Dakgoten

Zeker tijdens de herfstmaanden en in het voorjaar, is het van groot belang dat u uw dakgoten schoon houdt. Door de goten van regelmatig onderhoud te voorzien voorkomt u verstopping van zowel de goten als regenpijpen. Daarnaast is het van belang dat u de dakgoot af en toe controleert op scheuren en slijtage. Hierdoor vermijdt u lekkages en de vervelende gevolgen van dien, zoals vochtplekken of schimmel.

Start gratis offerteaanvraag!

Het schoonmaken van de dakgoot kunt u zelf uitvoeren, of u kunt hiervoor de hulp van een professional inroepen. De medewerkers van Cor Van Meer helpen u graag. Vul voor meer informatie over het schoonmaken, of direct contact het contactformulier in.

Cor van Meer Dakgoten

Cor Van Meer is uw dakgotenspecialist!

Voor het schoonmaken en onderhouden van uw dakgoten moet u bij Cor Van Meer installatiebedrijf zijn.

Zelf de dakgoot schoonmaken

Wilt u zelf in het onderhoud van uw dakgoten voorzien, door deze te reinigen? Houdt er dan rekening dat u op voorhand verschillende veiligheidsmaatregelen moet instellen. Zorg ervoor dat u over een goede ladder beschikt, werkhandschoenen draagt, en een stofbril bij de hand heeft. De eerste stap voor het schoonmaken betreft het leeg scheppen van de dakgoot. Daarna dient u de goot goed door te spoelen, bijvoorbeeld met behulp van een tuinslang. Tot slot moet ook de regenpijp gecontroleerd en doorgespoeld worden. Gebruik eventueel een doorsteekveer om hardnekkige vuilproppen te verwijderen.

Periodiek onderhoud

periodiek onderhoud dakgoten

Hoewel u zelf de dakgoten wel kunt schoonmaken, raden wij aan om periodiek een specialist in te schakelen, die het onderhoud van de dakgoten. De dakgoot wordt dan niet alleen gereinigd, maar volledig gecontroleerd. Daarna wordt aanvullend onderhoud uitgevoerd, zoals het installeren van bladvangers of gootbeschermers, het herstellen van beschadigingen, en snoeien van dichtbij staande bomen. Door deze taken door een dakgoot specialist te laten uitvoeren, bent u er van verzekerd dat u de komende tijd geen problemen zult ondervinden van uw dakgoten.

Gratis en vrijblijvende offerte

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het schoonmaken van uw dakgoten? Heeft u vragen over hoe u het beste in het onderhoud van uw dakgoot het beste kan uitvoeren? Of heeft u behoefte aan een prijsindicatie? Vul het contactformulier zo precies mogelijk in, en wij behandelen uw hulpvraag binnen enkele werkdagen. Wij zijn u graag van dienst!

Gratis offertes vergelijken