Loodgietersbedrijf Dronten

Loodgieter Dronten

Ons loodgietersbedrijf is nu bereikbaar via 085 500 9933!

Bent u op zoek naar een loodgietersbedrijf in Dronten waarvan de specialisten u kunnen helpen bij de installatie van een buitenkraan, het reinigen van het riool en het installeren van de wasmachine? Dan zit u bij ons op de juiste plek. Elke loodgieter en installateur die voor ons loodgietersbedrijf werkt, helpt u gegarandeerd snel en vakkundig bij bovenstaande klussen, en vele andere werkzaamheden binnen het vakgebied. Nieuwsgierig naar wat een loodgieter voor u kan betekenen bij een renovatie, reparatie of installatie? Vul dan vandaag nog ons offerteformulier in, of bel naar 085 500 9933. Wij zullen uw hulpvragen spoedig beantwoorden, en sturen u met plezier een vrijblijvende prijsopgave toe. Wij ondersteunen u met alle plezier!

Gratis offerte aanvragen

Omschrijving opdracht (*)


Navigeer op deze pagina naar:

Erkend loodgietersbedrijf met 24 uurservice

Wij begrijpen dat u bij een verstopt toilet het liefst zo spoedig mogelijk wenst te worden geholpen door een loodgieter. Wij hebben daarom een 24uurs service. Wanneer u belt met 085 500 9933, dan komt u altijd direct in contact met een erkend loodgieter uit Dronten die indien gewenst binnen het uur bij u is, om het toilet, de waterafvoer of het riool te ontstoppen. Mocht het voor onze loodgieter niet mogelijk zijn het hele probleem te verhelpen, dan zal hij de volgende dag terugkomen.

Allround vakman

Wie een loodgieter of installateur uit ons loodgietersbedrijf inzet voor het ontstoppen van een afvoer en riool of het herstellen van dakbedekking, wordt gegarandeerd geholpen door een ervaren vakman. Al onze medewerkers hebben een ruime ervaring binnen het vakgebied en beschikken over uitstekende diploma’s. Hebt u vragen over onze werkwijze of de prijzen voor een bepaalde service? Vul dan ons webformulier in. Wij helpen u onder andere graag bij de volgende werkzaamheden:

  • Het installeren van sanitair;
  • De renovatie van de keuken;
  • Het herstel van lood- en zinkwerk;
  • Het plaatsen van een vloerverwarming;
  • Het verhelpen van lekkage;
  • Het aanleggen van een waterleiding;

Reparatie en onderhoud

Naast de installatie en renovatie van verschillende onderdelen in en om huis, is een installateur uit ons bedrijf ook in te zetten voor onderhoud en reparatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het onderhoud aan de centrale verwarming of de dakgoten, en de reparatie van waterleidingen of de wasmachine. Bent u benieuwd naar de prijzen voor dergelijke reparaties? Vul dan ons contactformulier in. Wij bieden u met alle plezier de nodige informatie aan.

Spoeddienst loodgieter Drontenspoed loodgietersbedrijf Dronten

Loodgieter Dronten

Cor van Meer beoordelingen

Afvoer verstopt Dronten

Afvoer verstopping

Een afvoer kan op verschillende manieren verstopt raken. Eén van de meest voorkomende oorzaken is een verstopping door het doorspoelen van teveel etensresten. Het ontstoppen van een verstopte waterafvoer is mogelijk met soda en azijn, maar ook de hulp van een erkend loodgieter uit Dronten is een mogelijkheid. Wij adviseren eerst zelf de verstopping te proberen te verhelpen om in de kosten te besparen.

Afwasmachine kapot Dronten

Vaatwasser aansluiten

Het installeren van een vaatwasser is een lastige taak, vanwege de vele aansluitingen die hiervoor nodig zijn. Een installateur uit ons loodgietersbedrijf in Dronten helpt u met alle plezier bij het installeren van de vaatwasser, en het aanleggen van de noodzakelijke waterleidingen. Ook voor onderhoud en reparatie zit u bij ons goed. Wij zorgen ervoor dat uw vaatwasser spoedig weer in optimale staat is.

Sanitair installatie Dronten

Sanitair

Bent u bezig met de renovatie van uw badkamer? Dan zijn er verschillende klussen die u aan een loodgieter kunt overlaten. Eén van de onderdelen van een renovatie is het vernieuwen van het sanitair. Zo kunnen wij onder andere een inloopdouche of ligbad voor u installeren. Meer weten? Vul dan het contactformulier in en wij informeren u spoedig over de mogelijkheden. Heeft het spoed? Bel: 085 500 9933!

Toilet verstopping Dronten

WC verstopt

Wanneer de wc verstopt raakt, dan zijn er verschillende technieken die u kunt toepassen om het toilet zelf te ontstoppen. Eén van de meest effectieve methoden is de standaard plopper. Daarnaast wil waterdruk ook nog wel eens werken bij het oplossen van een verstopping in het riool. Hebben uw pogingen geen effect? Schakel dan een loodgieter uit ons loodgietersbedrijf in Dronten in.

Verwarming plaatsen Dronten

Radiator en verwarming

Een installateur uit ons bedrijf zal u niet alleen helpen bij een renovatie van keuken en badkamer, of de installatie van een buitenkraan, ook bij het installeren van een centrale- of vloerverwarming is onze installateur u graag van dienst. Wilt u weten wat de voordelen van een vloerverwarming zijn ten opzichte van een CV? Wij geven u graag meer informatie.

Regenpijp verstopt Dronten

Dakbedekking

Wist u dat een loodgieter ook ervaring heeft met het controleren van de dakbedekking en het reinigen van de dakgoten? Wanneer de dakbedekking verschuift door de invloeden van weer en wind, dan is het mogelijk dat er lekkage ontstaat. Een dergelijke lekkage is eenvoudig op te lossen, maar moet wel snel gebeuren. Via 085 500 9933 komt u in contact met een loodgieter.

Buitenkraan aanleggen

Buitenkraan aanleggen

Het aanleggen van een buitenkraan is niet heel ingewikkeld, maar vereist wel een grote nauwkeurigheid. Voor de installatie van de buitenkraan is onder meer een goede aansluiting met de waterleiding nodig. Bent u met de montage begonnen, maar wil de installatie maar niet lukken? Roep dan de hulp in van een installateur. Deze zal de buitenkraan gegarandeerd vakkundig voor u aansluiten.

riolering verstopt Dronten

Riool verstopt

Zit de verstopping niet in de waterafvoer van de WC, maar is er ergens dieper in het riool een blokkade? Dan hebt u de ondersteuning van een loodgieter nodig. Het ontstoppen van het riool vereist de toepassing van geavanceerde methoden. In professionele termen heet dit een rioolreiniging. Probeer altijd wel eerst zelf een verstopt riool te verhelpen. Zo voorkomt u de investering in een loodgieter uit Dronten.

wasmachine kapot Dronten

Wasmachine aansluiting

Net als bij een vaatwasser is het aanleggen van de wasmachine aansluiting relatief lastig. Voor wasmachines geldt met name dat u aandacht moet besteden aan het weglopen van het water bij de installatie. Wilt u worden geholpen bij de klus? Een installateur van ons loodgietersbedrijf in Dronten is desgewenst snel bij u thuis voor het aansluiten van de wasmachine. De prijs voor de aansluiting, hangt af van uw exacte situatie.

hangende wc Dronten

Hangend toilet plaatsen

Zoals al eerder aangegeven bestaat er bij een renovatie van de doucheruimte ook de keus voor het moderniseren van het sanitair. Kies er bijvoorbeeld voor om een hangend toilet te monteren. Het voordeel van het monteren van een dergelijk model is dat u de stortbak uit het zicht kunt werken. Het nadeel is dat u bij problemen of lekkages, het muurtje altijd moet laten openbreken.

Gootsteen ontstoppen Dronten

Keukenafvoer ontstoppen

Er bestaan diverse huis- tuin- en keukenmiddeltjes voor het ontstoppen van de keukenafvoer. Eén van de meest toegepaste middelen is een mengsel van soda en azijn. Hiermee zal vrijwel elke afvoer ontstopt worden. Heeft u een verstopte keukenafvoer en krijgt u de verstopping niet weg? Stel u dan in contact met ons loodgietersbedrijf in Dronten en één van onze medewerkers zal uw waterafvoer repareren.

verwarming vervangen Dronten

Radiator vervangen

Bent u bijna klaar met de renovatie van uw woonkamer, maar stoort u zich nog aan de aanblik van de radiator? Het is een optie om de radiatoren te verwijderen en nieuwe designradiatoren te installeren. Het voordeel hiervan is dat de radiatoren elke gewenste stijl kunnen krijgen. De kosten voor designradiatoren liggen wel enigszins hoger dan voor de standaard exemplaren, een verschil van 20 tot 30 procent.

Wilt u snel contact met een loodgieter uit Dronten?

Bel een loodgieter voor direct contact of spoedklussen. Liever mailen? Vul het contactformulier in!

Contact met de loodgietercontact met de loodgieter Dronten
loodgieter Dronten bellen
waterleiding installeren Dronten

Waterleiding aanleggen

Het aanleggen van een waterleiding is een klus waarvoor u de hulp van een ervaren loodgietersbedrijf zult moeten inroepen. Het leggen van een waterleiding is niet perse heel ingewikkeld, maar is wel aan een aantal voorwaarden verbonden. Zo moet u bijvoorbeeld een keuze maken uit meerdere materialen en diktes van de leidingen. Daarnaast is het risico van lekkage ook relatief groot.

waterleiding verleggen

Waterleiding verleggen

Wilt u een buitenkraan laten plaatsen, maar hebt u geen idee welke regels hiervoor gelden? Een installateur uit ons loodgietersbedrijf in Dronten kan u van de benodigde informatie voorzien en u desgewenst ondersteunen bij het plaatsen van de buitenkraan. In de meeste gevallen is het bijvoorbeeld noodzakelijk om hiervoor één van de waterleidingen te verleggen. Een dergelijke klus kunt u het beste overlaten aan een erkend installateur.

keukenkraan vervangen Dronten

Thermostaatkraan plaatsen

Wie bezig is met de renovatie van de doucheruimte kan ook voor een thermostaatkraan kiezen. Een thermostaatkraan brengt verschillende voordelen met zich mee.. Zo is het een mogelijkheid om hiermee de temperatuur van het douchewater continue te houden, en krijgt u zo ook nooit opeens een ijskoude douche wanneer iemand anders het warm water gebruikt.

lek opsporen Dronten

Lekkage opsporen

Het opsporen van een lekkage in de waterleiding is vrij lastig wanneer u geen gaten in de muur of vloer wil boren. Een loodgieter kan met behulp van speciale lekdetectie technieken zonder hak- en breekwerk het lek opsporen. Wij maken hiervoor gebruik van ultrasone lekdetectie. Wij leggen u graag uit wat de prijs voor het opsporen van een lekkage is.

geiser installeren Dronten

Boiler installeren

De installatie van een boiler is niet perse heel ingewikkeld, maar dient wel aan een paar voorwaarden te voldoen. Zo moet u bij de installatie rekening houden met de draagkracht van de ondergrond, en de beschikbare aansluitingen op de waterleiding en elektriciteit. Daarnaast dient u ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte rondom de boiler overblijft, voor eventuele reparaties en onderhoudswerkzaamheden.

watermeter reparatie Dronten

Watermeter vervangen

Om de nauwkeurigheid van een watermeter te garanderen zal menig waterbeheerder ervoor kiezen om deze periodiek te vernieuwen. In dat geval zal een installateur bij u langskomen om de oude watermeter te verwijderen en de nieuwe te monteren. Om de klus zo kort mogelijk te laten duren, zal u gevraagd worden de toegang tot de watermeter vrij te maken.

stortbak kapot Dronten

Stortbak vervangen

Het renoveren van badkamers en toiletruimtes hoeft niet heel veel tijd en geld te kosten. Het is bijvoorbeeld een optie om enkel de stortbak te vernieuwen. De vervanging van de stortbak levert naast een verminderd waterverbruik ook minder geluidsoverlast op. Vindt u de aanblik van een stortbak niet prettig? Kies er dan voor om de stortbak achter een muurtje weg te werken.

riool reinigen Dronten

Rioolreiniging

De term rioolreiniging wordt gebruikt voor het reinigingsproces van de rioleringsbuizen. Bij een rioolreiniging lost men verstoppingen op, maar voorkomt men tevens het aankoeken van schadelijke materialen, die op termijn een lek kunnen veroorzaken. Een rioolreiniging is eventueel te combineren met een rioolinspectie. Hierbij kijkt men naar mogelijke beschadigingen en de noodzaak voor herstelwerkzaamheden. De kosten voor een rioolreiniging hangen af van de tijdsduur.

toiletpot plaatsen Dronten

Toiletpot vervangen

Een volgende klus die valt onder het renoveren van de toiletruimte is de installatie van een nieuwe toiletpot. Deze installatie is in de meeste gevallen niet ingewikkeld, mits u gebruik kunt maken van de bestaande aan- en afvoerleidingen. Is het noodzakelijk deze leidingen te verleggen? Dan is het verstandig om de ondersteuning van een ervaren loodgieter uit Dronten te vragen. Zo voorkomt u lekkages.

lekkende keukenkraan Dronten

Lekkende kraan

Hoewel de meeste mensen denken dat een lekkende kraan geen groot probleem vormt, zorgt dit op de lange termijn wel voor een groot waterverlies. Bovendien is het meestal vrij eenvoudig om het lekken te stoppen: een nieuw kraanleertje is vaak de oplossing. Helpt het nieuwe kraanleertje niet tegen het druppelen van de kraan? Kijk dan of het een optie is de gehele kraan te ontkalken.

wastafel sifon vervangen Dronten

Sifon wastafel vervangen

Op het moment dat de afvoer verstopt raakt, dan is dit in veel gevallen het gevolg van een verstopping van de sifon. De sifon wordt ook de zwanehals genoemd, en is het bochtige gedeelte van de afvoer. Het monteren van een nieuwe sifon zal de problemen oplossen, maar is niet altijd nodig. Soms is het voldoende om de sifon te reinigen met water en soda.

heetwaterkraan installeren

Kokend water kraan installeren

Iedereen die vaak kookt, weet dat hiervoor regelmatig kokend water nodig is. De plaatsing van een heetwaterkraan zorgt dan ook gegarandeerd voor een verhoogd wooncomfort. De kosten voor het monteren van een dergelijke kraan beginnen rond de €715,-, en lopen op tot €1.400,-. Laat u daarom goed informeren over de diverse mogelijkheden en de daarbij horende prijzen.

U zoekt een ervaren loodgieter in Dronten?

Bel het loodgietersbedrijf voor direct contact met een loodgieter of installateur. Liever mailen? Vul dan het contactformulier in!

Contact loodgieter Cor van Meercontact loodgieter Dronten
direct contact loodgieter Dronten
vaatwasser ontstoppen loodgieter

Vaatwasser verstopt

Valt het u op dat het water in de vaatwasser niet meer wegloopt? Waarschijnlijk gaat het om een verstopte vaatwasser. Reinig eerst het filter en controleer of het water daarna wel weg kan lopen. Als dit niet het geval is dan ligt de oorzaak hoogstwaarschijnlijk bij de afvoer. De etensresten vormen in dat geval een blokkade in de sifon of zelfs riolering. Dit is eenvoudig te voorkomen door uw servies kort af te spoelen voordat u het in de vaatwasser plaatst. Lukt het u niet om zelf de vaatwasmachine te ontstoppen? Dan staat een loodgieter uit Dronten met alle plezier voor u klaar.

doucheputje ontstoppen loodgietersbedrijf Dronten

Douche ontstoppen

Wist u dat lange haren de nummer één oorzaak zijn van een verstopte douche? Het eerste wat u dan ook moet doen als uw douchewater niet wegloopt is het verwijderen van het doucheputje, en controleren of u hier haren ziet zitten. Zo ja, probeer deze zo goed mogelijk te verwijderen. Als u geen haren ziet of als het water nog steeds niet wegloopt dan is een rubberen ontstopper de volgende stap. Plaats deze over het putje heen en pomp deze op en neer. Als ook dit niet werkt dan is het verstandig om een loodgieter in te schakelen. Hij beschikt over het juiste gereedschap waarmee de verstopping snel als sneeuw voor de zon verdwijnt.

nieuwe keukenkraan installeren

Keukenkraan vervangen

Als u graag uw oude keukenkraan wilt inruilen voor een nieuw exemplaar, dan kan u daarvoor één van de specialisten uit ons netwerk inschakelen. Het is echter een relatief eenvoudige klus die u, mits u enige ervaring hebt, eenvoudig zelf uit kan voeren. Over het algemeen zitten de meeste benodigdheden (op het gereedschap na) bij de keukenkraan inbegrepen. Sluit voor u begint het water af en koppel vervolgens de aansluiting aan de watertoevoer los. Verwijder daarna de oude keukenkraan. Vaak zit deze aan de onderkant vast met een sluitring, deze draait u los met een steeksleutel. Monteer vervolgens de nieuwe keukenkraan volgens de bijgesloten handleiding.

douchecabine vervangen loodgieter Dronten

Douchecabine vervangen

Een oude douchecabine is vaak klein en benauwd. Als u graag ruimer wilt douchen, dan is het hoog tijd voor een nieuw exemplaar. Het is mogelijk om de douchecabine in te ruilen voor een simpele douchewand. Op deze manier realiseert u eenvoudig een inloopdouche. Vaak zal u wel beschadigingen aan de wand- en vloertegels moeten herstellen, in sommige gevallen zal u de doucheruimte opnieuw moeten betegelen. Ziet u deze renovatie dit niet zitten, dan kan u natuurlijk ook een nieuwe douchecabine monteren. Tegenwoordig zijn er tal van ruime modellen waarin het niet voelt alsof u opgesloten zit. Is uw badkamer maar klein? Dan wint u ruimte door een schuifdeur te kiezen.

installatie van bad Dronten

Bad plaatsen

Het plaatsen van een bad bestaat uit verschillende onderdelen: de aanschaf van een ligbad, het aasluiten van het bad en in de meeste gevallen het inbouwen. Let bij de aanschaf vooral op de functionaliteit en formaat van het bad. Wilt u bijvoorbeeld alleen uw kleine kinderen erin wassen of wilt u met twee volwassenen in bad kunnen zitten? Het aansluiten is voor een ervaren klusser een leuke uitdaging, maar als u niet weet waar u moet beginnen is het verstandig om een loodgietersbedrijf in te schakelen. Het bad kan namelijk pas geplaatst worden wanneer de watertoevoer en afvoer op de juiste plek zitten. Mogelijk zal de installateur hiervoor de leidingen moeten verleggen.

riool aanleggen Dronten

Riolering aanleggen

Riolering is een stelsel van buizen waardoor al het gebruikte water verdwijnt. Water uit de gootsteen of wasmachine, maar ook het vervuilde water uit de WC en douche. Als u dit moet leggen dan gaat het om de riolering die van uw afvoer richting het hoofdriool loopt. Dit wordt vaak gezien als een vieze klus, maar het is wel van groot belang dat dit goed aangelegd wordt. Door de riolering verkeerd te bevestigen of door veel bochten te gebruiken loopt u risico op verstoppingen en lekkages. Al het vervuilde water loopt de grond in, wat voor stankoverlast zorgt. Als u de riolering professioneel laat leggen weet u zeker dat de kans op problemen minimaal is.

Direct contact

Zoekt u naar een erkend loodgietersbedrijf waarvan de medewerkers u willen ondersteunen bij de plaatsing van een sifon, het opsporen van een lekkage of het toepassen van een rioolreiniging? Dan zit u bij ons op de goede plek. Elke loodgieter en installateur uit ons bedrijf in Dronten heeft een ruime ervaring binnen het vakgebied, en zorgt ervoor dat uw installatie of renovatie snel en vakkundig zal worden afgerond. Wilt u weten welke taken wij voor u kunnen afhandelen? Aarzel dan niet om u met ons in verbinding te stellen via het contactformulier of bel naar 085 500 9933 voor een directe verbinding.
Bellen met loodgietersbedrijf DrontenContact loodgietersbedrijf Cor van Meer

Werkgebied Dronten