Kwaliteitsoplossingen voor uw sanitair

Cor van Meer helpt u met al uw sanitair. Wij plaatsen, repareren en onderhouden uw sanitaire voorzieningen, zodat uw badkamer en toilet weer zullen stralen als nooit tevoren. Denk aan totaaloplossingen voor uw douche, bad, toilet en wastafel. We maken gebruik van het werk van ervaren vakmannen, die allen een relevante opleiding hebben en jarenlange ervaring. Op deze manier kunnen we de kwaliteit van onze service garanderen.

Start gratis offerteaanvraag!

Voor spoedservice kunt u het contactformulier invullen, waarna u direct een gratis en geheel vrijblijvende offerte ontvangt.

Cor van Meer sanitair

Cor Van Meer kan veel voor u betekenen op het gebied van sanitair!

Voor installatie, reparatie en onderhoud bent u bij Cor Van Meer op het juiste adres!

Installatie

De installatie van sanitair is niet eenvoudig en aangeraden wordt daarom ook om dit door een ervaren monteur te laten doen. Cor van Meer werkt samen met veel professionals, die uw sanitair voor u kunnen plaatsen. Samen met u gaan we in gesprek over hoe u het liefst uw bad, douche, toilet of wastafel geïnstalleerd zou willen hebben. We geven u de mogelijkheid te kiezen uit veel verschillende vormen en maten en voorzien u van een kwaliteitsadvies op maat.

Onderhoud

Sanitair heeft onderhoud nodig. Zo is het bij een douche belangrijk om zo nu en dan te laten kijken naar de isolatie op de vloer. Zijn er kieren in de muur waar water door kan komen, dan kan dit voor vervelende lekkages in huis zorgen. Door eens per jaar een vakman te laten kijken naar al uw sanitair voorkomt u dat er een reparatie nodig is. Bovendien zorgt u er zo voor dat lekkages geen kans krijgen. Bij Cor van Meer kunt u een onderhoudscontract opstellen voor periodiek onderhoud!

Reparatie

Indien u last heeft van een vervelende lekkage in uw douche of een barst in uw toilet, kunt u er beter snel dan laat bij zijn. Een reparatie is nodig en hoe langer u wacht, hoe erger de kwaal doorgaans wordt. Cor van Meer heeft getrainde vakmannen die u graag voorzien van kwaliteitsservice betreffende uw sanitaire reparaties.

Snel ter plekke

U geniet bij ons van spoedservice. Als u het contactformulier invult, ontvangt u meteen een gratis en vrijblijvende offerte op maat. Hierna kunnen we meteen een afspraak maken. U kunt meegenieten van een gratis adviesgesprek met onze vakmannen, maar we kunnen in het geval van een reparatie ook meteen iemand naar u toesturen om de klus te klaren.

Contact

Wilt u meer weten over ons werk? Neem dan contact op met Cor van Meer. Vul het contactformulier in en u ontvangt kosteloos en geheel vrijblijvend een offerte op maat. Indien gewenst kunnen we vandaag nog bij u op de stoep staan voor de installatie, het onderhoud of de reparatie van uw sanitair. Uw badkamer ziet er in no-time pico bello uit!

Gratis offertes vergelijken