CV-service Cor van Meer

Heeft u problemen met de verwarmingsinstallatie, of is uw CV-ketel nodig aan onderhoud toe? Bij Cor van Meer zijn verschillende mensen in dienst die zich hebben gespecialiseerd op het gebied van CV-ketel. Of het nu gaat om reparatie, installatie of onderhoud, onze vakmannen draaien hun hand hier niet voor om. Omdat wij begrijpen dat bij een acute storing er zo snel mogelijk iemand bij u moet zijn om het probleem te verhelpen, kunt u gebruik maken van onze CV-service. Deze is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Start gratis offerteaanvraag!

Vul het contactformulier in voor direct contact. Wij garanderen dat er hetzelfde dagdeel nog een monteur bij u op de stoep kan staan.

Cor van Meer CV Service

Cor Van Meer installatiebedrijf biedt u 24uurs CV-service aan!

Maar ook voor onderhoud en reparatie bent u bij Cor Van Meer op het juiste adres.

Onderhoud

Het onderhoud van uw CV-ketel is zeer belangrijk. Niet alleen voorkomt u hiermee onverwachtse storingen en andere problemen, u behoudt met een regelmatige onderhoudsbeurt tevens de fabrieksgarantie. Mocht er dan onverhoopt iets onherstelbaar kapot raken, dan kunt u bij de fabrikant terecht voor een nieuwe (HR) verwarmingsketel. Bij veel installateurs is het bovendien mogelijk om een onderhoudscontract aan te vragen. Zo bent u verzekert van een periodiek kwalitatieve controle, waar u verder geen omkijken naar heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Installatie

Wij kunnen u tevens assisteren bij de installatie van een nieuwe verwarmingsketel. Wilt u graag een nieuwe CV-ketel kopen, maar vindt u het lastig kiezen tussen de verschillende modellen? Wij helpen u graag met het maken van een goede keuze. Onze specialisten weten alles van de nieuwste hoogrendement ketels, en adviseren u graag.

Offerte aanvragen

Heeft u behoefte aan een prijsoverzicht, toegespitst op uw wensen? Vul dan zo nauwkeurig mogelijk het contactformulier in. Eén van onze medewerkers uw vraag behandelen, en u geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte toesturen, waardoor u direct een keuze kunt maken. Wij zijn u zo spoedig mogelijk van dienst!

Overzicht

Onderstaand een overzicht van het werkgebied van Cor Van Meer CV-ketel service.

CV ketel reparatie

Reparatie

Het kan voorkomen dat uw verwarmingsketel kapot gaat. Dit kan onder meer veroorzaakt worden door slijtage in de koppeling van de leidingen, of problemen met het expansievat of de warmtewisselaar. Deze problemen zijn echter vaak met een eenvoudige reparatie te verhelpen. Een vakman van Cor van Meer gebruik hiervoor de meest innovatieve technieken, waardoor de storing snel opgelost is, en u weer van een heerlijke temperatuur binnenshuis kunt genieten. Wij staan garant voor een snelle en adequate reparatie.