cv-ketel Leiden

CV-ketel Leiden

24/7 CV-service. Nu bereikbaar via 085 500 9931!

In de meeste woningen in Leiden zorgt de cv-ketel voor aangename verwarming in huis en het comfort van een warme douche of bad. Een storing of kapotte cv-ketel is daarom erg vervelend. Op deze pagina leest u alles over de aanschaf en het onderhoud van verschillende types energiebesparende cv-ketels. Ook leest u wat een verwarmingsmonteur voor u kan betekenen.

Wilt u weten wat het vervangen van uw cv-ketel gaat kosten of wilt u meer informatie over een onderhoudscontract? Vul dan uw wensen in op het offerteformulier. Heeft u door een storing met spoed een verwarmingsmonteur nodig? Maak dan gebruik van de 24-uursserice door te bellen naar 085 500 9931.

Gratis offerte aanvragen

Omschrijving opdracht (*)


24-uurs cv-service

Merkt u plotseling dat de verwarming is uitgevallen? Zit u zonder warm water? Bel bij een storing meteen met 085 500 9931. U komt dan direct in contact met een verwarmingsmonteur uit Leiden. U kunt 24 uur per dag bellen! Door deze 24-uurs service voorziet een vakman u dag en nacht van een vakkundige reparatie of een verbeterde installatie. Zo geniet u snel weer van een goed werkend verwarmingssysteem.

Bel 085 500 9931
cv-service Leiden

cv-ketel storing in Leiden

Cv-ketel storing verhelpen

Een cv-storing merkt u vaak doordat er geen warm water meer uit de kraan komt of doordat de verwarming het niet meer goed doet. Vooral oudere ketels die aan vervanging toe zijn, geven vaak storingen. Sommige storingen verhelpt u eenvoudig door de cv-ketel bij te vullen of door de radiatoren te ontluchten. Als dit niet helpt, schakelt u een verwarmingsmonteur uit Leiden in. Die bekijkt eerst welke foutcode de ketel aangeeft. Hij controleert of er ergens lekkage is of repareert kapotte onderdelen. Geeft uw cv-ketel vaak een storing aan of is reparatie niet mogelijk? Dan is het tijd om de ketel te vervangen door een nieuw model.

Bel 085 500 9931 voor direct contact
cv-ketel reparatie

Cv-ketel reparatie Leiden

Helaas is een storing niet altijd te voorkomen. Heeft u last van een storing, dan kan een reparatie ondanks periodiek onderhoud nog steeds nodig zijn. We voorzien uw verwarming van een vakkundige reparatie en vervangen kapotte onderdelen, zodat deze er opnieuw warmpjes bijstaat.

Hiervoor gebruiken we onze jarenlange ervaring en ons vakkundig technisch inzicht. In heel Leiden kunt u ons voor CV-service bereiken via 085 500 9931.

Wij zorgen ervoor dat uw verwarming ook na de installatie perfect blijft werken. Vakwerk in Leiden; dat is ons motto!

cv-ketel onderhoud Leiden

Cv-ketel onderhoud Leiden

Erg belangrijk voor een cv-ketel is onderhoud. Bij ons is het mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten, waarbij we afspreken dat onze professionals eens per jaar bij u langskomen om uw verwarming te onderhouden.

Door na de installatie dit contract af te sluiten, verkleint u de kans dat een reparatie nodig is. Door deze cv-service bespaart u dus uiteindelijk op de kosten.

De gemiddelde levensduur van een cv-ketel is ongeveer 15 jaar, met goed onderhoud. Verklein de kans op een stroring door goed onderhoud te laten plegen.

koolmonooxidelek voorkomen

Cv-ketel onderhoud: voorkom koolmonoxidelek

Koolmonoxide is een levensgevaarlijk gas dat vrijkomt bij een onvolledige verbranding van aardgas. Doordat het gas geurloos en onzichtbaar is, wordt het ook wel de stille sluipmoordenaar genoemd. Jaarlijks overlijden tientallen mensen door koolmonoxidevergiftiging of houden er gezondheidsklachten aan over. De oorzaak is vaak verkeerd afstellen, slecht onderhoud van geiser of cv-ketel, te weinig ventilatie of een niet werkende rookgasafvoer. Dat is de reden waarom vanaf 2019 enkel erkende cv-monters ketels mogen aansluiten en onderhoud mogen plegen. Sluit voor de juiste service een onderhoudsabonnement af bij een verwarmingsinstallateur uit Leiden. Dat maakt u veilig gebruik van uw cv-ketel.

Werkzaamheden verwarmingsmonteur

De belangrijkste werkzaamheden van een cv-monteur zijn het aansluiten, vervangen en het onderhoud van verwarmingssystemen. Maar ook bij een storing of defect staat een monteur uit Leiden voor u klaar om de benodigde reparatie vakkundig uit te voeren. Een goede monteur kijkt bij service verder dan de ketel en weet ook hoe hij het leidingwerk van en naar de ketel goed moet aanleggen en welk onderhoud nodig is. Ook kunt u bij een verwarmingsmonteur terecht voor informatie en deskundig advies over alle mogelijkheden. De service van een expert omvat onder andere:

 • Vakkundig installeren van cv-ketels.
 • Aanleggen van leidingwerk van het verwarmingssysteem.
 • Geven van duidelijke informatie en deskundig advies.
verwarmingsmonteur Leiden

Schakel een monteur in voor het vervangen van uw cv-ketel!

Vul het offerteformulier in voor een gratis scherp geprijsde offerte.

Offerte aanvragen

Cv-ketel prijzen

Heeft uw huidige ketel vaak een storing, of wilt u uw standaardketel vervangen door een energiezuiniger model? Dan wilt u vast weten wat de kosten voor het vervangen zijn.

In de volgende prijstabel vindt u een overzicht van de gemiddelde prijzen van verschillende keteltypes. U ziet bijvoorbeeld dat u tussen €1.400,- tot €2.500,- betaalt voor een HR-soloketel. Met een HR-combimodel is ook warm water geregeld. Dit apparaat heeft een aanschafprijs tussen €1.800,- tot €3.000,- kost. Van een HRe-ketel is de aanschafprijs met prijzen tussen de €8.000,- tot €12.000,- hoger, maar met het rendement van 140% bespaart u vervolgens meer op uw energiekosten.

Wat kost een nieuwe cv-ketel?

Type ketelGem. prijs *Rendement
HR (solo)€1.400,- tot €2.500,-100% – 107%
HR (combiketel)€1.800,- tot €3.000,-100% – 107%
HRe€8.000,- tot €12.000,-140%

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief btw en installatie voor een CW4 cv-ketel. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Cv-ketel installatie Leiden

Vanaf 2019 mag in verband met veiligheid alleen een erkend verwarmingsmonteur nieuwe ketels installeren. Voor het vervangen verwijdert hij daarvoor eerst de oude ketel en alle onderdelen. Vervolgens plaatst hij de nieuwe ketel en stelt deze goed in. Het afstellen is erg belangrijk om het hoogst mogelijke rendement uit de ketel te halen, maar ook om uw veiligheid. Na het afstellen voert de monteur een veiligheidscheck uit. Hij doet onder meer een koolmonoxidemeting om te controleren of er geen lek is. Ook kijkt hij of de rookgassen goed worden afgevoerd. Na de installatie geeft de verwarmingsmonteur u uitleg over het gebruik en onderhoud van het apparaat.

Prijs voor cv-ketel installatie

CW-waardeGem. prijs *Liters p/mGeschikt voor
1Vanaf €900,-4 literKeuken
2Vanaf €1.100,-6 literKeuken + douche (niet gelijktijdig)
3Vanaf €1.200,-10 literKeuken + douche + bad (niet gelijktijdig)
4Vanaf €1.400,-13 literKeuken + douche + bad (niet volledig gelijktijdig)
5Vanaf €1.800,-17 literKeuken + douche + bad (beperkt gelijktijdig)
6Vanaf €2.400,-20 literKeuken + douche (gelijktijdig) of keuken + bad (gelijktijdig)

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief btw en installatie voor een CW4 cv-ketel. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Welke CW-waarde heb ik nodig?

In de tabel ziet u dat de kostprijs van cv-ketels stijgt bij een hogere CW-waarde. Deze waarde geeft de capaciteit van een ketel aan. Hoe hoger de waarde, hoe meer water de ketel per minuut verwarmt. Deze waarde maakt het bij het uitzoeken van een nieuwe cv-ketel gemakkelijk om verschillende apparaten met elkaar te vergelijken. Om comfortabel te kunnen douchen, heeft u bijvoorbeeld minimaal een waarde van 2 nodig. Heeft u een bad? Dan is een cv-ketel met waarde 3 minimaal nodig. Wilt u kunnen douchen en tegelijkertijd ook een andere warmwaterkraan gebruiken? Dan moet uw ketel minimaal CW-waarde 5 hebben.

Welke factoren beïnvloeden de totaalprijs?

U ziet dat de totaalprijzen van het vervangen, aansluiten en afstellen van verschillende ketels onderling verschillen. De totaalprijs wordt door een aantal factoren beïnvloed. Ten eerste is natuurlijk het type cv-ketel dat u kiest bepalend voor de aanschafprijs. Voor een HRe-ketel betaalt u bijvoorbeeld meer dan voor een HR-ketel. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende merken ketels, die eigen prijzen hanteren. Ook de klasse ketel die u kiest, heeft ook invloed op de kostprijs. Hoe hoger de CW-waarde, hoe hoger de kostprijs. Ten slotte heeft u ook nog keuzes voor extra opties, zoals een zonneboiler, een slimme thermostaat of een onderhoudsabonnement waarmee u problemen voorkomt.

cv-installatie waterzijdig inregelen

Cv-installatie waterzijdig inregelen

Bij de meeste woningen in Leiden is de cv-installatie niet goed ingesteld, met nadelige gevolgen voor het energieverbruik en wooncomfort. Waterzijdig inregelen van de radiatoren biedt dan uitkomst. Door met waterzijdig inregelen de doorstroming van het water in de radiatoren goed in te stellen, wordt de warmteafgifte verbeterd. Niet alleen bij het plaatsen van een nieuwe cv-ketel, maar ook bij een bestaande verwarmingsketel is waterzijdig inregelen een goed idee. Een verwarmingsmonteur verstelt bij waterzijdig inregelen de voetventielen onder aan de radiator, zodat het water goed door kan stromen. Als het voetventiel te dicht is gedraaid, geeft de radiator minder warmte af in die kamer.

Bent u benieuwd naar de kosten voor een energiezuinige verwarmingsketel?

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan bij een verwarmingsmonteur uit Leiden.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Nieuwe cv-ketel: solo,- combi,-of HR(e)-ketel?

Is uw ketel kapot? Wanneer u uw oude cv-ketel wilt vervangen, heeft u keuze uit verschillende modellen. Met een solo-cv-ketel verwarmt u enkel uw huis in Leiden. Daarnaast heeft u ook nog de keuze uit een combiketel of een HR(e)-model. Met een combimodel haalt u niet alleen een verwarmingsinstallatie in huis, maar ook een boiler en een geiser. Zo zorgt deze machine niet alleen voor verwarming, maar ook voor warm water. Deze installaties worden veel gekozen omdat deze apparaten minder ruimte in beslag nemen. Hr-ketels zijn een combimodel met een hoger rendement. Wilt u niet alleen aardgas besparen, maar tegelijkertijd ook stroom opwekken? Kies dan voor een HRe-apparaat, die stroom opwekt wanneer het apparaat gebruikt wordt.

Ga snel naar: Combiketel  |  HR-ketel  |  HRe-ketel

combiketel Leiden

Combiketel Leiden

In Leiden kiezen de meeste mensen voor een combiketel bij het vervangen van hun huidige ketel. Er zijn twee verschillende soorten van deze ketel, het doorstroom- en het voorraadmodel. Een doorstroommodel verwarmt het kraanwater terwijl de kraan loopt. Dit model wordt ook wel een ketel met platenwisselaar genoemd, en werkt op dezelfde wijze als een geiser. Een voorraadmodel ketel werkt met een boiler. In de boiler wordt een bepaalde hoeveelheid water op temperatuur gehouden die u direct kunt aanroepen. Deze ketels hebben een hogere CW-klasse, omdat er altijd warm water voorradig is. Door stilstandverliezen gaat het wel energie verloren, in tegenstelling tot een doorstroomketel.

voordelen combiketel

Voordelen combiketel

Een combiketel zorgt zowel voor warm water in de douche, als voor het verhitten van de radiatoren. Het kopen van een combiketel brengt verschillende voordelen. Zo profiteert u van het kleine formaat van de ketel en ook is het installeren van het apparaat relatief eenvoudig. Het enige nadeel is dat u bij een storing zowel zonder warm water als verwarming zit. Schakel dan een vakman in voor een snelle reparatie.

 • Zowel warm water als verwarming
 • Geen grote ketel
 • Eenvoudige installatie
hr-ketel

HR-ketel Leiden

In Leiden is het vervangen van oude ketels met een HR-ketel het meest populair. Dat is ook niet verwonderlijk, want deze ketels zorgen niet alleen voor warm water maar ook voor de verwarming van uw woning. Dat doet een HR-ketel ook nog eens energiezuiniger dan een standaard ketel. De letters HR staan namelijk voor Hoog Rendement.

De energiezuinigheid dankt de HR-ketel aan het feit dat waterdamp niet wordt afgevoerd, maar gebruikt wordt om water in de installatie te verwarmen. De warmte blijft in de HR-ketel behouden, waardoor u minder gas verbruikt. Daarnaast is een HR-ketel een relatief compact apparaat, dat weinig ruimte inneemt.

hr-ketel voordelen

Voordelen HR-ketel

De HR-combiketel is niet voor niets een populair verwarmingsapparaat in Leiden. Met deze ketel geniet u van vele voordelen zoals een laag energieverbruik omdat de ketel waterdamp hergebruikt voor de verwarming van water. Omdat het een combiketel is, is het een relatief klein apparaat dat zowel warm water al huisverwarming voor u regelt. De grootste voordelen van een HR-ketel zijn:

 • Een compact en stil apparaat
 • Een rendement van meer dan 100%
 • Lager energieverbruik

HR-ketel installeren

Waarom is het installeren van een HR-ketel een goede keuze?

hre-ketel

HRe-ketel

Nieuw op het gebied van milieuvriendelijkheid en de besparing van fossiele brandstoffen is de HRe-ketel. Een HRe-ketel heeft een uitstekend rendement dat vergelijkbaar is met de standaard HR-ketels. Een HRe-ketel heeft echter ook een geïntegreerde stirlingmotor van 1000 watt, die elektriciteit opwekt zodra de kachel aanslaat. Door het opwekken van de eigen energie zult u minder elektriciteit van de netbeheerder nodig hebben. Wanneer u meer stroom opwekt dan verbruikt in huis, is het zelfs een optie om dit terug te geven aan het elektriciteitsnet. De teruggegeven stroom wordt uiteindelijk verwerkt op uw energierekening. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Vul vrijblijvend het offerteformulier in!

Cv-ketel merken

Bent u op zoek naar een nieuwe verwarmingsinstallatie voor het vervangen van uw oude verwarmingsketel? Naast de verschillende types heeft u ook de keuze uit verschillende merken. Elk merk heeft zijn eigen voor- en nadelen. Welk merk het beste bij u past is afhankelijk van uw eigen wensen. Hieronder vindt u een overzicht van de bekendste merken en dienst verschillende installaties.

Ga snel naar: Nefit  |  Atag  |  Remeha  |  Vaillant  |  Intergas  |  Bosch

nefit cv-ketel Leiden

Nefit

Bij Nefit bent u op het juiste adres als u kwaliteit zoekt. De verwarmingsinstallaties staan bekend vanwege de lange levensduur, de betrouwbaarheid en de lage kosten voor onderhoud. Nefit bracht als allereerst een HR-verwarmingsketel op de markt en is het meest populair in Nederland. Het merk heeft verschillende lijnen. In de BaseLine vindt u betrouwbare basismodellen, de ProLine bestaat uit kleine HR-ketels. Zowel de TrendLine (gefocust op trends) als de TopLine (robuuste en compacte hoogrendementsketels) zijn erg populair. De 9000i is het nieuwste designtoestel.

atag cv-ketel Leiden

Atag

Atag levert al 8 jaar de beste verwarmingsinstallaties volgens de Consumentenbond. Sinds kort is de nieuwe generatie verkrijgbaar. De apparaten uit deze ATAG i-serie staan bekend vanwege de constante flow van veel en snel warm water. De Atag i serie is voorzien van een XXL-tapprofiel. Deze geeft een output van 11,5 l/minuut bij een temperatuur van 60˚C. In een soortgelijke verwarmingsinstallatie is een dergelijke waarde nog niet eerder gerealiseerd. De serie heeft ook nog eens energielabel A+ als u dit met Atag One combineert.

remeha cv-ketel Leiden

Remeha

Er staan maar liefst drie types uit de Remeha Tzerra Plus serie in de top 5 van beste verwarmingsinstallaties van de Consumentenbond. Deze serie is dan ook erg populair. Remeha omschrijft de serie zelf als de meest ideale oplossing voor kleinere ruimtes omdat u ze overal makkelijk kunt aansluiten. Een andere serie is de Quinta Pro, u bent hierbij op de juiste plek als u iets zoekt wat krachtig maar ook stil, zuinig en compact is. Altijd direct warm water? Kies dan de Calora Tower met oplaadboiler.

vaillant cv-ketel

Vaillant

Bent u op zoek naar een zuinige, oerdegelijke hoogrendementsketel waar u vele jaren van kunt genieten? Bij de Vaillant ecoTEC plus ketels staan kernwoorden als comfortabel, betrouwbaar en energiebesparend centraal. Andere series zijn de ecoTEC exclusive, waarbij u geniet van een hoog comfort en ecoTEC pure, voor betaalbare Duitse kwaliteit. Het ecoTEC plus comfortsysteem geeft het optimale warmwatercomfort en de ecoCOMPACT heeft een grote boiler voor extra veel warm water.

intergas cv-ketel Leiden

Intergas

Intergas is één van de pioniers op het gebied van CV-techniek. De Intergas Kombi Kompakt HR is al vele jaren één van de meest populaire en meest verkochte hoogrendementsketels van Nederland. Ook Intergas heeft verschillende series.

De Kombi Kompakt HReco is bijvoorbeeld erg milieubewust en zuinig. De Kombi Kompakt HRE A heeft een zeer laag gasverbruik en is erg vooruitstrevend. Volgens Intergas is dit model klaar voor de toekomst!

bosch cv-ketel

Bosch

Bosch is een bedrijf dat wereldwijd meer dan 300.000 werknemers heeft, naast witgoed levert het bedrijf ook verwarmingsketels. Het Nederlandse concern staat momenteel in Deventer, waar steeds verder wordt gewerkt aan het ontwikkelen van apparaten die voldoen aan de huidige normen op het gebied van energiezuinigheid. Een groot speerpunt van Bosch is het combineren van de standaard hoogrendementsketel met duurzame oplossing zoals zonneboilers en warmtepompen. Daarnaast onderzoekt men de mogelijkheden voor brandstofceltechnologie. De producten van Bosch zijn dan ook gegarandeerd energiezuinig.

Doe-het-zelf tips

Een storing aan uw cv-ketel lost u in veel gevallen gemakkelijk zelf op. Onderstaand een aantal doe het zelf tips en tricks. Let er wel op: het is op eigen risico. Neem bij twijfel altijd contact op met een vakman.

Controleren van de waakvlam

Doet de verwarming het niet? Het kan zijn dat de waakvlam is uitgevallen. Dit kan het gevolg zijn van een gesloten gaskraan, een onverwachte tochtvlaag of het langdurig niet gebruiken van de verwarmingsinstallatie, met als gevolg lucht in de gasleiding. In de eerst twee gevallen kunt u het probleem zelf verhelpen en de waakvlam weer aansteken. In het tweede geval is het noodzakelijk de hulp van een monteur in te roepen, die uw verwarmingsinstallatie weer in de goede staat brengt. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. U bereikt ons dag en nacht via 085 500 9931.

Bijvullen van de cv-installatie

Als u de radiatoren heeft ontlucht, dan leidt dit nogal eens tot een verlaging van de waterdruk. Ook verdamping of een kleine slijtage van de verwarmingsbuizen kan een lage waterdruk als gevolg hebben. Gemiddeld dient u één à twee keer per jaar dan ook de waterdruk bij te vullen. Gebruik voor het bijvullen een vulslang, en houdt er rekening mee dat hier tijdens het vullen geen lucht inkomt. Dit voorkomt u door de slang eerst op de waterleiding aan te sluiten, te vullen met water en vervolgens de waterkraan weer dicht te draaien. Sluit de slang vervolgens aan op de vulkraan, en draai eerst de waterkraan open, alvorens u de vulkraan opent. Zorg dat de waterdruk tussen de 1.5 en 2.0 bar komt te staan, en draai dan direct de vulkraan dicht. Houdt een lege emmer bij de hand om het overtollige water in kwijt te kunnen. Heeft het bijvullen van de waterdruk geen oplossing van de storing tot gevolg? Neem dan contact op met een verwarmingsmonteur uit Leiden.

Ontluchten van de radiatoren

Wilt u voorkomen dat de radiatoren zich maar voor de helft vullen, of heeft u last van tikkende en borrelende verwarmingsbuizen? Door de radiatoren minimaal twee keer per jaar te ontluchten voorkomt u vervelende storingen en blijft het heerlijk warm binnenshuis.

Het ontluchten van de radiatoren kost gelukkig weinig tijd en is relatief gemakkelijk zelf uit te voeren. Volg het onderstaande stappenplan voor de snelste methode.

 • Schakel de thermostaat uit, en haal de stekker uit het stopcontact in het geval van een analoge cv-ketel. Wacht vervolgens een kwartier.
 • Start bij de radiator op het laagste punt.
 • Sluit de radiatorkraan en open het ventiel met een speciale ontluchtingssleutel.
 • Laat de lucht eruit stromen, totdat er water bij het ventiel loopt. Sluit vervolgens het ontluchtingsventiel.
 • Herhaal stap de bovenstaande stappen bij elke radiator (werk langzaam naar boven toe).
 • Schakel de thermostaat weer in, en steek de stekker in het stopcontact. Controleer de waterdruk en check of bijvullen nodig is.

Wilt u uw huidige cv-ketel vervangen voor een energiezuinig model?

Laat dan een hr-ketel of HRe-ketel aansluiten door een verwarmingsmonteur uit Leiden!

Bel: 085 500 9931

Cv-ketel subsidie 2019

Er is op dit moment geen landelijke subsidies beschikbaar wanneer u uw verouderde cv-ketel laat vervangen. Veel gemeentes willen echter hun inwoners stimuleren duurzamer te gaan wonen en geven daarom subsidies. Vraag uw gemeente of kijk op energiesubsidiewijzer.nl of u in aanmerking komt voor een subsidie voor de aanschaf van een moderne ketel. Op deze website vindt u ook meer informatie over de Energiebespaarlening. Als u wel een nieuwe ketel wilt, maar daar op dit moment geen geld voor heeft, kunt u gebruikmaken van de Energiebespaarlening. Deze lening voor energiebesparende investeringen sluit u tegen een gunstige rente af.

cv-ketel prijzen Leiden
monteur voor onderhoud verwarming

Verwarmingsmonteur Leiden inschakelen

Wilt u uw huidige cv-ketel vervangen door een energiezuinig HR-model? Een verwarmingsinstallateur heeft de juiste kennis en materialen voor het aansluiten en onderhouden van deze en andere verwarmingssystemen. Hij heeft ruimte ervaring met alle merken en types verwarmingssystemen. Maar ook reparaties voert een monteur snel en vakkundig uit. Wilt u een storing voorkomen? Sluit dan voor het juiste onderhoud een onderhoudsabonnement af bij een verwarmingsinstallateur uit Leiden. Een greep uit de service die een verwarmingsmonteur u biedt.

 • Vakkundige installatie van nieuwe verwarmingssystemen.
 • Deskundig advies over het vervangen van uw ketel.
 • Regelmatig onderhoud om storingen te voorkomen.
 • Snelle en professionele reparatie.
cv-ketel installatie Leiden

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een aardgasloze verwarming van uw woning? Bent u benieuwd wat is inbegrepen bij de service van een onderhoudscontract? Wilt u een nieuwe HRe-ketel laten aansluiten en afstellen door een erkend verwarmingsmonteur?

Vul uw gegevens in op de offertepagina en u ontvangt spoedig een vrijblijvende offerte van een vakman uit de regio Leiden. Ook met een reparatie of deskundig advies is een vakman u graag van dienst. Heeft u met spoed een expert nodig? Bel dan meteen naar 085 500 9931 om gebruik te maken van de 24-uurs service in Leiden. Een verwarmingsmonteur staat dan snel bij u op de stoep om het probleem te verhelpen.

Ook voor ervaren loodgieters en dakgootspecialisten bent u bij ons netwerk aan het juiste adres.