Cv-ketel Zoetermeer

CV-ketel Zoetermeer

24/7 CV-service. Nu bereikbaar via 085 500 9931!

Is de cv-ketel in uw woning in Zoetermeer verouderd? Of heeft u vaak last van storingen of andere defecten? Laat dan uw ketel vervangen door een installateur uit Zoetermeer. Vanaf 2019 is het verplicht om de installatie van de verwarming over te laten aan een erkend installateur in verband met de veiligheid. Voor de levensduur van de cv is het belangrijk om deze regelmatig te onderhouden.

Wilt u meer weten over de gemiddelde kosten voor een nieuwe cv-ketel? Of welk type ketel geschikt is voor uw woning? Lees dan snel verder! Vul het offerteformulier in en u ontvangt spoedig een offerte met scherpe prijs van een specialist uit de omgeving van Zoetermeer. Deze offertedienst is geheel gratis en vrijblijvend.

Gratis offerte aanvragen

Omschrijving opdracht (*)


24-uurs cv-service

Doet uw cv-ketel het niet meer? Bel dan naar dit telefoonnummer: 085 500 9931! U komt dan direct in contact met een medewerker van een installatiebedrijf of cv-service. Indien nodig is een verwarmingsmonteur uit de regio Zoetermeer snel bij u ter plaatse. Deze spoedservice is 24/7 bereikbaar. Dus ook in het weekend! De monteur zorgt voor een snelle reparatie van de storing of het vervangen van een kapot onderdeel.

Bel 085 500 9931
cv-service Zoetermeer

cv-ketel storing

Cv-ketel storing verhelpen

Jaarlijks onderhoud is belangrijk om storingen te voorkomen. Komt er toch een storing voor? Laat dit dan zo snel mogelijk verhelpen door een verwarmingsmonteur. De monteur bekijkt eerst welke storingscode de ketel aangeeft. Dit geeft al veel informatie over het probleem. Veelvoorkomende reparaties zijn het bijvullen en ontluchten van het systeem, het repareren van een kapot onderdeel en het dichten van een lek. Een driewegklep die kapot is, zorgt er bijvoorbeeld voor dat u geen warm water meer heeft. Voorkom onnodige storingen door regelmatig onderhoud te laten plegen aan de cv.

Bel 085 500 9931 voor direct contact
cv-ketel reparatie Zoetermeer

Cv-ketel reparatie Zoetermeer

Zelfs na een professionele installatie, kan het voorkomen dat er een reparatie moet worden uitgevoerd op de cv-ketel. De reparatie kan onder meer uitgevoerd worden op de leidingen bij vervallende druk, of op de warmtewisselaar bij problemen met de temperatuur.

Het repareren van een verwarming vereist vakkennis. Wij raden daarom altijd aan om bij storing, en mogelijke reparatie contact op te nemen met de cv-service van een verwarmingsmonteur uit de omgeving van Zoetermeer.

De monteur zorgt voor het vakkundig vervangen van een defect onderdeel en het oplossen van een storing.

cv-ketel onderhoud

Cv-ketel onderhoud Zoetermeer

Naast de installatie en reparatie van uw cv-ketel, zijn verwarmingsmonteurs in Zoetermeer ook actief in het verzorgen van het onderhoud van de verwarming. Het is van belang dat u ervoor zorgt dat uw verwarmingsketel van goed onderhoud wordt voorzien. Hiermee voorkomt u een ongewenste storing, en vermijdt u tevens gebreken zoals een verroest expansievat of een probleem met de warmtewisselaar. Het onderhoud en afstellen van de verwarming kan u het beste overlaten aan een professional. Deze heeft de cv-ketel binnen no time weer in optimale staat. Sluit voor het beste onderhoud een onderhoudscontract af bij één van de professionals uit Zoetermeer. Met een onderhoudsabonnement verzekert u zichzelf van goed onderhoud en het behoud van de fabrieksgarantie.

koolmonooxidelek voorkomen

Cv-ketel onderhoud: voorkom koolmonoxidelek

Door uw ketel regelmatig te onderhouden, voorkomt u een koolmonoxidelek. In een ketel wordt gas verbrand. Wanneer dit onvolledig is, ontstaat er koolstofmonoxide. U merkt hier niets van, het gas is namelijk geurloos.

Een koolmonoxidelek is erg gevaarlijk en moet direct gedicht worden. Tijdens het onderhoud controleert een monteur altijd of het gas volledig wordt verbrand of dat er ergens een lek is.

Tijdens de installatie wordt er ook altijd een veiligheidscheck uitgevoerd. Hierbij controleert de monteur of er ergens een gas- of koolstofmonoxidelek is en of het rookgas goed wordt afgevoerd.

Werkzaamheden verwarmingsmonteur

Een verwarmingsmonteur installeert niet alleen cv-ketels, maar ook andere verwarmingssystemen. Denk aan een warmtepompsysteem, een elektrische cv-ketel en een pelletkachel. Tevens zorgt hij voor het onderhoud van deze systemen. Weet u niet zeker welk systeem geschikt is voor uw woning in Zoetermeer? Een installatiebedrijf geeft u graag deskundig advies. De belangrijkste werkzaamheden:

 • Installatie, onderhoud en reparatie van alle verwarmingssystemen.
 • Geven van deskundig advies over de mogelijkheden.
 • Aanleggen van leidingwerk en vloerverwarming.
verwarmingsmonteur Zoetermeer

Schakel een monteur in voor het vervangen van uw cv-ketel!

Vul het offerteformulier in voor een gratis scherp geprijsde offerte.

Offerte aanvragen

Cv-ketel prijzen

Een HR-combiketel heeft een gemiddelde kostprijs tussen de €1.800,- en de €3.000,-. Dit is iets duurder dan een soloketel, deze heeft u al vanaf €1.400,-.

Daarbij moet u er wel rekening mee houden dat u dan nog een aparte waterboiler nodig heeft. Een HRe-ketel is duurder, maar behaalt een hoger rendement. Hierdoor bespaart u op de energiekosten en verdient u de investering weer terug.

Bekijk de prijstabel voor alle gemiddelde prijzen. De totaalprijs is afhankelijk van het type ketel dat u kiest en de arbeids- en installatiekosten.

Wat kost een nieuwe cv-ketel?

Type ketelGem. prijs *Rendement
HR (solo)€1.400,- tot €2.500,-100% – 107%
HR (combiketel)€1.800,- tot €3.000,-100% – 107%
HRe€8.000,- tot €12.000,-140%

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief btw en installatie voor een CW4 cv-ketel. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Cv-ketel installatie Zoetermeer

Voor het vervangen en aansluiten van een nieuwe cv-ketel is het vanaf 2019 verplicht om een erkend installateur in te schakelen. Het verwarmingssysteem maakt namelijk gebruik van gas en hierbij is het zeer belangrijk dat alles op de juiste manier aangesloten wordt. De vakman uit Zoetermeer plaatst eerst de ketel, expansievat en de vulkranen aan de muur. Daarna sluit hij de ketel aan op het leidingwerk. Hij stelt daarna de ketel goed in. Afstellen is belangrijk voor de werking van de ketel. Alleen met goed afstellen behaalt u namelijk het hoogst mogelijke rendement. Tot slot voert de vakman ook altijd een veiligheidscheck uit. Hierbij controleert hij of er geen lek is van gas of koolmonoxide en of het rookgas goed wordt afgevoerd.

Prijs voor cv-ketel installatie

CW-waardeGem. prijs *Liters p/mGeschikt voor
1Vanaf €900,-4 literKeuken
2Vanaf €1.100,-6 literKeuken + douche (niet gelijktijdig)
3Vanaf €1.200,-10 literKeuken + douche + bad (niet gelijktijdig)
4Vanaf €1.400,-13 literKeuken + douche + bad (niet volledig gelijktijdig)
5Vanaf €1.800,-17 literKeuken + douche + bad (beperkt gelijktijdig)
6Vanaf €2.400,-20 literKeuken + douche (gelijktijdig) of keuken + bad (gelijktijdig)

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief btw en installatie voor een CW4 cv-ketel. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Welke CW-waarde heb ik nodig?

Wanneer u een nieuwe cv-ketel gaan aanschaffen is het belangrijk om te letten op de CW-waarde. Dit staat voor de Comfort Warmwater (ook wel warmwaterklasse genoemd). De waarde geeft aan hoeveel warmwater de ketel kan leveren in één minuut. Hoe hoger de waarde, hoe meer warmwater hij levert. Een ketel met CW6 is het beste, hierbij kunt u tegelijkertijd warmwater gebruiken op meerdere punten. CW1 geeft aan dat de ketel alleen genoeg water levert voor de keuken, hiermee kunt u geen bad vullen. Het is soms nodig om leidingwerk aan te passen wanneer u een ketel met CW6 kiest.

Welke factoren beïnvloeden de totaalprijs?

De totaalprijs wordt beïnvloed door een aantal factoren, denk aan de CW-waarde, het keteltype dat u kiest en de installatiekosten. Hoe hoger de waarde is, hoe hoger de kostprijs voor de nieuwe ketel is. Hierbij geldt wel dat een ketel met een hogere waarde u meer wooncomfort biedt. Ook het keteltype beïnvloedt de totaalprijs. Een zuinige HRe-ketel is bijvoorbeeld duurder dan een HR-combinatieketel. Moet er leidingwerk aangepast worden? Of andere aanpassingen getroffen worden voor een installatie? Dan moet u rekening houden met hogere kosten voor het aansluiten en afstellen.

cv-installatie waterzijdig inregelen

Cv-installatie waterzijdig inregelen

Het waterzijdig inregelen zit vaak niet standaard bij het aansluiten en installeren inbegrepen. Toch is het verstandig om hier wel naar te informeren bij de installatie. Waterzijdig inregelen verhoogt namelijk uw wooncomfort en zorgt ervoor dat het verwarmingssysteem beter werkt. De installateur uit Zoetermeer optimaliseert tijdens het waterzijdig inregelen namelijk temperatuur in alle radiatoren. Dit doet hij door de radiatorkranen goed in te stellen en met de voetventielen van de ketel. Een radiator die dicht bij de ketel zit moet een kleinere opening hebben dan een radiator die verder staat. Na het inregelen hebben alle radiatoren dezelfde temperatuur.

Op zoek naar een goedkope, maar kwalitatieve cv-ketel?

Vul het offerteformulier in voor een gratis offerte met scherpe prijs!

Vrijblijvende offerte ontvangen

Nieuwe cv-ketel: solo,- combi,-of HR(e)-ketel?

Bent u van plan om een nieuwe cv-ketel te kopen? Dan heeft u de keuze uit verschillende keteltypen. Denk hierbij aan een solo- of een combiketel of een HRe-ketel. Een HR-soloketel of HR-combiketel behaalt een rendement tot maximaal 107%. Doordat een HRe-ketel energie opwekt, is het energieverbruik zeer laag. Hierdoor loopt het rendement op tot wel 140%. Met een soloketel moet u er rekening mee houden dat deze ketel niet warmwater opwarmt, hiervoor heeft u bijvoorbeeld een zonneboiler nodig.

Ga snel naar: Combiketel  |  HR-ketel  |  HRe-ketel

combiketel Zoetermeer

Combiketel Zoetermeer

Er zijn twee varianten combiketels: een ketel met platenwisselaar en een ketel met ingebouwde boiler. Ketels met een platenwisselaar zijn energiezuiniger. Deze slaan pas aan op het moment dat u de warmwaterkraan opendraait of de verwarming aanzet.

Nadeel is dat u even moet wachten op het warme water. Daarnaast slijten de onderdelen iets sneller doordat het systeem steeds moet schakelen. Ketels met een ingebouwde boiler beschikken altijd over warmwater. Ze verbruiken iets meer energie door stilstandverliezen, maar u heeft geen wachttijd. Nadeel van deze ketels is dat ze iets groter zijn.

voordelen combiketel

Voordelen combiketel

Een combiketel is klein, compact en stil. U hoort geen brommende geluiden, wat bij een verouderde variant vaak voorkomt. Een ketel met ingebouwde ketel vereist iets meer ruimte, maar het voordeel is dat u niet hoeft te wachten op warmwater. De belangrijkste voordelen op een rij:

 • Het is niet nodig om een grote boiler of geiser te plaatsen.
 • Combiketels zijn energiezuinig en hebben een lange levensduur.
 • Ketels met ingebouwde boiler slijten minder snel.
hr-ketel

HR-ketel Zoetermeer

Tegenwoordig worden er voornamelijk HR-ketels, ook wel hoogrendementsketels genoemd, geplaatst. Deze ketels behalen een hoger rendement, want ze gebruiken ook de warmte die ontstaat door condensatie. Met een speciale warmtewisselaar wordt de warmte uit de waterdamp dat vrijkomt door het verwarmen van water effectief gebruikt. Hierdoor verliest de ketel minder restwarmte. Soms is het nodig om het leidingwerk aan te passen wanneer u uw oude ketel laat vervangen. U heeft de keuze uit een HR-soloketel en een HR-combiketel. HR-ketels zijn ook uitstekend te combineren met zonneboilers.

hr-ketel voordelen

Voordelen HR-ketel

Door een HR-ketel te plaatsen, profiteert u van vele voordelen. Vroeger werden er in Zoetermeer voornamelijk VR-ketels geplaatst. Tegenwoordig zien we deze bijna niet meer vanwege de hoge energiekosten. Een HR-ketel is stil, compact en gebruikt alle warmte efficiënt. Het rendement loopt op tot wel 107%! Dit zijn alle voordelen:

 • Behalen een hoog rendement.
 • Weinig verlies van restwarmte.
 • U bespaart op de energiekosten.

HR-ketel installeren

Waarom is het installeren van een HR-ketel een goede keuze?

hre-ketel Zoetermeer

HRe-ketel

Veel klanten uit Zoetermeer weten niet dat er naast de HR-ketel ook een HRe-verwarmingsketel bestaat. De ‘e’ die aan deze afkorting is toegevoegd staat voor de elektriciteit die men zelf kan opwekken met behulp van deze verwarming. De opwekking van elektriciteit door het verwarmproces zorgt ervoor dat deze HRe-verwarmingsinstallatie zeer energiezuinig is, en op de lange termijn zorgt voor een grote besparing van het verbruik van fossiele brandstoffen en daarmee voor een lagere energierekening. Voor het aanschaffen van een HRe-ketel is wel een aanzienlijke investering nodig. Deze prijzen kunt u reduceren met behulp van landelijke en gemeentelijke subsidies.

Cv-ketel merken

Een volgende keuze die u dient te maken bij het vervangen van uw verwarmingsketel is het merk. Er bestaan heel veel verschillende merken, die allen hun eigen voor- en nadelen met zich meebrengen. De meeste merken richten zich tegenwoordig op duurzaamheid, maar het verschilt per merk in hoeverre zij dit ook in hun productieproces doorvoeren. Hoe duurder het merk, hoe hoger vaak de kwaliteit en hoe beter de garantievoorwaarden. Bij de garantievoorwaarden horen onder meer voorwaarden op het gebied van onderhoud, reparatiekosten en het vervangen van onderdelen zodra het apparaat een storing geeft. In onderstaand overzicht vindt u meer informatie over een aantal bekende merken.

Ga snel naar: Nefit  |  Atag  |  Remeha  |  Vaillant  |  Intergas  |  Bosch

nefit cv-ketel

Nefit

Eén van de merken die zeer populair is bij klanten uit Zoetermeer is Nefit. Het bedrijf wordt wel gezien als ‘de uitvinder’ van de hoogrendementsketel. Dit systeem wordt dan ook steeds verder ontwikkeld aan de hand van innovaties op het gebied van energiebesparing. Nefit is één van de productielijnen van Bosch, en bestaat uit verschillende toestellijnen. Afhankelijk van uw beschikbare budget kunt u kiezeen voor de baseline, proline, trendline, topline of de speciale 9000i: een toestel dat ook geschikt is voor biogas.

atag cv-ketel Zoetermeer

Atag

Voor klanten die hoge eisen stellen aan (bewezen) kwaliteit is Atag een prima merk. Eén van de series (de i-serie) van Atag komt al meer dan 8 jaar als beste uit de test, waardoor u zeker bent van een goede werking. Deze serie is betrouwbaar, energiezuinig, comfortabel en geruisloos. Een geruisloos toestel is met name handig wanneer u deze dicht bij de woon- of slaapkamer hebt geplaatst. Vrijwel alle toestellen van Atag levert men met een standaard garantie van 15 jaar op de warmtewisselaar.

remeha cv-ketel

Remeha

Bent u de eigenaar van een kantoorpand of bezit u een grote vrijstaande woning? Dan wilt u het liefst dat er veel warmwater in één keer leverbaar is. Bij Remeha levert men daarom de Calora Tower. Dit is een zeer krachtige cv-ketel, met een bijbehorende oplaadboiler van 100 liter. U krijgt dan ook altijd direct warm tapwater. Doordat het gehele systeem tot één apparaat geïntegreerd is, bent u bovendien weinig ruimte kwijt. De Calora Tower is uitstekende te combineren met een vloerverwarming. Eén van hun innovatieve producten is een ketel op waterstof.

vaillant cv-ketel Zoetermeer

Vaillant

Het bedrijf Vaillant is ontstaan in 1874 toen het werd opgericht in een Duits stadje. Vaillant bestaat dan ook al meer dan 140 jaar! De grootste kernwaarde van Vaillant is duurzaamheid. Het gaat om het werken met klimaatvriendelijke en milieuvriendelijke technologieën, waarbij integriteit, passie, vertrouwen en ondernemerschap centraal staan. Zoekt u een ecovriendelijke verwarmingsketel? Onder meer de ecoTec plus en ecoTec pure vormen goede keuzes. Deze maken gebruik van een zuinige hoogrendementspomp en kennen een laag energieverlies wanneer ze in de stand-by modus staan.

intergas cv-ketel Zoetermeer

Intergas

Eén van de wat goedkopere merken in ons overzicht is Intergas. Ook deze fabrikant levert verwarmingsketels van prima kwaliteit, al is het tegen lagere kosten. Eén van de nieuwste ontwikkelingen bij Intergas is de Incomfort: een app waarmee u uw cv-ketel beheert.

Met deze app ziet u vanaf elke plek hoe warm het bij u thuis is, en is het een mogelijkheid om deze op afstand aan te passen. De app geeft bovendien inzicht in de prestaties van uw verwarmingsketel voor het beste rendement.

bosch cv-ketel Zoetermeer

Bosch

Bosch is een bedrijf dat wereldwijd meer dan 300.000 werknemers heeft, naast witgoed levert het bedrijf ook verwarmingsketels. Het Nederlandse concern staat momenteel in Deventer, waar steeds verder wordt gewerkt aan het ontwikkelen van apparaten die voldoen aan de huidige normen op het gebied van energiezuinigheid. Een groot speerpunt van Bosch is het combineren van de standaard hoogrendementsketel met duurzame oplossing zoals zonneboilers en warmtepompen. Daarnaast onderzoekt men de mogelijkheden voor brandstofceltechnologie. De producten van Bosch zijn dan ook gegarandeerd energiezuinig.

Doe-het-zelf tips

Een storing aan uw cv-ketel lost u in veel gevallen gemakkelijk zelf op. Onderstaand een aantal tips en tricks. Let er wel op: het is op eigen risico. Neem bij twijfel altijd contact op met een vakman.

Controleren van de waakvlam

Wanneer de cv-ketel het niet doet, dan kunnen hier diverse redenen voor zijn. Denk onder andere aan een gesloten gaskraan, een stopcontact dat het niet doet, of een uitgevallen zekering of aardlekschakelaar. Een ander probleem dat vaak voorkomt bij oude ketels is het uitvallen van de waakvlam. Door een slechte gastoevoer of een tochtvlaag kan het zijn dat deze waakvlam uitvalt, waarna de kachel niet meer functioneer. Controleer bij een storing daarom altijd de waakvlam. Staat deze wel aan en is het probleem niet verholpen? Stel u dan in verbinding met een cv-service uit Zoetermeer voor professionele hulp.

Bijvullen van de cv-installatie

Net als het ontluchten van de radiatoren, is het bijvullen van de waterdruk een klus die u relatief gemakkelijk zelf kunt uitvoeren. Voor het bijvullen van de druk dient u de thermostaat omlaag te zetten en bij een digitaal display het bijvul programma op te starten.

Heeft u een analoge waterdrukmeter? Haal dan de stekker uit het stopcontact. Vervolgens dient u de bijvulslang op een kraan aan te sluiten en deze vol te laten lopen (zonder lucht). Sluit hem daarna aan op de vulkraan, en zet de waterkraan weer open. Vul de druk bij tot ongeveer 1.5 tot 2.0 bar (het groene gedeelte). Heeft u dit gedaan? Ontkoppel dan de vulslang en zet de thermostaat weer omhoog. Als het goed is zal u snel weer van een optimale warmte binnenshuis kunnen genieten.

Ontluchten van de radiatoren

Wanneer de verwarmingsbuizen tikkende en borrelende geluiden voortbrengen, en de radiatoren maar voor de helft warm worden, dan is het aannemelijk dat u de radiatoren moet ontluchten. Dit is een klus die u relatief makkelijk zelf kunt houden, mits u de juiste stappen volgt. Daarom hebben wij voor u een stappenplan opgesteld. Heeft u het plan gevolgd, maar werkt de verwarming nog steeds niet optimaal? Controleer dan eerst of de waterdruk tussen de 1.5 en 2.0 atmosfeer staat. Is dit het geval? Neem dan contact op met een cv-service voor een professionele reparatie.

 • Draai de thermostaat omlaag en haal de stekker uit het stopcontact wanneer u geen digitaal display hebt. Wacht vervolgens 10 – 15 minuten.
 • Start met het ontluchten bij de radiator op het laagste punt. Werk vervolgens naar boven toe. Draai de kraan van de te ontluchten radiator dicht.
 • Gebruik een speciale ontluchtingssleutel om het ventiel van de radiatoren open te draaien.
 • Houd een doekje onder het ventiel en wacht tot er water uit komt.
 • Draai het ontluchtingsventiel weer dicht. Vervolgens kunt u de radiatorkraan weer opendraaien.
 • Zijn alle radiatoren ontlucht? Steek dan de stekker in het stopcontact en zet de thermostaat omhoog.

Lukt het niet om de cv-storing zelf te verhelpen?

Bel naar 085 500 9931 voor direct contact met een ervaren cv-monteur.

Bel: 085 500 9931

Cv-ketel subsidie 2019

Voor een cv-ketel is er in 2019 geen subsidie. De Nederlandse overheid wil het gebruik van duurzame verwarmingssystemen die geen gas verbruiken aanmoedigen en daarom is er wel een subsidie voor duurzame energie. Denk aan het plaatsen van warmtepompen of een pelletkachel. Over de voorwaarden, het aanvragen en andere informatie over deze subsidie, de Investeringssubsidie Duurzame Energie genaamd, voor een warmtepompsysteem leest u meer op rvo.nl. Via de website energiesubsidiewijzer.nl vindt u eenvoudig alle beschikbare lokale en gemeentelijke subsidieregelingen. U krijgt dan een handig overzicht en ziet snel of u recht heeft op subsidie.

cv-ketel prijzen Zoetermeer
monteur voor onderhoud verwarming

Verwarmingsmonteur Zoetermeer inschakelen

Een cv-ketel moet u jaarlijks van onderhoud voorzien. Daarom is het onderhouden van ketels één van de belangrijkste werkzaamheden van een verwarmingsmonteur uit Zoetermeer. Daarnaast zorgt een vakman natuurlijk ook voor een vakkundig installatie en reparatie van een storing. Een installatiebedrijf geeft u bovendien graag deskundig advies over een geschikt verwarmingssysteem voor uw woning. De belangrijkste werkzaamheden van een cv-monteur en -installateur nog even op een rij:

 • Vervangen, aansluiten en afstellen van een nieuwe verwarming.
 • Het uitvoeren van onderhoud aan verwarmingsketels.
 • Oplossen storingen en kapotte onderdelen repareren.
 • Geven van deskundig advies over de mogelijkheden.
cv-ketel installatie Zoetermeer

Ontvang een vrijblijvende offerte

Doet uw verwarming het niet meer? Of heeft u geen warmwater? Bel naar 085 500 9931 om in contact te komen met een verwarmingsmonteur. De monteur is snel bij u ter plaatse voor een reparatie.

Regelmatig onderhoud van de cv-ketel bevordert de werking en voorkomt onnodige storingen. De ketel gaat met goed onderhoud langer mee. Is uw cv-ketel veroudert? Of heeft u vaak last van een storing? Dan is het verstandig om de oude ketel te vervangen. Het is verplicht om voor het vervangen en de installatie een erkend installateur in te schakelen vanwege de veiligheid. Vul het offerteformulier in voor een gratis en scherp geprijsde offerte van de cv-service. Dit is geheel vrijblijvend.

Bent u op zoek naar een loodgieter of dakdekker? In ons netwerk vindt u ook ervaren loodgieters en dakgootspecialisten.