Loodgieter Almere

Loodgieter Almere

Ons loodgietersbedrijf is nu bereikbaar via 085 500 9933!

Bent u dringend op zoek naar een loodgieter in Almere die u wil ondersteunen bij het oplossen van problemen met de afvoer, vaatwasser, verwarming of de dakbedekking? Bij ons loodgietersbedrijf zit u op de goede plek. Wij zijn al geruime tijd actief op het gebied van de installatie en renovatie van onder meer vloerverwarming, dakbekleding, en sanitair. Ook voor het aanleggen van een buitenkraan of het oplossen van lekkage zit u bij ons goed. Wanneer u contact opneemt met ons loodgietersbedrijf, dan kan er in een half uur iemand bij u op de stoep staan. Onze installateur zal vervolgens het probleem snel en vakkundig verhelpen. Bel voor direct contact met een loodgieter naar 085 500 9933 of vul ons offerteformulier in.

Gratis offerte aanvragen

Omschrijving opdracht (*)


Navigeer op deze pagina naar:

Erkend loodgietersbedrijf met spoedservice

Wanneer uw afvoer plotseling verstopt raakt, of wanneer er een lekkage in de douche optreedt, dan begrijpen wij dat u zo snel mogelijk geholpen wilt worden door een ervaren loodgieter. Ons loodgietersbedrijf werkt alleen met erkende en gediplomeerde vakmensen. De installatie en renovatie van uw dakbedekking, lood- en zinkwerk of badkamer is bij hen dan ook in goede handen. Bovendien bieden wij een 24uurs service aan, zodat u bij spoed snel geholpen wordt. Bel hiervoor naar 085 500 9933 en wij komen eraan.

Allround loodgieter

Woont u in Almere en zoekt u naar een allround installateur? Onze experts hebben kennis van zaken van vrijwel alle vakonderdelen binnen het loodgietersbedrijf. Zij helpen u bijvoorbeeld graat met het installeren of de renovatie van:

  • Vloerverwarming;
  • Dakbedekking en dakgoten;
  • Sanitair en lood- en zinkwerk;
  • Centrale verwarming en radiatoren;
Zij werken bovendien met behulp van de nieuwste technieken, wat betekent dat er zo weinig mogelijk tijd verloren gaat met onnodig hak- en breekwerk.

Onderhoud

Een installateur uit Almere helpt u niet alleen graag bij de installatie van nieuwe onderdelen, ook de renovatie of reparatie van bijvoorbeeld uw CV-ketel of afvoer valt binnen onze service. Door uw verwarming van regelmatig onderhoud te voorzien, profiteert u van een hoger rendement en langere levensduur. Bent u benieuwd naar de kosten? Stel u dan met ons in verbinding via 085 500 9933.

Loodgieter spoedservice Almerespoedservice loodgieter Almere

Allround loodgietersbedrijf Almere

Cor van Meer beoordeling

Afvoer verstopping Almere

Verstopte afvoer?

Een verstopte afvoer is in de meeste gevallen relatief eenvoudig zelf op te lossen. Toch is het een mogelijkheid dat de verstopping zich diep in de leidingen bevindt, en u deze niet weg krijgt. Een loodgieter zal met behulp van meer geavanceerde gereedschappen de afvoer in korte tijd voor u ontstoppen.

Vaatwasser installatie

Een vaatwasser aansluiten

Bent u verhuisd naar een nieuw pand in Almere, en hebt u gekozen voor een vaatwasser, maar geen idee hoe u deze moet aansluiten? Een installateur uit ons netwerk helpt u graag met de nodige handelingen. Wilt u zelf de vaatwasser plaatsen? Kijk dan goed naar de eisen en voorwaarden.

Sanitair Almere

Renovatie van het sanitair

Als u al langere tijd in dezelfde woning woont, dan is het na verloop van tijd nodig om het sanitair van een renovatie te voorzien. Denk aan een nieuwe douche, extra badkamermeubels, of een verbeterd toilet. Experts van een loodgietersbedrijf kunnen dit realiseren.

WC verstopping

Verstopte WC

Een verstopt toilet het mogelijke gevolg van diverse oorzaken zoals het overmatig doorspoelen van toiletpapier, het wegspoelen van etensresten, of verouderde leidingen. Het is voor het ontstoppingswerk niet perse nodig de hulp van een loodgieter uit een loodgietersbedrijf in te schakelen. Probeer het eerst zelf het probleem te verhelpen.

Radiator en verwarming

Radiatoren

Voor een optimale levensduur van de vloerverwarming is het van belang dat u deze periodiek door een expert van onderhoud laat voorzien. De loodgieter controleert de diverse onderdelen zoals het expansievat of de warmtewisselaar op beschadigingen en deze repareren, zodat u in de winter niet met een storing te maken krijgt.

Dakpannen

Dakpannen

Tijdens herfst- en winterstormen is het een mogelijkheid dat uw dakbedekking enigszins verschuift. Verschoven dakpannen kunnen leiden tot daklekkages en daarmee vervelende gevolgen als waterschade en schimmel. Vermoedt u een verschoven of beschadigde dakbedekking? Bel ons dan op nummer: 085 500 9933 met uw hulpvraag.

buitenkraan Almere

Buitenkraan aanleggen

Wilt u het sproeien van de tuin of het wassen van de auto gemakkelijker maken? Kies dan voor de installatie van een buitenkraan bij uw woning. De buitenkraan dient minimaal 50 centimeter boven de grond te worden geplaatst. Wij adviseren om een installateur in te zetten voor het plaatsen van de buitenkraan. Zo bent u zeker van een optimale werking.

riool verstopping

Riool verstopt

Vele zaken kunnen ten grondslag liggen aan een verstopt riool. Wanneer de verstopping dicht bij het oppervlak zit, dan is het mogelijk om zelf het verstopte riool te verhelpen. Zit de verstopping ergens ver in de riolering, dan moet een loodgieter met behulp van speciale technieken en gereedschappen voor rioolreiniging de buis ontstoppen. Men maakt hierbij onder andere gebruik van een speciale ontstoppingsveer.

wasmachine installeren Almere

Wasmachine aansluiting

Wil u graag de wasmachine in de badkamer plaatsen, maar weet u niet goed hoe u deze aan moet sluiten? Onze professionals uit Almere kunnen u hierbij ondersteunen. Wij kijken graag samen met u naar de beschikbare stopcontacten en helpen u indien gewenst bij de installatie van een trekschakelaar. Zo blijft de veiligheid van uzelf en uw huisgenoten gegarandeerd.

hangend toilet installeren Almere

Hangend toilet plaatsen

Een hangend toilet heeft een elegante uitstraling doordat hierbij de stortbak in een muurtje is weggewerkt. Tegenwoordig kiezen de meeste van onze klanten uit Almere dan ook voor de installatie van een hangend toilet bij hun thuis of in het bedrijf. Het voordeel van hangende toiletten is bovendien dat deze op meerdere hoogten zijn te installeren, onder andere op speciale hoogtes voor kinderen en ouderen.

keukenafvoer verstopping Almere

Keukenafvoer ontstoppen

Het ontstoppen van de keukenafvoer is een klus die u gemakkelijk eigenhandig afhandelt. U kan hiervoor onder andere gebruik maken van een mengsel van soda en azijn, een beetje koffiedik of goedkope cola. Dankzij deze middeltjes is de gootsteen spoedig weer ontstopt, en geniet u van een optimaal wooncomfort. Last van stankoverlast uit de gootsteen? Kies dan voor een rioolreiniging.

designradiator aansluiten Almere

Radiator vervangen

Bent u het zat dat u altijd tegen die lelijke industriële radiator aan moet kijken? Het is een optie om de radiatoren te verwisselen voor designradiatoren. Dergelijke radiatoren zien eruit als een kunstwerk, of worden volledig weggewerkt in het interieur. Onze professionals maken hiervoor gebruik van diverse metalen, stoffen en zelfs hout. De kosten voor een designradiator liggen relatief hoog, bepaal daarom goed uw maximale budget.

Wilt u snel contact met een loodgieter uit Almere?

Bel een loodgieter voor direct contact of spoedklussen. Liever mailen? Vul het contactformulier in!

Contact loodgieter Cor van Meercontact loodgieter Almere
direct contact loodgieter Almere
flexibele waterleiding aanleggen

Waterleiding aanleggen

Zijn uw waterleidingen in de wintermaanden bevroren en zijn er daarom op diverse plekken scheurtjes in de leiding ontstaan? Dan is het wellicht handig om de waterleiding in zijn geheel te vervangen. Het aanleggen van een waterleiding is een klus die u het beste kunt overlaten aan een ervaren loodgieter uit Almere. Bel ons op 085 500 9933, onze specialisten helpen u met alle plezier verder.

waterleiding aansluiten Almere

Waterleiding verleggen

Bij sommige vormen van renovatie of bij het aanleggen van een terras is het noodzakelijk de waterleiding te verleggen. Dit is een klus waarvoor de hulp van een ervaren vakman uit Almere noodzakelijk is. Onze specialisten zorgen ervoor dat de leiding netjes wordt weggewerkt, en dat u geen last krijgt van lekkages en andere problemen. Ook het onderhoud van uw waterleidingen is een optie.

thermostaatkraan vervangen Almere

Thermostaatkraan radiator

Houdt u van een lekker warme woonkamer tijdens de winter, maar wil u voorkomen dat uw slaapkamer een oven wordt, of als ijskast aanvoelt? Dankzij een thermostaatkraan bepaalt u altijd zelf hoe warm het in een bepaalde kamer is. Meer weten? Wij informeren u graag over de prijzen en mogelijkheden. Desgewenst helpt onze installateur u tevens bij de plaatsing van de thermostaatkraan.

lekdetectie Almere

Lekkage opsporen

Het opsporen van lekakges kan met behulp van verschillende lekdetectie technieken. Het is dan ook afhankelijk van de locatie van het lek, voor welke techniek het beste kan worden gekozen. Bevindt hde lekkage zich in de waterleiding achter de muur? Dan is bijvoorbeeld een ultrasone lekdetectie geschikt. Deze methode heeft als voordeel dat er geen hak- en breekwerk nodig is.

boiler installatie Almere

Boiler installeren

Een andere klus waarvoor u een installateur uit ons bedrijf in Almere kunt inschakelen, is de installatie van een boiler. Aan de installatie zitten verschillende voorwaarden en regels verbonden. Wilt u zeker weten dat de boiler veilig en snel wordt geïnstalleerd? Vraag dan één van onze specialisten om hulp. Wij zorgen ervoor dat u spoedig profiteert van een optimaal wooncomfort.

watermeter plaatsen Almere

Watermeter vervangen

Bij elke woning is een watermeter geplaatst door de waterbeheerder. Deze watermeter registreert hoeveel wat er u verbruikt. Om de kwaliteit van de meting te garanderen wordt de watermeter ongeveer eens in de 10 jaar vervangen. Dit is geheel kosteloos, en duurt ongeveer een kwartier. Daarna is het in verband met luchtbellen verstandig om de waterleidingen door te spoelen.

stortbak reparatie Almere

Stortbak vervangen

Eén van de klussen waarvoor u een medewerker van ons loodgietersbedrijf in kunt zetten, is het vernieuwen van de stortbak. De stortbak is het onderdeel waar het spoelwater zich verzameld. Tegenwoordig kiezen veel klanten ervoor om de stortbak achter een muurtje te plaatsen. Hierdoor valt deze minder op, en vermindert ook het geluid van het doorspoelen, wat met name ’s nachts handig is.

riool reinigen Almere

Rioolreiniging

Een riool raakt gemiddeld eens in de 10 jaar verstopt. Een verstopt riool zorgt voor verschillende problemen, zoals stankoverlast en problemen met de afvoer. Het verhelpen van een verstopt riool is mogelijk met behulp van een rioolreiniging. Bij een rioolreiniging spuit men op voorzichtige wijze de rioolbuizen schoon. De kosten voor een rioolreiniging hangen af van de mate van vervuiling, en de gebruikte technieken.

zwenvend toilet installeren

Toiletpot vervangen

Naast het aanpassen van de stortbak, is het tevens een optie om een installateur te vragen de toiletpot te verwisselen. Woont u in een oudere woning, dan is het waarschijnlijk dat de toiletpot nog op de grond staat. Tegenwoordig kiest men vaak voor een hangende toiletpot. Het nadeel van de verandering is dat de aansluiting op de afvoer van het water gewijzigd moet worden.

kraan lekt Almere

Lekkende kraan

Hoewel de lekkage van een kraan per dag weinig waterverlies oplevert, zal dit op de lange termijn wel hoog uitvallen. Het is daarom zaak om een lekkende kraan spoedig te herstellen. De eerste oplossing is het installeren van een nieuw kraanleertje. Dit zal in de meeste gevallen de lekkage oplossen. Heeft dit geen effect? Kijk dan naar de opties voor het ontkalken van de kraan.

sifon gootsteen vervangen Almere

Sifon wastafel vervangen

Bij ons loodgietersbedrijf krijgen we regelmatig de vraag of het noodzakelijk is de sifon te vernieuwen als deze verstopt raakt. Het antwoord hierop is: Nee. U kunt altijd eerst proberen om de sifon te ontstoppen. Het ontstoppen van de sifon doet u door deze los te schroeven en in een sopje te reinigen. Plaats daarna alle onderdelen terug, en de sifon is weer als nieuw.

Quooker installeren Almere

Kokend water kraan installeren

Een laatste klus waarvoor u de ondersteuning van een installateur uit ons loodgietersbedrijf kunt vragen is het aanleggen van een heetwaterkraan. Deze zogeheten Quooker levert naast koud en warm kraanwater, ook direct kokend water. Hoewel een dergelijke kraan diverse voordelen biedt, is het risico op verbranden ook groter. Installeer daarom altijd een kindbeveiliging.

U zoekt een ervaren loodgieter in Almere?

Bel het loodgietersbedrijf voor direct contact met een loodgieter of installateur. Liever mailen? Vul dan het contactformulier in!

Contact loodgieter Cor van Meercontact loodgieter Almere
direct contact loodgieter Almere
vaatwasser ontstoppen loodgieter

Vaatwasser verstopt

Eén van de problemen die regelmatig voorkomt met een vaatwasser is dat er water in de machine blijft staan. Stilstaand water is een bron van bacteriën, waardoor er hygiëneproblemen ontstaan. Het oplossen van de verstopping is daarom zeer belangrijk. Een aantal dingen kunt u eerst zelf proberen, zoals het doorprikken van de gaatjes in de sproeiarmen, het reinigen van de filters onderin het apparaat en het rechtleggen van de afvoerslang. Als dit alles geen effect heeft, dan is er waarschijnlijk een probleem met de waterpomp. Dit onderdeel is alleen met behulp van een ervaren loodgieter te herstellen. Deze zal de pomp als het lukt repareren, of bestelt een nieuw exemplaar voor u bij de gewenste leverancier. Ga nooit zelf met de waterpomp aan de slag.

afvoer van douche ontstoppen

Douche ontstoppen

Het ontstoppen van een douche begint bij het verwijderen van haren en zeepresten uit het doucheputje. Wist u dat het bij vrijwel elke douche mogelijk is om het putje los te halen om de onderzijde schoon te maken? Het helpt vaak om tevens de randen rondom het afvoerputje te reinigen. Door het putdekseltje te verwijderen komt u bovendien gemakkelijker bij de afvoerbuis. Spoel in het geval van een verstopping een mengsel van baksoda en azijn door de leidingen. Dit zal borrelen en bruisen en als het goed is de nodige blokkades oplossen. Helpt dit huis- tuin- en keukenmiddeltje niet? Overweeg dan om een chemisch ontstoppingsmiddel te gebruiken. Dit biedt een sterker effect, maar is soms ook schadelijk voor het milieu en de levensduur van de leidingen.

nieuwe keukenkraan plaatsen

Keukenkraan vervangen

Maakt u al jarenlang gebruik van dezelfde keukenkraan, en vindt u het hoogtijd om een nieuw exemplaar te installeren? Bij menig bouwmarkt in Almere vindt u diverse keukenkranen tegen aantrekkelijke prijzen. Natuurlijk koopt u hier de gewone keukenkraan, maar tevens vele andere modellen zoals de thermostaatkraan of een kraan met ingebouwde sproeier kunt u in de bouwmarkt aanschaffen. De installatie van een kraan hoeft niet ingewikkeld te zijn, mits u kiest voor een model met vergelijkbare aansluitingen als de huidige. Is er sprake van een verschil in afmeting of een modernere aansluiting? Kijk dan goed welke verlopen u dient aan te schaffen. Voordat u de keukenkraan kunt installeren is het belangrijk om de hoofdkraan af te sluiten en alle leidingen leeg te laten lopen.

nieuwe douchecabine plaatsen

Douchecabine vervangen

Tot enkele jaren geleden werd de douchecabine gezien als de ideale douchevariant, vanwege de snelle installatie en de goede bescherming tegen water op de vloer. Tegenwoordig is de inloopdouche echter een stuk populairder. De inloopdouche biedt een ruimtelijke aanblik, en zorgt voor een uitstekend gebruiksgemak door het ontbreken van drempels en opstapjes. Bij inloopdouches plaatst men de leidingen onder de vloer, om zo de doucheruimte niet te onderbreken. Door deze lastige installatietechniek is het aan te raden om een erkend installateur in te zetten bij de renovatie van uw badkamer. Wilt u liever de douchecabine vernieuwen en een nieuw exemplaar neerzetten? Ook dat is natuurlijk nog steeds een mogelijkheid. De kosten hiervoor vallen rond de €1.850,-. Ter vergelijking: de installatie van een inloopdouche kost ongeveer €1.300,-.

bad laten plaatsen door installateur

Bad plaatsen

Het plaatsen van een bad is een klus die enige ervaring met het kluswerk vraagt. Beginnende klussers raden wij daarom af om zelf aan de slag te gaan met het installeren van een bad. Het kluswerk begint met het vinden van de juiste aansluitingen op de waterleidingen, en het creëren van een waterdichte verbinding. Hierbij dient u bovendien te voldoen aan de eisen op het gebied van een veilige afvalwaterafvoer en de legionella bestrijding. Ten tweede is het zaak om te voorkomen dat stopcontacten en overige elektrische aansluitingen zich dicht bij het bad bevinden. Tot 60 centimeter van de rand van het ligbad is een stopcontact bijvoorbeeld niet toegestaan. Wil u het ligbad inbouwen? Controleer dan eerst of er geen water door de aansluitingen lekt.

riolering aanleggen in Almere

Riolering aanleggen

Het aanlegen van rioleringen is op verschillende manieren mogelijk. Een systeem dat momenteel zeer populair is bij mensen die willen bijdragen aan een schoner milieu, is het IBA-systeem. Dit is een methode waarbij het afvalwater al bij huis wordt gezuiverd met behulp van diverse tanks. Hierdoor komt er minder vervuild water in het riool. Twee meer gebruikelijke systemen zijn het vrijverval model en het gemengd stelsel. Voor de vrije verval variant plaatst men de rioolbuizen in een lichte helling, om zo het water op de juiste plek te krijgen. Hoewel dit relatief eenvoudig is, moet men hiervoor wel diep graven om alle hellingen correct te krijgen. Het nadeel van het gemengd stelsel is dat er relatief schoon water vermengd wordt met afvalwater, waardoor de kosten voor zuivering oplopen.

Spoedservice

Hebt u met spoed een erkend loodgieter nodig in Almere? Bel dan via 085 500 9933 met onze spoedservice. Een medewerker van ons loodgietersbedrijf kan binnen een half uur bij u op de stoep staan, om u van dienst te zijn bij de installatie, reparatie of renovatie van dakbekleding, sanitair, of CV-ketel. Hebt u vragen over onze werkwijze of de kosten? Vul het contactformulier in en we beantwoorden uw hulpvraag zo spoedig mogelijk.
Contact loodgietersbedrijf AlmereContact loodgietersbedrijf Almere

Werkgebied Almere