Loodgieter Cor van Meer

De meeste mensen weten wel dat zij een loodgieter in kunnen schakelen wanneer het riool verstopt is, of de CV-ketel niet naar behoren werkt. Er zijn echter veel meer zaken waarvoor u de hulp van een loodgieter kunt inroepen. Op deze pagina geven wij u een klein overzicht van de zaken waarbij u de hulp van een professional van Cor van Meer kunt inroepen. Dat doet u door een offerte bij ons aan te vragen door het offerteformulier!

Start gratis offerteaanvraag.

Heeft u een probleem en bent u op zoek naar iemand die vandaag nog u van dienst kan zijn? Vul dan ons contactformulier in. Eén van onze specialisten zal uw hulpvraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Cor van Meer Loodgieter

Cor Van Meer installatiebedrijf biedt u 24uurs CV-service aan!

Maar ook voor onderhoud en reparatie bent u bij Cor Van Meer op het juiste adres.

Alleen erkende vakmannen

Bij Cor van Meer werken alleen erkende vakmannen. Dit betekent dat zij over het algemeen jarenlange ervaring hebben met het loodgietersvak. Wij garanderen bovendien dat al onze medewerkers uw klus op adequate wijze zullen uitvoeren. U zult snel geholpen zijn, en binnen korte tijd weer van uw voorzieningen kunnen genieten. Wij willen u naast onze losse werkzaamheden wijzen op de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Deze is met name gericht op het onderhoud van uw CV-ketel. Neem via het contactformulier contact op voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte

Wilt u weten wat één van onze professionals voor u kan betekenen? Heeft u vragen over de verschillende werkzaamheden die wij uitvoeren? Of wilt u weten welke prijzen hier aan verbonden zijn? Door het contactformulier in te vullen vraagt u geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan. Deze kunt u zelf met andere offertes vergelijken op basis van prijzen en aanbiedingen. Wij garanderen kwaliteit en betrouwbaarheid, en zijn u graag van dienst!

Overzicht werkzaamheden

Het werk van loodgieters omvat vrijwel alles wat te maken heeft met verwarming, ventilatie, water, riool of gas. Waarbij de meeste specialisten de verschillende onderdelen zowel voor u kunnen repareren, onderhouden als installeren. Neem gerust contact met ons op als u hierover vragen heeft. Meer toegespitst voeren wij onder andere de volgende werkzaamheden uit:

  • (Bij)snijden van pijpleidingen
  • Monteren van leidinginstallaties
  • Opsporen en verhelpen van lekkages
  • Renoveren van sanitair
  • Aanleggen van waterleiding
  • Ontstoppen riolering
  • Controleren en ontluchten radiatoren
  • Monteren van oa douche en toilet
  • Installeren CV-installaties (zoals hoogrendementsketels en combiketels)
  • Onderhouden van CV-ketel (onder meer expansievat en warmtewisselaar controles)