservice en u geniet mee van onze jarenlange ervaring.
Wilt u zelf uw dakgoot of regenpijp schoonmaken? Zorg er dan voor dat uw over het juiste materiaal beschikt. Schep vervolgens eerst het vuil uit de dakgoot, en spoel deze daarna na met een tuinslang. Controleer of de regenpijp geen verstopping heeft, en check de goot op eventuele beschadigingen. Indien gewenst kunnen wij deze beschadigingen of slijtage dezelfde dag nog voor u repareren, onder andere met een bescherming van Everseal. Wij helpen u met alle plezier!

Dakgoten schoonmaken Amsterdam
Regenpijp reinigen Amsterdam

Wat te doen bij een verstopping?

Als uw regenpijp verstopt is, is het nodig deze te laten schoonmaken, reinigen en repareren. Een dergelijke klus is eventueel zelf uit te voeren, al vergt deze wel enige handigheid. Schakelt u onze professional uit Amsterdam in? Dan zal deze erop toezien dat het reinigen van uw regenpijpen op een kwalitatief hoogstaande manier gebeurt. We detecteren de verstopping in no-time en leveren uw regenpijpen op een formidabele wijze af. Hierdoor kunt u weer zorgeloos genieten van een uitstekend hemelwaterafvoer. Natuurlijk is het beter om een verstopping te voorkomen, dan om deze te moeten oplossen. Om te verhoeden dat uw regenpijpen verstopt raken, is het mogelijk om een bladvanger te plaatsen. Deze zal het vuil en mos in de dakgoot houden. De installatie van een bladvanger betekent wel dat u vaker de goten moet reinigen. Een verstopping van de regenpijpen kan tevens veroorzaakt worden door een verzakking van de buis. Haal hiervoor de buis uit de beugels en vervang deze door een nieuwe, of schroef de pijp opnieuw goed vast.

Veiligheid voor alles

Wanneer u uw dakgoten en regenpijpen wilt schoonmaken en van het juiste onderhoud wilt voorzien, dan kunt u deze tips van onze professionals uit Amsterdam goed gebruiken. Met deze tips bent u ervan verzekerd dat u de klus veilig, snel en adequaat kunt uitvoeren. Zorg ten eerste voor uw eigen veiligheid. Kies voor een stevige ladder en maak eventueel gebruik van een plat dak of licht hellend dak om op te staan. Houdt hierbij wel rekening met de draagkracht van de dakconstructie! Ten tweede raden wij u aan de dakgoten minimaal twee keer per jaar te controleren. Zo voorkomt u dat het slib sterk aankoekt, en hoeft u per keer minder lang op een ladder te balanceren.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Is uw pand in Amsterdam meer dan twee verdiepingen hoog? Ga dan niet aan de slag met het reinigen van de pijpen en goten. Laat een professional dit doen. Daarnaast raden wij ook mensen met hoogtevrees af de klus uit te voeren. Hebt u problemen met balans en stabiliteit? Ga ook dan niet het dak op. Een expert van ons bedrijf kan tegen aantrekkelijke prijzen en in korte tijd uw hemelwaterafvoer weer up to date hebben.

Zelf de dakgoten en regenpijpen schoonmaken

Voor het schoonmaken en reinigen van de dakgoten en regenpijpen hoeft u niet per direct een professional in te schakelen. Met behulp van onze tips en ons stappenplan is het ook mogelijk dit zelf af te handelen. Heeft u na het lezen van het stappenplan nog vragen, of krijgt u liever toch hulp van een expert? Aarzel dan niet om zich in verbinding te stellen met ons bedrijf via 085 500 9956.

  • Voorbereiding. Zorg ten eerste voor al het benodigde materiaal. Kies voor een stevige ladder, en de juiste bescherming (stofbril, werkhandschoenen). Qua gereedschappen hebt u genoeg aan een tuinslang en schepje. Eventueel kunt u gebruik maken van een bladblazer.
  • Vuil verwijderen. Schep vervolgens al het vuil en groen uit de goot weg, evenals het slib dat is ontstaan. Wanneer het slib vastplakt, maakt u dit los door een beetje water erop te gooien.
  • Schoon spoelen. Controleer of de verstopping is verholpen door de goten en regenpijp door te spoelen met de tuinslang.
  • Is de regenpijp verstopt? Ontstop deze dan door met een veer de pijp door te prikken.
  • Zijn er geen problemen met de regenpijpen? Controleer tot slot of er nergens lekkages ontstaan, of beschadiging in de naden zijn gekomen. Neem eventueel contact op met een specialist die de beschadigingen kan repareren of de goten kan vernieuwen.
Onderhoudscontract reinigen dakgoten

Onderhoudscontract

Voor zowel uw dakgoten als regenpijpen is het belangrijk ze periodiek te onderhouden om problemen voor te zijn. Sluit daarom een onderhoudscontract af. Sluit u een onderhoudscontract af bij één van onze specialisten uit Amsterdam? Dan zal deze jaarlijks bij u langskomen om uw goten en pijpen te reinigen en indien nodig te repareren.
dakgoten schoonmaken

Mijn dakgoot lekt, wat nu?

Een dakgoot die lekt is zeer vervelend, zeker omdat een voortdurende lekkage kan leiden tot vochtproblemen als houtrot, schimmels en vochtplekken. Een lekkende dakgoot moet daarom zo spoedig mogelijk hersteld worden. Dit kunt u eerst zelf proberen door de goten te ontstoppen, of door de scheurtjes in de goot te dichten met een speciaal folie. Lekt de dakgoot hierna nog steeds? Stel u dan in verbinding met een erkend vakman uit Amsterdam. Deze zal alle dakgoten controleren en de beschadigingen repareren. Als het noodzakelijk is om de goten te vervangen, dan zal onze professional u hier verder over informeren. Wij helpen u graag.

Dakgoot vervangen

Het vervangen van de dakgoot is noodzakelijk wanneer het niet meer mogelijk is om scheurtjes te repareren of wanneer de dakgoten regelmatig verstopt raken. Wilt u kosten besparen op de klus? Overweeg dan om deze zelf uit te voeren. Onze professionals uit Amsterdam hebben hiervoor een aantal tips op een rijtje gezet. Ten eerste: zorg ervoor dat u de dakgoten voorzichtig verwijdert, en niet de afvoer blokkeert. Ten tweede: laat de klemmen voor bevestiging hangen wanneer u dakgoten van dezelfde afmetingen kiest. Ten derde: houdt altijd ruimte over bij bevestiging in verband met het uitzetten van het materiaal. Op deze manier voorkomt u problemen.

bakgoot vervangen Amsterdam

Soorten dakgoten

Regelmatig krijgen wij van onze klanten de vraag voor welke soort dakgoot zij het beste kunnen kiezen. Het gaat dan niet perse over het materiaal waarvan de goot wordt gemaakt, maar de vormgeving. Zo worden bij de meeste dakgootleveranciers zowel mastgoten als bakgoten aangeboden, en kunt u bij menig specialist ook terecht voor zetgoten. Voor welk model u het beste kunt kiezen is met name afhankelijk van uw wensen op het gebied van vormgeving: vindt u ronde, schuine of vierkante dakgoten het mooiste? Daarnaast is het tevens aan te raden te kijken naar de te leveren afmetingen en de maten die uw dakgoten moeten hebben.

Materialen

Zink

Lange tijd was zink het meest populaire materiaal voor de fabricage van dakgoten. Dit komt doordat zink een duurzaam product is, wat tegen vele weersomstandigheden bestand is. Andere voordelen zijn dat zink gemakkelijk te repareren is, een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft.

Kunststof

Kunststof als bouwmateriaal heeft vele voordelen. Zo is het product zeer onderhoudsvriendelijk en kent het een lange levensduur. Daarnaast zijn de prijzen voor kunststof producten erg aantrekkelijk. Dakgoten en regenpijpen van dit materiaal zijn tegen warm als koud weer bestendig.

Hout

Hoewel hout een lange tijd gebruikt werd om dakgoten mee te maken, is tegenwoordig vrijwel nergens meer een dakgoot van hout te bestellen. Wilt u uw goten vernieuwen, en heeft u graag het rustieke karakter van hout? Kies dan voor een houten kast, deze is vaak bekleed met een watervast materiaal.

Koper

Wilt u graag de meest luxe variant dakgoten bij uw pand in Amsterdam installeren? Kies dan voor goten van koper. U zult eerst genieten van de mooie koperkleur, waarna deze met verloop van tijd verandert in de platinagroene kleur van verweerd koper.

Aluminium

Het grote voordeel van aluminium als basismateriaal voor uw goten is dat het materiaal een zeer laag gewicht heeft, waardoor het aan vrijwel alle woningsoorten bevestigd kan worden. Daarnaast heeft aluminium een moderne uitstraling en is het naadloos te leveren.

PVC

PVC is een zeer flexiebel materiaal dat geschikt is voor het vernieuwen van uw dakgoten of regenpijpen. PVC kent lage prijzen en is UV-bestendig. Daarnaast heeft het een levensduur van minimaal 25 jaar. Vraag onze medewerkers uit Amsterdam naar de mogelijkheden.

Regenpijpen

Een regenpijp kan gemakkelijk verstopt raken, wanneer u het reinigen van het hemelwaterafvoer niet bijhoudt. Met name bladeren zorgen ervoor dat regenpijpen verstopt raken. Een verstopping is eventueel zelf te verhelpen met behulp van een hoge drukspuit, of een lange stok waarmee het verstopte gedeelte doorprikt kan worden. Eventueel is het ook een optie om vanaf de onderzijde de verstopping te bereiken en te verwijderen. Wilt u voorkomen dat de regenpijp verstopt raakt? Overweeg dan om een bladvanger te installeren. Deze zal grote bladeren en vuil tegenhouden, waardoor dit niet in de regenpijp terecht komt. Zorg er wel voor dat u de vanger regelmatig schoonmaakt.

regenpijp verstopping Amsterdam Amsterdam
dakgoot repareren Amsterdam

Zelf de dakgoot schoonmaken

Direct contact

Bent u benieuwd wat de voorwaarden zijn voor het afsluiten van een onderhoudscontract bij een van onze medewerkers? Hebt u vragen over de prijzen voor het repareren van uw regenpijpen? Of wilt u weten hoe u het beste zelf uw goten kunt schoonmaken? Wij dienen u graag van advies of zorgen ervoor dat uw dakgoten en regenpijpen weer spoedig zullen werken. Voor een overzicht van de prijzen kunt u het beste uw wensen zo exact mogelijk bij ons contactformulier invullen. Is uw regenpijp acuut verstopt, dan kunt u ons ook gewoon bereiken via 085 500 9956. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar en helpen u graag bij al uw klussen. Cor van Meer staat voor u klaar in Amsterdam!