Loodgietersbedrijf Emmeloord

Loodgieter Emmeloord

Ons loodgietersbedrijf is nu bereikbaar via 085 500 9933!

Heeft u al dan niet dringend een loodgieter nodig, en woont u in of in de buurt van Emmeloord? Zoek dan niet verder, maar bel met een installateur uit ons bedrijf. Wij bieden met ons loodgietersbedrijf, gesitueerd in Emmeloord, namelijk de beste experts op het gebied van installatie en renovatie van dakbedekking, lood- en zinkwerk, radiatoren, vloerverwarming, centrale verwarming, en sanitairoplossingen. Ook voor een rioolreiniging of kleinere klusjes als plaatsing van een buitenkraan zit u bij ons goed. Wij beloven u vakwerk en staan in geval van nood al binnen een dag op de stoep om u te helpen. Betrokken en dichtbij, dat zijn wij! Een gerenommeerd loodgietersbedrijf met een installateur of loodgieter voor al uw klussen; van installatie tot renovatie. Bel ons op nummer: 085 500 9933 of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Gratis offerte aanvragen

Omschrijving opdracht (*)


Navigeer op deze pagina naar:

Erkend loodgietersbedrijf met 24 uursservice

Wij staan bekend in de omgeving van Emmeloord als een geschikt en betrouwbaar loodgietersbedrijf. We bieden service binnen 24 uur, wat zeker bij zaken van acute problematiek handig is. Een van de loodgieters staat snel bij u op de stoep, en ook in gevallen van installatie is de loodgieter gauw bij u ter plaatse. Een renovatie is zo gepiept. Bel dus gerust naar 085 500 9933 om van deze topservice te profiteren of uw vragen omtrent de installatie of renovatie te stellen.

Allround vakman

Bestelt u een van de experts, dan bent u er zeker van dat u een topper in huis haalt. Voor een erkende loodgieter zit u bij ons goed. Op onderstaande gebieden staan wij u met raad en daad bij:

  • Sanitair;
  • Lood- en zinkwerk
  • Badkamer;
  • Radiatoren;
  • Vloerverwarming;
  • Dakbedekking en dakgoten.
Wat het ook is, wij kunnen het voor u maken. In Emmeloord kunt u altijd bij ons terecht

Reparatie en onderhoud

Voor installatie en renovatie komt een expert van ons loodgietersbedrijf graag bij u langs in of nabij Emmeloord. Alles gaat vanzelfsprekend in overleg, en onze deskundige zal alle opties rustig met u doornemen alvorens aan de slag te gaan. Uw klus is bij onze technicus in goede handen. De installateur gaat altijd zorgvuldig te werk met de installatie of renovatie die u wilt laten verrichten.

Spoedservice Emmeloordspoedservice loodgieter Emmeloord

Allround loodgieter Emmeloord

Cor van Meer beoordeling

Afvoer verstopping

Afvoer verstopping

Het gebeurt regelmatig dat een gootsteen verstopt raakt door de eten- en tandpastaresten die doorgespoeld worden. Lukt het u niet om met huis, tuin en keukenmiddeltjes de afvoer te ontstoppen? Dan is er groter materiaal vereist. Een loodgieter werkt bijvoorbeeld met een ontstoppingsveer, maar ook met chemische ontstoppingsmiddelen.

Vaatwasser aansluiten Emmeloord

Vaatwasser aansluiten

Hebt u een andere vaatwasser besteld en moet deze aangesloten worden? Een installateur van ons loodgietersbedrijf voert de klus graag voor u uit. Wilt u zelf de installatie afhandelen? Kijk dan goed naar de aanwijzingen, vaak is een extra groep nodig voor de benodigde elektriciteit. Hiervoor is de ondersteuning van een elektricien vereist.

Sanitair

Sanitair

Na jaren van intensief gebruik is het aan te raden om uw sanitair te renoveren. Een dergelijke renovatie kan bestaan uit de vervanging van een enkel badkamermeubel, tot een volledige verbouwing. De kosten voor de renovatie van uw badkamer in Emmeloord kunnen dan ook sterk variëren, en hangen af van de hoeveelheid veranderingen die u wenst.

WC verstopt Emmeloord

WC verstopt

Gemiddeld raakt in elk Nederlands huishouden één keer per tien jaar de wc verstopt. Gelukkig is een verstopping in de meeste gevallen eenvoudig op te lossen met een ontstopper of een ontstoppingsveer. Zijn deze middelen niet afdoende? Neem dan contact op met ons loodgietersbedrijf via het contactformulier.

Radiator en verwarming

Radiator en verwarming

Naast het renoveren van badkamers en lood- en zinkwerk, is menig loodgieter tevens gespecialiseerd in het installeren van radiatoren en (vloer)verwarming. Bent u uw huidige Centrale Verwarming zat? Vraag een installateur uit Emmeloord om advies, en bekijk samen met hem naar de diverse mogelijkheden.

Dakbedekking

Dakbedekking

Menig installateur die zich bij ons aangesloten loodgietersbedrijf heeft wil u assisteren bij het aanleggen van een betere dakbedekking. Zowel het monteren van EPDM op platte daken, als betonnen of keramische dakpannen op schuine daken vormt voor hen geen probleem. Overweeg om dakpannen te combineren met een dakisolatie.

buitenkraan aanleggen Emmeloord

Buitenkraan aanleggen

Wie graag in de tuin werkt, weet hoe handig het is om een buitenkraan te hebben, zodat het sproeien van de tuin gemakkelijker is. Waar de buitenkraan exact is aan te leggen, hangt af van de waterleiding en uw wensen. Een installateur kijkt hier samen met u naar, en zal een uitvoerbaar ontwerp voor de buitenkraan maken. Zo profiteert u snel van een vergroot gebruiksgemak.

riool verstopt

Riool verstopt

Wanneer het riool verstopt is, dan zijn er verschillende zaken die u eerst zelf dient te proberen voordat u een loodgieter moet bellen. Kijk bijvoorbeeld eerst of het een mogelijkheid is de afvoer vrij te maken met één van de vele keukenmiddeltjes als soda en azijn. Levert dit geen resultaat op? Dan lossen de experts van een loodgietersbedrijf uit Emmeloord de verstopping op.

wasmachine aansluiting plaatsen

Wasmachine aansluiting

Het aansluiten van de wasmachine is een klus die u het beste kunt overlaten aan erkend loodgieters. Deze zullen desgewenst een trekschakelaar voor u plaatsen, of de aansluiting op de waterleiding vakkundig voor u afhandelen. Gaat u zelf aan de slag met de aansluiting voor de wasmachine? Lees dan goed de handleiding, en neem contact op met een loodgieter als het niet lukt.

hangend toilet plaatsen Emmeloord

Hangend toilet plaatsen

Tegenwoordig zijn hangende toiletten zeer populair in Emmeloord. Dit komt doordat het hangend toilet vaak gepaard gaat met een weggewerkte stortbak wat zorgt voor een elegante uitstraling in de badkamer. Het hangend toilet is bovendien op verschillende hoogtes te installeren, waardoor deze tevens geschikt blijft voor ouderen of voor kinderen. Wij helpen u met plezier bij de installatie.

keukenafvoer ontstoppen Emmeloord

Keukenafvoer ontstoppen

Is de afvoer of sifon van uw gootsteen verstopt? Dan hebt u de keuze uit een groot aantal middeltjes die de afvoer zullen ontstoppen. De meest bekende is het gebruik van azijn en soda, maar ook cola, koffiedik en standaard ontstopper vormen een optie. Wanneer deze technieken niet werken, dan is er speciaal materiaal nodig zoals een ontstoppingsveer of een hogedruk reiniger.

radiator vervangen Emmeloord

Radiator vervangen

Wilt u uw huidige verwarming behouden, maar bent u de radiatoren en hun industriële uitstraling zat? Dan is het een optie om een radiator te verwisselen voor designradiator. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor een warmere sfeer in huis, en kunnen aangepast worden aan uw wensen. Een voorbeeld van een designradiator is een met verticale panelen.

Wilt u snel contact met een loodgieter uit Emmeloord?

Bel een loodgieter voor direct contact of spoedklussen. Liever mailen? Vul het contactformulier in!

Contact loodgieter Cor van Meercontact loodgieter Emmeloord
direct contact loodgieter Emmeloord
waterleiding aanleggen Emmeloord

Waterleiding aanleggen

De renovatie van een woning kan uit vele klussen bestaan, waaronder het aanleggen van een nieuwe waterleiding. Een nieuwe waterleiding biedt als voordeel dat het exact op de door u gewenste plek is te leggen, maar heeft als nadeel dat er heel wat verbouwwerk nodig is voordat de leiding is gelegd. Onze loodgieters uit Emmeloord helpen u desgewenst graag verder.

waterleiding verleggen

Waterleiding verleggen

Wie de keuken of badkamer gaat verbouwen, zal vaak te maken krijgen met de noodzaak voor het ver- en aanleggen van de leidingen. Het verleggen van de leidingen is vrij eenvoudig, maar kunt u toch het beste overlaten aan een ervaren loodgieter. Deze zorgt ervoor dat de waterleidingen netjes achter een muur worden weggewerkt en dat het risico op lekkage van de afvoer laag blijft.

thermostaatkraan plaatsen Emmeloord

Thermostaatkraan radiator

Een thermostaatkraan is een draaiknop aan de radiator die ervoor zorgt dat u kunt bepalen hoeveel warmte er door de radiator loopt. Een thermostaatknop is een manier om het verbruik van fossiele brandstoffen te beperken. Bovendien bepaalt u zo per kamer hoe warm of koud het daar is. Zo blijft de woonkamer aangenaam warm, terwijl het in de slaapkamers al wat koeler is.

lekkage opsporen Emmeloord

Lekkage opsporen

Vermoedt u dat er ergens in een leiding of het riool een lekkage is ontstaan? Dan is het zaak om deze direct op te laten sporen. Het opsporen van lekkages is eenvoudig, mits u over de juiste gereedschappen beschikt. Voor zowel waterleiding als riool geldt dat er verschillende methoden bestaan, waarbij zonder hak- en breekwerk het lek kan worden gevonden.

boiler installeren

Boiler installeren

Heeft uw huidige boiler te weinig capaciteit, en wilt u graag langer kunnen douchen of met meer personen achter elkaar? Overweeg dan om een nieuwe boiler te (laten) installeren. Bij menig installateur uit Emmeloord hebt u de keuze uit vele soorten en maten boilers. Het plaatsen van de boiler vraagt enige handigheid, laat dit dan ook over aan de vakman.

watermeter vervangen Emmeloord

Watermeter vervangen

Een watermeter zorgt ervoor dat het waterverbruik bij uw woning gemeten wordt. Het is gemiddeld eens in de 10 tot 15 jaar noodzakelijk om deze watermeter te verwisselen. Hiervoor is de hulp van een erkend installateur nodig. Deze zal de watermeter spoedig verwisselen en elke kraan vervolgens doorspoelen. Tijdens deze periode is douchen niet mogelijk.

stortbak vervangen

Stortbak vervangen

Eén van de klussen waarvoor het mogelijk is de ondersteuning van een erkend loodgieter te vragen, is het plaatsen van een nieuwe stortbak. Een oudere stortbak verbruikt vaak een heleboel water, waardoor u met een modernere stortbak aanzienlijk op het waterverbruik zult besparen. Het plaatsen van een stortbak is niet ingewikkeld. U kunt dit werk zelf afhandelen, mits u over de juiste gereedschappen beschikt.

rioolreiniging Emmeloord

Rioolreiniging

Moet u regelmatig het sanitair ontstoppen, of is er sprake van stankoverlast? Kijk dan eens naar de opties voor een rioolreiniging. Bij een rioolreiniging maken professionals gebruik van geavanceerde technieken om het gehele riool te reinigen. Dankzij een rioolreiniging verbetert u de kwaliteit van de afvoer, en voorkomt u dat er scheurtjes in de rioleringsbuizen ontstaan. De kosten voor een rioolreiniging liggen vrij hoog.

toiletpot vervangen

Toiletpot vervangen

Naast een stortbak is het ook mogelijk om de toiletpot te vernieuwen. De installatie van een toiletpot vraagt enige handigheid, zeker wanneer u een staande toiletpot vervangt door de hangende variant. Het is dan noodzakelijk om de leidingen voor de aan- en afvoer van het water enigszins te verleggen. Wij adviseren dan ook om voor deze klus de ondersteuning van een vakman te vragen.

lekkende kraan Emmeloord

Lekkende kraan

Eén van de meest voorkomende problemen op het gebied van sanitair in huis, is een kraan lekkage. Lekkage bij kranen is in de meeste gevallen het gevolg van verkalking of een verouder kraanleertje. Het oplossen van verkalking is mogelijk met soda. Schroef hiervoor de kraan los, en leg deze in het mengsel. Het installeren van een nieuw kraanleertje is tevens een optie.

sifon wastafel vervangen

Sifon wastafel vervangen

Is de wastafel regelmatig verstopt? Dit kan komen door een probleem met de sifon. Een sifon raakt relatief snel verstopt, door de kromming in de buis. Wij raden aan om eerst te proberen de sifon te ontstoppen, voordat u deze vervangt. Het ontstoppen doet u het beste door de sifon te verwijderen en deze te boenen met een pijpenrager, of een oude tandenborstel.

kokend water kraan installeren

Kokend water kraan installeren

Er komen steeds nieuwe ontwikkelingen die het gebruiksgemak in de keuken verhogen. Eén van deze ontwikkelingen is de Quooker: de kokend water kraan. Het grote voordeel hiervan is dat u in een handomdraai kokend water krijgt. Het nadeel is dat u hiermee ook een groter risico op verbranden hebt. Kies daarom altijd voor een Quooker met goede beveiliging, zeker als u jonge kinderen heeft.

U zoekt een ervaren loodgieter in Emmeloord?

Bel het loodgietersbedrijf voor direct contact met een loodgieter of installateur. Liever mailen? Vul dan het contactformulier in!

Contact loodgieter Cor van Meercontact loodgieter Emmeloord
direct contact loodgieter Emmeloord
vaatwasser verstopt

Vaatwasser verstopt

Aan een verstopte vaatwasser kunnen verschillende problemen ten grondslag liggen. De meest gebruikelijke veroorzaker van de verstopping is een knik in de afvoerslang. Het rechtleggen of even doorspoelen van de afvoerslang verhelpt over het algemeen de problemen. Het is tevens een mogelijkheid dat de filters verstopt raken. De filters van de vaatwasser zitten onderin het apparaat, en deze kunt u gemakkelijk reinigen met heet water. Een derde vorm van verstopping heeft te maken met de sproeiarmen. De kleine gaatjes in de armen raken soms geblokkeerd. Even doorprikken met een naald zal de problemen verhelpen. Heeft dit alles geen effect? Dan is het waarschijnlijk dat de waterpomp het niet meer doet, waardoor er water in het apparaat blijft staan.

douche ontstoppen Emmeloord

Douche ontstoppen

Wie veel gebruik maakt van de douche zal op een gegeven moment te maken krijgen met een verstopte afvoer. Het ontstoppen van de douche is op verschillende manieren mogelijk. De meest eenvoudige en snelle manier is het gebruik van een natuurlijk ontstoppingsmiddel zoals soda of azijn. Spoel dit door het doucheputje en u zult zien dat de waterdoorvoer zal verbeteren. Zorg er dan wel voor dat u alle zeepresten en haren uit het putje hebt verwijderd. Bij vrijwel alle douchemodellen is het mogelijk om het putje te verwijderen om deze te reinigen. Heeft het gebruik van een natuurlijk ontstoppingsmiddel weinig effect? Overweeg dan de toepassing van een chemisch middel of schakel een loodgietersbedrijf in voor de toepassing van professionele technieken zoals waterdruk of een ontstoppingsveer.

keukenkraan vervangen

Keukenkraan vervangen

Veel klanten uit Emmeloord schakelen een loodgietersbedrijf in voor het plaatsen van een nieuwe kraan. De installatie van kranen is echter niet heel ingewikkeld, wat betekent dat u dit eventueel zelf kan afhandelen. Voor het installeren van een keukenkraan is het verstandig om eerst de nodige producten uit een bouwmarkt te halen. Kies als het even kan voor een kraan in dezelfde afmeting als de huidige om de aansluitingen gemakkelijker te maken. Vervolgens dient u de hoofdkraan uit te schakelen of de stopkraantjes naast de leiding van de keukenkraan te sluiten. Laat de leidingen volledig leeglopen om een waterbad te voorkomen. Verwijder de oude keukenkraan, en plaats het nieuw gekochte model. Check altijd of er nergens een lek ontstaat na de installatie.

douchecabine laten vervangen

Douchecabine vervangen

Voldoet uw huidige douchecabine niet meer aan uw eisen op het gebied van hygiëne of comfort? Dan is het een optie om tijdens een (kleine) renovatie een andere douchecabine te plaatsen. Het vernieuwen van een douchecabine hoeft niet veel tijd te kosten, zeker niet als u ervoor kiest om dezelfde afmetingen en aansluitingen te behouden. Wilt u de doucheruimte uitbreiden? Overweeg dan om een inloopdouche te installeren. De installatie van een inloopdouche vraagt enige verbouwing, vooral bij bestaande panden. Een installateur informeert u met alle plezier over de mogelijkheden en de voorwaarden voor de installatie van een inloopdouche, of over de alternatieven die u hebt. De kosten voor het vernieuwen van een douchecabine liggen tussen de €430,- voor een standaard douchebak, €1.300,- voor een inloopdouche en €1.850,- voor een cabine.

bad plaatsen Emmeloord

Bad plaatsen

Steeds meer mensen kiezen voor een ligbad in hun badkamer, met name wanneer er kleine kinderen bij het gezin komen. Het plaatsen van een ligbad is zeer ingewikkeld, het is dan ook niet een klus die u zomaar eigenhandig kunt afhandelen. Gaat u wel aan de slag met het installeren van een bad? Zorg er dan voor dat u in ieder geval voldoende materiaal aanschaft. U hebt in ieder geval de nodige koppelingen voor de waterleiding nodig. Afhankelijk van of u het ligbad wil inbouwen, dient u tevens muurbalken en gasbeton te bestellen. Wij adviseren echter om een loodgieter voor het kluswerk in te schakelen. Op deze manier weet u zeker dat u in korte tijd geniet van een heerlijk bad, en voorkomt u een lange verbouwtijd.

riolering aanleggen

Riolering aanleggen

Wij willen u graag nog meer informatie geven over het aanleggen van de riolering. Op het moment dat het niet meer mogelijk is om een geblokkeerd riool te ontstoppen is het noodzakelijk om deze te vernieuwen. Het aanleggen van een riool is vrij lastig, en vraagt voornamelijk veel investering qua tijd en moeite. Door zelf de riolering aan te leggen zult u wel besparen op de uiteindelijke kosten. Hou er rekening mee dat bij het installeren van een rioolbuis de aansluitingen waterdicht moeten worden afgesloten. Dit gebeurt meestal met rubberen ringen. Kijk bovendien goed met welk systeem uw riool is aangelegd. Bij de meeste mensen uit Emmeloord gebeurt dit volgens de vrijverval techniek. Het water loopt dan langs een lichte helling weg. Ook het gemengd stelsel past men steeds vaker toe.

Direct contact

Voor direct contact kan u ons bereiken via 085 500 9933. Telefonisch kunnen we bepalen wat de bedoeling is en of u direct een loodgieter of installateur nodig hebt voor het herstellen van lekkage, of het aanleggen van een riool. Indien dit de case is, komen we zo snel mogelijk bij u in of rond Emmeloord langs. Onthoud dat u nergens aan vast zit bij het bellen; wij als gespecialiseerd loodgietersbedrijf bespreken dan slechts de mogelijkheden.
Direct contact loodgietersbedrijf EmmeloordDirect contact loodgietersbedrijf Emmeloord

Werkgebied Emmeloord