Loodgietersbedrijf Laren

Loodgieter Laren

Ons loodgietersbedrijf is nu bereikbaar via 085 500 9935!

Wilt u graag een nieuw riool aanleggen of zoekt u naar een loodgieter die u wil ondersteunen bij de renovatie van het sanitair? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De professionals van ons loodgietersbedrijf in Laren hebben een ruime ervaring met vele diensten op het gebied van waterleiding en riolering. Het gaat dan onder meer om klussen als het ontstoppen van de afvoer, de installatie van een hangend toilet of de renovatie van de badkamer. Daarnaast helpen onze vakmannen u tevens met alle plezier bij de installatie van een cv-ketel, de aansluiting van een buitenkraan of het herstellen van lekkage. Hebt u vragen over de klussen waar wij u bij kunnen helpen? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen.

Gratis offerte aanvragen

Omschrijving opdracht (*)


Navigeer op deze pagina naar:

Erkend loodgietersbedrijf met 24 uurservice

Wanneer het riool verstopt is of als er lekkage is ontstaan bij de dakbedekking, dan wenst u natuurlijk zo snel geholpen worden. Wij hebben daarom een 24uurs service in het leven geroepen. Dit betekent dat u ongeacht de dag of het tijdstip direct in verbinding kan komen met een erkend loodgieter of installateur van ons loodgietersbedrijf in Laren. U bereikt ons via telefoonnummer 085 500 9935 of via het webformulier. Wij garanderen een snelle en vakkundige hulp tegen aantrekkelijke prijzen.

Allround vakman

Als u zich in verbinding stelt met ons loodgietersbedrijf, dan zult u altijd worden geholpen door een ervaren vakman. Al onze specialisten uit Laren hebben een ruime ervaring binnen het vakgebied en hebben uitstekende diploma’s. Daarnaast eisen wij dat elke loodgieter en installateur zich regelmatig laat bijscholen, zodat u altijd met behulp van de nieuwste technieken en gereedschappen geholpen wordt. Tot slot vragen wij regelmatig onze klanten om feedback op de diensten van onze specialisten. Al met al bent u bij ons verzekerd van het volgende:

  • Lage tarieven;
  • 100% klanttevredenheid;
  • Hoogwaardig vakmanschap;
  • Directe hulp bij installatie, renovatie, reparatie en onderhoud;

Reparatie en onderhoud

Om de kwaliteit en levensduur van het sanitair te garanderen, is het van belang dat u deze regelmatig van onderhoud voorziet. Dit kunt u zelf doen, maar het is ook aan te raden om hier periodiek een loodgieter uit Laren voor in te schakelen. De loodgieter zal alle onderdelen controleren op eventuele beschadigingen en indien nodig een reparatie uitvoeren. Ook bij een renovatie van de badkamer helpen wij u met plezier verder.

Spoed loodgieter Larenspoedservice loodgietersbedrijf Laren

Loodgieter Laren

Cor van Meer beoordeling

Verstopte afvoer Laren

Afvoer verstopping

Een verstopte afvoer kan het gevolg zijn van diverse zaken. Wanneer het gaat om de afvoer van de douche dan is een verstopping echter meestal het gevolg van het wegspoelen van zeep en haar. Het ontstoppen van het afvoerputje is meestal succesvol als u gebruik maakt van een standaard plopper. Om een verstopt putje te voorkomen adviseren wij de toepassing van een simpel zeefje.

Vaatwasser aankoppelen Laren

Vaatwasser aansluiten

Bent u bezig met de renovatie van de keuken en wilt u het gebruiksgemak optimaliseren met de installatie van een vaatwasser? Dan moet u goed kijken naar de voorwaarden voor het aanleggen van een aansluiting voor de vaatwasser. Hiervoor dient u onder meer gebruik te maken van een speciaal stopcontact. Het installeren van de vaatwasser kunt u zonder ondersteuning van een installateur uit Laren afhandelen, mits u over de juiste aansluitingen beschikt.

Sanitair vervangen

Sanitair

Over het algemeen gaat het sanitair ongeveer 15 jaar mee, voordat het aan een renovatie toe is. Kijk u ernaar om uit uw douche, bad of toilet te moderniseren? Kijk dan naar de mogelijkheden voor de installatie van een loopdouche of een hangende wc. Een loodgieter of installateur van ons loodgietersbedrijf biedt u desgewenst meer informatie of praktische ondersteuning aan.

WC verstopping Laren

WC verstopt

Wanneer de WC verstopt raakt is dit erg vervelend, maar het ontstoppen is meestal vrij eenvoudig. Met een standaard plopper of een beetje waterdruk is het werk zo gedaan, en hoeft u geen loodgieter van ons loodgietersbedrijf in te schakelen. Zit de verstopping diep in de rioleringsbuis? Dan is waarschijnlijk een complete rioolreiniging noodzakelijk, waarbij het rioolsysteem compleet wordt gereinigd.

Radiator verplaatsen

Radiator en verwarming

Wanneer de radiator of verwarming aan vervanging toe is, dan is het zaak om te kiezen uit het grote aanbod aan cv-ketels en de mogelijkheid voor een vloerverwarming. De installatie van een nieuwe designradiator is een klusje voor een ervaren installateur. Op deze manier weet u zeker dat de alles naar behoren werkt, en dat u lekkage of andere problemen voorkomt.

Dakdekker Laren

Dakbedekking

Wist u dat een loodgieter u ook wil ondersteunen bij de reparatie en het onderhoud van de dakbedekking en het lood- en zinkwerk? Het gaat dan om het verhelpen van lekkages, het aanleggen van een nieuwe dakbedekking of het ontstoppen van de dakgoten en regenpijpen. Dit zijn klussen die wel veel tijd kosten. Kies eventueel voor een onderhoudscontract om het reinigingswerk te reguleren.

Buiten water aanleggen Laren

Buitenkraan aanleggen

Een buitenkraan is om diverse redenen heel handig. Wat de reden echter ook is, het installeren van een buitenkraan is verbonden aan verschillende voorwaarden. Zo mag de kraan niet te dicht bij de grond zitten en niet onder de waterleiding. Een installateur van een loodgietersbedrijf in Laren handelt indien gewenst de installatie van de buitenkraan voor u af. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

riool verstopt Laren

Riool verstopt

Een verstopt riool is zeer vervelend, en is vrijwel alleen op te lossen met de ondersteuning van een ervaren loodgieter. Dit komt doordat de meeste verstoppingen in het riool zich diep in één van de buizen bevinden. Met behulp van speciale technieken en gereedschappen zoals een speciaal waterdruk apparaat kunnen professionals een dergelijke buis ontstoppen en rioolreiniging toepassen.

wasmachine afkoppelen Laren

Wasmachine aansluiting

Het aanleggen van een wasmachine aansluiting hoeft niet heel ingewikkeld te zijn. Toch moet u hierbij uitkijken voor diverse zaken, zeker wanneer u de wasmachine wilt aansluiten in de badkamer. Om de veiligheid van uzelf en uw huisgenoten te garanderen adviseren wij bijvoorbeeld om een trekschakelaar te plaatsen. Deze zal de stroom van de wasmachine afhalen zodra deze niet is ingeschakeld.

Zwevend toilet plaatsen Laren

Hangend toilet plaatsen

Bent u bezig met de renovatie van het sanitair, en bent u op zoek naar een manier om het toilet te moderniseren? Kies dan voor een hangend toilet. Het voordeel van een dergelijke wc is dat de stortbak is weggewerkt, en dat u de hoogte van de toiletpot kunt bepalen. Zo is het een optie deze aan te passen naar een speciaal ouderentoilet. Dit type wc is ook gemakkelijker te reinigen.

Afvoer ontstoppen

Keukenafvoer ontstoppen

Regelmatig wordt een loodgieter van ons loodgietersbedrijf in Laren ingeschakeld voor het verhelpen van verstoppingen van de keukenafvoer. Het ontstoppen van deze afvoer is in een groot aantal van de gevallen echter gemakkelijk zelf te doen. Maak hiervoor gebruik van een mengsel van soda en azijn, koffiedik of cola. U zult zien dat een verstopt riool zo weer optimaal werkt, zonder hoge kosten te betalen.

designradiator installeren Laren

Radiator vervangen

Wilt u de woonkamer van een renovatie voorzien en zoekt u nog naar een manier waarop u de radiatoren in het interieur kunt passen? Het is een optie om uw huidige radiatoren te vervangen door designradiatoren. Dergelijke design producten bestaan uit een standaard radiator die wordt verwerkt in een speciale omkasting, of een geheel nieuwe radiator van metaal.

Wilt u snel contact met een loodgieter uit Laren?

Bel een loodgieter voor direct contact of spoedklussen. Liever mailen? Vul het contactformulier in!

Contact loodgieter Cor van Meercontact loodgieter Laren
direct contact loodgieter Laren
waterleiding lekkage Laren

Waterleiding aanleggen

Wie de keuken of badkamer gaat verbouwen, krijgt vaak ook te maken met de noodzaak tot het verleggen en aanleggen van waterleidingen. Het aanleggen van een waterleiding is niet heel lastig, maar moet wel op de goede manier worden uitgevoerd. Zo dient u buizen van de juiste materialen en maten aan te schaffen. Hulp nodig van een loodgieter? Stel uw vraag dan gerust via het contactformulier.

waterleiding verplaatsen Laren

Waterleiding verleggen

Een laatste klus waar de medewerkers van ons loodgietersbedrijf u van dienst kunnen zijn is het verleggen van een waterleiding. Bij het verleggen van een leiding hergebruikt men de huidige leiding, maar leggen ze deze op een andere plek neer. Dankzij deze methode is het mogelijk om aanzienlijk op de kosten voor een renovatie of verbouwing te besparen. Meer weten? Bel dan naar 085 500 9935.

thermostaatkraan repareren Laren

Thermostaatkraan plaatsen

Het plaatsen van een thermostaatkraan levert u gegarandeerd verschillende voordelen op. Zo profiteert u ten eerste gegarandeerd van een constante temperatuur van het douchewater. Daarnaast weet u zeker dat er geen ijskoud water uit de kraan kan komen, zelfs als iemand anders het warm water aanzet. Een laatste voordeel is de energiebesparing die met een thermostaatkraan mogelijk is.

lekkende leiding Laren

Lekkage opsporen

Vermoedt u dat er ergens in de afvoer of leidingen een lek is ontstaan, dan is het zaak om spoedig contact op te nemen met een loodgieter uit Laren. Deze spoort met behulp van geavanceerde technieken voor lekdetectie het lek op, zonder dat hiervoor hak- en breekwerk hoeft te worden uitgevoerd. Wij maken gebruik van ultrasone detectie voor het achterhalen van lekkages.

boiler kapot Laren

Boiler installeren

Zou u het prettig vinden om meer water in één keer te kunnen verbruiken, of werkt uw huidige boiler niet meer naar behoren? Dan is het tijd om een nieuwe aan te schaffen. Hebt u een moderne boiler gekocht? Dan is het mogelijk om deze zelf te installeren. Hebt u liever de hulp van een erkend installateur? Geen probleem! Onze experts helpen u met alle plezier.

watermeter installeren Laren

Watermeter vervangen

Om de kwaliteit van de watermeting te garanderen moet de watermeter periodiek worden vervangen. De installatie van een watermeter is een taak waarvoor een installateur maximaal een kwartier nodig heeft. In die tijd mag u niet douchen. Het is belangrijk dat onze vakman goed bij de watermeter kan om zo de klus snel af te handelen.

stortbak reparatie Laren

Stortbak vervangen

Loopt de stortbak niet meer goed door, of maakt deze teveel lawaai? Kijk dan naar de mogelijkheden om een nieuwe te plaatsen. Het installeren van een andere stortbak hoeft niet heel lastig te zijn, mits u kiest voor een vergelijkbaar model. Zou u de stortbak achter een muurtje willen wegwerken? Houd er dan rekening mee dat u wellicht de leidingen moet verleggen.

riool ontstoppen Laren

Rioolreiniging

Als een afvoer verstopt raakt, dan is het in veel gevallen mogelijk om de verstopping zelf te verhelpen. Soms zal echter alleen een professionele rioolreiniging effect hebben. Bij een rioolreiniging maken de medewerkers van een loodgietersbedrijf uit Laren gebruik van geavanceerde technieken, waardoor het riool in korte tijd ontstopt wordt. Het is een optie om de rioolreiniging te combineren met een rioolinspectie.

hangende toiletpot vervangen Laren

Toiletpot vervangen

Naast het vernieuwen van de stortbak, is ook het plaatsen van een andere toiletpot een optie bij de renovatie van uw toiletruimte. Tegenwoordig kiezen onze klanten meestal voor een hangende toiletpot. Het voordeel hiervan is dat de pot moderner oogt, en de toiletruimte is gemakkelijker schoon te houden. Wij adviseren om voor deze klus de ondersteuning van een installateur te vragen.

kraan lekkage Laren

Lekkende kraan

Lekkage bij de keuken- of douchekraan is in 90% van de gevallen het gevolg van een verouderd of verkalkt kraanleertje. Het plaatsen van een nieuw kraanleertje is in een paar minuten gedaan, en zal het wooncomfort aanzienlijk verbeteren. Blijft u last houden van de lekkage? Dan is het waarschijnlijk nodig om de volledige kraan te ontkalken.

sifon wastafel vervangen Laren

Sifon wastafel vervangen

Als de afvoer verstopt raakt, dan kan er een aantal verschillende oorzaken achterliggen. Eén mogelijke oorzaak voor een verstopte afvoer is een probleem met de sifon. De sifon noemt men ook wel de zwanehals, vanwege de bocht in de buis. In de sfion hopen zich gemakkelijk etensresten op. Het reinigen of vernieuwen van de sifon zal de meeste verstoppingen dan ook oplossen.

kokend water kraan repareren

Kokend water kraan installeren

Wij spraken hierboven al over de opties voor een buitenkraan. Een andere speciale kraan waar wij u graag verder over willen informeren is de heetwaterkraan. Deze zogeheten Quooker geeft naast warm en koud kraanwater, ook direct kokend water. Dit heeft als voordeel dat u bij koken minder tijd zal kosten. De installatie van de Quooker dient u aan een professional over te laten.

U zoekt een ervaren loodgieter in Laren?

Bel het loodgietersbedrijf voor direct contact met een loodgieter of installateur. Liever mailen? Vul dan het contactformulier in!

Contact loodgieter Cor van Meercontact loodgieter Laren
direct contact loodgieter Laren
vaatwasser verstopt loodgietersbedrijf

Vaatwasser verstopt

Een verstopte vaatwasser komt meestal door verstopte filters. Een verstopping in de vaatwasser zorgt ervoor dat deze het water niet kan afpompen. Het is dus belangrijk om de filters schoon te maken. U vindt deze veelal onderin de vaatwasser. Maak ze los, trek ze eruit en spoel de filters af met water. Een andere optie is de afvoerslang. Controleer of hier geen knik of vuil in zit omdat ook dit verstoppingen kan veroorzaken. Als u een ingebouwde vaatwasser hebt dan is de afvoerslang echter lastig te bereiken en kunt u beter een installateur uit Laren inschakelen. Als geen van bovenstaande oplossingen werkt dan ligt het probleem waarschijnlijk bij een defecte afvoerpomp. Een installateur kan een nieuwe voor u installeren.

douche ontstoppen loodgietersbedrijf Laren

Douche ontstoppen

Als u een verstopte douche hebt dan is het verstandig om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen. U wilt natuurlijk voorkomen dat uw hele badkamer vol staat met water na een douchebeurt. Een verstopping in de douche wordt veelal veroorzaakt door zeepresten en haren. De zeepresten blijven aan de afvoerbuizen plakken waardoor de leiding smaller wordt. Als er vervolgens nog een aantal haren blijven hangen dan zit er in de douche gauw een verstopping. Haal daarom altijd uw haren uit het doucheputje. Het is eventueel mogelijk om een roostertje boven het afvoerputje te plaatsen om haren tegen te houden. Zeepresten gaat u tegen door na elke douchebeurt na te spoelen met heet water. Een regelmatige schoonmaakbeurt doet ook al wonderen.

keukenkraan installeren

Keukenkraan vervangen

Het is goed denkbaar dat u tijdens een renovatie in de keuken een andere keukenkraan wilt monteren. Het is een goed idee om bij de klus rekening te houden met een aantal tips. Begin bij het afsluiten van de hoofdkraan wanneer u wilt beginnen met de montage. Tijdens de installatie is het verstandig om een emmer onder de leidingen te plaatsen. Het is namelijk goed mogelijk dat er nog water in de leidingen zit, dankzij de emmer voorkomt u dat uw keuken blauw staat. De aansluiting voor warm water zit veelal aan de linkerkant. Houd hier rekening mee tijdens het aansluiten. Bent u klaar met het aansluiten? Controleer of er geen lekkages optreden voordat u de emmer weghaalt en uw gereedschap opbergt.

installatie van douchecabine

Douchecabine vervangen

Als u een oude douchecabine vervangt door een nieuwe, dan is het in verband met de aansluitingen het makkelijkst als u precies dezelfde kiest. In de meeste gevallen is dit echter niet mogelijk omdat het model is uitverkocht. Houd daarom bij het uitzoeken van een douchecabine rekening met de positie van de douchekop en de kraan. De klus wordt namelijk erg lastig als u tegels moet openbreken en leidingen moet verleggen. Gebruik voor de afdichtingen altijd waterbestendige en schimmelvrije siliconenkit. Het is daarnaast erg handig om een klepje of kijkgaatje onderin de douchebak te maken. Als er een verstopping in de afvoer is dan is het weghalen van de douchebak namelijk niet nodig.

installateur voor bad Laren

Bad plaatsen

In een ligbad kunt u heerlijk ontspannen. Hebt u altijd van een bad gedroomd? De renovatie van uw badkamer is wellicht een goed moment om één te monteren. Het monteren van een ligbad is geen eenvoudige klus. In sommige gevallen is het nodig om de bestaande afvoer aan te passen. Dit is een vervelende klus en het is dan ook verstandig om hiervoor een loodgietersbedrijf in te schakelen om lekkages te voorkomen. Als u toch zelf aan de slag gaat dan is het eventueel mogelijk om met een flexibele afvoerpijp een passende aansluiting te maken. Gaat u boren? Controleer of er op die plek geen waterleidingen of elektra achter de muur lopen.

aanleg van riolering Laren

Riolering aanleggen

Als een huis wordt gebouwd dan zorgt de aannemer voor de aanleg van de riolering. Als u zelf aan de slag gaat met de bouw of renovatie van uw woning, dan moet u de aanleg regelen. Het is niet eenvoudig om een riolering aan te leggen. Het is daarom verstandig om hiervoor een vakman uit Laren in te huren. Als u toch liever zelf aan de slag gaat dan moet u met een aantal dingen rekening houden. U hebt namelijk de keuze uit verschillende rioleringssystemen. De vrijverval riolering is populair omdat regen- en afvalwater hierbij op een natuurlijke manier wegvloeit. Ook het IBA-systeem is populair omdat deze afvalwater al voor 90% zuivert. De gemeente kan uw riolering veelal aansluiten op de hoofdriolering.

Direct contact

Zoekt u hulp van een erkend installateur van een loodgietersbedrijf uit Laren, bij de installatie van uw verwarming, cv-ketel of dakgoten? Dan zit u bij ons op de goede plek! Vul op het contactformulier uw wensen of vragen in en wij brengen u spoedig in verbinding met een ervaren installateur uit ons netwerk. Deze kan uw hulpvraag spoedig beantwoorden, en u desgewenst een geheel vrijblijvende offerte toesturen voor de installatie. Voor direct contact met een loodgieter of vragen over onze diensten kunt u ook bellen naar 085 500 9935. Wij helpen u graag!
Direct contact loodgietersbedrijf LarenDirect contact loodgietersbedrijf Laren

Werkgebied Laren