Cv-ketel Spijkenisse

CV-ketel Spijkenisse

24/7 CV-service. Nu bereikbaar via 085 500 9931!

Wist u dat u de levensduur van de cv-ketel in uw woning in Spijkenisse verlengt door regelmatig onderhoud te laten plegen? U behaalt dan een hoger rendement, bespaart op de energiekosten en de verwarmingsketel werkt beter. Een verouderde ketel voor verwarming kunt u het beste laten vervangen. Het is vanaf 2019 verplicht om een erkend installateur in te schakelen voor de installatie van een nieuwe cv-ketel.

Wilt u meer weten over de verschillende soorten ketels? Of weten waarom onderhoud zo belangrijk is voor de levensduur van de cv-ketel? Lees dan snel verder! We geven u ook meer inzicht in de gemiddelde prijzen. U ontvangt spoedig een gratis en vrijblijvende offerte door het offerteformulier in te vullen.

Gratis offerte aanvragen

Omschrijving opdracht (*)


24-uurs cv-service

Zit u in de kou omdat de verwarming het niet doet? Of wilt u douchen en komt er geen heet water uit de kraan? Bel dan naar 085 500 9931 om in contact te komen met een verwarmingsmonteur van een cv-service in de buurt. De monteur is spoedig bij u op locatie voor het oplossen van een storing of het vervangen van een kapot onderdeel. De spoedservice is 24/7 bereikbaar!

Bel 085 500 9931
cv-service Spijkenisse

cv-ketel storing Spijkenisse

Cv-ketel storing verhelpen

Soms is een storing gemakkelijk te verhelpen. Bijvoorbeeld wanner er te weinig waterdruk is of wanneer er lucht in het systeem zit. Bekijk altijd eerst de storingscode die de ketel aangeeft. Dit geeft u een goede indicatie van het probleem. Schakel daarna via 085 500 9931 de cv-service in voor de reparatie. De monteur van de cv-service vult de ketel bij als dat nodig is, ontlucht het systeem en controleert of er ergens een lek zit. Uiteraard zorgt hij ook voor het vervangen van kapotte onderdelen. Denk aan het vervangen van een versleten platenwisselaar of driewegklep. U voorkomt een storing zoveel mogelijk door regelmatig onderhoud te laten plegen.

Bel 085 500 9931 voor direct contact
cv-ketel reparatie

Cv-ketel reparatie Spijkenisse

Ook al is uw verwarming op periodieke basis goed onderhouden, soms kan deze toch toe zijn aan een reparatie.

Denk bijvoorbeeld aan het verhelpen van een slijtage aan de warmtewisselaar, of het vervangen van een defect onderdeel in het expansievat.

Een monteur gebruiken geavanceerde technieken en deskundige inzichten om de reparatie en vervangen van defecte onderdelen op een perfecte wijze te laten voltrekken. Dankzij de monteur doet uw verwarming het binnen no-time weer!

cv-ketel onderhoud Spijkenisse

Cv-ketel onderhoud Spijkenisse

Het onderhoud van een cv-ketel is van groot belang om storingen en daarmee een onnodige reparatie in de toekomst te voorkomen. Een deel van het onderhoud kunt u zelf uitvoeren, zoals het schoonhouden van de buitenzijde van de ketel. Voor het overige onderhoud raden wij aan een vakman uit Spijkenisse in te schakelen. Door een onderhoudscontract met een cv-service af te sluiten verzekert u zich van een periodiek onderhoud aan de verwarming, wordt de ketel perfect afgesteld en behoudt u de fabrieksgarantie. Daarnaast krijgt u met een onderhoudsabonnement vaak voorrang bij spoedklussen aangaande een storing en betaalt u minder reparatiekosten.

koolmonooxidelek voorkomen

Cv-ketel onderhoud: voorkom koolmonoxidelek

Een koolstofmonoxidelek ontstaat door een onvolledige verbranding van het gas in de ketel. Om dit te voorkomen is het sinds 2019 verplicht om een erkend installateur in te schakelen voor de installatie. Maar ook onderhoud is belangrijk voor het voorkomen van koolmonoxide- en gaslekken. Een koolmonoxidelek is namelijk zeer gevaarlijk voor uw gezondheid en u merkt of ruikt hier niets van. Tijdens het onderhoud controleert de vakman altijd of er geen koolmonoxidelek is en of het gas volledig wordt verbrand. Indien dit laatste niet het geval is, moet het lek direct gerepareerd worden. Plaats daarnaast een koolmonoxidemelder naast de ketel.

Werkzaamheden verwarmingsmonteur

Een cv-ketel is niet de enige manier om uw huis in Spijkenisse mee te verwarmen. Dit kan ook met alternatieve systemen, zoals een warmtepompsysteem of een pelletkachel. Een verwarmingsmonteur zorgt ook voor het installeren, onderhouden en repareren van deze systemen. De monteur geeft u graag advies over de mogelijkheden en welk systeem geschikt is voor u. Hierbij nog een aantal andere werkzaamheden van een verwarmingsmonteur:

 • Aanleggen van leidingwerk voor verwarmingssystemen.
 • Onderhoud en reparatie van alternatieve systemen.
 • Plaatsen en aansluiten van vloerverwarming.
 • Installatie van warmtepompen, pelletkachels en andere verwarmingssystemen.
verwarmingsmonteur Spijkenisse

Schakel een monteur in voor het vervangen van uw cv-ketel!

Vul het offerteformulier in voor een gratis scherp geprijsde offerte.

Offerte aanvragen

Cv-ketel prijzen

Een nieuwe cv-ketel heeft u al vanaf €1.400,-. De goedkoopste ketels zijn HR-soloketels, de gemiddelde kosten liggen tussen de €1.400,- tot €2.500,-.

Hierbij moet u wel rekening houden dat u nog een aparte boiler of geiser nodig heeft voor het verwarmen van water voor de keuken of badkamer. Met een combiketel is dit niet nodig. Deze heeft u al vanaf €1.800,-.

HRe-ketels zijn het duurste, maar hiermee behaalt een erg hoog rendement. Hiermee verdient u de investering weer terug, doordat u bespaart op de energiekosten.

Wat kost een nieuwe cv-ketel?

Type ketelGem. prijs *Rendement
HR (solo)€1.400,- tot €2.500,-100% – 107%
HR (combiketel)€1.800,- tot €3.000,-100% – 107%
HRe€8.000,- tot €12.000,-140%

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief btw en installatie voor een CW4 cv-ketel. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Cv-ketel installatie Spijkenisse

Voor het aansluiten van een nieuwe cv-ketel plaatst de vakman de ketel aan de muur, samen met een expansievat, vulkranen en leidingwerk. Soms is het nodig om een gedeelte van het leidingwerk aan te passen, zodat de ketel goed aansluit. Na het instelleren zorgt de vakman uit Spijkenisse voor het afstellen van het systeem. Afstellen is belangrijk voor de werking van het systeem en het behalen van het hoogst mogelijke rendement. Daarna voert de specialist een veiligheidscheck. Hierbij controleert hij of er ergens een lek is en of het rookgas goed wordt afgevoerd. Vanaf 2019 is het verplicht om een erkend installateur in te schakelen voor de installatie.

Prijs voor cv-ketel installatie

CW-waardeGem. prijs *Liters p/mGeschikt voor
1Vanaf €900,-4 literKeuken
2Vanaf €1.100,-6 literKeuken + douche (niet gelijktijdig)
3Vanaf €1.200,-10 literKeuken + douche + bad (niet gelijktijdig)
4Vanaf €1.400,-13 literKeuken + douche + bad (niet volledig gelijktijdig)
5Vanaf €1.800,-17 literKeuken + douche + bad (beperkt gelijktijdig)
6Vanaf €2.400,-20 literKeuken + douche (gelijktijdig) of keuken + bad (gelijktijdig)

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief btw en installatie voor een CW4 cv-ketel. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Welke CW-waarde heb ik nodig?

De CW-waarde geeft aan hoeveel vermogen de ketel heeft en hoeveel warm warmte deze kan leveren per minuut. Hoe hoger de waarde, hoe meer en hoe sneller u beschikking heeft tot warm water.

Voor het gelijktijdig gebruiken van een warm waterpunt in de keuken en de badkamer heeft u een ketel met CW5 nodig. Houd er rekening mee dat er soms leidingwerk aangepast moet worden voor een ketel met CW6. Bestaande (smalle) leidingen kunnen niet altijd de hoeveelheid water aan, waardoor u niet optimaal gebruik kunt maken van de werking van de ketel.

Welke factoren beïnvloeden de totaalprijs?

Er zijn een aantal factoren die de totaalprijs van een nieuwe cv-ketel beïnvloeden. Twee belangrijke factoren zijn de CW-waarde en het type ketel dat u laat plaatsen. Hoe hoger de waarde, dus hoe meer warm water de ketel per minuut kan leveren, hoe hoger de prijs over het algemeen is. Een hogere CW-waarde is echter bevorderlijk voor het gebruik. Een HRe-ketel is duurder dan een HR-ketel, maar u verdient de investering weer terug door de besparing op energie. Soloketels zijn goedkoper dan combiketels, maar u moet er dan wel rekening mee houden dat u een aparte boiler of geiser nodig heeft. De installatiekosten beïnvloeden ook de totaalprijs, denk aan het afstellen en waterzijdig inregelen.

cv-installatie waterzijdig inregelen

Cv-installatie waterzijdig inregelen

Wordt de radiator dicht bij de cv-ketel een stuk warmer dan de radiator die verder ligt? Dan is de ketel niet goed afgesteld. Afstellen, of waterzijdig inregelen, is zeer belangrijk voor een optimaal gebruik van het verwarmingssysteem.

De installateur optimaliseert met waterzijdig inregelen de temperatuur met de radiatorkranen en het voetventiel. Een radiator die dicht bij de ketel ligt heeft een kleinere opening nodig dan een radiator die verder ligt. Zo krijgt elke radiator dezelfde temperatuur. Waterzijdig inregelen zit vaak niet standaard inbegrepen bij de installatie. Vraag uw specialist uit Spijkenisse daarom naar de mogelijkheden van het afstellen en inregelen.

Met een nieuwe cv-ketel behaalt u een hoger rendement!

Door het offerteformulier in te vullen krijgt u een scherp geprijsde offerte.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Nieuwe cv-ketel: solo,- combi,-of HR(e)-ketel?

Wilt u een nieuwe cv-ketel kopen? Dan hebt u de keuze uit verschillende toestellen, namelijk een solo-, combi- of HRe-toestel. Een HRe-ketel is het duurste, maar levert wel het hoogste rendement. Dit model wekt namelijk ook energie op, waardoor de cv nauwelijks energie verbruikt. Met een soloketel heeft u nog een boiler nodig voor het verwarmen van tapwater. Deze soorten ketels zijn wel het goedkoopste.

Ga snel naar: Combiketel  |  HR-ketel  |  HRe-ketel

combiketel

Combiketel Spijkenisse

Een combiketel zorgt niet alleen voor het verwarmen van het verwarmingswater, maar ook voor het warm maken van tapwater. Er zijn twee verschillende varianten verkrijgbaar: met een platenwisselaar of met een ingebouwde boiler. Een ketel met platenwisselaar slaat pas aan als u het nodig heeft.

Voordeel is dat dit duurzaam is en goedkoper, want er is geen voorraad warmwater nodig. Nadeel is dat het iets langer duurt voordat u warmwater heeft. Dit is niet het geval met een model met ingebouwde boiler. Er is dan altijd een kleine voorraad. Deze ketels zijn echter wel iets groter.

voordelen combiketel

Voordelen combiketel

Een combiketel is zeer compact en er is geen aparte boiler nodig. Hierdoor is dit keteltype ook geschikt voor woningen met weinig ruimte. Daarnaast is de wachttijd voor warm water zeer kort. U hoeft hier niet lang op te wachten. Vooral niet als u een model met ingebouwde boiler laat plaatsen door een vakman uit Spijkenisse. Dit zijn de belangrijkste voordelen van een combinatieketel:

 • Levert warm water en warmte de verwarming op.
 • U hoeft niet lang te wachten op warm water.
 • Is zeer compact en geschikt voor kleinere ruimtes.
hr-ketel Spijkenisse

HR-ketel Spijkenisse

Een hoogrendementsketel maakt gebruik van een speciale warmtewisselaar, waarbij het koude retourwater wordt verwarmd met de overgebleven rookgassen. De waterdamp condenseert zo, waarbij het veel warmte overdraagt. Een HR-ketel behaalt zo een zeer hoog rendement tussen de 100% en de 107%.

U bespaart door uw oude cv-ketel te vervangen met een HR-ketel op de energiekosten. Voor het vervangen heeft u de keuze uit een solo- en combiketel. Een soloketel verwarmt alleen de verwarming en een combinatieketel zowel de verwarming als warm water. Voordeel van een HR-ketel is dat de wachttijd voor warm water zeer kort is.

hr-ketel voordelen

Voordelen HR-ketel

Wilt u snel beschikken over warm water en een energiezuinige ketel? Kies dan voor een HR-ketel. Deze ketels gebruiken geen waakvlam en werken beter dan oudere ketels. Een combiketel is daarnaast zeer compact en ook geschikt voor kleinere woningen. Door de HR-ketel te combineren met een zonneboiler, bespaart u nog meer op de energiekosten. De voordelen:

 • Energiezuinig
 • Compact
 • Hoog rendement

HR-ketel installeren

Waarom is het installeren van een HR-ketel een goede keuze?

hre-ketel

HRe-ketel

Nieuw op het gebied van energiezuinig verwarmen is de HRe-ketel. Een HRe-ketel is een combiketel die werkt op gas, maar die tevens met behulp van een geïntegreerde heteluchtmotor elektriciteit produceert. Deze elektriciteitsproductie start zodra de ketel aanslaat, en kan door het hele huis gebruikt worden.

Wanneer u meer elektriciteit opwekt dan verbruikt, levert u zelf terug aan het elektriciteitsnetwerk. Dit zal aan het eind van het jaar met de elektriciteitsrekening worden verrekend. De HRe-verwarmingsketel draagt bij aan het milieu en het beperken van fossiele brandstoffen.

Cv-ketel merken

Staat er al jarenlang een verwarmingsinstallatie van het merk Atag in huis, en wilt u nu wel eens wat anders proberen? Wie z’n verwarming gaat vervangen krijgt bij ons installatiebedrijf de keus uit een ruim assortiment aan merken. Onze medewerkers hebben een ruime ervaring met de installatie, reparaties en het onderhoud van vrijwel alle bekende merken, zodat u altijd zeker bent van een vakkundige ondersteuning. Voor welk merk u dient te kiezen is afhankelijk van de exacte eisen die u aan een bepaald toestel stelt. Denk hierbij onder meer aan de afmetingen, maar ook het CW-label, de aandacht voor duurzaamheid en de garantievoorwaarden kunnen hierop van invloed zijn. In onderstaand overzicht vindt u een aantal van de meest bekende merken, en de producten die zij aanbieden.

Ga snel naar: Nefit  |  Atag  |  Remeha  |  Vaillant  |  Intergas  |  Bosch

nefit cv-ketel Spijkenisse

Nefit

Het meest bekende merk op het gebied van verwarmingssystemen is misschien wel Nefit. Bij Nefit biedt men producten in verschillende productielijnen aan, van de baseline voor mensen met een beperkt budget, tot de speciale 9000i lijn. De 9000i is een apparaat dat instelbaar is voor verschillende gassoorten, waaronder biogas. Daarnaast is het zeer energiezuinig door de low energy cv-pomp, en levert het warmwater op maat: de boilers lopen van 80 tot 1000 liter. Bij Nefit krijgt u bovendien 15 jaar garantie op de warmtewisselaar.

atag cv-ketel

Atag

Bij Atag werkt men eveneens met verschillende productielijnen, de bekendste is de i-serie. Deze serie is al meerdere jaren achterelkaar aangemerkt als ‘beste uit de test’ bij de Consumentenbond. De producten uit deze serie zijn betrouwbaar, comfortabel, geruisloos en energiezuinig. Het voordeel van een geruisloos systeem is dat u deze overal kan plaatsen, zonder overlast te ondervinden. Bij Atag heeft men ook een comfortgarantie: u krijgt dan 10 tot 15 jaar extra garantie op alle onderdelen, waardoor u minder betaalt voor reparatie en onderhoudswerkzaamheden.

remeha cv-ketel

Remeha

Een derde bedrijf waar wij u graag over willen informeren is Remeha. Deze aanbieder levert diverse apparaten, die elk gericht zijn op een bepaalde functie. Zo is de één geschikt voor kleine ruimtes (Tzerra Plus), de ander voor een grote capaciteit (Calenta Tower) en de derde voor een energieneutrale woning (Quinta Pro). Ze hebben ook een innovatieve ketel op waterstof. Voor welk apparaat u moet kiezen hangt dan ook af van uw eisen. Voor welk model verwarmingsketel u bij Remeha ook kiest, u profiteert altijd van aantrekkelijke garantievoorwaarden en een snelle levering.

vaillant cv-ketel

Vaillant

Vindt u het belangrijk om bij te dragen aan een beter milieu? Bij Vaillant weet u zeker dat er altijd gewerkt wordt aan het ontwikkelen van nieuwe producten met het oog op energiezuinigheid en duurzaamheid. Het bedrijf is al in 1874 opgericht, en bestaat dus al meer dan 140 jaar. Bij Vaillant werkt men met 5 productielijnen voor hoogrendementsketels. Alle producten van Vaillant vallen binnen de energieklasse A wat betekent dat ze voldoen aan de strengste eisen op het gebied van energiebezuiniging.

intergas cv-ketel

Intergas

Wie het prettig vindt om inzicht te krijgen in het verbruik van de verwarmingsketel, kan overwegen om een slimme thermostaat aan te schaffen. Verschillende bedrijven bieden hun eigen slimme thermostaat of een app om hiermee te werken. Eén van deze bedrijven is Intergas. De app van Intergas heet Incomfort. Hiermee bekijkt u eenvoudig vanaf een afstandje hoe warm het is in huis, zet u de verwarming hoger of lager vanaf uw kantoor, en staat u in direct contact met de installateur.

bosch cv-ketel Spijkenisse

Bosch

Een laatste bedrijf waar wij u graag verder over willen informeren is Bosch. Bosch is een groot concern met honderdduizenden werknemers. Een klein deel van het Bosch concern bevindt zich in Deventer, waar de werknemers met name aandacht besteden aan het ontwikkelen van nieuwe energiezuinige producten. Eén van de innovaties heeft te maken met brandstofcellen: een systeem op gas dat zowel elektriciteit opwekt, als warmte produceert. Deze techniek zorgt voor een besparing tot 40% op de elektriciteitskosten en tot 50% op de primaire energie.

Doe-het-zelf tips

Een storing aan uw cv-ketel lost u in veel gevallen gemakkelijk zelf op. Onderstaand een aantal tips en tricks. Let er wel op: het is op eigen risico. Neem bij twijfel altijd contact op met een vakman.

Controleren van de waakvlam

Als de verwarming het niet doet, dan kunnen hier verschillende redenen voor zijn. Eén daarvan is een probleem met de waakvlam, waar vaak oudere verwarmingsketels mee te maken krijgen. Als de waakvlam uitgevallen is, dan kan dit onder andere veroorzaakt zijn door een plotselinge tochtvlaag of een gesloten gaskraan. Daarnaast kan een waakvlam ook uitvallen doordat de installatie langere tijd niet gebruikt is. Dit kan leiden tot lucht in de gaskraan, waardoor de vlam onregelmatig zal gaan branden. Een verwarmingsmonteur uit Spijkenisse kan een dergelijke storing snel verhelpen.

Ontluchten van de radiatoren

Regelmatig worden wij gebeld door klanten uit Spijkenisse die vrezen dat hun verwarming een storing vertoont, terwijl zij feitelijk alleen de radiatoren hoeven te ontluchten. Verwarmingsbuizen die vol lucht zitten kunnen namelijk gaan tikken en borrelen, of er zelfs voor zorgen dat de radiatoren zich niet volledig vullen met warm water. Het ontluchten van de radiatoren is een relatief gemakkelijke klus. Zorg ervoor dat u vooraf de thermostaat heeft uitgeschakeld en begin bij de radiator die het verst van de verwarmingsketel afstaat, en zich op het laagste punt bevindt. Werk vervolgens naar de cv-ketel toe. Gebruik voor het ontluchten een speciaal ontluchtingssleuteltje om het ventiel van de radiator niet te beschadigen. Zodra er water uit het ventiel komt kunt u deze weer dicht draaien. Controleer na het ontluchten of de waterdruk nog steeds tussen de 1.5 en 2.0 bar staat. Volg indien nodig het onderstaande stappenplan voor het bijvullen van de waterdruk.

Bijvullen van de cv-installatie

Het bijvullen van de waterdruk is in de meeste gevallen nodig na het ontluchten van de radiatoren, of is het gevolg van een hoge verdamping, bijvoorbeeld in de zomer.

Meestal dient u minimaal eens per jaar de waterdruk aan te vullen. Volg het volgende stappenplan om het bijvullen optimaal te laten verlopen:

 • Zet de thermostaat naar beneden en haal de stekker uit het stopcontact in het geval van een analoge drukmeter en wacht een tijdje om de ketel te laten afkoelen.
 • Koppel de vulslang aan de (koud) waterkraan in de buurt van de verwarmingsketel. Vul de slang, en draai vervolgens de kraan weer dicht.
 • Koppel de vulslang nu aan de vulkraan van de cv-ketel.
 • Draai eerst de waterkraan open en vervolgens de vulkraan om luchtbellen te voorkomen. Wacht tot de drukmeter een getal tussen de 1.5 en 2.0 atmosfeer aangeeft.
 • Draai nu eerst de vulkraan en daarna de waterkraan dicht. Ontkoppel de slang (houdt een lege emmer bij de hand om het water op te vangen).
 • Zet de thermostaat omhoog, en steek eventueel de stekker in het stopcontact.

Lukt het niet om de cv-storing zelf te verhelpen?

Bel naar 085 500 9931 voor direct contact met een ervaren cv-monteur.

Bel: 085 500 9931

Cv-ketel subsidie 2019

Vaak krijgen we de vraag of er ook een subsidie is voor het plaatsen van een nieuwe cv-ketel. Op dit moment is hier echter geen subsidie voor. Wel is er een subsidie voor het nemen van energiebesparende maatregelen, bijvoorbeeld wanneer u kiest voor duurzame energie voor het verwarmen van uw woning. Bijvoorbeeld met een pomp die warmte uit natuurlijke bronnen opwekt of bij aanschaf van een pelletkachel. Deze subsidie heet de Investeringssubsidie Duurzame Energie. Lees op rvo.nl alles over deze subsidieregeling, de voorwaarden hoe u het aanvraagt. Via energiesubsidiewijzer.nl vindt u eenvoudig alle beschikbare subsidies. Zowel landelijke als gemeentelijke en lokale regelingen.

cv-ketel prijzen Spijkenisse
monteur voor onderhoud verwarming

Verwarmingsmonteur Spijkenisse inschakelen

De werkzaamheden van een verwarmingsmonteur zijn zeer divers. Zo zorgt de installateur voor een installatie volgens de voorschriften en voert hij een veiligheidscheck uit. Het is vanaf 2019 verplicht om een erkend installateur in te schakelen voor het aansluiten. Ook zorgt de monteur voor onderhoud en een reparatie bij een storing. Weet u niet precies welk verwarmingssysteem geschikt is voor uw woning in Spijkenisse? De installateur geeft u graag deskundig advies. De belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • het aansluiten en onderhouden van verwarmingssystemen;
 • het repareren van een storing van de cv-ketel;
 • het vervangen van kapotte onderdelen.
cv-ketel installatie Spijkenisse

Ontvang een vrijblijvende offerte

Heeft u opeens geen warm water meer? Of doet uw verwarming het niet? Bel dan naar 085 500 9931 en kom meteen in contact met een verwarmingsmonteur uit de omgeving van Spijkenisse. De monteur is snel bij u ter plaatse voor een reparatie van uw cv-ketel. Laat minstens één keer per jaar onderhoud uitvoeren aan uw verwarmingssysteem. Met onderhoud voorkomt u storingen en zorgt u dat de ketel langer meegaat. Verouderde cv-ketels werken minder goed en hebben vaker last van een storing. Laat uw ketel daarom op tijd vervangen door een nieuw exemplaar. Vraag via het offerteformulier een offerte aan voor onderhoud of de installatie van een nieuwe cv-ketel. U krijgt dan snel een gratis en vrijblijvende offerte met een scherpe prijs.

Ook voor het vinden van ervaren loodgieters of dakgootspecialisten kunt u bij ons terecht.