Badkamer renovatie

Een badkamer is een plek voor veel mensen om te ontspannen. Bent u op zoek naar een professional die uw badkamer kan renoveren? Wij helpen u graag. Of u nu uw complete badkamer wilt laten renoveren of alleen op zoek bent naar een nieuwe douche als vorm van badkamerrenovatie, onze loodgieter helpt u graag.

Start gratis offerteaanvraag!

Wij geven u advies en informatie over uw badkamerrenovatie, zodat u een overwogen keuze maakt voor de renovatie. Bij ons ontvangt u een vrijblijvende offerte voor de renovatie. Neem daarom snel contact met ons op via het contactformulier op onze website.

badkamer renovatie

Installatiebedrijf Cor van Meer helpt u bij uw badkamer renovatie

Badkamer renoveren? De bij ons aangesloten loodgieters zijn professionals in hun vakgebied.

renovatie badkamer

Douchecabine plaatsen

Als u voor uw badkamerrenovatie op zoek bent naar een nieuwe douchecabine en deze wilt laten plaatsen, helpt onze loodgieter u graag. Er zijn verschillende douchecabines waar u uit kunt kiezen tijdens een renovatie. Onze loodgieter geeft u informatie en advies over de diverse mogelijkheden op het gebied van badkamerrenovatie. Tegenwoordig is er veel keuze wanneer het gaat om een douchecabine. Zo bestaan er moderne, strakke douches met een mooie glazen deur en een grote douchekop, maar ook simpele exemplaren waarbij u bijvoorbeeld een douchegordijn gebruikt. Wilt u meer informatie over een renovatie, douchecabine of wilt u een nieuwe laten plaatsen, neem dan contact op.

Toilet verbouwen

In sommige badkamers is al een toilet aanwezig, of misschien heeft u zowel beneden als boven een aparte toilet. Wij helpen u met de renovatie wanneer u uw toilet wilt verbouwen of vervangen. Wij creëren voor u een mooie, rustige ruimte met nieuwe strakke tegels wanneer u houdt van een simpele toilet ruimte. Ook zorgen wij voor een mooi toilet door te renoveren, eventueel met de nieuwste snufjes als dit binnen uw wensen valt. U kunt voor een renovatie namelijk kiezen voor een simpel toilet, maar u kunt ook kiezen voor een toilet die automatisch doorspoelt wanneer u opstaat en een wc-bril die langzaam naar beneden gaat. Alles is mogelijk.

Gratis offertes vergelijken

Bad inbouwen

Heeft u al een bad in de badkamer? Of wilt u juist een bad inbouwen tijdens de renovatie? Onze loodgieter helpt u graag met renoveren en geeft u informatie en advies over de verschillende mogelijkheden voor een renovatie. U kunt kiezen voor een simpel ligbad, of bijvoorbeeld een whirlpool bad, waarbij u kunt genieten van een rustig en ontspannen bubbelbad. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een combinatie van een douche en bad te laten plaatsen tijdens het renoveren. Dit is een klassieke combinatie, waarbij veel ruimte wordt bespaard doordat wij niet een aparte douchecabine plaatsen tijdens de badkamerrenovatie. Onze loodgieter geeft u graag meer informatie en advies over de renovatie en verschillende opties voor een bad.

Leidingen verleggen

Het kan zijn dat het voor de badkamerrenovatie nodig is om leidingen te verleggen, omdat uw huidige douchecabine op een ander plaats komt tijdens de renovatie, of misschien omdat er een nieuw bad wordt toegevoegd aan uw badkamer tijdens het renoveren. Onze loodgieter is een professional op het gebied van leidingen verleggen. De loodgieter kijkt naar uw badkamer en kan u vertellen of het nodig is om leidingen te verleggen in het geval van badkamerrenovatie. Dit is uiteraard afhankelijk van de wensen die u heeft voor een renovatie. Onze loodgieter heeft jarenlange ervaring met leidingen en deze verleggen.

Mogelijkheden in een kleine badkamer

Het kan zijn dat u niet veel ruimte heeft in uw badkamer of misschien heeft u niet veel ruimte voor een nieuwe. Zo kan een badkamerrenovatie een moeilijk proces worden. Toch is er vaak meer mogelijk in een kleine ruimte dan u denkt. Zo kan er veel sanitair op maat gemaakt worden voor een badkamerrenovatie en kan met bijvoorbeeld het combineren van douche en bad veel ruimte worden bespaard. Onze loodgieter geeft u advies over het indelen van een kleine badkamer voor een renovatie. Gooi daarom niet bij voorbaat ideeën voor een badkamerrenovatie weg, maar ga in gesprek met een professional. Vaak zijn er verschillende mogelijkheden voor het renoveren die voldoen aan uw wensen.

Compleet nieuwe badkamer ontwerpen

Als u niet alleen op zoek bent naar een nieuw bad of een nieuwe douchecabine, maar een compleet nieuwe badkamer wilt, heeft u een professional nodig die u hierbij kan helpen. Vanwege de verschillende leidingen en de vochtigheid van een badkamer, kan het renoveren hiervan een uitdaging zijn en is het vaak niet een klus die u zelf uitvoert. Onze loodgieter helpt u graag bij het renoveren van een complete badkamer. Daarnaast geven onze professionals u advies wanneer u een compleet nieuwe badkamer wilt en helpen zij graag met het ontwerpen hiervan. Neem nu snel contact met ons op.

offerte badkamer renovatie

Kom in contact met een loodgieter!

Bent u op zoek naar een loodgieter die voor u uw badkamer kan renoveren? Wilt u meer informatie over een badkamerrenovatie? Wij helpen u graag. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u veel informatie en advies geven over een renovatie. Daarnaast gaat onze loodgieter ook graag voor u renoveren. Wilt u meer informatie over een renovatie of wilt u uw badkamer laten renoveren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.