loodgieter leads

Loodgieter leads kopen?

Het werven van nieuwe klanten is in de loodgieter branche niet altijd even gemakkelijk. Tegenwoordig zoeken potentiële nieuwe klanten voornamelijk online naar een loodgietersbedrijf, maar het werven blijft lastig. De websites van de concurrentie wordt alsmaar beter en er is voor de klant nog maar weinig verschil te ontdekken. Het werven van nieuwe klanten kost daarom veel tijd en geld. Geef een deel van uw acquisitie uit handen en start met het inkopen van offerteaanvragen! Een loodgieter lead is een offerteaanvraag van een geïnteresseerde klant. Door het kopen van deze aanvragen komt u direct in contact met een potentiële klant en hoeft u niet enorm te investeren in de vindbaarheid van uw website. Wilt u meer weten over het kopen van loodgieter leads en wat het kan betekenen voor uw omzet? Vul dan ons contactformulier in!

Hoe werkt het?

Wat zijn leads? Laat het ons uitleggen. Kort gezegd is een lead een spoor die u leidt naar een potentiële nieuwe klant. Wij zorgen voor de potentiële klanten en u voert loodgieter klussen uit. Zo wordt het werven een stuk eenvoudiger. Onze medewerkers werken dagelijks aan het verbeteren van de vindbaarheid van onze websites. Doordat wij hoog in de zoekresultaten scoren, krijgen wij dagelijks offerteaanvragen binnen van consumenten die een loodgieter zoeken. Besluit u om onze loodgieter leads te kopen? Dan sturen wij de vraag van de klant naar u door.

Voordelen van onze werkwijze

  • Geen risico (pay per lead)
  • Kwaliteitscontrole
  • Eigen regio & type lead bepalen

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*

cv ketel leads

CV ketel leads

Alle offerteaanvragen die wij binnenkrijgen worden gefilterd. Daardoor bestaat de mogelijkheid om enkel bepaalde aanvragen in te kopen. Zo ook onze CV ketel leads. Bent u expert op het gebied van CV ketels en nog op zoek naar een nieuwe en effectieve manier om nieuwe klanten te werven? Wij krijgen dagelijks offerteaanvragen binnen op het gebied van CV ketels. Voorbeelden hiervan zijn klanten wiens CV ketel onderhouden moet worden of wiens ketel volledig vervangen moet worden. Uw rendement is gemakkelijk uit te rekenen doordat u een vast bedrag per lead investeert. U staat niet plots voor onverwachte kosten en weet precies wat het u oplevert.

dakgoten leads

Dakgoten leads

Wellicht zijn de dakgoten van een potentiële klant toe aan een ontstopping. Het zou kunnen dat de dakgoten lek zijn of verouderd, waardoor ze in het geheel vervangen moeten worden. Begin nu met het kopen van dakgoten leads en wij sturen u deze of soortgelijke opdrachten door. U investeert een vast bedrag per lead, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bent u de loodgieter die de ontstopping van de klant regelt? Neem snel contact met ons op en wij zetten alle voordelen van het kopen van aanvragen voor u op een rijtje.

Wat is leadgeneratie?

In de onderstaande video wordt uitgelegd wat leadgeneratie is en wat u van ons kan verwachten.

nieuwe klanten werven

Betalen per lead?

Waar u bij een advertentie veel geld investeert en niet zeker bent van uw rendement is het kopen van leads geheel zonder risico. Hoe dat kan? Wij hanteren een no cure, no pay beleid. Krijgt u geen aanvragen van ons doorgestuurd? Dan betaalt u ons ook niets. Daarbij investeert u een vast bedrag per doorgestuurde lead. Op deze manier berekent u gemakkelijk en snel uw rendement en weet u precies wat het kopen van offertevragen u oplevert. Wij kennen geen hoge instapkosten en u bepaalt zelf welke klantvragen u doorgestuurd wilt krijgen.

ontstopping

Altijd de beste kwaliteit

Omdat u betaalt per lead wilt u natuurlijk zeker weten dat elke lead goed bruikbaar is. Wij garanderen u altijd de beste kwaliteit loodgieter leads! Voordat de klantvraag doorgestuurd wordt naar uw bedrijf gaat deze langs ons servicecentrum waar elke lead zorgvuldig gefilterd wordt. Juist doordat alle loodgieter leads door ons geselecteerd worden bepaalt u zelf welke aanvragen u doorgestuurd wilt krijgen. Wilt u alle offerteaanvragen doorgestuurd krijgen? Of ligt uw expertise bij sanitair of juist CV ketels? Krijgt u ondanks onze controle toch een loodgieter lead doorgestuurd waar u niet tevreden over bent? Dan is deze eenvoudig te reclameren en lossen wij dit snel voor u op.

leads kopen

Meer omzet? Neem vrijblijvend contact op!

Het mag duidelijk zijn dat het kopen van loodgieter offerteaanvragen uw omzet alleen maar zal verhogen. Door het gebrek aan risico’s is het tevens een goede manier om uw acquisitie naar een hoger niveau te tillen. Bent u inmiddels overtuigd en wilt u onmiddellijk overgaan tot het werven van klanten dankzij onze loodgieter leads? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie over de kosten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij willen u zo goed mogelijk te woord staan en uw vragen zo helder mogelijk beantwoorden. Daarom zullen wij u zo snel mogelijk terugbellen in plaats van mailen.