Handige CV-service

Bijna alle Nederlandse huishoudens maken gebruik van een CV-ketel of combiketel om de woning van een juiste verwarming te voorzien. Door het veelvuldig gebruik komt het, zeker in de herfst- en wintermaanden, regelmatig voor dat de CV-ketel een storing vertoont. Wij begrijpen bij Cor Van Meer dat deze storing zo snel mogelijk moet worden verholpen. Daarom kunt u bij ons gebruik maken van een 24uurs CV-service.

Start gratis offerteaanvraag!

Met deze service bieden wij onze klanten dag en nacht de mogelijkheid om in verbinding te komen met een ervaren monteur. Deze kan snel en vakkundig de problemen met uw verwarming verhelpen. Vul hiervoor het contactformulier zo exact mogelijk in, en geef aan wat de storing is.

Cor van Meer CV-service

Cor Van Meer installatiebedrijf biedt u 24uurs CV-service aan!

Maar ook voor onderhoud en reparatie bent u bij Cor Van Meer op het juiste adres.

Storing?

Er zijn verschillende storingen mogelijk bij uw CV-ketel. Voordat u contact opneemt met onze service, zijn er een aantal handelingen die u zelf kunt uitvoeren. Kijk ten eerste over de waterdruk van de verwarmingsketel goed staat. Deze druk moet tussen de 1.5 en 2 bar zijn. Daarnaast is het van belang om regelmatig de verwarming te ontluchten. Gebruik hiervoor een speciaal ontluchtingssleuteltje. Het kan ook gebeuren dat de waakvlam van de CV-ketel uitgegaan is, indien dit het geval is, kunt u het probleem eenvoudig verhelpen. Tot slot geven de modernere verwarmingsketels vaak aan waar het defect zich bevindt. Blijft de verwarming een storing aangeven? Neem dan contact met ons op.

Onderhoud en reparatie

CV-ketel reparatie en onderhoud

Naast de spoedservice, kunt u bij ons ook terecht voor het periodieke onderhoud en reparatie aan uw verwarming. Door uw CV-ketel regelmatig te onderhouden, voorkomt u dat er in de toekomst een extensieve reparatie moet worden uitgevoerd. Een dergelijke reparatie kost vaak veel geld, en deze investering wordt door een goed onderhoud voorkomen. Komen wij langs voor een onderhoudsbeurt, en blijkt dat de CV-ketel eigenlijk beter vervangen kan worden? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. We helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Direct contact

Neem voor zowel onze 24uurs CV-ketel service, reparatie, installatie en onderhoud van uw verwarming contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen uw hulpvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Gratis offertes vergelijken