Deskundig loodgieter

Hoewel u bij een loodgieter wellicht denkt aan iemand die de riolering ontstopt of het sanitair installeert, voeren vele loodgieters ook werkzaamheden op het gebied van dak installatie en onderhoud uit, zoals het vervangen van het lood- en zinkwerk. Bij Cor van Meer werken verscheidene vakmannen die allen al jarenlange ervaring hebben als loodgieter. Zij helpen u graag met het vervangen van dakgoten, de installatie van een dakkapel of het onderhoud aan de dakbedekking.

Start gratis offerteaanvraag!

Ook wanneer u een lekkage van het dak vermoedt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vul voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie het contactformulier in.

Cor van Meer loodgieter

Cor Van Meer deskundige loodgieters klaren uw klus snel en precies!

Maar ook voor onderhoud en andere werkzaamheden bent u bij Cor Van Meer op het juiste adres.

Onderhoud aan het dak

Na verloop van tijd zal elke vorm van dakbedekking enige slijtage vertonen. Het is van belang dat u daarom het dak, en dan met name het lood- en zinkwerk van goed onderhoud voorziet. Denk hierbij onder meer aan het schoonmaken van het lood- en zinkwerk, maar ook aan het verhelpen van kleine scheurtjes, of beschadigingen. Naast het lood- en zinkwerk, kan een loodgieter van ons bedrijf u tevens assisteren bij het herstellen van de dakbekleding, onder meer door gescheurd rubber te vervangen. Wanneer het dak niet goed onderhouden wordt, dan loopt u in de herfst- en wintermaanden een grote kans op lekkages, zorg daarom dat het onderhoud op tijd uitgevoerd wordt.

Werkzaamheden

Naast het onderhouden van het dak, de dakbekleding, en het lood- en zinkwerk, kan een loodgieter nog verschillende andere taken voor u uitvoeren, onder meer op het gebied van installatie en reparatie. Denk bijvoorbeeld aan de installatie van nieuw sanitair, of het repareren van de vloerverwarming. In onderstaande lijst vindt u de werkgebieden van menig loodgieter:

Meer informatie?

Doordat menig loodgieter zich bij ons heeft aangesloten, kunnen wij u een 24uurs service aanbieden. Heeft u behoefte aan meer informatie over de dak werkzaamheden die wij uitvoeren, of de mogelijkheden voor onderhoud en installatie? Vul dan ons contactformulier in. Een loodgieter van Cor van Meer helpt u graag!

Gratis offertes vergelijken