Dakdekker

Ondervindt u problemen met de dakbedekking? Is er tijdens hevige regenval een kleine lekkage bij het dak ontstaan? Dan is het aan te raden contact op te nemen met een erkend dakdekkersbedrijf. Zij kunnen binnen korte tijd een ervaren dakdekker naar u toesturen die de klus snel en vakkundig voor u kan klaren.

Start gratis offerteaanvraag!

Bent u benieuwd naar de taken die een dakdekker voor u uit handen kan nemen? Op deze pagina geven wij u een klein overzicht en geven wij u meer informatie over een speciale soort dakbedekking. Wilt u direct in verbinding komen met een dakdekkersbedrijf? Vul dan ons contactformulier in. Cor van Meer is u graag van dienst!

Cor van Meer dakdekker

Technisch Bureau Cor van Meer, 25 jaar ervaring als dakdekkersbedrijf!

Wij staan voor u klaar voor alle werkzaamheden aan uw dak. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul gerust het formulier in.

Werkzaamheden

Wilt u graag dat uw dak in optimale staat verkeerd, maar heeft u geen tijd om het dakonderhoud te voorzien, of de dakgoten schoon te maken? Dakdekkers kunnen voor u verscheidene werkzaamheden uitvoeren. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar bent u er ook van verzekerd dat de dakbedekking weer lange tijd prima meegaat. Taken waar u onder ander aan kunt denken zijn:

  • Het verhelpen van daklekkage. Met innovatieve technieken zullen dakdekkers de exacte locatie van het lek opsporen en snel verhelpen.
  • Het verzorgen van het dakonderhoud. Medewerkers van elk dakdekkersbedrijf kunnen alle taken op het gebeid van dakonderhoud uitvoeren.
  • Het leggen of repareren van dakbedekking. Of het nu gaat om het vervangen van dakpannen, of de reparatie van epdm, een dakdekker heeft de klus snel geklaard. Er zijn veel soorten dakbedekking. Meer over deze verschillende materialen lees je op deze pagina over soorten dakbedekking van Dakdekkersgids.
  • Het installeren van isolatie. Door uw woning goed te isoleren kunt u besparen op de stookkosten en draagt u bij aan een beter milieu. Vraag uw lokale dakdekkersbedrijf naar de mogelijkheden voor dakisolatie.
  • Het schoonmaken van dakgoten. Door de goten schoon te houden voorkomt u mogelijke lekkages.

EPDM

Dakdekkers maken vaak en veel gebruik van EPDM. De afkorting staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer en verwijst naar een synthetisch rubber dat wordt verkregen door de polymerisatie (samensmelting) van de bovenstaande producten. Het grote voordeel van EPDM is dat het zeer flexibel is, en dat het bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en temperaturen. EPDM wordt gebruikt als dakbedekking voor platte daken, maar kan in een meer vloeibare variant ook worden toegepast als afdichtmateriaal voor soldeernaden in de dakgoten. Omdat EPDM een lange levensduur kent, bespaart u hiermee op lange termijn de kosten van een dakdekker bezoek. Naast EPDM zijn er ook soorten dakbedekking zoals bitumen of PVC.

Erkend dakdekkersbedrijf

Als u een probleem heeft met de dakbedekking of een daklekkage, dan kunt u via ons contactformulier contact opnemen met een erkend dakdekkersbedrijf uit uw regio. Elk bedrijf heeft verschillende dakdekkers in dienst, die allen veel ervaring hebben op het gebied van dakwerken. Een dakdekker die zich bij ons aansluit moet gediplomeerd zijn, en minimaal vijf jaar praktische kennis hebben. Op deze manier garanderen wij dat onze dakdekkers de klus snel en naar grote tevredenheid zullen afronden.

Vrijblijvend contact

Bent u benieuwd naar wat dakdekkers voor u kunnen betekenen? Vul dan vandaag nog het contactformulier in. De medewerkers van Cor van Meer zullen uw hulpvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden en desgewenst een dakdekker naar u toesturen. Hopelijk tot snel!

Gratis offertes vergelijken