Loodgietersbedrijf Lelystad

Loodgieter Lelystad

Ons loodgietersbedrijf is nu bereikbaar via 085 500 9933!

Een loodgieter in Lelystad vinden is geen moeilijke taak, maar om een daadwerkelijk goede loodgieter van een gecertificeerd loodgietersbedrijf te vinden, dat is een heel stuk ingewikkelder. Zoek echter niet verder, want wij bieden wat u zoekt! De medewerkers van ons loodgietersbedrijf verzorgen installatie en renovatie van dakbedekking, lood- en zinkwerk, sanitair, vloerverwarming, centrale verwarming, enzovoort! Daarnaast helpen wij u met plezier bij een rioolreiniging, het ontstoppen van de afvoer of het aanleggen van een buitenkraan. In het geval van nood staat een installateur uit Lelystad spoedig bij u voor de deur. Wij bieden qua installatie en renovatie de beste ondersteuning in uw omgeving, en we beloven u eersterangs service. Kom via: 085 500 9933 in contact met een monteur of vul het offerteformulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte!

Gratis offerte aanvragen

Omschrijving opdracht (*)


Navigeer op deze pagina naar:

Erkend loodgietersbedrijf met 24 uursservice

Wij bieden u de juiste installateur passend bij de klus die gedaan moet worden, en dat alles binnen 24 uur. U hoeft dus niet ellenlang te wachten op de installatie of renovatie; wij doen niet aan uitstel! Betrokken en dichtbij, daar staan wij voor. In uw omgeving een loodgieter of installateur in een oogwenk. Al sinds jaar en dag zijn wij het loodgietersbedrijf in Lelystad waar zeker weten van een uitstekende service geniet.

Allround vakman

Wij voeren een loodgietersbedrijf dat zich richt op kwaliteit, en dus sturen wij u altijd de beste loodgieter. In Lelystad kunnen wij u een installateur toesturen die de meest uiteenlopende zaken wil uitvoeren. Van installatie tot renovatie van onderstaande zaken:

  • Dakbedekking en dakgoten;
  • Lood- en zinkwerk;
  • Badkamer;
  • Sanitair;
  • Centrale verwarming;
  • Vloerverwarming;
  • Radiatoren.

Reparatie en onderhoud

Is uw huis of apparatuur dringend aan renovatie toe? Een installateur van ons loodgietersbedrijf zal het voor u oplossen. Wij bieden u topservice, zodat we snel bij u op de stoep kunnen staan indien bijvoorbeeld uw CV-ketel in Lelystad defect is. Blijkt schade onherstelbaar, bijvoorbeeld doordat er te lang geen renovatie is gepleegd? Dan is ook installatie door een installateur of loodgieter een optie.

Spoedservice Lelystadspoedservice loodgieter Lelystad

Allround loodgieter Lelystad

Cor van Meer beoordeling

Afvoer verstopt

Afvoer verstopping

Iedereen heeft wel eens te maken met een verstopte gootsteen. Vet- en tandpastaresten din in de sifon achterblijven, vormen de grootste veroorzakers van dit probleem. Het oplossen van een verstopte sifon is relatief eenvoudig met enkele huishoudmiddeltjes. Maak bijvoorbeeld gebruik van oud koffiedik, baksoda of goedkope cola om de resten op te lossen.

Vaatwasser aansluiten

Vaatwasser aansluiten

Het aansluiten van een vaatwasser is een lastig klusje. Zo is het bijvoorbeeld noodzakelijk om een extra groepenkast aan te leggen, en is de juiste afvoer van het afwaswater nodig om vochtproblemen te voorkomen. Wilt u geen installateur van een loodgietersbedrijf uit Lelystad inschakelen voor de aansluiting? Lees dan goed de handleiding op het apparaat.

Sanitair

Sanitair

Bij de installatie van nieuw sanitair komen diverse zaken kijken. Zo dient u rekening te houden met de bestaande waterleiding, en is tevens de afvoer van het douchewater aan diverse regels verbonden. Bij een loodgieter vraagt u eenvoudig de regels voor renovatie op. De kosten voor de renovatie van de douchebak of het toilet hangen af van de mate van eigenhandigheid.

WC verstopping Lelystad

WC verstopt

Er bestaan diverse manieren waarmee u een verstopt toilet kunt ontstoppen. De meest gebruikte variant is de standaard ontstopper. Daarnaast is het een optie gebruik te maken van een ontstoppingsveer, of waterdruk. Voor veel mensen vormt een chemisch ontstoppingsmiddel de laatste noodgreep. Helpt geen enkel middel? Bel dan een loodgieter via 085 500 9933.

Radiator en verwarming Lelystad

Radiator en verwarming

Tegenwoordig maakt men steeds vaker gebruik van een vloerverwarming als centrale verwarming voor de woningen in Lelystad. Het grote voordeel van een vloerverwarming is dat de radiatoren geen ruimte in beslag nemen en dat de luchtvochtigheid stabiel blijft. Tezamen zorgt dit voor een beter woon- en leefklimaat voor u en uw huisgenoten.

Dakbedekking

Dakbedekking

Bij ons loodgietersbedrijf bent u aan het juiste adres voor assistentie bij het aanleggen van een nieuwe dakbedekking. Wij installeren zowel rubberen (EPDM) bedekking op platte daken, als leistenen, of keramische/betonnen dakpannen op schuine daken. Bent u bang voor lekkage? Laat dan een vakman het dak en de dakgoten controleren. Het komende jaar hoeft u zich dan geen zorgen te maken.

buitenkraan aansluiten Lelystad

Buitenkraan aanleggen

Bent u iemand die regelmatig de auto wast, of die een fanatiek tuinier is? Dan weet u hoe handig het is om een buitenkraan te hebben. Een buitenkraan moet u aansluiten op de bestaande watertoevoer. Meestal is voor de buitenkraan een koude watervoorziening voldoende. Hierdoor is het relatief gemakkelijk om een passende leiding te vinden voor de buitenkraan bij uw woning.

riool verstopt Lelystad

Riool verstopt

Een verstopt riool is meestal het gevolg van het doorspoelen van teveel toiletpapier of het wegspoelen van andere materialen. Het ontstoppen van het riool kan met behulp van diverse technieken zoals waterdruk of een standaard plopper. Hebt u de hulp nodig van een loodgieter? Bel dan naar 085 500 9933 of vul het contactformulier in. Wij kunnen binnen korte tijd bij u zijn.

wasmachine aansluiting maken

Wasmachine aansluiting

Het aansluiten van de wasmachine is een taak die voorzichtig en nauwkeurig dient te worden uitgevoerd. Zo is het noodzakelijk u deze aansluit op een daarvoor geschikt stopcontact, waarop niet zomaar andere apparatuur wordt aangesloten. Voor een veilige, alhoewel niet zo stijlvolle oplossing adviseren wij de aansluiting op een trekschakelaar.

zwevend toilet plaatsen Lelystad

Hangend toilet plaatsen

Steeds vaker wordt ons door klanten uit Lelystad gevraagd of het mogelijk is om een hangend toilet te plaatsen. De installatie van een hangend toilet is gelukkig relatief eenvoudig, een installateur uit ons netwerk doet dit in een handomdraai. Houd hierbij wel rekening met enige verbouwtijd vanwege het wegwerken van de stortbak. Combineer eventueel de verbouwing met een rioolreiniging voor een optimaal resultaat.

keukenafvoer verstopt

Keukenafvoer ontstoppen

Het gebeurt regelmatig dat de afvoer van de keuken verstopt raakt. Dit komt doordat in de meeste keukens de afvoer wordt gebruikt voor het afspoelen van gebruikt servies en poetst men hier ook de tanden. Het verhelpen van een verstopt gedeelte is mogelijk met diverse middeltjes zoals soda en azijn, goedkope cola of koffiedik. Als dit niet lukt, helpt een loodgieter uit Lelystad u graag met de verstopping.

designradiator plaatsen Lelystad

Radiator vervangen

In veel woningen is een standaard cv-ketel geplaatst, die zorgt voor de verwarming van het huis. Met een cv-ketel zult u echter ook altijd een radiator in huis krijgen. Bij veel van onze professionals kunt u daarom designradiatoren bestellen. Deze worden weggewerkt in het interieur, of zien eruit als een kunstwerk. Zo optimaliseert u het wooncomfort en de uitstraling van uw woonkamer of badkamer.

Wilt u snel contact met een loodgieter uit Lelystad?

Bel een loodgieter voor direct contact of spoedklussen. Liever mailen? Vul het contactformulier in!

Contact loodgieter Cor van Meercontact loodgieter Lelystad
direct contact loodgieter Lelystad
nieuwe waterleiding Lelystad

Waterleiding aanleggen

Een loodgieter is niet alleen ervaren met het ontstoppen van het riool of het opsporen van lekkages, hij kan u ook ondersteunen bij het aansluiten van een nieuwe waterleiding. Het aanleggen van een waterleiding kan noodzakelijk zijn wanneer de oude is gebroken of verroest, maar ook wanneer u kiest voor de installatie van extra apparaten zoals een wasmachine. Wij helpen u graag verder.

waterleiding vervangen

Waterleiding verleggen

Bent u bezig met de renovatie van uw keuken of badkamer? Dan kan het zijn dat een verlegging van de waterleiding nodig is. Het verleggen van leidingen vereist handigheid om zo de kans op lekkages te verkleinen. Wilt u weten wat u het beste kunt doen om deze klus uit te voeren of wilt u een ervaren installateur inhuren om dit uit te voeren? Neem dan snel contact op met een medewerker van het loodgietersbedrijf.

thermostaatkraan installeren Lelystad

Thermostaatkraan radiator

Steeds meer van onze klanten uit Lelystad kiezen ervoor om een thermostaatkraan te monteren. Het voordeel van een thermostaatkraan is dat u hiermee bepaalt hoe warm het in een bepaalde ruimte wordt. Zo kunt u bijvoorbeeld de thermostaat in de woonkamer voluit aan hebben staan, terwijl die in de slaapkamers op halve stand staat. Ideaal en u bespaart aanzienlijk op het energieverbruik!

waterlekkage opsporen Lelystad

Lekkage opsporen

Vermoedt u dat er een lek is ontstaan in het riool? Dan adviseren wij om u spoedig in verbinding te stellen met een erkend loodgieter. Deze kan met behulp van speciale lekdetectie technieken de locatie van het lek achterhalen, zonder dat hiervoor hak- en breekwerk nodig is. Vervolgens zal op de juiste plek de muur worden opengebroken om de lekkage te verhelpen.

boiler plaatsen Lelystad

Boiler installeren

Wilt u meer capaciteit in de boiler en hebt u daarom een nieuwe aangeschaft? Dan is het nodig deze te (laten) installeren. De installatie van een boiler is niet heel erg lastig, maar moet wel nauwkeurig worden uitgevoerd. Wij adviseren daarom om altijd een ervaren installateur uit Lelystad voor het werk in te schakelen. Onze installateur helpt u met alle plezier verder.

watermeter vervangen

Watermeter vervangen

Bij de meeste waterbedrijven kiest men ervoor om eens in de 10 tot 15 jaar de watermeter te vervangen. Dit is een klus waarvoor u niet hoeft te betalen, maar wel voor thuis zult moeten blijven. Het vernieuwen van de watermeter kost hooguit een kwartier. Om lucht in de leidingen te voorkomen dient u deze na de klus door te spoelen.

stortbak vervangen Lelystad

Stortbak vervangen

Eén van de klussen die een loodgieter voor u zou kunnen uitvoeren bij een kleine toiletrenovatie is de vervanging van de stortbak. Het installeren van een nieuwe stortbak is een relatief gemakkelijke klus, mits u kiest voor eenzelfde model. Wil u de stortbak achter een muurtje wegwerken? Kijk dan goed naar de aan- en afvoer van het water om storingen en lekkage te voorkomen.

rioolreiniging

Rioolreiniging

Als uw riool of afvoer regelmatig verstopt raakt, dan is het een mogelijkheid dit op te lossen met een rioolreiniging. Bij een rioolreiniging maken de professionals gebruik van geavanceerde technieken, die de rioolbuizen niet beschadigen, maar wel zorgen voor een verminderde stankoverlast. De kosten voor een rioolreiniging liggen vrij hoog, maar u voorkomt de vervanging van de rioleringsbuizen.

toiletpot vervangen Lelystad

Toiletpot vervangen

Naast het plaatsen van een moderne stortbak, is het tevens een optie te kiezen voor een andere toiletpot. Met name de plaatsing van hangende toiletten is tegenwoordig zeer populair. Het risico van het veranderen van de toiletpot is dat u hiervoor de afvoer moet aanpassen. Deze moet namelijk altijd precies aansluiten op het riool. Laat dit werk dan ook over aan een expert uit Lelystad, neem vandaag nog contact op.

lekkende kraan vervangen

Lekkende kraan

Een lekkende kraan is in veel gevallen het gevolg van een verouderd kraanleertje. Het verwisselen van het kraanleertje zou dan ook de lekkage in korte tijd moeten verhelpen. Biedt een nieuw kraanleertje geen oplossing? Kijk dan of het ontkalken van de kraan helpt. Leg hiervoor de hals in een mengsel van soda en azijn. Het verwijderen van de kalk zal ook de lekkage verminderen.

sifon wastafel vervangen Lelystad

Sifon wastafel vervangen

Als de wastafel verstopt raakt, dan is dit mogelijk het gevolg van een verstopte sifon. Veel klanten denken dat het ontstoppen van de sifon lastig is, maar dit valt mee. Het enige waar u rekening mee dient te houden is de rubberen ringen die om de sifon zitten. Als u deze na het ontstoppen vergeet te plaatsen, dan is de kans op lekkage aanzienlijk.

kokendwaterkraan installeren

Kokend water kraan installeren

Houdt u van een groot gebruiksgemak, en wil u het comfort in de keuken verhogen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een heetwaterkraan. Een kraan waar kokend water uitkomt, staat ook wel bekend als een Quooker. Voor het installeren van een Quooker moet u zeker weten dat de waterleiding bestand is tegen kokend water.

U zoekt een ervaren loodgieter in Lelystad?

Bel het loodgietersbedrijf voor direct contact met een loodgieter of installateur. Liever mailen? Vul dan het contactformulier in!

Contact loodgieter Cor van Meercontact loodgieter Lelystad
direct contact loodgieter Lelystad
vaatwasser ontstoppen

Vaatwasser verstopt

Een verstopte vaatwasser is een vervelend probleem, waar u natuurlijk zo spoedig mogelijk van af wilt. Voor het ontstoppen van een vaatwasser hebt u niet perse de ondersteuning van een erkend loodgieter uit Lelystad nodig. De meest voorkomende oorzaak van stilstaand water in de afwasmachine is een deuk in de afvoerslang. Het reinigen en rechtleggen van de afvoerslang zou het probleem moeten verhelpen. Een tweede tip is het schoonmaken van de filters onderin de vaatwasser, dit kost u maar een paar minuutjes, maar zorgt voor een snellere doorspoeling. De sproeiarmen kunnen tevens verstopt raken. Dit lost u op door de kleine gaatjes met een naald door te prikken. Helpt dit allemaal niet? Dan ligt het waarschijnlijk aan een defecte waterpomp.

douche afvoer verstopt Lelystad

Douche ontstoppen

Uit onderzoek is gebleken dat elk Nederlands huishouden gemiddeld eens per vijf jaar last heeft van een verstopte douche. Dit lost u het eenvoudigst op door het doucheputje te verwijderen, en de haren en zeepresten uit het putje te halen. Spoel daarnaast een mengsel van azijn en baksoda door de afvoer heen om de leidingen schoon te maken. Het is een mogelijkheid dat dit geen groot effect oplevert. Dan heeft u twee opties: het inzetten van een ervaren loodgieter uit de regio voor het toepassen van professionele technieken zoals een ontstoppingsveer. Of het aanschaffen van een chemische ontstopper. In het eerste geval bent u vrijwel zeker van een snelle en vakkundige oplossing, in het tweede geval is het de vraag of de ontstopper werkt.

keukenkraan plaatsen Lelystad

Keukenkraan vervangen

De keukenkraan blijft over het algemeen lange tijd in goede staat, maar op een gegeven moment zult u deze toch moeten vernieuwen. Het plaatsen van een nieuwe keukenkraan is een klus die u eventueel eigenhandig kan afhandelen. Begin hiervoor met het afsluiten van de hoofdkraan en het leeg laten lopen van de waterleidingen. Daarna is het tijd om de oude kraan te verwijderen en de aansluitingen te controleren. Zo weet u exact welke kranen uit de bouwmarkt u zou kunnen aanschaffen, of welke verlopen u mee dient te nemen. Plaatst u een verloop met schroefdraad? Neem dan tevens teflontape mee. Zo voorkomt u beschadigingen aan het schroefgedeelte. Controleer na aansluiting altijd even of er geen lekkages optreden als u het water stevig laat doorlopen.

douchecabine vervangen

Douchecabine vervangen

Merkt u steeds vaker dat de douchecabine een klein beetje lekt, of vindt u de ruimte eenvoudig te klein? Het is natuurlijk een optie om met een renovatie het wooncomfort in de douche te verbeteren. Het vernieuwen van de douchecabine brengt echter wel hoge kosten met zich mee. Gemiddeld kost het monteren van een douchecabine ongeveer €1.850,- wanneer u hiervoor een erkend installateur inschakelt. In plaats van voor een douchecabine kiezen steeds meer klanten voor een inloopdouche. Een inloopdouche is een douche zonder drempels en opstapjes, wat het gebruiksgemak optimaliseert. Het nadeel van een inloopdouche is dat bij bestaande panden de verwerking van de waterleidingen soms lastig is. De prijs voor een inloopdouche ligt in de meeste gevallen rond de €1.300,-.

bad plaatsen door loodgieter

Bad plaatsen

Wilt u meer luxe creëren in de badkamer? Overweeg dan om een ligbad te plaatsen. Het installeren van een ligbad is vrij ingewikkeld, maar een handige doe-het-zelver zou dit zelf kunnen uitvoeren. Het installeren van een bad begint met het vinden van de correcte positie. Dit betekent dat u moet nagaan waar de aansluitingen voor de afvoerleidingen zitten, en hoe het zit met de elektriciteit. Er mag in een straal van 60cm geen stopcontact zitten bijvoorbeeld. Let bovendien op dat u alle buizen en sifons goed dient te bevestigen, voordat u het bad zelf plaatst. Controleer voordat u het bad inbouwt bovendien of al het water goed wegloopt door een emmertje in het ligbad leeg te gooien. Vervolgens rond u de installatie af.

aanleggen van riolering Lelystad

Riolering aanleggen

Het zonder hulp aanleggen van een riolering is niet moeilijk, al kost het wel veel tijd. Het belangrijkste wat u dient te doen is na te gaan welk systeem gebruikt is voor uw huidige rioleringsstelsel, en welk systeem u graag wil gebruiken. Het meest standaard systeem is het vrijverval systeem. Door het creëren van kleine hellingen, komt het water met behulp van de zwaartekracht op de juiste plek terecht. Voor voldoende verval is dan wel veel graafwerk noodzakelijk. Een tweede systeem is het gemengde stelsel, hierbij lopen afval- en regenwater tegelijk weg, naar een afvalwaterzuiveringsinstallatie. Hierbij raakt het regenwater echter wel vervuild, waardoor meer geld naar de waterzuivering moet. Een schoon rioleringssysteem is het zogeheten IBA-systeem, waarbij afvalwater al bij u thuis wordt gezuiverd.

Direct contact

Weet u zeker dat u een van onze experts nodig hebt, of bent u nog niet helemaal overtuigd? In beide gevallen kunt u ons bellen op 085 500 9933, dan kunnen we met u bespreken of het vereist is om iemand langs te laten komen. Ons loodgietersbedrijf doet alles om u zo goed mogelijk te ondersteunen; van installatie tot renovatie. De medewerkers van het loodgietersbedrijf staan 24 uur per dag voor u klaar!
Contact loodgietersbedrijf LelystadContact loodgietersbedrijf Lelystad

Werkgebied Lelystad