Loodgietersbedrijf Breda

Loodgieter Breda

Ons loodgietersbedrijf is nu bereikbaar via 085 500 9934!

Zoekt u naar een erkend loodgieter bij u in de buurt die u wil helpen bij het ontstoppen van de afvoer, het aansluiten van de wasmachine of het monteren van een waterbesparende douche? Dan zit u bij ons op de goede plek. Een installateur of loodgieter uit ons loodgietersbedrijf in Breda helpt u met alle plezier bij vele diensten op het gebied van water en riolering. Zo kunnen wij u adviseren over de renovatie van de stortbak, maar bieden wij ook praktische ondersteuning bij de installatie van een sifon of verwarming. Bent u benieuwd naar de klussen waarmee wij u kunnen helpen of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in of bel 085 500 9934. Wij zullen uw hulpvraag snel en vakkundig beantwoorden en helpen u met plezier verder!

Gratis offerte aanvragen

Omschrijving opdracht (*)


Navigeer op deze pagina naar:

Erkend loodgietersbedrijf met 24 uurservice

Omdat wij begrijpen dat u bij een verstopt riool of waterlekkage zo spoedig mogelijk hulp wenst, is ons loodgietersbedrijf in Breda 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Dit geldt eveneens tijdens feestdagen. Wil u direct in contact komen met onze spoedservice? U bereikt een loodgieter of installateur rechtstreeks via het telefoonnummer 085 500 9934. Hebt u liever schriftelijk contact? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Wij zijn u spoedig van dienst bij al uw vragen.

Allround vakman

Kiest u ervoor om ons loodgietersbedrijf in te schakelen voor een klus? Dan garanderen wij u van een snelle hulp door een loodgieter of installateur met een ruime ervaring binnen het vakgebied, en uitstekende diploma’s. Wij vragen daarnaast of al onze vakmannen uit Breda zich regelmatig laten bijscholen binnen de verscheidene specialisaties, zodat u altijd volgens de nieuwste technieken wordt geholpen. Onze professionals hebben bovendien een allround ervaring. Dit betekent dat zij u onder andere kunnen helpen bij de installatie, de renovatie, het onderhoud en de reparatie van:

Reparatie en onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw sanitair zijn kwaliteit en levensduur behoudt, is het van belang dat u deze van het juiste onderhoud voorziet. Denk hierbij onder andere aan regelmatig schoonmaken, maar ook een periodieke controle van eventuele beschadigingen. Indien nodig zal een loodgieter uit Breda dit voor u uitvoeren en een eventuele bijkomend reparatie. Is een reparatie niet voldoende? Dan adviseert men mogelijk om te kiezen voor een renovatie als alternatief.

snel contact loodgieter Bredabellen met loodgieter Breda

Loodgieter Breda

Cor van Meer beoordeling

Afvoer ontstoppen Breda

Afvoer verstopping

De afvoer van een douche raakt eenvoudig verstopt door het wegspoelen van zeepresten en haar. Het is dan meestal ook mogelijk om de afvoer te ontstoppen zonder hulp van een loodgieter. Het voorkomen dat de afvoer verstopt raakt is bovendien vrij eenvoudig: maak hiervoor gebruik van een haarzeefje. Dit lost het probleem vakkundig op, zonder hoge reparatie kosten.

Nieuwe vaatwasser aansluiten

Vaatwasser aansluiten

Het aansluiten van de vaatwasser is evenals de aansluiting van de wasmachine een klus die nauwgezet moet worden uitgevoerd. U dient onder andere goed te kijken naar de afvoer van het afwaswater, en de installatie van de juiste stopcontacten. Is er al een waterafvoer geplaatst door een installateur, en loopt het water niet weg? Kijk dan of er een afdekdopje in de slang is geplaatst.

Wastafel vervangen

Sanitair

Uit onderzoek is gebleken dat het meeste sanitair ongeveer 15 jaar meegaat, voordat deze aan een renovatie toe is. Daarnaast is het noodzakelijk om minimaal eens in de 20 jaar elke waterleiding te controleren, om te voorkomen dat deze verouderd of beschadigd raken. Het aanleggen van een nieuwe douchecabine of ander sanitair vraagt een redelijke investering, maar biedt een groot comfort.

Verstopt WC Breda

WC verstopt

Wanneer de WC verstopt is, dan zijn er verschillende oplossingen mogelijk. De eerste is dat u de verstopping verhelpt met behulp van een standaard ontstopper of chemisch ontstoppingsmiddel. Het alternatief is om de hulp van een loodgieter uit Breda in te schakelen. Deze zal met speciale technieken de WC vakkundig ontstoppen, zodat u spoedig van een optimaal wooncomfort geniet.

Radiatoren vervangen

Radiator en verwarming

Veel van onze klanten uit Breda weten niet dat zij de medewerkers van een loodgietersbedrijf ook kunnen inschakelen voor de installatie en renovatie van radiator en verwarming. Een installateur uit ons netwerk helpt u echter spoedig bij het herstellen van radiatoren of de installatie van een vloerverwarming. Op zoek naar een energiezuinige oplossing? Combineer de vloerverwarming dan met een bodemisolatie.

Dakwerker

Dakbedekking

Wanneer de dakbedekking zorgt voor lekkage en andere vochtproblemen, dan kan een loodgieter kijken naar de mogelijke oorzaken. Daarnaast helpt een specialist van ons loodgietersbedrijf u tevens graag bij het leggen van een nieuwe dakbedekking of de renovatie van de huidige dakpannen. Meer weten over de prijzen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Buitenkraan aansluiten Breda

Buitenkraan aanleggen

Wie graag de tuin sproeit of de auto wast heeft baat bij een buitenkraan. De installatie van een buitenkraan is echter verbonden aan diverse voorwaarden. Zo moet de buitenkraan minimaal 50cm van de grond afzitten en boven de waterleiding waarop hij aansluit. Wil u zonder de hulp van een installateur uit Breda de installatie van de buitenkraan afhandelen? Lees u dan goed in over de regels en voorwaarden.

riolering verstopt Breda

Riool verstopt

Een verstopt riool is vaak lastig zelf te verhelpen. Dit komt doordat de verstopping zich meestal diep in de buizen bevindt. Wij adviseren dan ook om hiervoor een erkend loodgieter van ons loodgietersbedrijf in Breda in te schakelen. Een loodgieter kan met behulp van diverse speciale gereedschappen het riool snel ontstoppen, zodat u weer van de douche en gootsteen gebruik kunt maken.

nieuwe wasmachine aansluiten Breda

Wasmachine aansluiting

Wie in de badkamer een wasmachine wil aansluiten, dient rekening te houden met diverse voorwaarden voor de installatie. Zo moet u denken aan het juiste gebruik van een stopcontact, en vereisen de meeste professionals ook dat u een trekschakelaar installeert. Met een trekschakelaar wordt de wasmachine stroomloos zodra u deze niet gebruikt.

Toilet plaatsen Breda

Hangend toilet plaatsen

Bent u bezig met de renovatie van de badkamer of het toilet, en vervangt u graag uw huidige WC door een hangende variant, dan zit u bij ons op het goede adres. Een loodgieter uit ons netwerk kan snel en vakkundig het hangend toilet plaatsen, en tevens de andere klussen van de renovatie voor u uitvoeren zoals de plaatsing van een stortbak. Eventueel is een rioolreiniging ook een optie.

Afvoer blokkade Breda

Keukenafvoer ontstoppen

Regelmatig vraagt men de professionals van ons loodgietersbedrijf om hulp bij het ontstoppen van de keukenafvoer. Een verstopte afvoer kunt u echter in 80% van de gevallen eenvoudig zelf verhelpen met behulp van diverse huis- tuin- en keukenmiddeltjes. Denk bijvoorbeeld aan een mengsel van azijn en soda. De afvoer verkeert zo snel weer in optimale staat.

designradiator verplaatsen Breda

Radiator vervangen

Een designradiator vormt dé oplossing wanneer u een renovatie van de woonkamer wenst, zonder dat u hiervoor een geheel nieuwe cv-ketel en verwarming dient te installeren. Een designradiator is van vele materialen te maken, zoals metaal, stof, kunststof of hout. Met designradiatoren zorgt u ervoor dat de verwarming wordt weggewerkt in het interieur, terwijl de kwaliteit gelijk blijft.

Wilt u snel contact met een loodgieter uit Breda?

Bel een loodgieter voor direct contact of spoedklussen. Liever mailen? Vul het contactformulier in!

Contact loodgieter Cor van Meercontact loodgieter Breda
direct contact loodgieter Breda
waterleiding aansluiten Breda

Waterleiding aanleggen

Bent u in huis aan het verbouwen, en wil u nieuwe waterleidingen aanleggen voor een buitenkraan? Dan raden wij aan om gebruik te maken van buizen van roodkoper. Deze levert men in zowel een harde als zachte variant. Zachte buizen zijn buigbaar, en daarom meer geschikt voor plaatsing in vloeren en muren. Let bij aanschaf van de buizen ook op de dikte waar u voor kiest.

waterleiding lekt

Waterleiding verleggen

Bij de renovatie van badkamers komt het soms voor dat de bestaande leidingen moeten worden verlegd. Dit is een klus die u het beste kunt overlaten aan een erkend loodgieter. Deze zorgt ervoor dat de leidingen netjes worden weggewerkt in de muur of vloer. Op deze manier voorkomt u bovendien de kans op lekkage. Vraag via het contactformulier naar de prijzen.

kraan vervangen Breda

Thermostaatkraan plaatsen

Wilt u voorkomen dat u plotseling onder een ijskoude douche staat als iemand anders het warm water aanzet? Of wilt u zeker weten dat u altijd van precies de goede temperatuur douchewater geniet? Overweeg dan om een thermostaatkraan te laten installeren door een installateur uit ons loodgietersbedrijf. Wij garanderen dat u binnen korte tijd geniet van een heerlijke warme douche.

waterlekkage opsporen

Lekkage opsporen

Voor het opsporen van lekkages in en om huis maken professionals gebruik van verschillende technieken en gereedschappen. Specialisten zullen bij het opsporen van een lekkage altijd kiezen voor de methode die het minste hak- en breekwerk vereist. Zo kunnen lekkages in de waterleidingen bijvoorbeeld worden gevonden dankzij een ultrasone lekdetectie. Ook thermografie en rookgasdetectie vormen tegenwoordig populaire keuzes.

boiler installeren Breda

Boiler installeren

Hebt u een energiezuinige boiler gekocht en wilt u deze zelf installeren? Controleer dan de volgende zaken: is er een vlakke ondergrond met voldoende draagkracht? En zijn alle noodzakelijke waterleidingen, afvoerleidingen en elektrische aansluitingen aanwezig? Als dat het geval is, dan kunt u de boiler plaatsen. Houd aan weerszijden wel voldoende ruimte over voor eventuele onderhoudswerkzaamheden.

watermeter kapot Breda

Watermeter vervangen

Om het waterverbruik bij u thuis te meten wordt er een watermeter bij de hoofdleiding geplaatst. Om de kwaliteit van de meting te garanderen, wordt deze meter eens in de 10 jaar vervangen. Dit is een klus die maar weinig tijd in beslag neemt, maar waarvoor u wel thuis moet blijven. Na de installatie adviseren wij om eerst even de kraan door te spoelen. Heeft u vragen of wilt u graag een prijsofferte ontvangen? Vul het contactformulier in.

stortbak verwijderen

Stortbak vervangen

Wil u de uitstraling van uw toiletruimte aanpassen, zonder da hiervoor een grote verbouwing nodig is? Kijk dan eens naar de opties voor het vernieuwen van de stortbak. Een stortbak is tegenwoordig zelfs weg te werken achter een muurtje. Het nadeel hiervan is wel dat eventuele herstelwerkzaamheden bij de stortbak een stuk lastiger worden, en dat u enige beweegruimte zult verliezen.

rioolinspectie Breda

Rioolreiniging

Hebt u regelmatig last van stank uit het riool? Dan biedt een rioolreiniging wellicht de juiste oplossing. Bij een rioolreiniging spuit men de rioolbuizen voorzichtig schoon, om zo achterblijvende resten te verwijderen. Combineer desgewenst de rioolreiniging met een rioolinspectie om scheurtjes in de rioleringsbuizen op tijd te herkennen. De kosten voor een rioolreiniging liggen relatief hoog, maar de riolering blijft langer goed.

wc-pot vervangen Breda

Toiletpot vervangen

Wist u dat u een installateur uit ons loodgietersbedrijf uit Breda ook kunt inzetten voor het plaatsen van een nieuwe toiletpot? Tot een aantal jaar terug was de staande toiletpot de meest populaire keuze, tegenwoordig is de hangende variant populair. Het installeren van een toiletpot vereist enige handigheid, vooral vanwege het risico op lekkage bij de aansluiting op de afvoer en de waterleiding.

lekkende kraan Breda

Lekkende kraan

Als u moderne kranen hebt laten aanleggen in uw badkamer, dan verwacht u dat deze zonder problemen lange tijd blijven werken. Toch is het mogelijk dat er op een gegeven moment een lekkage optreedt bij uw douchekranen. Een lekkende kraan is in de meeste gevallen het gevolg van een verouderd kraanleertje. Door het leertje te vernieuwen geniet u spoedig weer van een optimaal wooncomfort.

sifon wastafel reparatie

Sifon wastafel vervangen

Wij gaven hierboven al aan wat u moet doen als de wastafel verstopt raakt. Eén van de onderdelen waar de verstopping kan optreden is de sifon. De sifon noemt men ook wel de zwanenhals, vanwege de bocht in de buis. Het reinigen van de sifon lost meestal de verstoppingproblemen op. Als de sifon erg verouderd is, dan is het noodzakelijk een modernere variant te plaatsen.

keukenkraan installeren

Kokend water kraan installeren

Tot slot willen wij u nog enige informatie geven over het aanleggen van een heetwaterkraan. Een dergelijke kraan geeft naast koud en warm, ook kokend water. Dit biedt diverse voordelen in de keuken, maar geeft ook een groter risico op verbranding. Daarom adviseert elke installateur uit ons loodgietersbedrijf in Breda om de kraan te combineren met een kindveilige oplossing wanneer u een gezin heeft.

U zoekt een ervaren loodgieter in Breda?

Bel het loodgietersbedrijf voor direct contact met een loodgieter of installateur. Liever mailen? Vul dan het contactformulier in!

Contact loodgieter Cor van Meercontact loodgieter Breda
direct contact loodgieter Breda
oplossen verstopte vaatwasser

Vaatwasser verstopt

Een verstopte vaatwasser komt altijd nooit gelegen. Heeft u de hele familie uitgenodigd met kerst kunt alles zelf gaan afwassen. Het is dan ook verstandig om deze regelmatig schoon te maken om zo een verstopte vaatwasser te voorkomen. Stop nooit zomaar vieze vaat in de machine maar haal de meeste etensresten weg met een stukje keukenpapier en gooi dit in de prullenbak. Spoel de vaat vervolgens even af onder de kraan. Ook kalkaanslag is veelal een boosdoener van verstopte vaatwassers. U voorkomt dit door maandelijks uw vaatwasser te reinigen met machinereiniger. Is er toch een verstopping ontstaan? Maak dan de filters, afvoerpomp en afvoerslang schoon. Hebt u een inbouwvaatwasser? Schakel dan een loodgietersbedrijf uit Breda voor het schoonmaken van de afvoerslang.

loodgieter doucheputje ontstoppen

Douche ontstoppen

Er zijn een aantal manieren waarop u een douche kunt proberen te ontstoppen. Allereerst kunt u handmatig zichtbaar vuil weghalen, de plopper gebruiken of vloeibare ontstoppingsmiddelen. Wees echter voorzichtig met ontstoppingsmiddelen welke u in de winkel koopt. Sommige agressieve middelen kunnen de afvoerleidingen aantasten waardoor u een installateur moet inschakelen om dit op te lossen. Het is in dat geval beter om 1 eetlepel soda gevolgd door 2 eetlepels azijn en warm water door het putje te gieten. Een verstopte douche ontstaat veelal door zeepresten en haren. Spoel de douche na elke douchebeurt daarom door met warm water. Een klein roostertje over het putje kan daarnaast haren tegenhouden en verstoppingen voorkomen.

keukenkraan installatie Breda

Keukenkraan vervangen

Als u een nieuwe keukenkraan gaat monteren dan is het verstandig om met een aantal zaken rekening te houden. Veel mensen vinden het fijn als ze een emmer met water kunnen vullen in de keuken. Is dit bij u ook het geval? Kies dan een keukenkraan met een hoge uitloop. Hebt u echter een raam boven de wasbak? Controleer of u deze nog wel open kunt doen met een hoge kraan. Let er bij het aansluiten op dat de warm- en koud water toevoer aan de goede kant van de keukenkraan zit. Spoel na het aansluiten de kraan goed door. Zo weet u zeker dat er geen vuil meer in de waterleidingen zit.

douchecabine plaatsen in Breda

Douchecabine vervangen

Wilt u een andere douchecabine plaatsen? Dan moet u allereerst de oude cabine van de afvoerleidingen afsluiten en deze uit elkaar halen. Sluit de nieuwe douchebak aan op de afvoer en plaats deze op de gewenste plek. Monteer vervolgens de sifon en hieraan de afvoerbuis. De meeste hebben speciale koppelstukken waardoor het monteren makkelijker is. Lijm de onderdelen vast met PVC-lijm en kit de douchebak vast met sanitairkit. Voor het installeren van de douchewanden kunt u het beste de handleiding volgen omdat dit voor elk type verschillende is. Het installeren van een douchecabine is niet altijd eenvoudig. U wilt natuurlijk dat de deuren goed sluiten en dat er geen lekkage optreedt. Schakel daarom bij twijfel een installateur in.

plaatsing van bad Breda

Bad plaatsen

Wilt u tijdens de renovatie van uw badkamer een bad toevoegen? De installatie van een bad is een lastige klus en kan daarom het beste door een installateur uit Breda worden gedaan. Bent u een ervaren klusser en gaat u toch liever zelf aan de slag? Dan kunt u het uzelf iets gemakkelijker maken. De installatie is namelijk het makkelijkst als u de afvoerleidingen niet hoeft de verplaatsen. Houd hier rekening mee bij het bepalen van de afvoer van het bad. Als u toch de afvoerleidingen wilt veranderen dan kunt u het beste een flexibele afvoerpijp gebruiken. Als het bad geplaatst is kunt u een muurtje van gasbetonblokken aanbrengen. Makkelijker is echter een houten frame met een ombouw van watervast mulitplex.

leggen van riolering Breda

Riolering aanleggen

Het leggen van de riolering is een lastige klus die niet voor iedereen is weggelegd. Het riool wordt normaalgesproken door een aannemer aangelegd. Als u zelf uw huis bouwt of een renovatie uitvoert dan is het echter denkbaar dat u ook zelf het riool moet leggen. U hebt de keuze uit verschillende rioleringssystemen. Een bekende, milieubewuste versie is het IBA-systeem. Hierbij wordt afvalwater al voor 90% gezuiverd in tanks waardoor minder afvalwater in het riool verdwijnt. De vrijverval riolering wordt tevens veel gebruikt. De buizen hebben hierbij een kleine helling waardoor afval- en regenwater op een natuurlijke manier wegvloeien. Hebt u geen kluservaring? Dan is het verstandig om voor de aanleg van uw riool een installateur uit Breda in te huren.

Direct contact

Bent u op zoek naar een erkend installateur of loodgieter die u wil ondersteunen bij het aanleggen van een waterleiding, of het verhelpen van een verstopt riool? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij ondersteunen u met alle plezier bij de installatie, reparatie en het onderhoud van alle zaken in en om huis die te maken hebben met riolering en watervoorziening. Via 085 500 9934 komt u rechtstreeks in verbinding met ons loodgietersbedrijf uit Breda. Hebt u liever een vrijblijvende offerte of een schriftelijk antwoord? Vul dan ons webformulier in en wij antwoorden uw hulpvraag direct.
Direct contact loodgietersbedrijf BredaDirect contact loodgietersbedrijf Breda

Werkgebied Breda