Cv-ketel Haarlem

CV-ketel Haarlem

24/7 CV-service. Nu bereikbaar via 085 500 1382!

Biedt de cv-ketel in uw huis in Haarlem niet voldoende verwarming? Of heeft uw cv-ketel veel onderhoud nodig? Laat dan uw cv-ketel vervangen voor een nieuwe variant, zoals een hr-ketel. U leest op deze pagina alles over de installatie, het vervangen en reparatie van een cv-ketel. Bovendien vindt u hier ook meer informatie over wat u moet doen bij een storing en welke soorten cv-ketels er allemaal zijn.

Wilt u meer informatie over de installatie van een cv-ketel? Bent u benieuwd geworden naar de kosten? Neem dan contact op met een verwarmingsmonteur uit Haarlem. Vul het offerteformulier en ontvang een vrijblijvende offerte of bel voor direct contact naar 085 500 1382! De cv-service helpt u graag en staat 24/7 voor u klaar.

Gratis offerte aanvragen

Omschrijving opdracht (*)


24-uurs cv-service

Heeft u een storing in uw cv-ketel of doet uw verwarming het niet meer? Schakel dan de 24-uurs cv-service in. Deze service staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar om met spoed een reparatie uit te voeren of een storing te verhelpen. Is de storing urgent? Dan komt de cv-service gelijk langs. De cv-ketel wordt deskundig onderzocht en gerepareerd. Direct in contact komen? Bel naar 085 500 1382!

Bel 085 500 1382
cv-service Haarlem

cv-ketel storing Haarlem

Cv-ketel storing verhelpen

Geeft uw cv-ketel een storing aan? Kijk dan eerst of u zelf het één en ander kunt oplossen. Reset eerst de cv-ketel om te kijken of dit werkt. Als u borrelende geluiden uit de radiator hoort, is het slim om de cv-installatie te ontluchten. Controleer ook de waterdruk van de ketel. Geeft deze minder dan 1,5 bar aan? Dan moet u de cv-ketel bijvullen. Blijft de storing terugkomen? Schakel dan een verwarmingsmonteur uit Haarlem in. De monteur komt langs, controleert de cv-ketel en de instellingen en kijkt of de cv-ketel werkt. Is dit niet het geval, dan lost hij de storing voor u op!

Bel 085 500 1382 voor direct contact
cv-ketel reparatie Haarlem

Cv-ketel reparatie Haarlem

Er zijn verschillende verwarmingsonderdelen die na verloop van tijd kapot kunnen gaan. Zeker wanneer er niet voldoende onderhoud wordt uitgevoerd is de kans op storingen en beschadigingen groot.

Eén van de onderdelen die kapot kan gaan is het expansievat, maar ook de warmtewisselaar kan in storing raken. Wanneer u er snel bij bent, dan kan een verwarming expert uit Haarlem vaak nog wel de oplossing bieden met een reparatie, en ervoor zorgen dat u spoedig weer van een optimaal wooncomfort geniet. Wilt u weten wat de prijs wordt voor een reparatie van uw Cv-ketel? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een reparatie te voorkomen? Stel u dan vandaag nog met ons in verbinding.

cv-ketel onderhoud

Cv-ketel onderhoud Haarlem

Het onderhoud aan uw cv-ketel en verwarming is van groot belang voor de levensduur en werking van de ketel.

Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw cv-ketel veilig blijft werken. Schakel een verwarmingsmonteur in die het onderhoud voor u doet. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de cv-ketel gereinigd, zorgt de monteur voor het juist afstellen en wordt het apparaat gecontroleerd op gebreken.

Het is ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten bij een verwarmingsmonteur. Zo bent u verzekerd van regelmatig onderhoud.

koolmonooxidelek in Haarlem voorkomen

Cv-ketel onderhoud: voorkom koolmonoxidelek

Bij alle verbrandingsprocessen komt koolmonoxide vrij en kan een koolmonoxidelek ontstaan. Koolmonoxide is een reukloos en dodelijk gas, een echte sluipmoordenaar dus. Naast het voorkomen van een koolmonoxidelek is het ook verstandig om een koolmonoxidemelder te plaatsen. Een koolmonoxidemelder is bedoeld om een onveilige situatie, zoals een koolmonoxidelek met als gevolg koolmonoxidevergiftiging, te voorkomen. Naast het plaatsen van een dergelijke melder, is het van levensbelang om voldoende te ventileren en regelmatig goed onderhoud te laten uitvoeren. De UNETO-VNI wil koolmonoxideproblemen met cv-installaties terugdringen. Dit doen zij onder andere door de vakbekwaamheidseisen van monteurs en het toezicht op naleving aan te scherpen.

Werkzaamheden verwarmingsmonteur

Niet alleen schakelt u een verwarmingsmonteur in voor het verhelpen van een storing in de cv-ketel, uitvoeren van een reparatie of het nodige onderhoud. Een verwarmingsmonteur is ook gespecialiseerd in het aansluiten of vervangen van een oude cv-ketel voor een nieuwe variant. Bovendien leggen monteurs ook leidingen aan, plaatsen ze verwarmingsapparaten en zorgen voor een correcte aansluiting. Andere onderhoudswerkzaamheden aan radiatoren, boilers en kranen horen ook bij de werkzaamheden. De werkzaamheden op een rij:

 • Storing aan de cv-ketel verhelpen.
 • Een onderhoud en reparatie aan de cv-ketel uitvoeren.
 • Vervangen en aansluiten van een nieuwe cv-ketel.
 • Plaatsen van leidingen.
 • Plaatsen en aansluiten van verwarmingsapparaten.
verwarmingsmonteur

Schakel een monteur in voor het vervangen van uw cv-ketel!

Vul het offerteformulier in voor een gratis scherp geprijsde offerte of bel Haarlem.

Offerte aanvragen

Cv-ketel prijzen

De exacte prijzen van een cv-ketel zijn lastig te benoemen. Dit komt omdat de kosten voornamelijk afhankelijk zijn van de soort ketel. Bovendien speelt de CW-waarde en het aansluiten ook een grote rol. Voor een HR-combiketel betaalt u gemiddeld tussen de €1.800,- en €3.000,-.

Wilt u liever het hoogst haalbare rendement uit uw cv-ketel halen? Dan is de HRe-ketel wat u zoekt. De prijs hiervoor ligt tussen de €8.000,- en €12.000,-.

Bekijk de volgende tabel voor meer gemiddelde prijzen en het bijbehorende rendement.

Wat kost een nieuwe cv-ketel?

Type ketelGem. prijs *Rendement
HR (solo)€1.400,- tot €2.500,-100% – 107%
HR (combiketel)€1.800,- tot €3.000,-100% – 107%
HRe€8.000,- tot €12.000,-140%

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief btw en installatie voor een CW4 cv-ketel. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Cv-ketel installatie Haarlem

Een cv-ketel installatie vervangen, is vaak binnen een dag gebeurd. Zo geniet u dezelfde dag nog van een aangename temperatuur in huis én van een warme douche. Hoe gaat een cv-monteur uit Haarlem te werk? Eerst moet de oude cv-ketel afgesloten en gedemonteerd worden, zodat er plaats vrijkomt voor de nieuwe ketel. Na het verwijderen, zorgt de cv-monteur voor het aansluiten, installeren en afstellen van de nieuwe ketel. Hij sluit eerst de afvoerleiding en toevoerleiding aan, om vervolgens de aansluitkoppelingen te bevestigen. Na het aansluiten, controleert de monteur alles, zorgt hij voor het correct afstellen van de cv-ketel en voert hij een controle uit, om te testen of alles naar behoren werkt.

Prijs voor cv-ketel installatie

CW-waardeGem. prijs *Liters p/mGeschikt voor
1Vanaf €900,-4 literKeuken
2Vanaf €1.100,-6 literKeuken + douche (niet gelijktijdig)
3Vanaf €1.200,-10 literKeuken + douche + bad (niet gelijktijdig)
4Vanaf €1.400,-13 literKeuken + douche + bad (niet volledig gelijktijdig)
5Vanaf €1.800,-17 literKeuken + douche + bad (beperkt gelijktijdig)
6Vanaf €2.400,-20 literKeuken + douche (gelijktijdig) of keuken + bad (gelijktijdig)

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief btw en installatie voor een CW4 cv-ketel. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Welke CW-waarde heb ik nodig?

De CW-waarde is een waarde die aangeeft hoeveel warm water een cv-ketel in 1 minuut levert. CW staat voor Comfort Warm water. De labels hebben een getal tussen de 1 en 6. Hierbij geldt: hoe hoger het label, hoe meer warm water er geleverd wordt op verschillende plekken. Dit ziet u ook terug in de prijs. Een cv-ketel met CW6 levert 20 liter warm water per minuut, in zowel de keuken, als de douche. De vanafprijs is €2.400,-. Kiest u voor een cv-ketel met CW3-waarde? Dan betaalt u aanzienlijk minder, namelijk gemiddeld €1.200,-. Echter levert deze ketel 10 liter warm water per minuut en is het niet mogelijk om tegelijkertijd te douchen en water in de keuken te gebruiken.

Welke factoren beïnvloeden de totaalprijs?

Als u de cv-ketel laat vervangen, moet u met een aantal factoren rekening houden die de kosten beïnvloeden. De grootste kostenpost is de cv-ketel zelf, samen met de prijs voor de installatie.

Gemiddeld zijn de installatiekosten 40% van de totale kosten. Daarnaast heeft de CW-waarde ook invloed op de prijs. Houd rekening met eventuele extra kosten zoals voorrijkosten, het plaatsen of monteren van een nieuwe dakdoorvoer, het inregelen van de thermostaat en het afvoeren van de oude cv-ketel.

cv-installatie waterzijdig inregelen

Cv-installatie waterzijdig inregelen

Waterzijdig inregelen houdt in dat de cv-installatie in balans gebracht wordt. Het zorgt er onder andere voor dat het warme water op de juiste manier wordt verdeeld over de radiatoren. De maximale doorstroomopening wordt goed ingesteld.

Een cv-installatie waterzijdig inregelen is een eenmalige handeling. Een cv-monteur brengt de woning in kaart, controleert de instellingen van de cv-ketel en indien nodig, zorgt hij voor het aanpassen of vervangen van radiatorkranen of dubbel instelbare afsluiters. Vervolgens stelt hij het binnenwerk van iedere radiator zo efficiënt mogelijk af. Verwarmingen die verder van de cv-ketel verwijderd zijn, krijgen een grotere opening dan radiatoren die dicht bij de ketel hangen.

Heeft uw cv-ketel vaak een storing?

Laat uw cv-ketel dan vervangen voor een energiezuinige hr- of hre-ketel!

Vrijblijvende offerte ontvangen

Nieuwe cv-ketel: solo,- combi,-of HR(e)-ketel?

In principe zijn er twee soorten ketels te onderscheiden, namelijk de soloketel en de combiketel. Een soloketel regelt slechts de verwarming in huis, voor warm water heeft u een aparte boiler nodig. De combiketel daarentegen zorgt voor warm water én voor verwarming in uw huis in Haarlem. Een hr-ketel is een variant op de combiketel, maar heeft een hoog rendement. Momenteel worden hr-ketels het meest verkocht, omdat deze ketels energiezuinig zijn. Dankzij het hoge rendement bespaart u flink op de energierekening. De meeste huishoudens beschikken over een combiketel, omdat een soloketel niet efficiënt is.

Ga snel naar: Combiketel  |  HR-ketel  |  HRe-ketel

combiketel Haarlem

Combiketel Haarlem

Er zijn verschillende combiketels te onderscheiden, waarvan de meest bekende de hr-ketel is. Daarnaast heeft u nog keuze uit een vr-ketel, een combiketel met ingebouwde boiler of een ketel met een doorstromer. HR staat voor Hoog Rendement en houdt in dat de hr-ketel zeer efficiënt werkt en kostenbesparend is. VR staat voor Verbeterd Rendement en betekent dat het minder rendement heeft dan een hr-ketel, maar dat het wel goedkoper is in aanschaf. Een combiketel met ingebouwde boiler levert direct warm water als de kraan open wordt gedraaid. Zo gaat er minder water verloren, maar dit kost wel meer energie. Bij een doorstroomtoestel maakt de installatie het water warm als de warmwaterkraan opengedraaid wordt. Dit kost minder energie, maar zorgt wel dat er meer water verloren gaat.

voordelen combiketel

Voordelen combiketel

Een combiketel is een combinatie tussen een cv-ketel en een boiler of geiser. Het zorgt voor verwarming in huis en voor warm water uit de kraan. Dit scheelt niet alleen in ruimte, maar ook in de kosten. Zo hoeft u namelijk maar één systeem te installeren in plaats van twee. Het is wel verstandig, als u een combiketel kiest, om voor de hr-ketel te kiezen. Deze bespaart namelijk veel energie.De voordelen op een rij:

 • Zorgt voor verwarming én warm water
 • Neemt minder ruimte in
 • Is goedkoper dan 2 aparte installaties
 • U bespaart op de energiekosten
hr-ketel Haarlem

HR-ketel Haarlem

De hr-ketel is een populaire ketel in Nederland. Niet gek, want met deze ketel bespaart u enorm op de energiekosten. Bovendien is het ook beter voor het milieu. Een hr-ketel benut de warmte uit de waterdamp die vrijkomt bij de verbranding van gas.

Door het opnieuw verwarmen van water wordt de warmte goed benut. Hierdoor verbruikt deze ketel tot wel 25% minder energie en behaalt hij een rendement van meer dan 100%. In eerste instantie lijkt de aanschaf van een hr-ketel een hele investering. Dat is het ook, maar wel een investering die u snel terugverdient. U kunt per jaar wel €300,- besparen op de kosten.

hr-ketel voordelen

Voordelen HR-ketel

Een hr-ketel heeft een aantal interessante voordelen. Zo is het toestel zeer energiezuinig, waardoor u direct na aanschaf bespaart op uw energieverbruik. Daarnaast is die milieuvriendelijk en behaalt hij een rendement van meer dan 100%. Hierdoor verdient u de investering met gemak binnen een aantal jaar terug. De voordelen op een rij:

 • Laag energieverbruik
 • Besparen op de energiekosten
 • Hoog rendement van meer dan 100%
 • Terugverdienen van de investering

HR-ketel installeren

Waarom is het installeren van een HR-ketel een goede keuze?

hre-ketel

HRe-ketel

Een ander soort ketel waar wij vandaag nog raag uw aandacht op willen vestigen is de HRe-ketel. Dit is iets anders dan de HR-variant, al geeft ook een HRe-ketel een uitermate hoog rendement. De afkorting HRe staat voor microwarmtekrachtkoppeling. Dit is een term die staat voor een vorm van elektriciteitsopwekking, waarbij er gebruik wordt gemaakt van een warmtekrachtkoppeling.

Kiest u voor een HRe-ketel? Dan vervangt dit alle andere apparaten zoals een boiler, geiser of cv-ketel. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en prijzen voor een hre-ketel? Onze specialisten uit Haarlem informeren u met plezier.

Cv-ketel merken

Welke solo- of combiketel het meest geschikt is, verschilt per huishouden. De keuze is dus erg persoonlijk, wat het tegelijkertijd erg moeilijk maakt. Zeker omdat het kopen van een CV niet iets is wat u regelmatig doet. Een verwarmingsexpert uit Haarlem voorziet u dan ook graag van de juiste informatie, om uw keuze gemakkelijker te maken. Er bestaan namelijk tientallen merken, zodat er voor ieder huishouden een geschikt model te vinden is. De keuze voor het merk bepaalt ook voor een groot deel de prijs. Merken als Nefit en Atag behoren over het algemeen tot de hoogste A-merken met bijbehorende prijzen, terwijl merken als Intergas en Remeha een goedkoper prijskaartje hebben.

Ga snel naar: Nefit  |  Atag  |  Remeha  |  Vaillant  |  Intergas  |  Bosch

nefit cv-ketel Haarlem

Nefit

Nefit wordt al dertig jaar lang gezien als één van de meest verkochte merken. Het merk gaat al 100 jaar mee, maar is sinds de jaren ’80 uitgegroeid tot één van de meest bekende merken. Toen kwam Nefit voor het eerst met een hoogrendementsketel op de markt! Nefit staat voor absolute zekerheid voor al haar klanten en biedt betrouwbare en duurzame oplossingen voor de verwarming en warmwatervoorziening. Gemiddeld genomen ligt de prijs van Nefit ketels tussen de €1.100,- en €1.700,-.

atag cv-ketel Haarlem

Atag

Atag is een Nederlands merk wiens ketels al acht jaar lang als beste uit de test van de Consumentenbond. Atag ketels hebben een unieke rvs-warmtewisselaar. Dankzij het RVS wordt de warmte in de warmtewisselaar beter geleidt: dit houdt in dat de warmte van de brander beter wordt overgedragen dan bij standaard aluminium warmtewisselaars. Met een Atag verwarmingsketel behaalt dan ook nog meer rendement dan vergelijkbare merken. Qua prijs valt dit merk in dezelfde categorie als Nefit: tussen de €1.100,- en €1.700,-.

remeha cv-ketel

Remeha

Heeft u een beperkt budget? Dan is een solo of combiketel van het merk Remeha een goede optie. Remeha biedt kwalitatieve ketels tegen een scherpe prijs. Het merk biedt vier verschillende modellen aan. Of u nu in een appartement woont of in een eengezinswoning, Remeha biedt voldoende opties. Het merk streeft naar een duurzame toekomst en is op zoek naar manieren om CO2-neutraal te kunnen wonen. De prijs van ketels van dit merk, liggen gemiddeld genomen, exclusief installatie, tussen de €800,- en €1.100,-.

vaillant cv-ketel Haarlem

Vaillant

Vaillant werd in 1874 al opgericht en heeft in de afgelopen 140 jaar tal van innovaties meegemaakt. Inmiddels is Vaillant met vestigingen in Nederland, Oostenrijk, België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië een erkend leverancier op de internationale markt. Inmiddels biedt het merk een ruim aanbod aan Cv-ketels en zonneboilers en streeft het naar een duurzame toekomst voor al haar klanten en medewerkers. Voor een verwarmingsketel van Vaillant betaalt u gemiddeld €1.000,- tot €1.300,-.

intergas cv-ketel

Intergas

Intergas is een relatief nieuw merk op de markt van verwarmingsketels. Sinds de jaren ’90 is Intergas één van de belangrijkste merken op het gebied van hoogrendementsketels. Het merk maakt gebruik van een unieke, gepatenteerde warmtewisselaar die zorgt voor minimaal warmteverlies. Duurzaamheid is ontzettend belangrijk. Intergas streeft er dan ook naar om hoogrendementsketels te ontwikkelen die bijdragen aan het verminderen van CO2 uitstoot. Intergas biedt tevens een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: de ketels zijn verkrijgbaar vanaf €800,- tot €1.100,-.

bosch cv-ketel

Bosch

Een laatste bedrijf waar wij u graag verder over willen informeren is Bosch. Bosch is een groot concern met honderdduizenden werknemers. Een klein deel van het Bosch concern bevindt zich in Deventer, waar de werknemers met name aandacht besteden aan het ontwikkelen van nieuwe energiezuinige producten. Eén van de innovaties heeft te maken met brandstofcellen: een systeem op gas dat zowel elektriciteit opwekt, als warmte produceert. Deze techniek zorgt voor een besparing tot 40% op de elektriciteitskosten en tot 50% op de primaire energie.

Doe-het-zelf tips

Wilt u zelf de nieuwe verwarming uitkiezen? Let dan op de volgende zaken: capaciteit, rendement en verbruik. Het belangrijkste is de capaciteit: bereken hoeveel warm water u nodig heeft, en kies op basis hiervan het model uit. Vervolgens raden wij aan om te kijken naar rendement en verbruik: een zuinige ketel kan u jaarlijks honderden euro’s besparen. Komt u er thuis niet uit? Schroom dan niet om onze diensten in te schakelen. Onze vakmannen hebben een gedegen opleiding en verstaan het vak.

Controleren van de waakvlam

Wanneer een Cv-ketel in storing raakt, dan kunnen er verschillende zaken aan de hand zijn. Het meest gebruikelijke probleem is dat de waakvlam is uitgewaaid. Dit kan zomaar gebeuren door bijvoorbeeld een tochtvlaag. Wanneer de waakvlam uit is gegaan, dan moet u deze opnieuw aansteken. Vaak zit er een ontsteker op de Cv-ketel zelf. Volg voor het aansteken van de vlam de instructies uit het instructieboekje. Soms kan het nodig zijn om de ontsteker iets langer in te drukken wanneer de vlam al brandt. Lukt het niet om de waakvlam aan te krijgen? Stel u dan in verbinding met onze CV-service in Haarlem.

Bijvullen van de cv-installatie

Het bijvullen van de cv-installatie is nodig wanneer de waterdruk onder de 1.5 bar staat. Deze stand controleert u op de ketel zelf. Het bijvullen van het water is eenvoudig zelf te doen, mits u de volgende stappen aanhoudt. Begin met het uitschakelen van de Cv-ketel. Koppel daarna een vulslang aan de waterkraan en vulkraan. Zet vervolgens de waterkraan open, en vul de vulslang geheel. Zet daarna pas de vulkraan open voor het bijvullen van de cv-installatie. Zo voorkomt u dat er water in de ketel komt. Wanneer het peil van de waterdruk tussen de 1.5 en 2.0 bar staat, dan zit er voldoende water in en draait u de vulkraan en waterkraan dicht.]

Ontluchten van de radiatoren

Wie zeker wil zijn van een aangename en constante temperatuur in de woning, en wie borrelende verwarmingsbuizen wil voorkomen, doet er goed aan de verwarming regelmatig te ontluchten. Het ontluchten gebeurt bij de radiatoren, en kan met behulp van een ontluchtingssleuteltje. U dient voor het ontluchten de
verwarming uit te schakelen, en te beginnen bij de radiator die zich het verst van de verwarmingsketel bevindt. Werk zo langzamerhand naar de CV toe. Door het ontluchten kan er een verlaagde waterdruk ontstaan. Als dit het geval is, dan dient u na het ontluchten de cv-ketel bij te vullen. Wij helpen u desgewenst graag.

Lukt het niet om de cv-storing zelf te verhelpen?

Bel naar 085 500 1382 voor direct contact met een ervaren cv-monteur.

Bel: 085 500 1382

Cv-ketel subsidie 2019

Als u een nieuwe verwarmingsketel laat plaatsen en aansluiten of u gaat de bestaande cv-ketel vernieuwen, dan maakt u mogelijk aanspraak op een premie of subsidie. De nieuwste generatie verwarmingstoestellen is een stuk zuiniger, wat een mooie besparing op uw energierekening oplevert. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een dergelijke subsidie? Dan neemt u een kijkje op de website van energiesubsidiewijzer.nl. Hier kunt u eenvoudig controleren of uw gemeentesubsidies heeft op het vervangen van een cv-ketel. Bovendien is het mogelijk om een energiebespaarlening af te sluiten, waarmee u door aantrekkelijke rente de energiebesparende investering financiert.

cv-ketel prijzen Haarlem
monteur voor onderhoud verwarming

Verwarmingsmonteur Haarlem inschakelen

Cv-ketel of de verwarming vervangen? Doet u dit zelf of besteedt u dit uit? De werkzaamheden van een verwarmingsmonteur lopen behoorlijk uiteen. Hierdoor wordt een cv-monteur ook wel allround genoemd. Een monteur helpt u bij het aansluiten, installeren en afstellen van een nieuwe cv-ketel, maar ook bij het vervangen van een oude ketel voor een nieuw exemplaar.

Daarnaast staat hij voor u klaar als er een storing is en de cv-ketel een reparatie nodig heeft. Tot slot is het mogelijk om een onderhoudsabonnement af te sluiten, zodat de cv-ketel regelmatig onderhouden wordt en de installatie optimaal blijft werken.

cv-ketel installatie Haarlem

Ontvang een vrijblijvende offerte

Gaat u een nieuwe cv-ketel kopen of moet uw huidige cv-ketel in Haarlem vervangen worden door een nieuwe ketel? Bent u benieuwd naar de prijzen voor de installatie van een cv-ketel? Schakel dan een verwarmingsmonteur in die u helpt bij de installatie en reparatie van een cv-ketel. Wilt u een onderhoudscontract afsluiten voor regelmatig onderhoud? Direct in contact komen met een monteur? Dan vraagt u geheel gratis een offerte aan via het offerteformulier of u neem contact op door te bellen naar 085 500 1382. De cv-service staat 24-uur per dag voor u klaar om u van dienst te zijn!

Ook voor ervaren loodgieters of dakgootspecialisten zit u in ons netwerk goed.