CV ketel Urk

CV-ketel Urk

Cor van Meer biedt 24 uursservice via 085 500 9947!

Hoewel we er vaak niet bij stil staan, is de CV-ketel van groot belang voor ons welbevinden binnenshuis. Zeker wanneer het weer kouder wordt, dan moet een verwarming wel naar behoren werken. Bij Technisch Bureau Cor van Meer kunt u terecht voor al uw vragen rondom de installatie, reparatie en het onderhoud van uw CV-ketel. Wij helpen u graag met tips en advies, en kunnen natuurlijk desgewenst de installatie, reparatie of het onderhoud van de CV-ketel voor u uitvoeren. Woont u in de omgeving van Urk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dankzij onze CV-service kunnen wij bij storing aan de verwarming de zelfde dag nog bij u in Urk op de stoep staan! Bel 085 500 9947 voor direct contact, of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Omschrijving opdracht (*)


Navigeer op deze pagina naar:

24uurs CV-service bij spoedgevallen

Onze CV-service is in het leven geroepen toen wij ontdekten dat veel mensen bij een acute storing van de CV-ketel niet in contact konden komen met hun verwarmingsmonteur. Dankzij ons brede netwerk van specialisten, kunnen wij echter garanderen dat er altijd iemand in de buurt van Urk actief is, om de reparatie van de verwarming uit te voeren. Ongeacht de dag of het tijdstip, ongeacht de storing die zich voordoet. De deelnemers aan onze CV-service zijn allen erkend verwarmingsinstallateur, waardoor de reparatie altijd vakkundig zal worden uitgevoerd. Is uw verwarming kapot? Bel dan vandaag nog 085 500 9947, wij komen er aan!

Reparatie

De reparatie van de verwarming kunt u het beste overlaten aan een verwarmingsspecialist. Deze kan met behulp van de juiste gereedschappen en technieken snel de oorzaak vaneen storing opsporen en het betreffende onderdeel repareren of vervangen. Raakt uw installatie in storing, dan zijn er wel enkele zaken die u zelf kunt uitvoeren om een onnodig dure reparatie te voorkomen. Hiermee bespaart u kosten, en kunt u tevens de levensduur van uw CV –ketel verlengen. Acties die u zelf kunt uitvoeren om de verwarming optimaal te laten werken zijn:

 • Het ontluchten van de radiatoren.
 • Het bijvullen van de waterdruk in de CV-ketel tussen 1.5-2 bar.
 • Het controleren van de waakvlam.

Onderhoud van uw verwarming

Het onderhoud van uw CV-ketel is van groot belang. Door periodiek onderhoud kunt u een storing voorkomen, en kan u tevens direct ingrijpen wanneer een onderdeel niet helemaal optimaal werkt. Hoewel u zelf de verwarming regelmatig dient schoon te houden met een vochtige doek, kunt u het grote onderhoud aan de verwarming het beste uit laten voeren door een professional uit Urk. Deze heeft ervaring met zowel de installatie als het onderhoud van de CV-ketel en kan het gewenste onderhoud snel en vakkundig uitvoeren. Vaak is het ook mogelijk om bij een verwarmingsmonteur een onderhoudscontract af te sluiten als extra CV-service. Bij een dergelijk onderhoudscontract bent u verzekerd van een periodiek onderhoud, en wordt de fabrieksgarantie op de CV-ketel behouden. Vraag de specialist uit Urk om meer informatie.

contact CV monteur UrkCV-service Urk

CV-ketel reparatie Urk

Cor van Meer beoordeling

Welke CV-ketel heb ik nodig?

Als uw huidige verwarmingsinstallatie het niet meer doet, dan is het zaak om snel een vervangend apparaat te vinden. Maar hoe kiest u nu het beste model uit? Daarvoor hebben onze experts een aantal punten op een rijtje gezet. Door op deze zaken een antwoord te geven, vindt u snel de CV-ketel die bij uw wensen past.

cv-ketel capaciteit

Hoeveel capaciteit hebt u nodig?

Dit is de belangrijkste vraag waarop u een antwoord dient te geven: hoeveel warmte en warmwater dient de installatie te bieden? Een eengezinswoning, bedrijfspand en klein appartement vereisen allen een ander soort capaciteit. De capaciteit berekent u aan de hand van het type pand, het bouwjaar, de inhoud (kubieke meters) en het gemiddelde warmwaterverbruik.

Daarnaast kunt u nog kijken naar de gewenste temperatuur in de diverse ruimte en hoeveel Watt energie dit kost. De capaciteit van de (combi)ketels geeft men aan met een zogeheten CW-waarde. Grofweg gezien is de CW3 voldoende voor een klein appartement, en is de CW6 vereist voor grote panden waarbij meerdere kranen tegelijk aanmoeten, zoals bijvoorbeeld in een professionele keuken.

verwarming Urk

Moet het verwarmingssysteem ook warmwater bieden?

Dit is eveneens goed om te bepalen: vindt u het bijvoorbeeld prettig om geen boiler meer in huis te hebben? Of wilt u voorkomen dat u van één apparaat afhankelijk bent? Voor beide kanten zijn voor- en nadelen aan te geven. Als u kiest voor een combinatie van boiler en verwarmingsketel, dan is het wel verstandig om eerst na te gaan of dit installatie technisch uitvoerbaar is.

Wat is uw budget?

Wij gaven al aan dat tegenwoordig het gebruik van HRe systemen zeer populair is. U dient hiervoor echter wel over een ruim budget te beschikken: de prijs voor een dergelijk systeem is vrij hoog, al zult u op de langere termijn dit bedrag wel terugverdienen. Voor sommige HR systemen dient u bovendien rekening te houden met extra verbouwkosten. Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan om de mogelijkheden te onderzoeken.

Prijstabel CV-ketel (CW)

Comfort Water (CW) Gebruik Liters p/m Gemid. prijs
3 Keuken + douche + bad (niet gelijktijdig) 10 €800,-
4 Keuken + douche + bad (niet volledig tegelijk) 12.5 €900,-
5 Keuken + douche + bad (Beperkt tegelijk) 15 €950,-
6 Keuken en douche of keuken en bad 20 €1.600,-

Toelichting prijstabel

CW1 en CW2 hebben we niet in tabel benoemd omdat deze nog zelden verkocht worden. Het is dus van belang om te kijken hoeveel water u denkt te verbruiken met uw nieuwe CV-ketel. Bent u in uw eentje dan volstaat de CW3 CV-ketel. Groot gezin? Dan is het prettig als er veel water verbruikt kan worden op meerdere plaatsen tegelijk.

Ruim 25 jaar ervaring

De specialisten van Technisch Bureau Cor van Meer hebben allen jarenlange ervaring op het gebied van verwarming en CV-ketel. Dit betekent dat geen enkele storing een raadsel voor ons vormt, en dat we u ten alle tijden kunnen helpen met het onderhoud en de installatie en reparatie van uw CV-ketel in Urk. Middels onze CV-service zijn wij bovendien ten allen tijde bereikbaar in het geval van storing of andere problemen. Wij helpen u graag in Urk. Bel voor onze CV-service naar 085 500 9947, of neem contact op via het contactformulier. Wij bieden 24 uursservice voor klanten, maar ook indien u nog geen klant bij ons bent. 7 dagen in de week staan wij voor u paraat in het geval van spoed.

Werkgebied Urk

Een combiketel of HR-ketel?

Eén van de keuzes die u bij het aanschaffen van een nieuwe CV-ketel moet maken, is een keuze tussen een combiketel en een HR-ketel. Met een combiketel worden verwarmingsketels aangeduid die zowel voor de verwarming als het warm water zorgen. Dit betekent dat u met de aanschaf van een combiketel geen boiler meer hoeft te kopen. Hierdoor neemt de combiketel in totaal minder ruimte in beslag, wat voor bewoners van kleinere woningen zeer geschikt is.

combiketel Urk

Bestaan er verschillende soorten combiketels?

Ja, er bestaan twee varianten: een ketel met platenwisselaar, en een combiketel met ingebouwde boiler. De variant met platenwisselaar gaat pas water verwarmen wanneer je de warmwaterkraan open zet. Dit betekent dat het een tijd zal duren voordat het warmwater via de leidingen de douche heeft bereikt. Een platenwisselaar is een zeer energiezuinige en goedkope oplossing, al is het niet in staat grote hoeveelheden warmwater te produceren (het heeft een lage CW-waarde). Dit betekent dat het vullen van een ligbad of het gebruik van een stortdouche niet tot slecht mogelijk is. Een gewoon gezin zal echter prima een dergelijke variant kunnen gebruiken. Het alternatief is een combiketel met ingebouwde (kleine) boiler. In dit geval is er altijd een kleine voorraad warmwater beschikbaar. Dit brengt voordelen, maar ook nadelen met zich mee. Zo profiteert u van een directe levering van warmwater, en is het gebruik van een stortdouche mogelijk, maar raakt u energie kwijt door de stilstandverliezen en neemt de boiler alsnog best wat ruimte in. Het uitvoeren van de installatie is daarbij een stuk duurder.

hr-ketel Urk

HR-ketel

Naast de combiketels bestaan er ook HR verwarmingsketels. De afkorting HR staat voor hoogrendement: de hoogrendementsketels leveren verhoudingsgewijs dan ook meer warmte, bij een lager gasverbruik. Het rendement van HR-ketels loopt soms wel op tot 107%, doordat zij de warmte uit de waterdamp die ontstaat door de condensatie weer gebruiken. U herkent een HR verwarmingsketel aan een zogeheten gaskeurlabel. Hierop ziet u de afkorting, met daarachter een getal. Dit getal geeft het rendement aan. De installatie van hoogrendementsketels is wel iets lastiger dan de standaard verwarmingsketel. Daarom is soms een wat grote verbouwing vereist. Op termijn is dit verplicht voor elke woningeigenaar in Nederland, en u zult door de energiebesparing de investering spoedig terugverdienen. De hoogrendementsketels is ook te combineren met een vloerverwarming en lage temperatuurverwarming. Een verwarmingsspecialist uit Urk kan u desgewenst van meer informatie voorzien.

voordelen van een combiketel

Voordelen combiketel

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe verwarming, dan hebt u de keuze uit een groot aantal soorten ketels. Zo zijn er standaard VR verwarmingsinstallaties, maar bieden de meeste cv-ketel leveranciers ook HR en HRe ketels aan. Een laatste vorm die u kunt kiezen is de combiketel. Een combiketel levert zowel warm water voor de douche als voor de verwarming. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Een combiketel is ten eerste heel compact. Dit betekent dat er weinig ruimte voor nodig is. Daarnaast is ook de installatie van het model relatief eenvoudig, en kunnen we deze bij onze cv-service snel en vakkundig voor u uitvoeren tegen een lage prijs.

cv-ketel installatie Urk

CV-ketel vervangen? Bel: 085 500 9947

Is uw cv-ketel regelmatig in storing en is dit niet te verhelpen met een eenvoudige reparatie of beter onderhoud? Wellicht wordt het dan tijd om uw verwarming te vervangen. Zoals al aangegeven zijn er diverse modellen verwarmingsketels die u kunt laten plaatsen door een erkend verwarmingsmonteur uit Urk. Het is bij het kiezen van een nieuwe installatie belangrijk om rekening te houden met de Europese wetgeving, en de mogelijkheden voor plaatsing bij u thuis. Het vervangen van een CV-ketel laat u het beste afhandelen door een erkend vakman via onze cv-service. Zo weet u zeker dat u profiteert van de garantievoorwaarden en een optimale plaatsing.

hre ketel

Hre ketel

Hebt u een flink budget beschikbaar, en wilt u graag bijdragen aan het milieu? Dan is een HRe-ketel wellicht de beste keuze voor u. Met een HRe verwarming kunt u energiezuinig uw woning verwarmen, het warm water verhitten, en u produceert met behulp van micro-wkk zelf elektriciteit. Door deze productie van elektriciteit is de HRe combiketel voordeliger voor het milieu dan de standaard HR ketel die ook al een grote bijdrage levert. Het verbruik van fossiele brandstoffen wordt hierdoor aanzienlijk beperkt, en het is dan ook mogelijk om voor het laten plaatsen van een HRe verwarming subsidie aan te vragen bij de gemeente in Urk om de prijzen ietwat te verlagen.

cv-ketel prijzen

Prijzen

De prijzen voor het onderhoud en de reparatie van een cv-ketel zijn afhankelijk van een groot aantal factoren. Zo betaalt u bij de meeste specialisten een standaard uurloon, waar nog de prijzen voor nieuwe onderdelen bij komen. Wilt u graag zeker weten dat u geen last krijgt van hoge prijzen voor een reparatie of onderhoud? Dan adviseren wij om een onderhoudscontract af te sluiten bij één van de professionals uit Urk. Zo bent u verzekerd van een snelle en vakkundige hulp bij storingen en worden de prijzen voor een reparatie vaak met een zekere korting verrekend. Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in.

Prijstabel CV-ketel (per type)

Type ketel* HR UHR HRe
Solo €1.000,- tot €2.500,- €1.500,- tot €2.600,- €8.000,- tot €13.000,-
Combi €1.800,- tot €3.000,- €1.800,- tot €3.500,- €8.000,- tot €13.000,-
Werkt door aansluiting riool warmtepomp generator
Rendement 100%-107% 140%-147% +++100% (wekt energie op)

* De HR-ketel werkt door een gesloten systeem. De UHR- en de HRe-ketel zijn open systemen. De prijzen in de tabel zijn richtprijzen en afhankelijk van diverse factoren.

Prijzen voor installatie

De kosten voor de installatie van een verwarmingsketel bestaan uit twee delen: de investering in de verwarmingsketel zelf, en de kosten voor het installeren. Hoewel het per specialist uit Urk verschilt, gaan wij voor de installatie van een combiketel uit van een bedrag tussen de €500,- en €900,-. Tellen we hierbij de prijs voor een (HR) combiketel op, dan ligt de investering gemiddeld op €2.700,-. Kiest u voor het plaatsen van een geheel nieuwe HR verwarming en is er een grote verbouwing vereist? Dan zullen de kosten voor de installatie iets hoger uitvallen. Wij gaan uit van een bedrag tussen de €1.000,- en €1.500,-. Het exacte bedrag is afhankelijk van de tijd die de specialist aan het verbouwproces kwijt is. Wij adviseren om sowieso de prijsopgaven van meerdere professionals naast elkaar te leggen. Kijk daarbij altijd naar de manier waarop men de kosten berekend. Het arbeidsloon is soms een vast bedrag en in andere gevallen rekent men met een uurtarief. De experts uit ons bedrijf werken gegarandeerd snel en vakkundig, en helpen u met alle plezier.

Wilt u snel contact met een CV-ketel monteur uit Urk?

Bel met de CV-service voor direct contact of spoedklussen. Liever mailen? Vul het contactformulier in!

Contact cv-ketel monteur Urkcontact cv-ketel installateur Urk
cv-monteur Urk bellen

CV-ketel merken

Op het moment dat u een nieuwe verwarminginstallatie wil aanschaffen, dan dient u niet alleen een keuze te maken tussen de diverse systemen (HRe, UHR, combi), maar ook uit de verschillende merken die de verwarmingsspecialist uit Urk aanbiedt. De specialisten uit ons verwarmingsbedrijf hebben ervaring met de installatie en reparatie van vrijwel alle merken, zodat zij u altijd kunnen ondersteunen. Het verschilt natuurlijk per merk hoe hoog de kwaliteit is, welke prijs u betaalt, en van welke garantievoorwaarden u profiteert. Wij hebben daarom voor u voor een aantal bekendere merken wat informatie op een rijtje gezet. Zo kunt u een geïnformeerde keus maken voor een verwarmingssysteem dan aan uw wensen voldoet.

Nefit

Nefit is één van de meest bekende merken voor verwarmingsketels. Bij Nefit kunt u zowel een cv-ketel als warmtepomp kopen of huren. Bij NEfit werkt men met verschillende productielijnen, waaronder de baseline, proline, trendline en topline. Deze productielijnen lopen op in prijs en kwaliteit. Hebt u maar een beperkt budget? Dan vindt u bij de baseline waarschijnlijk de beste optie voor u. Wilt u profiteren van ultiem comfort en warmwater op meerdere plekken tegelijk? Dan is de topline een goede productielijn voor u.

Atag

Bij Atag verkoopt men tevens verwarmingsketels in diverse soorten en maten. Daarnaast bieden zij een speciale thermostaat aan: De Atag One. Dit systeem geeft een melding wanneer er sprake is van een storing, of wanneer u de ketel moet bijvullen. Ook bedient u op deze manier de verwarming op afstand, zodat u thuis komt in een aangenaam warme woning. Dankzij het eenvoudige bedieningsysteem is het bovendien toegankelijk voor iedereen. Wel hebt u voor de beste bediening een smartphone of tablet nodig.

Remeha

Stelt u hoge eisen aan kwaliteit? Kijk dan eens bij de producten van Remeha, binnen verschillende klassen werd de Tzerra Plus lijn in 2017 door de consumentenbond als ‘beste uit de test’ aangewezen. Bij Remeha besteedt men bovendien veel aandacht aan duurzame woonoplossingen. Zo bieden zij onder meer zonlichtsystemen, hybrides en micro-wkk producten aan. Deze laatst zorgt niet alleen voor de verwarming van woningen, maar wekt tevens een groot deel van de nodige stroom op. Dit scheelt aanzienlijk op de stookkosten.

Vaillant

Wie zoekt naar hoogwaardige, energiezuinige en duurzame verwarmingsoplossingen, zit bij Vaillant op de juiste plek. Hun slogan is: het goede gevoel, het juiste doen. Men steekt bij dit bedrijf dan ook veel tijd aan het ontwikkelen van modellen die bijdragen aan een beter milieu, duurzaam wonen en het besparen van de uitstoot van CO2. U krijgt bij Vaillant de keus uit verschillende productielijnen voor hoogrendementketels, waaronder de ecoTEC plus , ecoTEC pure, en ecoTEC exclusive lijn. Deze producten worden in alle CW klassen geleverd.

Intergas

Bij Intergas vindt u verschillende hoogrendementsystemen, waaronder standaard HR en speciale HRe modellen. Het HRe systeem kent een zeer laag gasverbruik, en vrijwel geen stand-by verliezen. Het is daarom een zeer geschikte optie voor mensen die overdag werken, en alleen ’s avonds en ’s ochtends vroeg gebruik willen maken van hun verwarmingsketel. De HRe compact werkt op basis van een zuinige A-label pomp en is voorzien van RF-technologie. U kunt kiezen uit de solo en combinatie variant. Meer weten? Wij informeren u graag.

Bosch

Is uw budget niet al te groot, en zoekt u een CV-ketel tegen een lage prijs? Dan is Bosch wellicht een goede optie. Bij Bosch werkt men voortdurend aan het ontwikkelen van duurzame maar voordelige verwarmingproducten. Daarbij letten zij bovendien op de esthetiek van de ketels. Tegenwoordig is ook Nefit onderdeel van het aanbod van Bosch. Het bedrijf garandeert een snelle en vakkundige ondersteuning bij het kiezen van een CV-systeem. De prijzen voor de Bosch ketels liggen tussen de €1.200,- en €3.000,-.

Doe-het-zelf-tips cv-ketel storing

Doe-het-zelf tips

Een probleem met uw cv-ketel lost u in veel gevallen gemakkelijk zelf op. Onderstaand een aantal tips en tricks. Let er wel op: het is op eigen risico. Neem bij twijfel altijd contact op met een vakman. Wij staan voor u klaar om de problematiek snel te verhelpen!

Het controleren van de waakvlam

Vertoont uw verwarming een storing en belt u met een CV-service, dan zal men u eerst vragen of de waakvlam van de verwarmingsinstallatie wel brandt. Wij raden daarom aan om bij een probleem dit eerst zelf te controleren. Doet de waakvlam het niet, dan kan dit door een aantal verschillende redenen veroorzaakt worden. Zo kan ten eerste de gaskraan niet openstaan. Dit lost u op door de gaskraan te openen en het toestel te resetten. Daarnaast kan de waakvlam zijn uitgewaaid. Steek deze opnieuw aan, en zorg ervoor dat het toestel niet op de tocht staat. Hebben beide oplossingen niet geholpen? Stel u dan zo spoedig mogelijk in verbinding met een CV-service voor de reparatie of het onderhoud aan uw installatie.

Het bijvullen van de waterdruk

De waterdruk in een verwarmingsketel moet altijd tussen de 1.5 en 2.0 bar (atmosfeer) staan. Zakt deze druk, dan zal de verwarming niet meer naar behoren werken. De waterdruk zakt met name door het ontluchten van de radiatoren, maar kan ook het gevolg zijn van een kleine lekkage in de buizen. Volg het onderstaande stappenplan voor een veilig bijvullen van de cv-ketel.

 • Draai de thermostaat laag en wacht een tijd zodat de verwarmingsketel afkoelt.
 • Haal bij een analoge drukmeter ook de stekker uit het stopcontact. Voor een digitale drukmeter dient u digitaal bij het bijvulprogramma te komen.
 • Sluit een bijvulslang aan op de (koud) waterkraan dicht bij de verwarmingsketel. Laat de slang volstromen met water en draai de kraan weer dicht.
 • Sluit de vulslang op de vulkraan van de verwarmingsinstallatie aan. Draai de waterkraan open, en daarna de vulkraan. Wacht tot de drukmeter een getal tussen de 1.5 en 2.0 bar aangeeft.
 • Sluit de vulkraan, en daarna de waterkraan.
 • Zet de CV-ketel weer aan, en draai de thermostaat omhoog.
 • Tot slot, controleer of alles naar behoren werkt.

Het ontluchten van de radiatoren

Wanneer uw verwarmingsinstallatie niet naar behoren werkt, of de verwarmingsbuizen rare tikkende en borrelende geluiden voortbrengen, dan hoeft u niet direct contact op te nemen met een CV-service. Vaak is het voldoende om de radiatoren te ontluchten om deze problemen op te lossen. Voor het ontluchten van de radiatoren dient u eerst de thermostaat laag te draaien, en vervolgens de CV uit te schakelen. Vervolgens begint u op het laagte punt (het verst van de ketel af) met het ontluchten en werkt naar de verwarmingsinstallatie toe. Gebruik een speciaal ontluchtingssleuteltje om beschadigingen aan de radiatoren te voorkomen. Heeft u alle onderdelen ontlucht? Schakel dan de thermostaat weer in. Het kan zijn dat door het ontluchtingsproces de waterdruk is gedaald.
Ontluchten radiatoren

CV-ketel storing

Wanneer een verwarming in storing raakt, dan zijn hier verschillende oorzaken voor aan te wijzen. Zo kan het zijn dat de waterdruk eenvoudigweg te laag is, of dat – in het geval van een gasaansluiting – de waakvlam is uitgewaaid. Dergelijke storingen zijn met een eenvoudig onderhoud op te lossen, zonder dat u hiervoor de hulp van een verwarmingsmonteur nodig heeft. Andere storingen worden veroorzaakt door grotere problemen zoals slijtage van de warmtewisselaar of een beschadiging aan het expansievat. Neem in deze gevallen direct contact op met een specialist uit Urk die een reparatie voor u uit kan voeren.

Europese wetgeving

Vanuit Europa is men druk bezig om het gebruik van fossiele brandstoffen sterk terug te dringen. Dit komt onder andere tot uiting in de nieuwe wet die sinds 26 september 2015 van kracht is. Hierin staat dat alleen condenserende cv-ketels met een energiezuinige pomp geproduceerd mogen worden door fabrikanten bij de aangesloten landen. Andere modellen mogen nog wel in huizen geïnstalleerd zijn, maar dienen op termijn te worden vervangen. Voor mensen met een VR cv-ketel betekent dit dat zij bij de vervanging van hun verwarming vastzitten aan een grote verbouwing, doordat de afvoer geheel verbouwd moet worden voor het nieuwe systeem.

CV-ketel subsidie 2017/2018

Het energiezuiniger maken van woningen is een speerpunt van de Nederlandse overheid. Zij geven daarom verschillende subsidies en premies uit om de prijs te verlagen. Wij hebben voor u een aantal van deze subsidies en kortingen voor u op een rijtje gezet. Zo wordt voor iedereen in Urk duurzaam wonen mogelijk!

 • 1. ISDE. De eerste mogelijkheid waar wij u over willen informeren is de Investeringssubsidie duurzame energie. Dit is een premie die gericht is op investeringen in duurzame verwarming, voor verwarminginstallaties die minder CO2 uitstoten. Het verschilt per toestel hoe hoog de subsidie is. Het aanvragen van deze premie kan tot en met december 2017, via de site van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.
 • 2. Energiebespaarlening. Dit is een speciale lening met een lage rente, waarmee u maximaal €25.000,- mag lenen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een biomassaketel of zonneboiler aanschaffen. De lening loopt maximaal 15 jaar, en er zitten diverse voorwaarden aan verbonden. Die vindt u op de site van het Nationaal Energiebespaarfonds.
 • 3. VvE bespaarlening. Ook voor de vereniging van eigenaren is er een mogelijkheid om energiebesparende leningen aan te vragen voor het energiezuinig maken van meerdere appartementen. De lening loopt op tot maximaal €5.000.000,-, met een maximum van €25.000,- per appartement.
 • 4. Groene Hypotheek. Deze speciale hypotheek voor woningeigenaren wordt uitgegeven door een bank, en is bedoeld voor het aankopen van producten voor het vervangen van uw huidige verwarmingssysteem. Uw hypotheekadviseur of bankadviseur kan u hier verder over informeren.
 • 5. Lokale subsidie. In sommige gemeentes en provincies bestaan er extra subsidiepotjes voor duurzame woonoplossingen. Bij uw gemeenteloket of via de energiesubsidiewijzer kunt u meer informatie opvragen over de lokale en regionale subsidie opties waar u recht op hebt in Urk.
contact CV-ketel monteur UrkContact bij CV-ketel storing

CV-ketel onderhoud Urk

Offerte aanvragen

Direct contact

Hebt u vragen over het onderhoud van uw CV-ketel? Wilt u weten wat een reparatie van uw verwarming gaat kosten, en bent u op zoek naar informatie over een mogelijke subsidie? Of hebt u behoefte aan direct contact met een verwarmingsmonteur in verband met het vervangen van uw huidige toestel? Onze vakmannen staan voor u klaar, 24 uur per dag. U kunt onze service gemakkelijk en snel bereiken door te bellen met 085 500 9947, of het contactformulier in te vullen. Wij zorgen ervoor dat uw hulpvraag spoedig beantwoord wordt, en kunnen desgewenst dezelfde dag nog bij u in Urk zijn om een storing aan de installatie te verhelpen. Wij zijn u graag van dienst, bij zowel kleine als grote klussen.