dakgoten leads

Klanten werven: dakgoten leads

Zoals u waarschijnlijk wel gemerkt hebt, is het werven van nieuwe klanten niet eenvoudig. Er zijn tal van aanbieders te vinden die maar wat graag de dakgoot van de klant vervangen, repareren of ontstoppen. Voor de klant is er maar weinig verschil te zien tussen de verschillende specialisten en daarom valt de keus niet altijd op u, ondanks uw ervaring. Wilt u niet onnodig veel tijd meer kwijt zijn aan uw acquisitie? Laat ons u dan helpen. Bij ons kunt u offerteaanvragen van geïnteresseerde klanten inkopen. Doordat wij onze websites en de vindbaarheid hiervan dagelijks verbeteren worden wij gevonden door vele potentiële nieuwe afnemers. Laat ons u helpen deze te werven! Wilt u meer informatie over het kopen van offerteaanvragen? Vul dan ons contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Hoe werkt het?

Wat zijn leads? Een lead is simpel gezegd een spoor naar een klant. Doordat onze medewerkers dagelijks bezig zijn met het verbeteren van onze websites krijgen wij elke dag offerteaanvragen binnen van geïnteresseerde klanten. Als u begint met het kopen van dakgoten leads sturen wij u deze offerteaanvragen naar u door en staat u direct in contact met een potentiële nieuwe klant. Stuur een offerte of maak direct een afspraak. Door mee te denken en hoge kwaliteit te bieden zult u de klant werven en de opdracht uitvoeren.

Voordelen van onze werkwijze

  • Geen risico (pay per lead)
  • Kwaliteitscontrole
  • Uw eigen regio
  • Type lead bepalen

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*

nieuwe klanten werven

Geen risico’s!

Het werven van een nieuwe klant door middel van een advertentie kost vaak tijd en geld, en is daarom een risico voor uw bedrijf. Aan het kopen van dakgoten leads zitten echter geen risico’s! Dit komt omdat u een vast bedrag investeert per lead en dus alleen betaalt voor de offerteaanvragen van oprecht geïnteresseerde nieuwe klanten. Hoge instapkosten kennen wij niet. Wilt u zeker weten of deze methode bij u past? U kunt het kopen van dakgoten leads voor een bepaalde periode uitproberen. U betaalt per lead, dus als u niets binnenkrijgt zal het u ook niets kosten.

dakgoten klanten

Altijd de beste kwaliteit

Wij willen er zeker van zijn dat onze dakgoten leads de beste kwaliteit hebben. Daarom wordt geen enkele lead zomaar doorgestuurd naar uw bedrijf. Elke lead gaat via ons servicecentrum waar de dakgoten aanvragen gefilterd worden. Zo kunt u ook aangeven welke dakgoten leads u zou willen kopen. Wilt u enkel de klanten werven die een compleet nieuwe dakgoot nodig hebben? Dan zorgen wij ervoor dat enkel deze offerteaanvragen worden doorgestuurd. Ontvangt u toch een lead waar u niet tevreden over bent? Dan kunt u deze eenvoudig reclameren.

omzet verhogen

Bereken zelf uw rendement

Gaat u over op het kopen van dakgoten leads? Dan investeert u een vast bedrag per lead. Zo berekent u gemakkelijk zelf uw rendement: u weet immers precies wat u betaalt en wat het u oplevert. De kosten per lead worden bepaalt door uw eigen wensen en voorkeuren. De dakgoten lead wordt naar 5 verschillende afnemers gestuurd zodat de klant de mogelijkheid heeft om te vergelijken. Wij kunnen de lead ook exclusief naar u doorsturen. Laat dit aan ons weten, dan worden de aanvragen op ons servicecentrum gefilterd.

dakgoot lead

Meer omzet? Neem vrijblijvend contact op!

Bent u inmiddels geïnteresseerd geraakt in het inkopen van offerteaanvragen en bent u benieuwd geworden wat wij u kunnen bieden? Begin vandaag nog met het kopen van dakgoten leads om uw omzet te verhogen. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar alle voordelen? Neem dan contact met ons op. Omdat wij u zo goed mogelijk te woord willen staan zullen wij u zo snel mogelijk terugbellen in plaats van mailen.