cv-ketel Hoorn

CV-ketel Hoorn

24/7 CV-service. Nu bereikbaar via 085 500 1397!

In veel woningen in Hoorn is de cv-ketel het hart van de woning. Door uw woning te verwarmen of te zorgen voor warm water draagt het verwarmingssysteem bij aan uw wooncomfort. Op deze pagina vindt u alle informatie over de aanschaf en het onderhoud van verschillende types verwarmingssystemen. Ook leest u wat een verwarmingsmonteur u naast een reparatie aan service biedt.

Wilt u weten wat het vervangen van uw ketel in Hoorn gaat kosten, of wilt u weten welke service is inbegrepen in een onderhoudscontract van uw verwarming? Laat dan uw vragen achter op het offerteformulier. U ontvangt dan snel een vrijblijvende offerte met een aantrekkelijke prijs. Heeft u door een storing met spoed een verwarmingsmonteur nodig? Bel dan naar 085 500 1397 om gebruik te maken van de 24-uurs service.

Gratis offerte aanvragen

Omschrijving opdracht (*)


24-uurs cv-service

Een storing van uw verwarmingsinstallatie is erg vervelend omdat u dan geen verwarming of warm water heeft. Als ontluchten en bijvullen van de ketel niet helpt, komt u direct in contact met een professionele monteur uit Hoorn door te bellen naar 085 500 1397. Deze service is 24 uur per dag beschikbaar, zodat er altijd binnen korte tijd een ervaren verwarmingsmonteur bij u op de stoep staat voor een reparatie!

Bel 085 500 1397
cv-service Hoorn

cv-ketel storing Hoorn

Cv-ketel storing verhelpen

Zit u zonder warm water of is uw verwarming uitgevallen? Dat zijn vaak de eerste tekenen van een storing van de cv-ketel. Sommige storingen verhelpt u gemakkelijk zelf door de radiator te ontluchten of door het bijvullen van de installatie. Als dat niet helpt, heeft u een verwarmingsmonteur uit Hoorn nodig. De vakman bekijkt eerst welke foutcode de ketel aangeeft. Vervolgens vervangt hij kapotte onderdelen of controleert voor reparatie of er ergens lekkage is. Om storingen en onnodige reparaties zoveel mogelijk te voorkomen, sluit u een onderhoudsabonnement af. Geeft uw ketel steeds vaker een storing aan? Dan is hij misschien kapot en is het tijd deze te vervangen.

Bel 085 500 1397 voor direct contact
cv-ketel reparatie Hoorn

Cv-ketel reparatie Hoorn

Gemiddeld genomen is de levensduur van een cv-ketel ongeveer 12 tot 15 jaar, waarin deze zonder problemen dient te werken. Ondanks een goed onderhoud is het mogelijk dat een cv-ketel na verloop van tijd toch enige slijtage ondervindt. Het meest voorkomende probleem is een beschadiging aan de warmtewisselaar.

Daarnaast komt het ook voor dat er in de leidingen enige corrosie ontstaat waardoor de waterleiding slijt. Vertoont uw installatie regelmatig een storing? Dan raden wij aan u spoedig in verbinding te stellen met een verwarmingsmonteur. Deze kan de cv-ketel controleren op alle onderdelen en vervolgens de nodige reparatie uitvoeren. Is een reparatie niet genoeg om het probleem te verhelpen? Dan adviseren onze specialisten u graag over de aanschaf van een nieuw exemplaar.

cv-ketel onderhoud Hoorn

Cv-ketel onderhoud Hoorn

Een verwarming onderhouden is voor een deel zeer eenvoudig, en kan door al onze klanten uit Hoorn gedaan worden. Het basis onderhoud van een verwarming bestaat uit het ontluchten van de radiatoren, het bijvullen van de waterdruk, en het schoonmaken van de buitenzijde van de installatie.

De rest van het onderhoud kunt u het beste overlaten aan een professioneel verwarmingsexpert. Deze kan alle delen van de verwarming controleren op eventuele beschadigingen en slijtage, en kan vervolgens de installatie opnieuw afstellen voor een optimaal rendement. Sluit een onderhoudscontract af om het onderhoud periodiek te reguleren.

koolmonooxidelek in Hoorn voorkomen

Cv-ketel onderhoud: voorkom koolmonoxidelek

U heeft vast wel eens gehoord van de gevaren van koolmonoxide. Dit levensgevaarlijke gas komt vrij bij een onvolledige verbranding van aardgas. Koolmonoxide is zo gevaarlijk omdat u het niet ziet, ruikt of proeft. Een kleine hoeveelheid zorgt echter al snel voor bewusteloosheid en zelfs tot overlijden als er niet snel ingegrepen wordt. De meest voorkomende oorzaken van koolmonoxidevergiftigingen zijn slecht onderhoud van de cv-ketel en een niet goed werkende rookgasafvoer. Daarom is het vanaf 2019 verplicht om het aansluiten, afstellen en onderhouden van cv-installaties over te laten aan een erkend verwarmingsinstallateur. Ook is het verstandig bij de cv-ketel en in de keuken een koolmonoxidemelder te plaatsen.

Werkzaamheden verwarmingsmonteur

De belangrijkste werkzaamheden van een cv- monteur zijn het aansluiten van cv-ketels en het plegen van onderhoud. Maar een verwarmingsmonteur biedt daarnaast veel meer service. Als uw ketel een storing aangeeft, verhelpt een monteur deze snel met een vakkundige reparatie. Een goede monteur kijkt bij een reparatie verder dan de ketel en controleert ook het leidingwerk van en naar de ketel. Wilt u graag weten wat het verschil is tussen een HR-ketel en een HRe-ketel? Een verwarmingsmonteur voorziet u graag van informatie en advies. Een greep uit de werkzaamheden:

 • Vakkundig aansluiten van alle verwarmingssystemen.
 • Deskundig advies over de mogelijkheden.
 • Snelle reparatie bij een storing
verwarmingsmonteur Hoorn

Schakel een monteur in voor het vervangen van uw cv-ketel!

Vul het offerteformulier in voor een gratis scherp geprijsde offerte.

Offerte aanvragen

Cv-ketel prijzen

Wilt u uw huidige verwarmingsketel vervangen om daarmee uw energieverbruik te verlagen? Of moet uw ketel door veel storingen vervangen worden? In de volgende prijstabel vindt u gemiddelde prijzen van nieuwe ketels, Deze kostprijzen zijn inclusief btw en installatie. U ziet bijvoorbeeld dat een HR-soloketel tussen €1.400,- en €2.500,- kost.

Wilt u naast verwarming ook warm water door de ketel laten regelen? Dan moet u een combiketel hebben. Een HR-model daarvan kost tussen €1.800,- en €3.000,-. Voor een HRe-ketel is de aanschafprijs met prijzen tussen €8.00,- en €12.000,- relatief hoog, maar deze investering verdient u terug met het hoge rendement van dit verwarmingsapparaat.

Wat kost een nieuwe cv-ketel?

Type ketelGem. prijs *Rendement
HR (solo)€1.400,- tot €2.500,-100% – 107%
HR (combiketel)€1.800,- tot €3.000,-100% – 107%
HRe€8.000,- tot €12.000,-140%

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief btw en installatie voor een CW4 cv-ketel. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Cv-ketel installatie Hoorn

Vanaf 2019 moet u omwille van de veiligheid bij het vervangen van uw verwarmingsketel een erkend vakman inschakelen om de ketel te installeren. De vakman begint met het verwijderen van de oude installatie, waarna hij de nieuwe ketel plaatst en goed instelt. Dit afstellen is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat de ketel veilig gebruikt kan worden, maar ook om het hoogst mogelijke rendement te behalen. Na het afstellen voert de specialist een veiligheidscheck uit door onder andere een koolmonoxidemeting te doen en te controleren of de rookgasafvoer goed werkt. Zo geniet u binnen een dag van de voordelen van een nieuwe ketel!

Prijs voor cv-ketel installatie

CW-waardeGem. prijs *Liters p/mGeschikt voor
1Vanaf €900,-4 literKeuken
2Vanaf €1.100,-6 literKeuken + douche (niet gelijktijdig)
3Vanaf €1.200,-10 literKeuken + douche + bad (niet gelijktijdig)
4Vanaf €1.400,-13 literKeuken + douche + bad (niet volledig gelijktijdig)
5Vanaf €1.800,-17 literKeuken + douche + bad (beperkt gelijktijdig)
6Vanaf €2.400,-20 literKeuken + douche (gelijktijdig) of keuken + bad (gelijktijdig)

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief btw en installatie voor een CW4 cv-ketel. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Welke CW-waarde heb ik nodig?

In de voorgaande tabel ziet u dat u bij het vervangen van uw ketel kunt kiezen uit verschillende klassen met CW-waardes voor uw nieuwe ketel. Deze waardes geven de capaciteit weer, waardoor verschillende ketels goed met elkaar te vergelijken zijn. Voor enkel warm water in de keuken heeft u genoeg aan een ketel uit klasse 1, maar om een bad te vullen moet uw ketel klasse 3 hebben. Wilt u twee warmwaterkranen tegelijk gebruiken? Dan is minimaal CW-waarde 5 nodig. Met een ketel uit klasse 6 haalt u veel capaciteit in huis, maar het leidingwerk moet hier wel geschikt voor zijn.

Welke factoren beïnvloeden de totaalprijs?

Zoals u is het lastig een exacte prijs van een nieuwe ketel te geven, omdat de totaalprijs afhankelijk is van vele factoren. Als eerst is natuurlijk het type ketel van invloed op de kosten. Een HRe-ketel is bijvoorbeeld duurder dan een HR-model. Daarnaast stijgt de prijs ook met een hogere CW-klasse. Als laatste bepalen extra opties de totaalprijs. Met een slimme thermostaat bespaart u mogelijk nog meer energie, maar ook een zonneboiler zorgt ervoor dat de cv-ketel minder hoeft te stoken. Sluit een onderhoudsabonnement af bij een verwarmingsmonteur uit Hoorn voor gedegen onderhoud.

cv-installatie waterzijdig inregelen

Cv-installatie waterzijdig inregelen

Bij de meeste woningen in Hoorn is de installatie niet goed ingesteld, met nadelige gevolgen voor uw wooncomfort en energieverbruik. Het waterzijdig inregelen biedt dan uitkomst. Waterzijdig inregelen is niet enkel bij het vervangen van uw verwarmingsketel verstandig, maar ook als u uw ketel al een tijd in gebruik heeft. De vakman stelt bij waterzijdig inregelen de doorstroming van het water in de radiatoren goed in. Waterzijdig inregelen doet hij door de voetventielen onder aan de radiatoren te verstellen, zodat het water goed doorstroomt. Als het water niet goed doorstroomt, geven de radiatoren minder warmte af.

Wilt u uw cv-ketel vervangen door een HR-combiketel?

Vul het offerteformulier in, een goedkope verwarmingsmonteur neemt snel contact met u op!

Vrijblijvende offerte ontvangen

Nieuwe cv-ketel: solo,- combi,-of HR(e)-ketel?

Wilt u uw huidige cv-ketel in Hoorn vervangen door een nieuw, energiebesparend model? U heeft keuze uit verschillende soorten ketels. Als u de ketel alleen gebruikt voor verwarming, is een solo-ketel geschikt voor u. Voor warm water heeft u dan een boiler of geiser nodig. Een combiketel combineert deze twee apparaten en zorgt voor zowel verwarming als warm water. Het voordeel van deze combinatie is dat alles in een klein apparaat past. Bij combiketels heeft u keuze uit twee modellen. Een HR-ketel heeft een hoog rendement voor het verwarmen van uw woning. Een HRe-ketel wekt daarnaast stroom op, die u direct in huis gebruikt.

Ga snel naar: Combiketel  |  HR-ketel  |  HRe-ketel

combiketel Hoorn

Combiketel Hoorn

In Hoorn wordt de combiketel het meest gekozen bij het vervangen van de verwarmingsketel. Combiketels zorgen niet alleen voor verwarming, maar ook voor warm water. Het voordeel van deze combinatie is dat u twee functies in een klein apparaat heeft. Combiketels verwarmen water op twee manieren. Een doorstroommodel werkt zoals een geiser, hij verwarmt water terwijl de kraan loopt. U moet bij deze ketels wel even wachten op warm water. Bij een voorraadmodel hoeft dat niet, deze heeft met een boiler altijd voor een bepaalde hoeveelheid warm water op voorraad. Hoewel deze ketels meer energie verbruiken om het water op temperatuur te houden, heeft u altijd direct warm water.

voordelen combiketel

Voordelen combiketel

De voordelen van een combiketel maken dat deze vaak gekozen wordt bij het vervangen van een verwarmingsketel. De installatie van dit compacte apparaat kan in één dagdeel uitgevoerd worden door een verwarmingsmonteur. Het enige nadeel van combiketels is dat u bij een storing geen verwarming en geen warm water meer heeft. De belangrijkste voordelen van combiketels zijn:

 • Zowel huisverwarming als warm water
 • Twee functies in een klein apparaat
 • Installatie binnen een dag
hr-ketel Hoorn

HR-ketel Hoorn

Een hoogrendementsketel is door zijn energiezuinigheid in Hoorn het meest populair om een oude ketel te vervangen. Met deze ketels verbruikt u namelijk veel minder energie dan met een standaard ketel. De letters HR staan voor Hoog Rendement.

Met een HR-ketel behaalt u wel een rendement van minimaal 100%. Dit komt omdat de ketel waterdamp niet afvoert, maar hergebruikt om water in de verwarmingsketel mee op te warmen. De warmte wordt in de ketel behouden en daardoor is er minder aardgas nodig bij het verwarmen van water.

Daarnaast is een HR-model een compact apparaat, waar in iedere woning ruimte voor is.

hr-ketel voordelen

Voordelen HR-ketel

Wilt u uw cv-ketel in Hoorn vervangen door een HR-ketel? De prijs heeft u er snel uit door de besparing van energiekosten. Veel installatiebedrijven bieden naast kopen ook de mogelijk een ketel te huren. Vraag naar de mogelijkheden via het offerteformulier. Met deze ketels bespaart u direct op uw energieverbruik, omdat deze verwarmingsketel waterdamp hergebruikt om water te verwarmen. Zo heeft u jarenlang plezier van deze investering.

 • Een rendement van meer dan 100%
 • Energiezuinig in het verwarmen
 • Een compact en stil apparaat

HR-ketel installeren

Waarom is het installeren van een HR-ketel een goede keuze?

hre-ketel

HRe-ketel

Zoals in de bovenstaande tekst al eerder is aangegeven zijn er diverse soorten verwarmingsketels die u kunt aanschaffen. Een voorbeeld dat wij gaven is de HR-ketel. Deze hoogrendementsketel levert veel warmte en zal u helpen met het besparen op de stookkosten. Een nog milieuvriendelijker model dan de HR-ketel is de HRe-variant. Deze variant heeft als extra functie dat hij elektriciteit kan opwekken zodra de kachel aanslaat. De hiermee opgewekte energie kan direct in huis worden toegepast en de overtollige elektriciteit wordt teruggegeven aan het netwerk. Alhoewel een HRe-ketel hoge kosten kent, is hier bij veel gemeentes een subsidie voor aan te vragen. Benieuwd naar de kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Cv-ketel merken

U heeft de keuze uit vele verschillende merken op het gebied van Cv-ketels. U vindt hier een aantal van de bekendere merken. Elk merk heeft voor- en nadelen en eigen unieke producten. Wat het beste bij u past is helemaal afhankelijk van uw eigen wensen en voorkeuren.

Ga snel naar: Nefit  |  Atag  |  Remeha  |  Vaillant  |  Intergas  |  Bosch

nefit cv-ketel Hoorn

Nefit

Nefit is één van de meest bekende merken op het gebied van verwarmingsinstallaties. Voor particulier gebruikt biedt het merk drie types aan: De TopLine, de TrendLine, de ProLine en de BaseLine. Het nieuwste design is de Nefit 9000i, met maximale prestaties, innovatieve toepassingen en een iconisch design. Als u een betrouwbare verwarmingsinstallatie zoekt, welke lang meegaat en weinig kosten voor onderhoud met zich meebrengt, dan is Nefit wellicht het juiste merk voor u.

atag cv-ketel Hoorn

Atag

Ook Atag is een populair merk. Het merk is al vele jaren is volgens de Consumentenbond al vele jaren de beste op het gebied van Cv-ketels. U heeft de keuze uit vele verschillende modellen, er is voor ieder wat wilt. De Atag i serie is nieuw en veelbelovend. Een Atag i geeft veel warm water. Voordat u het weet is uw bad vol. Het apparaat is echter ook erg energiezuinig dankzij de warmtewisselaar welke warmte overdraagt naar het water.

remeha cv-ketel Hoorn

Remeha

Remeha heeft vele verschillende series. Wilt u te allen tijde kunnen genieten van warm water, een bad dat snel vol zit terwijl meerdere warmwaterkranen worden gebruikt? Dan is de Calora Tower iets voor u. Deze overschrijdt zelfs de CW6-eisen. Het apparaat is voorzien van een oplaadboiler waardoor u altijd direct van warm water geniet. Dankzij het alles-in-één concept bespaart u ruimte. Daarnaast is de installatie eenvoudig te bedienen en ook nog eens energiebesparend.

vaillant cv-ketel Hoorn

Vaillant

Als u een zuinige en degelijke HR-ketel zoekt waar u vele jaren van kunt genieten, dan moet u bij Vaillant zijn. De Vaillant ecoTEC is namelijk energiebesparend, comfortabel en betrouwbaar. De installatie is het resultaat van meer dan 140 jaar innovatie. Dankzij de metalen mantel en de roestvrijstalen warmtewisselaar vervuilt het apparaat niet. Hierdoor behoudt het zijn zuinigheid en gaat de installatie langer mee. Met de eenvoudig te bedienen en mooi vormgegeven thermostaat haalt u het maximale rendement.

intergas cv-ketel Hoorn

Intergas

Intergas probeert al meer dan 20 jaar hoogrendementsketels te perfectioneren. Bij Intergas heeft u de keuze uit verschillende opties, zoals de Kombi Kompakt HReco of de Kombi Kompakt HRE A. De eerstgenoemde behoort tot één van de bestverkochte verwarmingsinstallaties van Nederland.

De unieke dubbel HR-technologie van dit apparaat was een grote doorbraak. De Kombi Kompakt HRE A is ontzettend vooruitstrevend. Dit apparaat is indien gewenst verkrijgbaar met een erg zuinige A-label pomp.

bosch cv-ketel Hoorn

Bosch

Bosch is een bedrijf dat wereldwijd meer dan 300.000 werknemers heeft, naast witgoed levert het bedrijf ook verwarmingsketels. Het Nederlandse concern staat momenteel in Deventer, waar steeds verder wordt gewerkt aan het ontwikkelen van apparaten die voldoen aan de huidige normen op het gebied van energiezuinigheid. Een groot speerpunt van Bosch is het combineren van de standaard hoogrendementsketel met duurzame oplossing zoals zonneboilers en warmtepompen. Daarnaast onderzoekt men de mogelijkheden voor brandstofceltechnologie. De producten van Bosch zijn dan ook gegarandeerd energiezuinig.

Doe-het-zelf tips

Van veel klanten krijgen wij de vraag wat zij nou precies moeten doen wanneer hun cv-ketel een storing aangeeft. Hier is een zeer eenvoudig antwoord op te geven: controleer ten eerste de ketel. Staat de waakvlam aan? Is de druk in de ketel op peil? Vervolgens dient u de radiatoren te ontluchten. Als dit alles niet werkt is het tijd om een cv-service te bellen voor professionele ondersteuning.

Controleren van de waakvlam

Een waakvlam is een onderdeel van de verwarming dat vaak vergeten wordt. Toch is het belangrijk om ook goed te letten op uw waakvlam. Deze kan namelijk door een plotselinge tochtvlaag onverhoopt uitwaaien. Daarnaast is het mogelijk dat bij een langdurige stop in het gebruik van de verwarming, dat er lucht bij de gaskraan komt. Dit leidt tot een onregelmatige waakvlam, waardoor er storingen ontstaan in het verwarmingssysteem. Hoewel dit laatste verholpen moet worden door een verwarmingsmonteur uit Hoorn is het verder zeer eenvoudig om de waakvlam opnieuw aan te steken. Houdt hiervoor een vlam bij het ontstekingspunt, en houdt de knop 30 seconden ingedrukt. Uw verwarming zal snel weer uitstekend werken. Lukt het alsnog niet? Wij geven u graag meer informatie en tips zodat het wel lukt.

Ontluchten van de radiatoren

Zoals al aangegeven is het onderhoud van de cv-ketel een klus die u deels zelf kan afhandelen. Onderdeel daarvan is het ontluchten van de radiatoren. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een ontluchtingssleutel die bij elke bouwmarkt in Hoorn te krijgen is. Daarnaast raden wij aan om een dweil en een emmertje bij de hand te houden. Voordat u het ontluchtingsproces begint is het van belang de thermostaat omlaag te draaien en de stekker uit het contact te halen. Laat de verwarming afkoelen en begin met het ontluchten bij de radiator die zich het verst van de cv-ketel bevindt. Open het ventiel met de sleutel en laat de overtollige lucht weglopen. Sluit het ontluchtingsventiel zodra er water uit komt lopen. Ga vervolgens door met het proces tot u alle radiatoren bij langs bent geweest. Controleer tot slot of de druk in de ketel nog tussen de 1.5 en 2.0 bar staat om een storing van de verwarming te voorkomen.

Bijvullen van de cv-installatie

Een tweede taak die wij ook vaak overlaten aan onze klanten, is het bijvullen van de waterdruk. Deze vorm van onderhoud is nodig wanneer u de radiatoren ontlucht heeft, of als er tijdens de zomermaanden veel water is verdampt.

Het is over het algemeen minimaal eens per jaar nodig om de druk aan te vullen. In het onderstaande stappenplan hebben onze specialisten exact aangegeven wat u moet doen voor een optimaal resultaat.

 • Draai de thermostaat omlaag, en haal de stekker uit het stopcontact.
 • Wacht ongeveer een kwartier zodat de cv-ketel kan afkoelen.
 • Koppel de vulslang aan de waterkraan, en vul deze.
 • Draai de kraan weer dicht en verbindt de vulslang met de vulkraan.
 • Zet vervolgens eerst de waterkraan open en daarna de vulkraan.
 • Wacht tot de drukmeter weer tussen de 1.5 en 2.0 atmosfeer aangeeft.
 • Sluit eerst de vulkraan, en daarna de waterkraan.
 • Ontkoppel de slang – houd een emmer bij de hand – en zet de verwarming weer aan.

Wilt u uw cv-ketel vervangen door een energiezuinig model?

Vul het offerteformulier in voor een prijsindicatie van een monteur uit Hoorn.

Bel: 085 500 1397

Cv-ketel subsidie 2019

Op dit moment zijn er geen landelijke subsidies beschikbaar voor het aanschaffen van een nieuwe cv-ketel. Sommige gemeentes echter willen duurzamer wonen wel stimuleren en zien een hoogrendementsketel als een energiebesparende maatregel. Daarom komt u in sommige gemeentes wel in aanmerking om een gedeelte van de aanschaf van een nieuwe ketel te financieren. Wilt u wel een nieuwe ketel, maar heeft u daar op dit moment het spaargeld niet voor? Dan komt u in aanmerking voor de Energiebespaarlening. Deze lening voor energiebesparende maatregelen, zoals de installatie van een HRe-ketel, sluit u onder gunstigste voorwaarden af. Meer weten over beschikbare subsidie? Kijk op energeisubsidiewijzer.nl.

cv-ketel prijzen Hoorn
monteur voor onderhoud verwarming

Verwarmingsmonteur Hoorn inschakelen

Wilt u uw huidige ketel vervangen door een energiezuiniger model? Een verwarmingsmonteur biedt service bij alle facetten van deze klus. Zo geeft hij u informatie over de mogelijkheden en deskundig advies zodat u juiste keuzes maakt. Het aansluiten en afstellen van de alle verwarmingssystemen doet een monteur veilig en snel. Maar ook het oplossen van een storing is zo gebeurd door een reparatie van een erkend verwarmingsmonteur. Met een onderhoudsabonnement voorkomt u verdere storingen.

 • Snel en veilig aansluiten van alle verwarmingssystemen
 • Regelmatig onderhoud om storingen te voorkomen
 • Vakkundige en snelle reparatie bij een storing
 • Deskundig advies over het vervangen van uw ketel
cv-ketel installatie Hoorn

Ontvang een vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor reparatie, plaatsing of onderhoud van uw verwarming? Wilt u weten welke service is inbegrepen in een onderhoudscontract? Of zoekt u een goedkope verwarmingsmonteur uit Hoorn voor het aansluiten en correct afstellen van een ketel? Aarzel dan niet om uw gegevens in te vullen op het offerteformulier.

Heeft u door een storing met spoed een monteur nodig? Maak dan gebruik van de 24-uurs service en bel naar 085 500 1397. Een erkend verwarmingsinstallateur staat dat snel bij u op de stoep om de storing te verhelpen. Zo geniet u snel weer van het comfort dat een goed werkend verwarmingssysteem u biedt.

In ons netwerk vindt u tevens ervaren loodgieters en dakgootspecialisten.