cv-ketel Leiderdorp

CV-ketel Leiderdorp

24/7 CV-service. Nu bereikbaar via 085 500 9931!

De cv-ketel is in veel woningen in Leiderdorp het hart van de woning dat zorgt voor wooncomfort met verwarming en warm water. Een storing is daarom erg vervelend. Op deze pagina leest u alles over de aanschaf en het onderhoud van verschillende types energiebesparende cv-ketels.

Ook leest u wat een verwarmingsmonteur met service voor u kan betekenen. Wilt u weten wat het vervangen van uw ketel gaat kosten, of wilt u weten welke service is inbegrepen in een onderhoudscontract? Vul dan uw wensen in op het offerteformulier. Binnen enkele dag ontvangt u dan een gratis vrijblijvende offerte. Heeft u door een storing met spoed een verwarmingsmonteur nodig? Bel dan direct naar 085 500 9931 om maakt gebruik van de 24-uurs service.

Gratis offerte aanvragen

Omschrijving opdracht (*)


24-uurs cv-service

Een storing van uw verwarmingssysteem is erg vervelend. Zit u zonder warm water of is uw verwarming uitgevallen? Als ontluchten of het bijvullen van de ketel niet helpt, bel dan meteen naar 085 500 9931. U komt dan direct in contact met een verwarmingsmonteur uit Leiderdorp. Deze service is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, zodat er bij een storing altijd binnen korte tijd een monteur bij u op de stoep staat voor een reparatie.

Bel 085 500 9931
cv-service Leiderdorp

cv-ketel storing

Cv-ketel storing verhelpen

Een storing merkt u vaak omdat de verwarming niet meer goed werkt of omdat er geen warm water meer uit de kraan komt. Vooral oudere ketels die aan vervanging toe zijn, geven vaak storingen. Sommige storingen verhelpt u zelf eenvoudig door de ketel bij te vullen of door de radiatoren te ontluchten. Als dit niet helpt, schakel dan een vakman uit Leiderdorp in. Die bekijkt eerst welke foutcode de ketel aangeeft. Vervolgens controleert hij of er ergens lekkage is of voert hij een reparatie uit. Om storingen zoveel mogelijk te voorkomen sluit u een onderhoudscontract af bij een vakman uit Leiderdorp.

Bel 085 500 9931 voor direct contact
cv-ketel reparatie Leiderdorp

Cv-ketel reparatie Leiderdorp

Een standaard cv-ketel gaat met goed onderhoud ongeveer 12 tot 15 jaar mee. Toch kan het voorkomen dat er ondanks het juiste onderhoud een storing in de verwarming ontstaat. Dit is onder andere het gevolg van slijtage of beschadigingen wanneer de installatie niet volledig optimaal is verlopen.

Een reparatie kan de oplossing voor het probleem. Onze specialisten uit Leiderdorp kunnen op vrijwel elk merk en model cv-ketel een reparatie naar behoren uitvoeren, zodat u binnen korte tijd weer van een optimaal wooncomfort geniet.

Is een reparatie niet voldoende? Dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden voor een nieuw apparaat.

cv-ketel onderhoud

Cv-ketel onderhoud Leiderdorp

Een verwarming moet regelmatig van onderhoud worden voorzien. Dit onderhoud valt op te delen in twee verschillende categorieën. De eerste categorie is het onderhoud da t u zelf uit kunt voeren. Denk hierbij aan het ontluchten van de radiatoren, het schoonmaken van de buitenzijde van de verwarmingsinstallatie, en het bijvullen van de waterdruk. De tweede categorie onderhoudswerk is het onderhoud dat u moet overlaten aan een professional. Hieronder valt het controleren van de diverse onderdelen op slijtage en het schoonhouden van de leidingen. Deze tweede soort onderhoudswerken reguleert u gemakkelijk door een onderhoudscontract af te sluiten bij een verwarmingsmonteur uit Leiderdorp. Zo bent u verzekerd van een lange levensduur van het apparaat, een optimaal rendement en directe reparatie bij een storing.

koolmonooxidelek voorkomen

Cv-ketel onderhoud: voorkom koolmonoxidelek

Een verkeerd aangesloten cv-ketel kan een koolmonoxidelek tot gevolg hebben. Koolmonoxide is een levensgevaarlijk gas dat vrijkomt bij een onvolledige verbranding van aardgas. Het gas is vooral zo gevaarlijk, omdat het geurloos en onzichtbaar is. Een kleine hoeveelheid koolmonoxide leidt al snel tot bewusteloosheid en zelfs overlijden als er niet snel ingegrepen wordt.

Vaak is slecht onderhoud van de verwarmingsketel en onvoldoende rookgasafvoer de boosdoener. Dat is ook de reden dat vanaf 2019 het aansluiten, instellen, onderhouden en het uitvoeren van een reparatie van cv-ketels enkel door een erkend verwarmingsinstallateur gedaan mag worden. Daarnaast is het verstandig bij de cv-ketel en in de keuken een koolmonoxidemelder te installeren.

Werkzaamheden verwarmingsmonteur

Het aansluiten en plegen van onderhoud aan verwarmingssystemen zijn de belangrijkste werkzaamheden van een monteur. Daarnaast lost een verwarmingsmonteur een storing snel op met een vakkundige reparatie. Een monteur heeft ervaring met en kennis van alle typen verwarmingssystemen en legt ook het leidingwerk van en naar de cv-ketel aan. Wilt u graag weten wat het exacte verschil is tussen warmtepompen en hoogrendementsketels? Een verwarmingsmonteur beantwoordt met plezier al uw vragen en geeft u deskundig advies. Een greep uit de werkzaamheden van een expert:

 • Vakkundige installatie van alle verwarmingssystemen.
 • Het aanleggen van het leidingwerk van het verwarmingssysteem.
 • Duidelijke informatie en deskundig advies.
verwarmingsmonteur Leiderdorp

Schakel een monteur in voor het vervangen van uw cv-ketel!

Vul het offerteformulier in voor een gratis scherp geprijsde offerte.

Offerte aanvragen

Cv-ketel prijzen

Wilt u uw huidige ketel vervangen voor een energiezuiniger model? Of moet uw ketel door veel storingen vervangen worden door een nieuwe ketel? Dan bent u vast benieuwd naar de kosten van een nieuwe verwarmingsketel. In de volgende prijstabel vindt u een overzicht van gemiddelde totaalprijzen, inclusief installeren. Zo ziet u dat een HR-solomodel een gemiddelde aanschafprijs tussen €1.400,- en €2.500,- heeft. Met een combimodel is ook warm water geregeld. Een hoogrendementsketel kost tussen €1.800,- en €3.000,-. De aanschafprijs van een HRe-ketel ligt met prijzen tussen €8.000,- tot €12.000,- hoger, maar u bespaart vervolgens met het hogere rendement van 140% meer op uw energiekosten.

Wat kost een nieuwe cv-ketel?

Type ketelGem. prijs *Rendement
HR (solo)€1.400,- tot €2.500,-100% – 107%
HR (combiketel)€1.800,- tot €3.000,-100% – 107%
HRe€8.000,- tot €12.000,-140%

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief btw en installatie voor een CW4 cv-ketel. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Cv-ketel installatie Leiderdorp

Het vervangen, installeren en afstellen van cv-ketels is een specialistisch karwei en mag vanaf 2019 enkel nog door een erkend verwarmingsmonteur uitgevoerd worden. De vakman begint bij het vervangen van de ketel met het verwijderen van de oude installatie. Daarna plaatst hij de nieuwe ketel en stelt deze goed in. Dit afstellen is belangrijk om het hoogst mogelijke rendement te bereiken en om ervoor te zorgen dat de ketel veilig in gebruik kan worden genomen. Na het instellen voert de specialist een veiligheidscheck uit door onder meer een koolmonoxidemeting te doen. Na het aansluiten ontvangt u instructies over het gebruik en onderhoud van uw nieuwe verwarmingsapparaat.

Prijs voor cv-ketel installatie

CW-waardeGem. prijs *Liters p/mGeschikt voor
1Vanaf €900,-4 literKeuken
2Vanaf €1.100,-6 literKeuken + douche (niet gelijktijdig)
3Vanaf €1.200,-10 literKeuken + douche + bad (niet gelijktijdig)
4Vanaf €1.400,-13 literKeuken + douche + bad (niet volledig gelijktijdig)
5Vanaf €1.800,-17 literKeuken + douche + bad (beperkt gelijktijdig)
6Vanaf €2.400,-20 literKeuken + douche (gelijktijdig) of keuken + bad (gelijktijdig)

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief btw en installatie voor een CW4 cv-ketel. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Welke CW-waarde heb ik nodig?

In de voorgaande tabel ziet u dat cv-ketels in verschillende klassen verdeeld zijn, waar een hogere CW-waarde zorgt voor een hogere aanschafprijs. De CW-waarde geeft een indicatie van de capaciteit van ketels door aan te geven hoeveel liter water een ketel per minuut verwarmt. Zo ziet u dat een ketel met waarde 2 per minuut 6 liter water verwarmt, waardoor u met deze ketels comfortabel kunt douchen. Heeft u een bad? Dan moet uw ketel minimaal waarde 3 hebben. Om tegelijkertijd twee warmwaterkranen te gebruiken is minimaal een verwarmingsketel met waarde 5 nodig. Met een ketel met waarde 6 heeft u veel capaciteit in huis, maar het leidingwerk moet hier wel geschikt voor zijn.

Welke factoren beïnvloeden de totaalprijs?

De prijzen van het vervangen, aansluiten en afstellen van verschillende ketels lopen erg uiteen omdat deze bepaald worden door veel factoren. Ten eerste is het type ketel dat u kiest bepalend voor de prijs. Hoe hoger het rendement en de energiebesparing, hoe hoger de aanschafprijs. Daarnaast geldt ook dat de prijs stijgt bij een hogere CW-klasse. Als laatste laten extra opties de prijs stijgen. Denk hierbij aan een zonneboiler, een slimme thermostaat of een onderhoudsabonnement waarmee de kans op een storing kleiner wordt. Tegenwoordig is er ook de mogelijkheid om een cv-ketel te huren. Dan betaalt u een vast bedrag per maand, waar vaak ook al onderhoud bij in zit.

cv-installatie waterzijdig inregelen

Cv-installatie waterzijdig inregelen

Bij de meeste woningen in Leiderdorp is de verwarmingsinstallatie niet goed ingesteld, wat nadelige gevolgen heeft voor het energieverbruik en uw wooncomfort. Het waterzijdig inregelen van verwarmingsketels biedt dan uitkomst. Bij waterzijdig inregelen stelt een verwarmingsmonteur de doorstroming van het water in de radiatoren goed in. Een monteur verstelt bij waterzijdig inregelen de voetventielen onder aan de radiatoren, zodat het water goed doorstroomt. Als deze ventielen te dicht gedraaid zijn, geven de radiatoren minder warmte af. Het waterzijdig inregelen verwarmingsketels is daarom niet alleen bij het vervangen van uw ketel verstandig, maar ook bij bestaande verwarmingssystemen.

Zoekt u een goedkope verwarmingsinstallateur om een cv-ketel te installeren?

Vul het offerteformulier in voor een gratis en vrijblijvende prijsopgaaf!

Vrijblijvende offerte ontvangen

Nieuwe cv-ketel: solo,- combi,-of HR(e)-ketel?

Als u uw cv-ketel wilt vervangen door een nieuwe, heeft u keuze uit verschillende modellen. Een solo cv-ketel bijvoorbeeld verwarmt uw woning in Leiderdorp, maar zorgt niet voor warm water. Daar zou u dan een boiler of geiser voor nodig hebben. Een combiketel combineert deze twee apparaten en zorgt zowel voor verwarming als voor warm water. Het voordeel van deze cv-ketel is dat het een kleine installatie is die twee functies vervult. Combiketels zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Een HR-ketel is een combimodel met een hoog rendement van minstens 100%. Een HRe-ketel heeft voor de verwarming hetzelfde rendement, maar wekt tegelijkertijd ook stroom op die u direct in huis gebruikt.

Ga snel naar: Combiketel  |  HR-ketel  |  HRe-ketel

combiketel Leiderdorp

Combiketel Leiderdorp

In Leiderdorp kiezen de meeste mensen voor een combiketel bij het vervangen van de huidige verwarmingsketel. Combiketels zorgen voor zowel het verwarmen van uw woning in Leiderdorp, maar ook voor warm water. Het verwarmen van water kan op twee verschillende manieren. Doorstroommodel ketels met een platenwisselaar werken op dezelfde manier als een geiser: het water wordt verwarmd terwijl de kraan loopt. Een voorraadmodel ketel werkt als een boiler. In de boiler wordt altijd een bepaalde hoeveelheid water op temperatuur gehouden waardoor u direct warm water heeft. Het op temperatuur houden van het water kost wel energie, maar u hoeft niet lang te wachten op warm water.

voordelen combiketel

Voordelen combiketel

Niet voor niets wordt er bij het vervangen van een ketel meestal gekozen voor een combiketel. De installatie en het instellen van het compacte apparaat duurt maar een halve dag. Het enige nadeel van een combiketel is dat u bij een storing zonder verwarming en warm water zit. Schakel dan een vakman in voor een snelle reparatie. De belangrijkste voordelen op een rij:

 • Een compact apparaat
 • Zowel huisverwarming als warm water
 • Eenvoudige installatie
hr-ketel Leiderdorp

HR-ketel Leiderdorp

In Leiderdorp is een HR-model verwarmingsketel het meest populair om een oude installatie te vervangen. Dat is ook niet verwonderlijk als u bedenkt dat deze ketels energiezuiniger zijn dan standaard ketels. De letters HR staan voor Hoog Rendement. Het rendement van deze ketels is minimaal 100%.

Waar in standaard ketels de waterdamp wordt afgevoerd, gebruikt een hoogrendementsketel deze om water in de ketel te verwarmen. Zo wordt de warmte in de ketel behouden en heeft het apparaat minder gas nodig. Daarnaast is een HR-ketel een compact apparaat, waardoor er in iedere woning plek voor is.

hr-ketel voordelen

Voordelen HR-ketel

Heeft u belangstelling voor een HR-ketel? Deze kunt u zowel kopen of huren. Vraag naar de mogelijkheden via het offerteformulier. Het grootste voordeel van deze ketels is dat uw energieverbruik daalt doordat de verwarmingsketel waterdamp hergebruikt om water te verwarmen. U merkt direct dat uw energieverbruik daalt. Daarnaast nemen deze ketels weinig ruimte in en zijn het stille apparaten.

 • Een compact en stil apparaat
 • Energiezuinig door een hoog rendement
 • Directe besparing op energiekosten

HR-ketel installeren

Waarom is het installeren van een HR-ketel een goede keuze?

hre-ketel Leiderdorp

HRe-ketel

Wij vertelden u eerder al over de voordelen van een HR-ketel, en met name over het verhoogde rendement van deze verwarmingsketel. Naast de standaard HR-verwarming is er nog een energiezuiniger model. Dit is de HRe-ketel. Een HRe-ketel werkt qua verwarming gelijk aan de HR-variant, maar heeft een extra functie: het opwekken van elektriciteit.
Zodra de HRe-ketel aanslaat, zal er met behulp van een heteluchtmotor (stirlingmotor, 1000 watt) stroom opgewekt worden die u direct in huis kunt gebruiken. Wekt u meer stroom op dan u nodig heeft? Dan wordt dit terug geleverd aan het energienet. De stroomlevering wordt verrekend met uw jaarrekening.

Cv-ketel merken

U had er wellicht niet zo bij stilgestaan, maar u heeft de keuze uit vele verschillende merken als u op zoek gaat naar een nieuwe verwarmingsinstallatie. Welk merk het beste bij u past is afhankelijk van uw eigen voorkeur en wensen. U vindt hier een overzicht van een aantal bekende merken en diens verschillende modellen.

Ga snel naar: Nefit  |  Atag  |  Remeha  |  Vaillant  |  Intergas  |  Bosch

nefit cv-ketel

Nefit

U heeft vast wel eens gehoord van Nefit. Dit merk is namelijk erg populair in Nederland. Zoekt u betrouwbaarheid, lage kosten voor onderhoud en een lange levensduur? Dan bent u bij Nefit aan het juiste adres. Het nieuwste designmodel van dit merk is de 9000i. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende series binnen het merk. Voor een betrouwbaar basismodel is de serie BaseLine de juiste keuze en als u weinig ruimte heeft de serie ProLine, met kleine HR-ketels.

atag cv-ketel Leiderdorp

Atag

Ook Atag is een populair merk met meerdere verschillende lijnen. Zo is er de A-serie waarvan de installaties bekend staan vanwege het hoge rendement, de lage kosten en het gebruiksgemak. De E serie staat voor Comfort en energiezuinigheid. Nieuw in het assortiment is de I-serie. Comfort, rendement en betrouwbaarheid staan hierbij centraal. Ideaal als u snel en veel warm water wenst. Wist u overigens dat Atag volgens de Consumentenbond al 8 jaar de beste verwarmingsinstallaties aanbiedt?

remeha cv-ketel

Remeha

Remeha heeft een erg populaire serie, genaamd Tzerra Plus. De modellen uit deze serie zijn compact, u kunt ze overal gemakkelijk plaatsen. Heeft u een kleine ruimte voor de Cv-ketel? Dan is één uit de Remeha Tzerra Plus wellicht de beste keuze. Maar liefst drie verschillende modellen uit deze serie hebben de top 5 van beste verwarmingsinstallaties van de Consumentenbond behaald. Calora Tower (met oplaadboiler) en Quinta Pro (stil, zuinig en krachtig) zijn twee andere series van het merk.

vaillant cv-ketel Leiderdorp

Vaillant

Vaillant is een Duits merk, met betaalbare installaties. Vaillant heeft verschillende series, waaronder de ecoTEC pure, ecoTEC plus comfortsysteem, ecoCompact, ecoTEC exclusive en de ecoTEC plus. Deze laatste twee zijn het meest populair. De modellen uit de ecoTEC plus serie staan voor energiezuinigheid en een hoog comfort, u heeft de keuze uit elke CW-klasse. De ecoTEC exclusive is erg efficiënt, veilig dankzij een CO-sensor en concentrische rookgasafvoer en daarnaast erg betrouwbaar en comfortabel.

intergas cv-ketel Leiderdorp

Intergas

Bent u vooruitstrevend en houdt u altijd rekening met de toekomst? Dan bent u bij Intergas aan het juiste adres. Dit merk is één van de pioniers in de cv-ketel branche. Eén van de modellen, de Kombi Kompakt HRE A is ontzettend vooruitstrevend en heeft een laag gasverbruik. Het merk geeft aan dat dit model klaar is voor de toekomst. Als u een milieubewuste keuze wilt maken dan is de zuinige Kombi Kompakt HReco wellicht iets voor u.

bosch cv-ketel Leiderdorp

Bosch

Is uw budget niet al te groot, en zoekt u een cv-ketel tegen een lage kostprijs? Dan is Bosch wellicht een goede optie. Bij Bosch werkt men voortdurend aan het ontwikkelen van duurzame maar voordelige verwarmingproducten. Daarbij letten zij bovendien op de esthetiek van de ketels. Tegenwoordig is ook Nefit onderdeel van het aanbod van Bosch. Het bedrijf garandeert een snelle en vakkundige ondersteuning bij het kiezen van een cv-systeem.

Doe-het-zelf tips

Om een storing van de cv-ketel te verhelpen zijn er een aantal zaken die u zelf kan afhandelen voordat u een verwarmingsmonteur belt voor een reparatie. Schakel bijvoorbeeld eerst eens de thermostaat uit, of reset de ketel. In verschillende gevallen werkt deze doe het zelf tip afdoende om het defect op te lossen.

Controleren van de waakvlam

Als u vermoedt dat uw cv-ketel kapot is, dan kan het ook zijn dat de waakvlam is uitgewaaid. Dit kan veroorzaakt worden door een plotselinge tochtvlaag, maar kan tevens het gevolg zijn van een gesloten gaskraan. U kunt de waakvlam zelf opnieuw aansteken door een vlam bij het gas te houden, en hierna de aansteekknop 30 seconden ingedrukt te houden. Wanneer een installatie langere tijd buiten gebruik is gebleven, dan is het mogelijk dat lucht in de gaskraan is gekomen. Dit leidt tot een onregelmatig branden van de waakvlam. Dergelijke problemen zijn enkel te verhelpen door een vakman uit Leiderdorp.

Ontluchten van de radiatoren

Hoewel u voor het periodieke onderhoud van de cv-ketel een expert moet inschakelen, zijn er een aantal zaken die u prima zelf zou kunnen afhandelen. Eén daarvan is het ontluchten van de radiatoren. Hiervoor heeft u een speciale ontluchtingssleutel nodig die verkrijgbaar is bij vrijwel elke verwarmingsspecialist uit Leiderdorp. Draai de thermostaat voor het ontluchtingsproces eerst omlaag, en zet de cv-ketel uit. Begin vervolgens bij de radiator op het laagste punt met het ontluchten. Draai het ontluchtingsventiel open en sluit deze zodra er water uitloopt. Herhaal dit proces bij alle radiatoren, waarbij u toewerkt naar de verwarmingsketel. Heeft u elke radiator ontlucht? Kijk dan naar de waterdruk in de ketel, deze dient tussen de 1.5 en 2.0 bar te staan voor een goede werking van de verwarming.

Bijvullen van de cv-installatie

Een cv-ketel zal alleen goed werken wanneer er voldoende druk op de installatie staat.

Voor een goed werkende verwarming dient de waterdruk rond de 1.5 tot 2.0 atmosfeer te staan. Deze druk kan echter zaken door de ontluchting van de radiatoren of een hoge verdamping tijdens de zomermaanden.

Door het onderstaande stappenplan te volgen kunt u snel en vakkundig de waterdruk eigenhandig bijvullen.

 • Schakel de thermostaat en cv-ketel uit.
 • Koppel de vulslang aan, en laat deze vollopen.
 • Draai de kraan weer dicht en sluit de vulslang aan op de vulkraan.
 • Open eerst de waterkraan en vervolgens de vulkraan.
 • Wacht tot de druk oploop tot ongeveer 1.5 bar.
 • Draai de vulkraan en vervolgens de waterkraan dicht.
 • Zet de thermostaat weer aan.

Wilt u uw ketel vervangen door een energiezuinig model?

Vul het offerteformulier in voor een prijsindicatie van een monteur uit Leiderdorp.

Bel: 085 500 9931

Cv-ketel subsidie 2019

Hoewel er op dit moment geen landelijke subsidie beschikbaar is wanneer u uw verouderde cv-ketel laat vervangen, zijn er wel gemeentes die subsidie geven. Een nieuwe cv-ketel wordt gezien als een energiebesparende maatregel. Sommige gemeentes stimuleren hun inwoners duurzamer te vaan wonen en een moderne cv-ketel draagt daaraan bij. Als u een hoogrendementsketel wilt aanschaffen komt u wel in aanmerking voor de Energiebespaarlening. Met deze lening met gunstige voorwaarden schaft u een nieuwe cv-ketel aan als u op dit moment niet voldoende spaargeld heeft. Meer weten of de beschikbare subsidies? Kijk dan even op energeisubsidiewijzer.nl.

cv-ketel prijzen Leiderdorp
monteur voor onderhoud verwarming

Verwarmingsmonteur Leiderdorp inschakelen

Wilt u uw huidige ketel vervangen door een energiezuiniger model? Een verwarmingsmonteur helpt u bij alle facetten van deze klus. Zo geeft hij u deskundig advies over de mogelijkheden en heeft hij de juiste kennis en materialen voor het aansluiten en afstellen van alle verwarmingssystemen. Geeft uw ketel een storing aan? Een monteur lost deze snel op. Om storingen zoveel mogelijk te voorkomen, sluit u een onderhoudsabonnement bij een verwarmingsmonteur uit Leiderdorp af. De belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • Snelle en professionele reparatie bij een storing.
 • Vakkundig aansluiten en afstellen van alle verwarmingssystemen.
 • Deskundig advies over het vervangen van uw ketel.
 • Regelmatig onderhoud om storingen te voorkomen.
cv-ketel installatie Leiderdorp

Ontvang een vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd naar wat een verwarmingsmonteur uit Leiderdorp voor u kan betekenen op het gebied van onderhoud, reparatie, installatie of een storing van een cv-ketel? Of bent u op zoek naar een erkend cv-service voor het aansluiten en afstellen van een HRe-ketel?

Laat dan uw wensen weten via het offerteformulier. Een monteur uit uw regio neemt vervolgens snel contact met u op. Heeft u met spoed een verwarmingsmonteur nodig? Bel dan meteen 085 500 9931 om gebruik te maken van de 24-uurs service in Leiderdorp. Een verwarmingsmonteur staat dan snel voor uw deur om de storing te verhelpen.

Ook voor ervaren loodgieters en dakgootspecialisten bent u bij ons netwerk aan het juiste adres.