CV-ketel onderhoudscontract

Een CV-ketel is onmisbaar geworden in onze woning van tegenwoordig, vooral als wij thuis komen na een lange dag werken. Er is niets fijner dan thuis komen in een warm huis. Naast dat de ketel zorgt voor een warme woning, geeft het u ook de mogelijkheid om warm water uit de kraan te laten stromen. U wilt niet voor verassingen komen te staan, dan is het verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten bij een erkend bedrijf, zij onderhouden uw CV-ketel en zorgen ervoor dat hij blijft functioneren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gerust een offerte aan!

Start gratis offerteaanvraag!

CV-ketel onderhoudsontract

Via Cor van Meer sluit u een voordelig CV-ketel onderhoudscontract af!

Kies voor periodiek onderhoud en zorg voor een optimaal rendement. Diverse mogelijkheden. Vrijblijvende offerte!

Verschillende contracten

Wilt u uw ketel zo goed mogelijk onderhouden zodat deze lang mee gaat? Dan is het verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten. Er zijn grofweg drie varianten waar u uit kunt kiezen. De variant die u kiest heeft onder andere te maken met uw verwarmingsketel. Hebt u een nieuwe CV- of HR-ketel, dan heeft deze alleen een jaarlijkse onderhoudsbeurt nodig. Voor u alle varianten op een rijtje, zodat u snel kan zien welke bij u past en wat het maandbedrag is van het contract.

Standaard contract

standaard onderhoudscontract

Hebt u een standaard onderhoudscontract afgesloten, dan kunt u rekenen op een jaarlijkse reiniging, een controle van het apparaat en het afstellen van de verwarmingsketel. Wat echter niet bij het contract hoort, is de dekking van de voorrijkosten, onderdelen en het uurloon van de specialist bij een storing. Dit contract is al af te sluiten voor een bedrag van tussen de €75,- en €115,- per jaar (ex btw). Dit is een goede optie voor een nieuwe CV-ketel.

Servicecontract

servicecontract CV-ketel

Het servicecontract is wat uitgebreider waarbij een controle van het apparaat, een jaarlijkse reiniging en het afstellen, nog steeds in het pakket zitten. Bij dit pakket hebt u alleen wat meer extra’s, zo kunt u gebruik maken van de storingsdienst, waarbij voorrijkosten en arbeidsloon bij de prijs in zitten. De onderdelen moet u echter wel zelf betalen. Het maandbedrag ligt wel een stukje hoger. Vraag naar de prijzen bij onze specialist.

All-in contract

all-in onderhoudscontract

De naam van het contract zegt het al, in dit onderhoudscontract is alles inbegrepen, dus geen extra kosten. Er wordt jaarlijks gereinigd, gecontroleerd en afgesteld. Daarnaast kunt u kosteloos gebruik maken van de storingsdienst, zonder dat u voorrijkosten, uurloon of onderdelen hoeft te betalen. Het enige wat u kwijt bent zijn de maandelijkse kosten. Dit is een zeer gunstige optie als uw CV-ketel wat ouder is. (Niet in Zuid-Holland)

Gratis offertes vergelijken

Onderhoudscontract afsluiten

Het is belangrijk dat u een contract afsluit voor uw CV-ketel, u komt niet voor onverwachte verassingen te staan en het apparaat wordt goed onderhouden. Ga echter niet zelf aan de slag om uw CV-ketel te onderhouden, uw garantie komt dan te vervallen. Kijk hiervoor goed in de garantievoorwaarden van uw CV-ketel.
Hebt u een oudere CV-ketel, dan is het moeilijk om een All-in contract af te sluiten, omdat het risico te groot is dat er wat gebeurt. Is uw installatie 4 jaar of jonger, dan verstrekken wij nog wel uitgebreide contracten voor een volledig onderhoud. Een voorstel op maat ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het formulier. Wij sturen u spoedig een prijsopgave toe.

CV-ketel onderhoudscontract