Loodgieter in Schiedam gezocht?

Ontvang een gratis offerte & ontdek scherpe prijzen!

Nu bereikbaar.

Loodgieter Schiedam

Heeft u met spoed een loodgieter uit Schiedam nodig? Of bent u nieuwsgierig naar de werkzaamheden van loodgieters? Niet alleen het aanleggen van water- en gasleidingen maar ook vaar voor het afvoer wasmachine ontstoppen schakelt u een loodgieter in. Wilt u weten wat de kosten van een loodgieter zijn?

Start gratis offerteaanvraag!

U aanvraag is volledig vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast! Heeft u last van een lekkage of een verstopte wc? Schakel dan met spoed een vakman in! Bel naar 085 500 9932 om direct in contact te komen met een loodgietersbedrijf uit uw omgeving. U kunt 24 uur per dag bellen!

loodgieter Schiedam

Voordelen van onze service

Loodgieter nodig in Schiedam?

Met de offerteservice profiteert u van de volgende voordelen:

 • Ook bij spoed is er snel een specialist ter plaatse.
 • U hoeft geen lange en ingewikkelde zoektocht te houden naar een goed en betaalbaar loodgietersbedrijf.
 • Er is altijd een ervaren vakman in uw omgeving, zodat de voorrijkosten zo laag mogelijk blijven.
 • U ontvangt een gratis offerte met een scherpe prijs, zonder dat u ergens aan vast zit.

Loodgieter Schiedam met spoed nodig? 24/7 service!

Is er een wc of afvoer verstopt of heeft u last van een waterleiding lek? Dan moet er zo snel mogelijk een loodgietersbedrijf bij u in Schiedam langskomen om het probleem te verhelpen.

Bel voor het wc ontstoppen zo snel mogelijk naar 085 500 9932 om direct in contact te komen met een loodgietersbedrijf bij u uit de buurt. Bij spoed staat hij zo snel mogelijk bij u op de stoep! Met deze spoedservice bent u snel van uw probleem verlost!

Wat kost een loodgieter?

Bent u benieuwd naar de kosten van loodgieterswerk in Schiedam? Het gemiddelde uurtarief van een loodgieter in de buurt ligt tussen de €40,- tot €45,- per uur. Wilt u een meer ervaren loodgieter? Reken dan op een gemiddeld uurtarief tussen de €45,- tot €50,- per uur. Daarnaast rekenen loodgieters kosten voor materialen en gebruikte apparatuur. In de volgende prijstabel vindt u een handig overzicht van gemiddelde prijzen van verschillende loodgieter werkzaamheden.

Met welke bedragen moet u rekening houden?

Een gootsteen ontstoppen kost bijvoorbeeld gemiddeld €90,- per klus. Wilt u een vaatwasser aansluiten door een loodgietersbedrijf? Dat kost gemiddeld €100,- tot €300,-. Een bad plaatsen kost gemiddeld €1.000,- en een douchecabine plaatsen €1.800.-. In de tabel vindt u meer prijsvoorbeelden. U betaalt voor de loodgieter het standaard btw-tarief (21%).

Benieuwd naar de exacte prijs? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en bespaar!

Kosten loodgieter 2024?

LoodgieterswerkGemiddelde kosten*Omschrijving
Lekkage opsporen€75,-Duurt ongeveer 30 min.
Afvoer ontstoppen€90,-Duurt ongeveer 1 uur.
Riool ontstoppen€150,-Duurt ongeveer 2 uur.
Staand toilet vervangen en laten aansluiten€350,- tot €550,-Duurt ongeveer 4 uur. Afhankelijk van de situatie.
Hangend toilet plaatsen of vervangen en laten aansluiten€550,- tot €750,-Duurt ongeveer 8 uur. Afhankelijk van de situatie.
Bad plaatsen€1.000,-Prijs is sterk afhankelijk van situatie.
Douchecabine plaatsen€1.800.-Prijs is sterk afhankelijk van situatie.
Waterleiding aanleggen (toilet, keuken of badkamer)€45,- tot €600,- in totaalAfhankelijk van grootte van de ruimte, wijze van aanleg, en lengte leiding.
Gasleiding aanleggen€20,- tot €50,- per meterAfhankelijk van aanleg gasleiding binnenshuis of buitenshuis.
Vaatwasser aansluiten€100,- tot €300,-Prijs is sterk afhankelijk van situatie.
Buitenkraan aanleggen€140,- tot €350,-Inclusief isoleren van de waterleiding en boren van gat in fundering of spouwmuur.

* Dit zijn gemiddelde kosten, inclusief arbeidskosten, materiaal en btw. Bent u benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag dan een gratis offerte aan!

Uurtarief loodgieter

€40,- tot €50,-

Gemiddelde van/tot prijzen

Laag
€40,- tot €45,-

Beginnend loodgieter

Hoog
€45,- tot €50,-

Ervaren loodgieter

Wat bepaalt de prijs van het loodgietersbedrijf in Schiedam?

Loodgieter gezocht? De loodgieter Schiedam tarieven zijn van verschillende factoren afhankelijk, zoals de ervaring van de vakman, de gebruikte materialen en natuurlijk het type loodgieterswerk.

Waar zijn de loodgieter Schiedam tarieven van afhankelijk?

 • Werkzaamheden: een waterleiding verleggen kost minder dan een sanitair plaaten.
 • Zzp’er of groot loodgietersbedrijf: een groot bedrijf is vaak duurder, maar heeft vaak wel eerder tijd voor u.
 • Moment van de dag: buiten kantooruren (bij spoed) betaalt u meer.
 • Ervaring: Een ervaren loodgieter kost meer dan een beginneling.
 • Gebruikte materiaal: deze kosten komen bovenop het uurtarief.
 • Voorrijkosten: schakel daarom via de offerteservice een goedkope loodigeter in de buurt in.

kosten loodgieter Schiedam

Hoe bespaar ik op loodgieter kosten? Tips!

  Loodgieter inhuren in Schiedam? U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor een loodgieter inhuren. Lees daarom deze handige tips en doe er uw voordeel mee! Loodgieter gezocht? Zoek niet verder en vraag een gratis offerte aan!

 • Afvoer verstopt of lek? Maak zelf de ruimte rond de verstopping of het lek vrij. Ook wanneer u zelf opruimt achteraf, bespaart u op de kosten van de loodgieter.
 • Zit er een verstopping in meerdere afvoerleidingen? Laat meerdere problemen in één keer oplossen. De loodgieter kan zijn tijd zo efficiënter indelen.
 • Schakel een loodgietersbedrijf in de buurt in om de voorrijkosten zo laag mogelijk te houden.

Kies voor een goedkope loodgieter in Schiedam

Vaak denken mensen dat loodgieters uit Schiedam veel kosten, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn! U vindt via de offerteservice zelfs heel gemakkelijk een goedkope loodgieter in de buurt. Hoe u dat doet? Dat is heel eenvoudig. U hoeft alleen het offerteformulier in te vullen. Dat kost u hoogstens een paar minuten.

Vervolgens ontvangt u snel een gratis offerte met een scherpe prijs. Is er spoed bij, of wilt u liever direct contact met een erkende loodgieter uit Schiedam? Neem dan telefonisch contact op via 085 500 9932. Waarom zou u te veel betalen voor loodgieterswerk?

Benieuwd naar exacte loodgieter tarieven in Schiedam?

Vraag een gratis offerte aan, zonder verplichtingen!

Wat is het verschil tussen een loodgieter en installatiebedrijf?

Wanneer schakelt u nu precies een loodgietersbedrijf in en wanneer een installatiebedrijf? Veel mensen weten het antwoord op deze vraag niet. De werkzaamheden van een loodgietersbedrijf en een installatiebedrijf hebben veel overeenkomsten, maar er zijn ook zeker een aantal verschillen.

Wat zijn de verschillen?

Loodgieters zijn gespecialiseerd in het verhelpen van waterlekkages en verstoppingen. Voor het aanleggen van cv-ketels schakelt u echter beter een installatiebedrijf in.

Loodgieter in Schiedam nodig? Bel 085 500 9932 of vraag gratis een offerte aan.

Wat doet een erkende loodgieter in Schiedam?

  Wilt u weten wat loodgieters allemaal voor u doen? De werkzaamheden van een erkende loodgieter kunnen in een aantal categorieën worden onderverdeeld.

 • Sanitair, zoals het plaatsen van wc, douchecabine en bad.
 • Leidingwerk, het aanleggen van water- en gasleidingen.
 • Riolering en afvoer, het aanleggen, onderhouden en ontstoppen van riool- en afvoerbuizen.
 • Ander loodgieterswerk, zoals het aansluiten van wasmachine en vaatwasser.
 • Verwarmingsinstallaties, zodat u altijd een warm huis heeft.
 • Loodgieter nodig? Ontvang een gratis offerte van een loodgieter bij u uit de regio!

loodgieterswerk Schiedam

Lekkage opsporen en verhelpen

Is er een lekkage in uw badkamer of bij uw wasmachine of is een waterleiding lek? Dat is erg vervelend! Met een erkende loodgieter in de buurt van Schiedam bent u echter snel van de problemen verlost.

Lekkages komen onder andere voor in/bij:

 • de waterleiding
 • de badkamer
 • het dak
 • de wasmachine

Het opsporen van lekkages kost gemiddeld €75,- per lek. Daarbij moet u rekening houden met kosten voor het verhelpen. Deze zijn sterk afhankelijk van de soort lekkage en de situatie. Wilt u weten wat het opsporen en verhelpen van een lek u kost? Vraag dan een gratis offerte aan!

Loodgieter voor sanitair

De eerste categorie werkzaamheden van een loodgietersbedrijf betreft het plaatsen en aansluiten van sanitair. Wanneer u een nieuwe badkamer of toilet laat installeren, schakelt u daar het best een loodgietersbedrijf uit Schiedam voor in.

Wilt u weten hoe een vakman een toilet of bad aansluit? Lees dan snel verder. Of vraag een gratis offerte aan bij een loodgietersbedrijf uit uw omgeving!

Sanitair plaatsen

Laat u een nieuwbouwwoning bouwen? Of wilt u uw huidige badkamer door een loodgieter laten renoveren? Dan is het verstandig om voor het sanitair plaatsen tijdig een goedkope, maar ervaren loodgieter in te schakelen. Met een erkende loodgieter uit Schiedam bent u verzekerd van vakwerk van hoge kwaliteit. Daarmee verkleint u tevens de kans lekkages en andere vervelende problemen!

Loodgieter inhuren voor sanitair plaatsen?

Niet alleen zorgt de vakman er bij het sanitair plaatsen voor dat het bad of het toilet op de goede plaats komt, ook zorgt hij voor het juiste leidingwerk. Water- en afvoerleidingen zijn nodig om van het sanitair gebruik te maken.

Toilet plaatsen, hangend of staand?

Vaak denkt men dat een toilet plaatsen eenvoudig is. Maar eenmaal bezig blijkt het vaak lastiger dan gedacht. Er komt namelijk heel wat meer bij kijken dan het vastdraaien van een paar. Er zijn verschillende vormen van toiletten. De meeste gangbare is het standaard staande toilet, maar het hangende model is tegenwoordig erg populair. Een staand toilet plaatsen kost gemiddeld €350,- tot €550,- en een hangend model €550,- tot €750,-.

werkzaamheden loodgieter

Bad plaatsen, hoe werkt dat?

Wilt u graag een lang en ontspannend bad kunnen nemen? Laat dan een loodgietersbedrijf een bad plaatsen in uw badkamer. Om zeker te zijn dat er geen lekkages optreden, moet het bad op de juiste manier geplaatst worden. Er moet zowel een koud- als een warmwaterleiding op worden aangesloten en ook is een afvoerleiding nodig. Loodgieters gebruiken vaak elektrisch of handgereedschap. De kosten? Gemiddeld €1.000,-.

Douchecabine plaatsen

Is uw douchecabine versleten, of werkt de douchekraan niet meer goed? Schakel dan een erkende loodgieter in om een nieuwe douchecabine te plaatsen. Kies dan direct voor een handige thermostaatkraan, zodat u altijd water op de gewenste temperatuur krijgt. Het loodgietersbedrijf zorgt voor een goede aansluiting van alle onderdelen. Houd rekening met gemiddelde kosten van €1800,- voor een douchecabine plaatsen.

Vind eenvoudig een loodgieter in de buurt!

Maak gebruik van de 24 uursservice of vraag een gratis offerte aan.

Loodgieter voor leidingwerk

De tweede categorie loodgieterswerk is leidingwerk en alles wat daarmee te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van water- en gasleidingen in een nieuwbouwwoning of het verleggen van leidingen bij een renovatie. Maar ook bij een verbouwing van de keuken is het soms nodig om leidingen te verleggen. Hieronder leest u meer over welk leidingwerk een loodgietersbedrijf voor u doet.

Loodgieter nodig uit Schiedam? Vraag een gratis offerte aan!

Waterleiding aanleggen

Als u ergens een wateraansluiting wilt hebben, is daar een waterleiding bij nodig. Een gemiddelde woning heeft alleen al 5 kranen en daarnaast nog een aantal andere waterpunten. Een waterleiding vereist aardig wat kluswerk.

Hoe gaat de vakman te werk?

Waterleidingen worden over het algemeen van koper gemaakt, maar tegenwoordig ook vaak van kunststof. Het nadeel van kunststof is dat er veel verschillende fabrikanten zijn met ieder een eigen type buis. Daarnaast heeft u speciale tangen nodig om de buizen te kunnen verwerken. De kosten van een loodgieter voor een waterleiding aanleggen liggen gemiddeld tussen de €45,- en €600,- in totaal.

Loodgieter voor gasleiding aanleggen

Een gasleiding aanleggen is een klus die op precies de juiste manier uitgevoerd moet worden. U kunt zich voorstellen dat er gevaarlijke situaties ontstaan wanneer er een gaslek optreedt. Schakel bij een gaslek snel een loodgietersbedrijf in! Laat het loodgietersbedrijf het gaslek snel verhelpen, om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Hoe legt de specialist gasleidingen aan?

Een gasleiding aanleggen begint met het bepalen waar de leiding precies moet komen. De loodgieter tekent deze plaatsen op de muur en grond en zorgt ervoor dat de buizen op de juiste lengte komen. Met verschillende verbindingen zorgt hij ervoor dat de gasleiding op de juist manier wordt aangesloten. De kosten? Ga uit van €20,- tot €50,- per meter.

loodgieter gasleiding

Waterleiding verleggen

Laat u de badkamer verbouwen en komt de douche op een andere plek? Niet alleen de afvoer, maar ook de waterleidingen moeten dan verplaatst worden. Een loodgietersbedrijf uit Schiedam zorgt ervoor dat de leiding netjes in de muur of vloer wordt weggewerkt en dat alle aansluitingen kloppen.

Gaat u de keuken verbouwen? Vaak wordt dan gekozen voor een kookeiland met daarin de wasbak. Dat ziet er prachtig uit. Wel moeten daarvoor een warm- en koudwaterleiding verplaats worden. Voor een leidingexpert is dat een koud kunstje. De kosten van een loodgieter? Een waterleiding verleggen kost gemiddeld €45,- tot €600,- in totaal, afhankelijk van de situatie.

Waterleiding lek?

Een lek in een waterleiding is erg vervelend, vooral als de leiding in de muur of in de vloer is weggewerkt. U merkt dan pas iets van de lekkage wanneer er al veel schade is. U ziet bijvoorbeeld natte plekken of zelfs schimmel verschijnen op de muur of in een hoek. Ook is het mogelijk dat u water ziet lopen langs een waterleiding. Een lek is vaak niet groot, waardoor het lang kan duren voordat het duidelijk wordt.

Loodgieters uit Schiedam gebruiken speciale apparatuur om de precieze locatie van het lek snel op te sporen, vaak zonder hak- of breekwerk. Ook gebruiken zij speciale technieken om lekkage te verhelpen.

Loodgieter voor riolering en afvoer

Een andere categorie van loodgieterswerkzaamheden is alles wat te maken heeft met riolering en afvoer. We gaan er altijd vanuit dat onze riolering goed werkt, waardoor een defect extra vervelend is. Een verkeerde aanleg van het riool of een verstopping kan bijvoorbeeld voor grote problemen zorgen. Schakel voor de afvoer vaatwasser ontstoppen altijd zo spoedig mogelijk een erekende loodgieter uit Schiedam in.

Bel naar 085 500 9932 voor direct contact of vraag een gratis offerte aan.

Afvoer verstopt? Wees er snel bij!

Merkt u dat de gootsteen niet meer goed doorloopt? Of staat u tijdens het douchen snel met uw voeten in het water? Dat is erg vervelend. Verstoppingen komen voor in de wc, bij de gootsteen, afvoer van wasmachine en vaatwasser, de wastafel en in de douche. Waarschijnlijk is de afvoer verstopt, waardoor het water niet gemakkelijk wegloopt. Ga nooit met chemische ontstoppingsmiddelen aan de slag, maar vraag een loodgietersbedrijf uit Schiedam de gootsteen, de afvoer van de wasmachine of het toilet te ontstoppen.

De meest voorkomende oorzaken van een afvoerverstopping op een rijtje:

 • Doorgespoelde etensresten
 • Zeepresten en haar in de badkamer
 • Het wegspoelen van vet

spoedloodgieter Schiedam

Afvoer ontstoppen, hoe werkt het?

Is er een afvoer verstopt? Dat is heel vervelend. Veel mensen gaan bij een verstopping zelf aan de slag met chemische ontstoppingsmiddelen of een ontstoppingsveer. Dat is echter niet verstandig. De ontstoppingsmiddelen zijn zo agressief dat ze de afvoerleiding poreus maken en een ontstoppingsveer veroorzaakt bij verkeerd gebruik ook schade.

Wat doet u wel bij een verstopping?

Schakel daarom een loodgieter in om goedkoop de verstopping te verhelpen. Hij heeft ervaring in het gebruiken van een ontstoppingsveer en andere methodes om de afvoer te ontstoppen. De kosten voor een loodgieter? Een afvoer ontstoppen kost gemiddeld €90,-.

Loodgieter nodig voor een afvoer ontstoppen?

Neem via de 24/7 spoedservice direct contact op!

Ander loodgieterswerk

Een andere categorie werkzaamheden van loodgieters is “ander loodgieterswerk”. Hierbij moet u denken aan allerlei klussen. U wist misschien niet dat u ook een loodgietersbedrijf uit Schiedam kunt inschakelen om een vaatwasser aan te sluiten of een wasmachine aansluiting te maken. Ook het een buitenkraan aanleggen valt onder deze categorie. Hieronder leest u meer. Twijfel niet en vraag vandaag nog een gratis offerte aan!

Vaatwasser aansluiten

Een vaatwasser aansluiten is een ingewikkelde klus, omdat er veel gereedschap bij nodig is. Er is namelijk naast een wateraansluiting ook een afvoer en een stroomaansluiting nodig. Bij een inbouw afwasmachine moet ook het juiste keukenfrontje gemonteerd worden.

Er komt dus veel bij kijken!

Een professionele loodgieter beschikt over alle benodigde gereedschappen en weet precies hoe hij deze gebruikt. Hij demonteert keukenkastje waarde vaatwasser in komt en installeert zo nodig een stopcontact. Hij verbindt de afvoerslang met de afvoer van de gootsteen en maakt een afsplitsing van de watertoevoer. De laatste stap is het aansluiten van de wasmachine door de loodgieter. Houd rekening met gemiddelde kosten van €100,- tot €300,-.

Wasmachine aansluiting maken

In een gemiddeld Nederlands huishouden wordt zo’n 3 keer per week de was gedaan. We vertrouwen erop dat de wasmachine altijd werk. Daarom is het belangrijk dat het apparaat op de juiste manier aangesloten wordt. Daarmee voorkomt u mogelijke problemen zoals lekkages en verstoppingen.

Een goedkope loodgieter voert deze klus vakkundig voor u uit. Is het nog nodig om een wasmachine aansluiting te maken? Ook dat is geen probleem. Hij zorgt voor een stopcontact met aardig en legt zo nodig een nieuwe groep aan in de meterkast. Ook controleert hij of de water- en afvoerleidingen lekvrij zijn.

wasmachine aansluiting maken

Kraan vervangen

Een gemiddeld huishouden telt maar liefs vijf kranen. Kranen hebben een lange levensduur, maar toch is het mogelijk dat er defecten optreden. Een lekkend kraanleertje komt bijvoorbeeld vaak voor. Is het tijd om uw kraan te vervangen? Of wilt u graag een waterbesparende eengreepsmengkraan laten plaatsen? Een loodgietersbedrijf uit uw omgeving is u graag van dienst bij dit loodgieterswerk.

Een kraan bestaat uit veel verschillende onderdelen, die allemaal op de juiste manier gebruikt moeten worden om vervelende lekken te voorkomen. De vakman draait eerst de hoofdkraan dicht, verwijdert dan de oude kraan en plaatst de nieuwe. Na het kraan vervangen draait hij de hoofdkraan weer open.

Buitenkraan aanleggen

Geeft u de planten in de tuin vaak extra water, maar heeft u geen buitenkraan? Met een buitenkraan aanleggen kost het water geven u veel minder tijd. Daarnaast is de buitenkraan handig voor allerlei andere doelen. Het aanleggen van een buitenkraan heeft vaak tot gevolg dat er ook een waterleiding aangelegd moet worden.

Hoe doet een loodgieter dat?

Hij maakt vaak een afsplitsing van een bestaande waterleiding en zorgt voor de juiste hoeveelheid buizen en bochten. Ook zorgt hij ervoor dat de buitenkraan op de juiste hoogte komt te hangen om bevriezing in de winter te voorkomen. Houd rekening met een gemiddelde prijs van €140,- tot €350,-.

Wilt u een goedkope loodgieter inhuren?

Vraag een offerte aan of maak gebruik van de 24 uursservice.

Loodgietersbedrijf voor verwarmingsinstallaties

Niet alleen schakelt u een goedkope loodgieter in voor loodgieterswerk omtrent water- en gasleidingen. Ook voor het onderhoud en installeren van u verwarmingsinstallatie kunt u een loodgieter uit Schiedam tegen aantrekkelijke tarieven inschakelen. Rondom een cv-ketel bevinden zich ook veel water- en gasleidingen waar een loodgieter natuurlijk veel verstand van heeft. Schakel via het offerteformulier snel een goedkope loodgieter uit Schiedam in!

Keurmerken voor loodgietersbedrijf

Wilt u zeker weten dat u vakwerk geleverd krijgt bij loodgieterswerk? Controleer dan na uw offerteaanvraag welke keurmerken uw loodgieter heeft. Loodgietersbedrijven met een keurmerk voldoen aan hoge eisen. Daarnaast volgen deze loodgieters vaak extra scholingen om hun kennis over het vak up-to-date te houden.

Erkende loodgieters kunnen onder andere de volgende keurmerken hebben:

 • KviNL (kijk voor meer info op: kvinl.nl)
 • KOMO (kijk voor meer info op: komo.nl)
 • Techniek Nederland
 • OK CV

loodgietersbedrijf Schiedam

Loodgieter uit Schiedam gezocht? Gratis offerte!

Loodgieter gezocht om de afvoer van de vaatwasser de ontstoppen? Of wilt u uw wc laten ontstoppen of een loodgieter een gasleiding of waterleiding laten aanleggen? Met een erkende loodgieter uit Schiedam bent u altijd verzekerd van goed loodgieterswerk. Loodgieter inschakelen?

Start gratis offerteaanvraag!

U ontvangt spoedig een offerte van een loodgieter uit uw regio. Is er spoed bij het loodgieterswerk? Bel dan naar 085 500 9932 voor direct contact.

Onze dienstverlening

Naast een gratis offerte van een loodgieters uit uw regio, kunt u bij ons ook een gratis offerte aanvragen voor: