Cv-ketel Den Haag

CV-ketel Den Haag

24/7 CV-service. Nu bereikbaar via 085 500 9931!

Met goed onderhoud verlengt u de levensduur van de cv-ketel in uw woning in Den Haag. De cv werkt beter, u behaalt een hoger rendement en bespaart zo op de energiekosten. Laat uw oude cv-ketel vervangen door een nieuw model wanneer u vaak last heeft van storingen of wanneer de ketel verouderd is. Wist u dat het verplicht is om een erkend installateur in te schakelen voor de installatie van een cv-ketel?

U leest hier meer over het repareren, onderhouden en installeren van een cv-ketel. Daarnaast geven we u informatie over de diverse modellen ketels en de gemiddelde kosten. Vul het offerteformulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte van een specialist uit de omgeving van Den Haag.

Gratis offerte aanvragen

Omschrijving opdracht (*)


24-uurs cv-service

Geeft uw cv-ketel een storing aan? Of doet de verwarming het niet meer? Bel dan direct naar 085 500 9931! U komt in contact met een medewerker van een installatiebedrijf en een verwarmingsmonteur is snel bij u ter plaatse voor een reparatie. Deze spoedservice is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Dus ook in het weekend of buiten kantooruren!

Bel 085 500 9931
cv-service Den Haag

cv-ketel storing Den Haag

Cv-ketel storing verhelpen

Een storing van de cv-ketel merkt u meestal doordat de verwarming het niet meer goed doet of dat er geen warm water meer uit de kraan komt. De verwarmingsmonteur bekijkt eerst welke storingscode de ketel aangeeft. Vaak geeft dit een goede indicatie van de oorzaak van het probleem. De monteur vult bijvoorbeeld de ketel bij, controleert of er ergens een lekkage is of vervangt kapotte onderdelen. Een kapotte driewegklep zorgt er bijvoorbeeld voor dat u geen warm water heeft. Om storingen te voorkomen is het belangrijk om regelmatig onderhoud te laten plegen. Ook het bijvullen van de ketel en het ontluchten van de verwarming is belangrijk.

Bel 085 500 9931 voor direct contact
cv-ketel reparatie Den Haag

Cv-ketel reparatie Den Haag

De reparatie van de verwarming kunt u het beste overlaten aan een verwarmingsspecialist. Deze kan met behulp van de juiste gereedschappen en technieken snel de oorzaak vaneen storing opsporen en het betreffende onderdeel repareren of vervangen.

Storingen worden bijvoorbeeld veroorzaakt door een te lage waterdruk, een lek of een kapot onderdeel. De verwarmingsmonteur bekijkt de storingscode en controleert de hele ketel. Kapotte onderdelen moeten vervangen worden. Vaak gaat dit om het vervangen van een leiding, vulkraan of driewegklep. Vraag de specialist uit Den Haag om meer informatie of bel naar 085 500 9931 om direct in contact te komen.

cv-ketel onderhoud Den Haag

Cv-ketel onderhoud Den Haag

Het onderhoud van uw cv-ketel is van groot belang. Door periodiek onderhoud kunt u een storing voorkomen, en kan u tevens direct ingrijpen wanneer een onderdeel niet helemaal optimaal werkt. Hoewel u zelf de verwarming regelmatig dient schoon te houden met een vochtige doek, kunt u het grote onderhoud aan de verwarming het beste uit laten voeren door een professional uit Den Haag. Deze heeft ervaring met zowel de installatie als het onderhoud van de cv-ketel en kan het gewenste onderhoud snel en vakkundig uitvoeren. Vaak is het ook mogelijk om bij een verwarmingsmonteur een onderhoudscontract af te sluiten als extra cv-service. Bij een dergelijk onderhoudsabonnement bent u verzekerd van een periodiek onderhoud, en wordt de fabrieksgarantie op de cv-ketel behouden. Vraag de specialist uit Den Haag om meer informatie.

koolmonooxidelek in Den Haag voorkomen

Cv-ketel onderhoud: voorkom koolmonoxidelek

Koolstofmonoxide ontstaat bij een onvolledige verbranding van het gas. Onderhoud is niet alleen belangrijk voor de levensduur van de cv-ketel, maar ook voor het voorkomen van een koolmonoxidelek.

De monteur controleert tijdens het onderhoud altijd of er sprake is van een volledige verbranding of dat er ergens een koolmonoxidelek is. Wanneer dit het geval is, repareert de monteur dit direct.

De cv-installateur controleert ook tijdens de installatie of er ergens koolmonoxide vrijkomt. Plaats een koolmonoxidemelder naast de cv-ketel, zodat u een melding krijgt wanneer er wel koolmonoxide ontsnapt.

Werkzaamheden verwarmingsmonteur

De belangrijkste werkzaamheden van een monteur zijn het aansluiten en onderhouden van verwarmingssystemen. Daarnaast helpen ze u natuurlijk ook graag met het oplossen van storingen of het repareren van defecten. De specialist geeft u ook graag advies over welke ketel geschikt is voor uw woning. Dit zijn de werkzaamheden van een verwarmingsmonteur uit Den Haag:

 • Vakkundige installatie van warmtepompen en andere verwarmingsinstallaties.
 • Onderhoud en afstellen van systemen.
 • Aanleggen leidingwerk voor een verwarmingssysteem.
 • Geven van deskundig advies over de mogelijkheden.
verwarmingsmonteur Den Haag

Schakel een monteur in voor het vervangen van uw cv-ketel!

Vul het offerteformulier in voor een gratis scherp geprijsde offerte.

Offerte aanvragen

Cv-ketel prijzen

Wilt u een nieuwe cv-ketel laten plaatsen? Dan bent u vast ook benieuwd naar de gemiddelde prijzen! Een HR-soloketel kost gemiddeld tussen de €1.400,- tot €2.500,- en een HR-combiketel heeft u al vanaf €1.800,-. Met een soloketel regelt u alleen het verwarmen van de verwarming.

Een combiketel zorgt voor zowel het verwarmen van de verwarming als het leveren van warm water. Daarom is dit keteltype iets duurder. Een hoger rendement behaalt u met een HRe-ketel. Deze ketel is duurder, namelijk gemiddeld tussen de €8.000,- tot €12.000,-, maar de investering verdient u terug door de besparing op de energiekosten.

Wat kost een nieuwe cv-ketel?

Type ketelGem. prijs *Rendement
HR (solo)€1.400,- tot €2.500,-100% – 107%
HR (combiketel)€1.800,- tot €3.000,-100% – 107%
HRe€8.000,- tot €12.000,-140%

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief btw en installatie voor een CW4 cv-ketel. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Cv-ketel installatie Den Haag

Voor het vervangen van de ketel, verwijdert de verwarmingsmonteur eerst de oude ketel en alle onderdelen. Daarna plaatst hij de nieuwe cv-ketel, expansievat en de vulkranen. Hij sluit de cv-ketel aan en vult de ketel. Daarna begint hij met het afstellen van de ketel. Dit is belangrijk voor het behalen van het hoogst mogelijk rendement en het voorkomen van een storing. Tevens voert de installateur een veiligheidscheck uit. Hierbij controleert hij of er geen gas- of koolmonoxidelek is en of het rookgas op de juiste manier afgevoerd wordt. Vanaf 2019 is het verplicht om een erkend installateur in te schakelen voor de installatie van de cv-ketel in verband met de veiligheid en het werken met gas.

Prijs voor cv-ketel installatie

CW-waardeGem. prijs *Liters p/mGeschikt voor
1Vanaf €900,-4 literKeuken
2Vanaf €1.100,-6 literKeuken + douche (niet gelijktijdig)
3Vanaf €1.200,-10 literKeuken + douche + bad (niet gelijktijdig)
4Vanaf €1.400,-13 literKeuken + douche + bad (niet volledig gelijktijdig)
5Vanaf €1.800,-17 literKeuken + douche + bad (beperkt gelijktijdig)
6Vanaf €2.400,-20 literKeuken + douche (gelijktijdig) of keuken + bad (gelijktijdig)

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief btw en installatie voor een CW4 cv-ketel. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Welke CW-waarde heb ik nodig?

De CW-waarde van de ketel geeft aan hoeveel vermogen de ketel heeft en hoeveel water het kan leveren per minuut. Een ketel met een lage waarde geeft genoeg warm water voor één punt. U kunt dan bijvoorbeeld niet tegelijkertijd warm water gebruiken in de badkamer en de keuken. Een ketel met een CW1 waarde geeft genoeg water voor de keuken, maar niet voor het laten vollopen van een bad. Wilt u warm water in de keuken en de badkamer tegelijkertijd gebruiken? Kies dan minstens voor CW4, maar liever voor CW5. Voor een ketel met CW6-label is het soms nodig om het leidingwerk aan te passen.

Welke factoren beïnvloeden de totaalprijs?

Een aantal factoren beïnvloeden de totaalprijs voor een nieuwe ketel. Ten eerste is het type ketel van grote invloed op de totaalprijs. Een HRe-ketel is bijvoorbeeld duurder dan een HR-ketel, maar met een HRe-model behaalt u een hoger rendement. Daarnaast is de totaalprijs afhankelijk van de overige materialen, zoals het expansievat, de leidingen en de vulkranen. Soms is het nodig om het leidingwerk aan te passen, omdat de nieuwe ketel niet op de bestaande leidingen past, of is waterzijdig inregelen noodzakelijk. Dit heeft invloed op de kosten voor de installatie. Tot slot moet u nog rekening houden met de arbeidskosten.

cv-installatie waterzijdig inregelen

Cv-installatie waterzijdig inregelen

Het afstellen van een cv-installatie noemen we ook wel ‘waterzijdig inregelen’. Installatie van de ketel moet door een vakkundig installateur gebeuren en het juist afstellen is zeer belangrijk voor het rendement. Met een goed ingestelde cv-ketel bespaart u dus op de energiekosten. Waterzijdig inregelen zit niet altijd standaard in het installatiepakket. Vraag daarom de installateur voor waterzijdig inregelen tijdens het afstellen van de ketel. De specialist optimaliseert het temperatuurverschil van de aanvoerleiding naar de radiator en de leidingen van de ketel. Hiervoor draait hij de voetventielen aan of hij verkleint of vergroot het de waterstroom.

Wilt u een nieuwe cv-ketel laten installeren?

Vul het offerteformulier voor een goedkope, maar kwalitatieve specialist uit Den Haag!

Vrijblijvende offerte ontvangen

Nieuwe cv-ketel: solo,- combi,-of HR(e)-ketel?

Wanneer u uw oude cv-ketel laat vervangen, heeft u de keuze uit verschillende modellen. Namelijk tussen een solo-, combi- of een HRe-ketel. Meestal kiest men voor een combiketel of een HRe-ketel. Een HRe-ketel levert zowel verwarming en warm water en wekt tegelijkertijd elektriciteit op. Hierdoor verliest u nauwelijks energie door de verwarmingsketel en bespaart u op de energierekening. Met een soloketel moet u ook nog een boiler kopen voor het verwarmen van warm water. Dit is niet nodig met een combiketel, waardoor deze een stuk minder ruimte in beslag nemen.

Ga snel naar: Combiketel  |  HR-ketel  |  HRe-ketel

combiketel Den Haag

Combiketel Den Haag

Tegenwoordig worden er voornamelijk combiketels geplaatst in woningen in Den Haag. Er zijn verschillende modellen, een ketel met wisselaar en een ketel met ingebouwde boiler.

Voordeel van het model met een wisselaar is dat deze pas aanslaat wanneer u de warmwaterkraan aanzet. Het duurt echter iets langer voordat u warm water dan wanneer een model met ingebouwde boiler laat aansluiten.

Een combiketel met boiler heeft een hogere CW-waarde. Er is dan altijd een beperkte hoeveelheid warm water beschikbaar. Nadeel is dat deze variant iets meer energie verbruikt door de stilstandverliezen.

voordelen combiketel

Voordelen combiketel

Geen zin om lang te wachten op warm water? Of wilt u geen aparte geiser of boiler plaatsen voor warm water in de keuken? Kies dan voor het aansluiten van een combiketel. Combiketels zorgen namelijk voor warm water in de keuken en de badkamer en het verwarmen van de radiatoren. Doordat de ketels met ingebouwde boilers minder hoeven te schakelen, treedt er minder snel slijtage op van de onderdelen. De belangrijkste voordelen:

 • U heeft geen aparte boiler of geiser nodig.
 • Korte wachttijd voor gebruik warm water.
 • Er treedt minder snel slijtage op bij een model met ingebouwde boiler.
hr-ketel Den Haag

HR-ketel Den Haag

De afkorting HR staat voor hoogrendement. Het rendement van een dergelijke ketel kan oplopen tot maar liefst 107%. Een HR-ketel is energiezuinig, waardoor u bespaart op uw stookkosten. In de ketel wordt het water verwarmd met rookgassen. Het water gaat hierdoor condenseren, waarbij veel warmte vrijkomt.

Belangrijk is dat de condens wordt afgevoerd. Er zijn twee varianten HR-ketels, namelijk soloketels en combiketels. Met een soloketel verwarmt u alleen de verwarming. Een combiketel is een combinatie van een ketel met een boiler voor het leveren van warm water.

hr-ketel voordelen

Voordelen HR-ketel

De nieuwste hr-ketels hebben geen waakvlam. Ze slaan alleen aan wanneer u warm water nodig heeft of de verwarming aan zet. Doordat de waakvlam niet steeds hoeft te branden, bespaart u op de gaskosten. Daarnaast zijn ze energiezuiniger en stil. HR-ketels zijn daarnaast goed te combineren met een zonneboiler. De belangrijkste voordelen van hr-ketels:

 • De ketels zijn zeer energiezuinig.
 • Ze zijn stil, compact en veilig.
 • Er is geen waakvlam meer nodig.

HR-ketel installeren

Waarom is het installeren van een HR-ketel een goede keuze?

hre-ketel Den Haag

HRe-ketel

Hebt u een flink budget beschikbaar voor het vervangen van de ketel en wilt u graag bijdragen aan het milieu? Dan is het vervangen met een HRe-ketel wellicht de beste keuze voor u. Met een HRe verwarming kunt u energiezuinig uw woning verwarmen, het warm water verhitten, en u produceert met behulp van micro-wkk zelf elektriciteit. Door deze productie van elektriciteit is de HRe-combiketel voordeliger voor het milieu dan de standaard HR-ketel die ook al een grote bijdrage levert. Het verbruik van fossiele brandstoffen wordt hierdoor aanzienlijk beperkt, en het is dan ook mogelijk om voor het laten plaatsen van een HRe-verwarming subsidie aan te vragen bij de gemeente in Den Haag om de prijzen ietwat te verlagen.

Cv-ketel merken

Op het moment dat u een nieuwe verwarmingsinstallatie wil aanschaffen, dan dient u niet alleen een keuze te maken tussen de diverse systemen (HRe, UHR, combi), maar ook uit de verschillende merken die de verwarmingsspecialist uit Den Haag aanbiedt. De specialisten uit ons verwarmingsbedrijf hebben ervaring met de installatie en reparatie van vrijwel alle merken, zodat zij u altijd kunnen ondersteunen. Het verschilt natuurlijk per merk hoe hoog de kwaliteit is, welke prijs u betaalt, en van welke garantievoorwaarden u profiteert. Wij hebben daarom voor u voor een aantal bekendere merken wat informatie op een rijtje gezet. Zo kunt u een geïnformeerde keus maken voor een verwarmingssysteem dan aan uw wensen voldoet.

Ga snel naar: Nefit  |  Atag  |  Remeha  |  Vaillant  |  Intergas  |  Bosch

nefit cv-ketel Den Haag

Nefit

Nefit is één van de meest bekende merken voor verwarmingsketels. Bij Nefit kunt u zowel een cv-ketel als warmtepompsysteem kopen of huren. Bij deze producent werkt men met verschillende productielijnen, waaronder de baseline, proline, trendline en topline. Deze productielijnen lopen op in kostprijs en kwaliteit. Hebt u maar een beperkt budget? Dan vindt u bij de baseline waarschijnlijk de beste optie voor u. Wilt u profiteren van ultiem comfort en warmwater op meerdere plekken tegelijk? Dan is de topline een goede productielijn voor u.

atag cv-ketel Den Haag

Atag

Bij Atag verkoopt men tevens verwarmingsketels in diverse soorten en maten. Daarnaast bieden zij een speciale thermostaat aan: De Atag One. Dit systeem geeft een melding wanneer er sprake is van een storing, of wanneer u de ketel moet bijvullen. Ook bedient u op deze manier de verwarming op afstand, zodat u thuiskomt in een aangenaam warme woning. Dankzij het eenvoudige bedieningssysteem is het bovendien toegankelijk voor iedereen. Wel hebt u voor de beste bediening een smartphone of tablet nodig.

remeha cv-ketel Den Haag

Remeha

Stelt u hoge eisen aan kwaliteit? Kijk dan eens bij de producten van Remeha, binnen verschillende klassen werd de Tzerra Plus lijn in 2017 door de consumentenbond als ‘beste uit de test’ aangewezen. Bij Remeha besteedt men bovendien veel aandacht aan duurzame woonoplossingen. Zo bieden zij onder meer zonlichtsystemen, hybrides, waterstof en micro-wkk producten aan. Deze laatst zorgt niet alleen voor de verwarming van woningen, maar wekt tevens een groot deel van de nodige stroom op. Dit scheelt aanzienlijk op de stookkosten.

vaillant cv-ketel Den Haag

Vaillant

Wie zoekt naar hoogwaardige, energiezuinige en duurzame verwarmingsoplossingen, zit bij Vaillant op de juiste plek. Hun slogan is: het goede gevoel, het juiste doen. Men steekt bij dit bedrijf dan ook veel tijd aan het ontwikkelen van modellen die bijdragen aan een beter milieu, duurzaam wonen en het besparen van de uitstoot van CO2. U krijgt bij Vaillant de keus uit verschillende productielijnen voor hoogrendementketels, waaronder de ecoTEC plus , ecoTEC pure, en ecoTEC exclusive lijn. Deze producten worden in alle CW-klassen geleverd.

intergas cv-ketel Den Haag

Intergas

Bij Intergas vindt u verschillende hoogrendementsystemen, waaronder standaard HR en speciale HRe-modellen. Het HRe-systeem kent een zeer laag gasverbruik, en vrijwel geen stand-by verliezen. Het is daarom een zeer geschikte optie voor mensen die overdag werken, en alleen ’s avonds en ’s ochtends vroeg gebruik willen maken van hun verwarmingsketel. De HRe-compact werkt op basis van een zuinige A-label pomp en is voorzien van RF-technologie. U kunt kiezen uit de solo en combinatie variant. Meer weten? Wij informeren u graag.

bosch cv-ketel Den Haag

Bosch

Is uw budget niet al te groot, en zoekt u een cv-ketel tegen een lage kostprijs? Dan is Bosch wellicht een goede optie. Bij Bosch werkt men voortdurend aan het ontwikkelen van duurzame maar voordelige verwarmingproducten. Daarbij letten zij bovendien op de esthetiek van de ketels. Tegenwoordig is ook Nefit onderdeel van het aanbod van Bosch. Het bedrijf garandeert een snelle en vakkundige ondersteuning bij het kiezen van een cv-systeem.

Doe-het-zelf tips

Een probleem met uw cv-ketel lost u in veel gevallen gemakkelijk zelf op. Onderstaand een aantal tips en tricks. Let er wel op: het is op eigen risico. Neem bij twijfel altijd contact op met een vakman. Wij staan voor u klaar om de problematiek snel te verhelpen!

Controleren van de waakvlam

Vertoont uw verwarming een storing en belt u met een cv-service, dan zal men u eerst vragen of de waakvlam van de verwarmingsinstallatie wel brandt. Wij raden daarom aan om bij een probleem dit eerst zelf te controleren. Doet de waakvlam het niet, dan kan dit door een aantal verschillende redenen veroorzaakt worden. Zo kan ten eerste de gaskraan niet openstaan. Dit lost u op door de gaskraan te openen en het toestel te resetten. Daarnaast kan de waakvlam zijn uitgewaaid. Steek deze opnieuw aan, en zorg ervoor dat het toestel niet op de tocht staat. Hebben beide oplossingen niet geholpen? Stel u dan zo spoedig mogelijk in verbinding met een cv-service voor de reparatie of het onderhoud aan uw installatie.

Ontluchten van de radiatoren

Wanneer uw verwarmingsinstallatie niet naar behoren werkt, of de verwarmingsbuizen rare tikkende en borrelende geluiden voortbrengen, dan hoeft u niet direct contact op te nemen met een cv-service. Vaak is het voldoende om de radiatoren te ontluchten om deze problemen op te lossen. Voor het ontluchten van de radiatoren dient u eerst de thermostaat laag te draaien, en vervolgens de cv uit te schakelen. Vervolgens begint u op het laagte punt (het verst van de ketel af) met het ontluchten en werkt naar de verwarmingsinstallatie toe. Gebruik een speciaal ontluchtingssleuteltje om beschadigingen aan de radiatoren te voorkomen. Heeft u alle onderdelen ontlucht? Schakel dan de thermostaat weer in. Het kan zijn dat door het ontluchtingsproces de waterdruk is gedaald.

Bijvullen van de cv-installatie

De waterdruk in een verwarmingsketel moet altijd tussen de 1.5 en 2.0 bar (atmosfeer) staan. Zakt deze druk, dan zal de verwarming niet meer naar behoren werken. De waterdruk zakt met name door het ontluchten van de radiatoren, maar kan ook het gevolg zijn van een kleine lekkage in de buizen. Volg het onderstaande stappenplan voor een veilig bijvullen van de cv-ketel.

 • Draai de thermostaat laag en wacht een tijd zodat de verwarmingsketel afkoelt.
 • Haal bij een analoge drukmeter ook de stekker uit het stopcontact. Voor een digitale drukmeter dient u digitaal bij het bijvulprogramma te komen.
 • Sluit een bijvulslang aan op de (koud) waterkraan dicht bij de verwarmingsketel. Laat de slang volstromen met water en draai de kraan weer dicht.
 • Sluit de vulslang op de vulkraan van de verwarmingsinstallatie aan. Draai de waterkraan open, en daarna de vulkraan. Wacht tot de drukmeter een getal tussen de 1.5 en 2.0 bar aangeeft.
 • Sluit de vulkraan, en daarna de waterkraan.
 • Zet de cv-ketel weer aan, en draai de thermostaat omhoog.
 • Tot slot, controleer of alles naar behoren werkt.

Lukt het niet om de cv-storing zelf te verhelpen?

Bel naar 085 500 9931 voor direct contact met een ervaren cv-monteur.

Bel: 085 500 9931

Cv-ketel subsidie 2019

Voor het plaatsen van een nieuwe cv-ketel is er op dit moment geen speciale subsidie. Alleen wanneer u investeert in duurzame energie, bijvoorbeeld door de installatie van warmtepompen, heeft u mogelijk recht op de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE). Meer informatie over de regeling, de voorwaarden en het aanvragen vindt u op rvo.nl. Alle subsidies vindt u eenvoudig via de website energiesubsidiewijzer.nl. Via deze website krijgt u een handige lijst met alle beschikbare subsidieregelingen, zowel landelijke regelingen als gemeentelijke en lokale.

cv-ketel prijzen Den Haag
monteur voor onderhoud verwarming Den Haag

Verwarmingsmonteur Den Haag inschakelen

Eén van de belangrijkste werkzaamheden van een monteur is het aansluiten en onderhouden van een cv-ketel. Elk jaar moet u namelijk een onderhoudsbeurt laten uitvoeren.

Dan werkt de cv-ketel beter en voorkomt u een onnodige storing. Natuurlijk is onderhoud niet het enige wat de specialist voor u uitvoert. Dit zijn de belangrijkste werkzaamheden van een verwarmingsmonteur:

 • Vervangen van uw oude ketel en installeren van een nieuwe ketel.
 • Plegen van onderhoud voor een langere levensduur.
 • Repareren van storingen en defecten.
cv-ketel installatie Den Haag

Ontvang een vrijblijvende offerte

Bel direct naar 085 500 9931 en kom in contact met een verwarmingsmonteur in de buurt. De monteur is snel bij u ter plaatse voor het repareren van een storing of een kapot onderdeel. Is uw cv-ketel verouderd? Of heeft u vaak last van een storing? Laat dan uw ketel vervangen. De nieuwste ketels behalen een veel hoger rendement dan oudere ketels, waardoor u na het vervangen bespaart op de kosten. Het is verplicht om een erkende installateur in te schakelen voor de installatie van de ketel. Vul het offerteformulier in en ontvang spoedig een gratis en vrijblijvende offerte met scherpe prijs van een specialist uit de omgeving van Den Haag.

In ons netwerk vindt u tevens ervaren loodgieters en dakgootspecialisten.