Loodgietersbedrijf Delft

Loodgieter Delft

Ons loodgietersbedrijf is nu bereikbaar via 085 500 9932!

Bent u van plan om een nieuwe waterleiding aan te leggen? Wilt u uw badkamer renoveren en zoekt u hulp bij de vervanging van het sanitair? Of zoekt u naar een erkend loodgieter uit Delft die uw riool kan reinigen? Dan zit u bij ons op de goede plek. De medewerkers van ons loodgietersbedrijf hebben allen een ruime ervaring met de installatie, renovatie en het onderhoud van leidingen en riolering, en ondersteunen u dan ook met alle plezier bij een klus op dit gebied. Nieuwsgierig naar de prijzen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier, of bel naar 085 500 9932. Wij helpen u met plezier verder en willen graag een loodgietersklus voor u uitvoeren!

Gratis offerte aanvragen

Omschrijving opdracht (*)


Navigeer op deze pagina naar:

Erkend loodgietersbedrijf met 24 uurservice

Wanneer de afvoer verstopt is geraakt, dan is het zaak om deze zo snel mogelijk te ontstoppen. Wij hebben daarom een 24uurs service in het leven geroepen. Dit betekent dat er altijd een loodgieter in de regio Delft actief is, die indien nodig binnen het uur voor uw deur staat, om het riool te ontstoppen. Deze service is dag en nacht bereikbaar via ons telefoonnummer 085 500 9932. Meer weten? Wij informeren u met alle plezier.

Allround vakman

Elke loodgieter en installateur die voor ons loodgietersbedrijf heeft een ruime ervaring binnen het vakgebied. Wij garanderen dat u altijd snel en vakkundig wordt geholpen door een vakman met een uitstekende opleiding. Bij ons staat bovendien de klanttevredenheid hoog in het vaandel. Hebt u klachten of vragen? Aarzel ook dan niet om u met ons in verbinding te stellen. Onze professionals kunnen u onder andere helpen met:

  • Het aanleggen van een riool;
  • De renovatie van badkamers;
  • Het plaatsen van een buitenkraan;
  • De installatie van dakbedekking;
  • Het monteren van een centrale- of vloerverwarming;
  • Het vernieuwen van sanitair;

Reparatie en onderhoud

Bij ons loodgietersbedrijf in Delft werken we samen met menig installateur, maar ook met vele specialisten op het gebied van reparatie en onderhoud. Is er een probleem met uw afvoer, lekkage bij de waterleiding? Of een storing in de centrale verwarming? Een medewerker van ons loodgietersbedrijf zal u spoedig helpen bij het vervangen van een onderdeel, het ontstoppen van een leiding, of het afhandelen van ander onderhoudswerk bij u thuis.

Spoeddienst loodgieter Delftspoed loodgietersbedrijf Delft

Loodgieter Delft

Cor van Meer reviews

Afvoer verstopping Delft

Afvoer verstopping

Een afvoer die verstopt is kan op verschillende manieren ontstopt worden. Probeer daarom altijd eerst zelf om de verstopping te verhelpen. Maak hiervoor gebruikt van een mengsel van soda en azijn, koffiedik of een chemische ontstopper. Zit het probleem diep in het riool? Dan is een complete rioolreiniging de enige oplossing voor het verhelpen van de problemen.

Afwasmachine aansluiten Delft

Vaatwasser aansluiten

Bent u net verhuisd, of hebt u een nieuwe vaatwasser gekocht? Dan moet u deze nog wel installeren. Hebt u geprobeerd de installatie zelf uit te voeren, maar is dit mislukt? Aarzel dan niet om te bellen met 085 500 9932 voor direct contact met een installateur uit ons bedrijf. Deze sluit de vaatwasser binnen korte tijd voor u aan. Ook als de afwasmachine kapot is kunnen wij wat voor u betekenen. Wij helpen u graag.

Sanitair installeren

Sanitair

De renovatie van een badkamer bestaat meestal uit verschillende klussen. Eén daarvan is het vervangen van het sanitair. Wij gaan ervanuit dat de meeste badkamer onderdelen ongeveer 20 jaar meegaan, voordat deze moeten worden vernieuwd. Dit heeft niet alleen te maken met de levensduur van de producten, maar ook met het water- en energieverbruik hiervan. Wij voeren de reparatie graag voor u uit.

Toilet verstopt Delft

WC verstopt

Ook de WC raakt soms verstopt. Een verstopt toilet is eveneens eenvoudig zelf te ontstoppen. Het best werkende middel is een standaard plopper. Heeft dit geen effect? Probeer dan een chemische ontstopper of een techniek voor waterdruk. Wanneer al deze technieken niet het gewenste resultaat leveren is het mogelijk om alsnog een loodgieter uit het loodgietersbedrijf inschakelen.

Verwarming vervangen Delft

Radiator en verwarming

Er bestaan vele klussen die de medewerkers van een loodgietersbedrijf voor u kunnen uitvoeren. Eén daarvan is het installeren en herstellen van verwarming en radiator. Een installateur zorgt ervoor dat de installatie van de CV-ketel of vloerverwarming in korte tijd wordt uitgevoerd. Ook voor het periodieke onderhoud aan de centrale verwarming zit u bij ons in Delft op de juiste plek.

Dakgoot verstopt Delft

Dakbedekking

Zijn de dakgoten verstopt of is er een probleem met de dakbedekking? Dan is het hoogtijd om het nodige dakonderhoud uit te voeren. Op deze manier voorkomt u lekkage, en andere vochtproblemen zoals houtrot of schimmel. Het reinigen van de dakgoten dient u minimaal eens per half jaar af te handelen. Zeker in de herfstmaanden is een schone dakgoot van groot belang.

Buitenkraan plaatsen Delft

Buitenkraan aanleggen

Regelmatig krijgen wij van klanten uit Delft de vraag of het mogelijk is een buitenkraan bij hun woning te plaatsen. Een buitenkraan verhoogt namelijk het woongemak, zeker wanneer u de tuin wilt sproeien of de auto wilt wassen. Het aanleggen van een buitenkraan is een taak voor een ervaren loodgieter. Dankzij de professionele ondersteuning voorkomt u lekkage en overige lange termijn problemen.

riool verstopping Delft

Riool verstopt

Een verstopping van het riool is de achterliggende oorzaak van verschillende problemen. Zo is het mogelijk dat u het toilet niet meer doorspoelt, of dat u last hebt van stank. Het ontstoppen van de riolering moet door een loodgieter worden uitgevoerd. Eén van de technieken voor het schoonmaken van het riool is een rioolreiniging. Bij een rioolinspectie controleren we de staat van de rioleringsbuizen.

wasmachine reparatie Delft

Wasmachine aansluiting

Het aanleggen van een wasmachine aansluiting is relatief lastig. Zo moet u er voor zorgen dat de afvoer op de goede manier is geplaatst, en dat er voldoende ontluchting is. Wij adviseren daarom om altijd een installateur in te schakelen voor het aanleggen van de aansluiting. Onze vakmannen uit Delft zullen de installatie vakkundig afhandelen.

Zwevend toilet Delft

Hangend toilet plaatsen

Bij een renovatie is er een groot aantal toiletten dat wij voor u kunnen plaatsen. Eén van de modellen die wij het meeste plaatsen is het hangend toilet. Hangende toiletten hebben als voordeel dat de stortbak achter een muur is te monteren. Een loodgieter is u graag van dienst bij het plaatsen van een WC of een stortbak bij een renovatie.

Gootsteen ontstoppen

Keukenafvoer ontstoppen

Naast het plaatsen van nieuwe afvoeren en het uitvoeren van een renovatie van de keuken of badkamer, is het ook een optie om een loodgieter in te schakelen voor het ontstoppen van de keukenafvoer. Dit is geen ingewikkelde klus, maar onze professionals uit Delft handelen dit in korte tijd voor u af. Zelf de verstopping op te lossen? Probeer het met soda.

badkamer radiator plaatsen Delft

Radiator vervangen

Bent u bezig met de renovatie van de woonkamer en hebt u geen zin meer om tegen de radiator aan te kijken? Het is een optie om de huidige radiatoren te vervangen door designradiatoren. Het gaat dan om radiatoren die eruit zien als enkele plankjes of bijvoorbeeld als kunstwerk. Op deze manier profiteert u van de warmte en verbetert u de sfeer in de ruimte.

Wilt u snel contact met een loodgieter uit Delft?

Bel een loodgieter voor direct contact of spoedklussen. Liever mailen? Vul het contactformulier in!

Contact loodgieter Delftcontact loodgieter Delft
loodgieter Delft bellen
waterleiding lekt Delft

Waterleiding aanleggen

Probeert u zelf de installatie van een buitenkraan uit te voeren, maar krijgt u het niet voor elkaar om deze aan te sluiten op de wateraanvoer? Dan kan het nodig zijn om een waterleiding aan te leggen. Voor de installatie van een buitenkraan en het aanleggen van leidingen hoeft u geen installateur uit een loodgietersbedrijf in te schakelen, maar dit is wel verstandig. U weet dan zeker dat de buitenkraan zonder problemen zal werken.

waterleiding installeren Delft

Waterleiding verleggen

Naast het aanleggen van leidingen kan een installateur uit ons loodgietersbedrijf deze ook voor u verleggen. Het verleggen van een waterleiding is een precies klusje, waarbij met name het risico op lekkage hoog is. Onze installateur zorgt er echter gegarandeerd voor dat u binnen korte tijd weer geniet van een optimaal wooncomfort. Meer weten? Vul dan ons contactformulier in.

thermostaatkraan Delft

Thermostaatkraan plaatsen

Bij een renovatie van de doucheruimte kunt u er onder andere voor kiezen om een thermostaatkraan te laten installeren. Het voordeel van een dergelijke kraan is dat u hierdoor profiteert van een constante temperatuur van het douchewater, en voorkomt u ijskoude douches wanneer een ander het warmwater opent. Er bestaan ook thermostaatkranen met een waterbesparende functie.

badkamer lekkage Delft

Lekkage opsporen

Het opsporen van lekkages in de waterleiding hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar moet wel nauwkeurig worden gedaan. Wij adviseren om hiervoor de ondersteuning in te roepen van een loodgieter die voor ons in Delft werkt. Wij garanderen dat onze loodgieter gebruik maakt van lekdetectie technieken waarvoor geen hak- en breekwerk is vereist. Na opsporing zorgen wij tevens voor de reparatie en eventueel onderhoud.

badboiler installeren Delft

Boiler installeren

Het installeren van een nieuwe boiler is een klus die u eventueel zelf zou kunnen afhandelen. Bij de installatie dient u met een aantal zaken rekening te houden. Zo is het ten eerste van belang dat de draagkracht van de ondergrond voldoende is, en dat u gemakkelijk bij alle aansluitingen kunt. Zorg er bovendien voor dat er naast de boiler nog genoeg ruimte overblijft. Dit is nodig voor eventuele reparaties en onderhoudswerk.

watermeter vernieuwen Delft

Watermeter vervangen

Om zeker te weten dat het waterverbruik nauwkeurig wordt gemeten, is het nodig om de watermeter periodiek te vernieuwen. Het installeren van de watermeter is een klusje waar de loodgieter een kwartier mee bezig is. Gedurende deze periode kunt u niet gebruik maken van het water. U krijgt van de loodgieter na afloop de waterstand op een formulier, hiermee kunt uw watermeting controleren.

stortbak kapot Delft

Stortbak vervangen

Bij de renovatie van uw toiletruimte is er een aantal zaken die u kunt laten uitvoeren. Eén daarvan is het vernieuwen van de stortbak. Een moderne stortbak zal niet alleen het waterverbruik verminderen, ook het lawaai bij het doorspoelen wordt aanzienlijk minder. De installatie van de stortbak vereist over het algemeen weinig professionele ondersteuning, mits de aansluitingen op de aan- en afvoerbuizen hetzelfde blijft.

riool reinigen Delft

Rioolreiniging

Als de afvoer verstopt raakt, dan zit de verstopping wellicht ver in de rioolbuizen. Het is dan geen optie om met een eenvoudig middeltje de problemen te verhelpen. De beste oplossing is een volledige rioolreiniging. Bij een rioolreiniging spoelt men met groot materieel het gehele rioolstelsel door. Combineer de rioolreiniging eventueel met een rioolinspectie. Zo weet u zeker dat de buizen geen slijtage vertonen.

toiletpot plaatsen Delft

Toiletpot vervangen

Een andere klus die bij de werkzaamheden van een erkend installateur van een loodgietersbedrijf hoort, is het vernieuwen van toiletpotten. Steeds vaker kiezen onze klanten uit Delft voor een hangende toiletpot. De installatie hiervan is relatief lastig, omdat de aansluiting op de afvoerbuis verlegd moet worden. Het is daarom verstandig om voor de toiletrenovatie de ondersteuning van een erkend vakman te vragen.

lekkende keukenkraan Delft

Lekkende kraan

Een veelgehoord probleem bij oudere kranen is lekkage. Lekkage ontstaat in de meeste gevallen door een verkalkt kraanleertje. De plaatsing van een nieuw kraanleertje zal het lek dan ook snel verhelpen. Heeft de vervanging van het kraanleertje niet het gewenste effect? Kijk dan naar de opties voor het ontkalken van de kraan. Dit doet u door de kraan in een sodamengsel te leggen.

wastafel sifon vervangen Delft

Sifon wastafel vervangen

De sifon is het bochtige gedeelte van de afvoer. Het gevolg hiervan is dat vuil- en etensresten zich regelmatig in de sifon ophopen. Bij een verstopte wastafel is het ook aan te raden de sifon eens te reinigen. Schroef hiervoor de sifon los, en reinig deze met een eenvoudig sopje. Kies er eventueel voor om een volledig nieuwe sifon te monteren.

heetwaterkraan installeren

Kokend water kraan installeren

Houdt u van een groot gebruiksgemak en wil u dat het koken zo snel mogelijk verloopt? Overweeg dan de aankoop van een heetwaterkraan. Deze speciale kraan levert naast warm en koud, ook direct kokend water. Dit brengt vele voordelen met zich mee, maar zorgt ook voor een groter risico op verbrandingen. Kies daarom altijd voor een kindveilige oplossing.

U zoekt een ervaren loodgieter in Delft?

Bel het loodgietersbedrijf voor direct contact met een loodgieter of installateur. Liever mailen? Vul dan het contactformulier in!

Contact loodgieter Cor van Meercontact loodgieter Delft
direct contact loodgieter Delft
afvoer van vaatwasser verstopt

Vaatwasser verstopt

Het overkomt iedereen wel eens: een verstopte vaatwasser. Dat is natuurlijk ontzettend vervelend, omdat er vieze luchtjes ontstaan en de vuile vaat niet meer schoon wordt. Met een paar handelingen zorgt u ervoor dat de afvoer van uw vaatwasser weer doorloopt. In het geval van een verstopte sifon, reinigt u deze door de afdichting open te draaien. Heeft uw sifon geen afdichting? Draai dan de complete sifon los. Laat het vuil eruit lopen, spoel de sifon nog even om en draai hem weer vast. Als de verstopping dieper zit dan helpt het om gebruik te maken van een trekveer. Schuif deze de afvoer in tot u bij de verstopping belandt. Draai de veer rond en trek hem heen en weer om de verstopping los te trekken.

loodgietersbedrijf douche ontstoppen

Douche ontstoppen

Doucheputjes worden dag in dag uit blootgesteld aan vuil. Niet heel verwonderlijk dat hier regelmatige sprake is van een verstopping. Het is echter wel aan te raden om deze verstopping zo snel mogelijk te verhelpen. Wanneer het douchewater niet wegloopt dan overstroomt de douchecabine, met mogelijk waterschade en lekkages als gevolg. De nummer één oorzaak van verstopte doucheputjes zijn haren, een tweede boosdoener is zeep. Om te voorkomen dat u het doucheputje moet ontstoppen verwijderd u daarom regelmatig, het liefst na elke douchebeurt, alle haren uit het putje en spoelt u de afvoer na elke doucheput kort na met heet water. Is het kwaad al geschiet? Gebruik dan een trekveer om de verstopping los te trekken.

plaatsen en installeren van keukenkraan

Keukenkraan vervangen

Een keukenkraan wordt vaak voornamelijk als een functioneel item beschouwd, maar er zijn tegenwoordig zoveel verschillende kranen verkrijgbaar dat het juist een echte eyecatcher in de keuken zou kunnen zijn. Natuurlijk hoeft u bij design niet in te leveren op functionaliteit, daarom is het bij de aanschaf belangrijk om een aantal punten in het achterhoofd te houden. Wilt u bijvoorbeeld een mengkraan of een model met dubbele draaiknoppen? Onthoud dat de draaiknoppen vies zullen worden als u uw handen nog niet gewassen heeft, en een ééngreepskraan bedient u juist eenvoudig met de achterkant van uw hand. Een tweede punt om op te letten is de uitloop. Onder een keukenkraan met hoge uitloop past eenvoudig een hoge pan, zodat u deze gemakkelijk kan vullen.

renovatie badkamer door loodgieter Delft

Douchecabine vervangen

Na verloop van tijd is het tijd om uw douchecabine te vervangen. Misschien omdat deze verouderd is, of omdat u juist een inloopdouche wilt realiseren. Als eerste zal u zich moeten afvragen welk type douche u het liefst laat installeren. Wilt u inderdaad een inloopdouche? Of gaat u voor een luxe douchecabine compleet met stoommachine of zonnebank? Het verwijderen en plaatsen van de douchecabine is een ingewikkeld klusje, omdat de waterafvoer en –toevoer op de juiste wijze gemonteerd moeten zijn. Als u een specialist inschakelt dan adviseert deze u over de mogelijkheden. Als u altijd een douchecabine hebt gehad en nu juist een inloopdouche wilt realiseren, kan het voorkomen dat u de wanden of vloer opnieuw moet afwerken.

nieuw bad plaatsen installateur

Bad plaatsen

Overweegt u een ligbad in uw badkamer te plaatsen? Daar gaat u geen spijt van krijgen. Baden komen tegenwoordig in zoveel verschillende vormen en maten, dat er zelfs in de kleinste badkamer een bad past. Afhankelijk van uw budget maakt u het bad tevens zo luxe als u wilt. Zo is een bubbelbad of whirlpool een optie maar is het ook mogelijk om een bad met infrarood functie te plaatsen. Bent u zich aan het oriënteren op de aanschaf van een nieuw bad? Let dan ook op de diepte en bodemmaat. Als u het fijn vindt om volledig onder water te zitten, dan is de dieptemaat wellicht belangrijker dan de lengtemaat.

aanleggen van riolering in Delft

Riolering aanleggen

Wij raden u met klem aan om een professional in te schakelen voor de aanleg van uw riolering. Indien de aanleg niet vakkundig gedaan wordt, heeft dit mogelijk jarenlang vervelende gevolgen. Denk aan verstoppingen en lekkages, maar ook stankoverlast is een veelgehoord gevolg van slechte riolering. Een vakman uit ons netwerk heeft ruime ervaring en zorgt ervoor dat de riolering goed opgehangen wordt onder het juiste afschot. Wij zien vaak dat zelf geplaatste riolering na verloop van tijd is gaan verzakken, waardoor het water niet goed meer wegstroomt. Ook zullen wij ervoor zorgen dat het water zoveel mogelijk in een rechte lijn onder een afschot van 10mm per meter richting het hoofdriool loopt. Zo verkleinen we de kans op problemen.

Direct contact

Bent u op zoek naar een loodgieter of installateur uit Delft, die u kan ondersteunen bij het installeren, vernieuwen of herstellen van de waterleiding, het ontstoppen van het riool, het reinigen van de dakgoten of de renovatie van de keuken? Dan bent u bij ons op de goede plek terechtgekomen. De medewerkers van ons loodgietersbedrijf zijn allen zeer ervaren en helpen u met alle plezier. Wenst u direct contact met een installateur? Bel dan naar 085 500 9932. Wilt u meer weten over prijzen en mogelijkheden? Vul dan ons contactformulierBellen met loodgietersbedrijf DelftContact loodgietersbedrijf Cor van Meer

Werkgebied Delft