Loodgietersbedrijf Rijen

Loodgieter Rijen

Ons loodgietersbedrijf is nu bereikbaar via 085 500 9934!

Wanneer u op zoek bent naar een erkend loodgieter in Rijen dan bent u bij ons Technisch Bureau op de juiste plek terecht gekomen. De specialisten van ons loodgietersbedrijf helpen u met plezier bij de installatie en renovatie van onder meer de dakbedekking, de badkamer, vloerverwarming en radiatoren. Niet alleen helpen we u met de grotere klussen, ook bij spoedklusjes als het ontstoppen van het toilet is een installateur uit ons netwerk u graag van dienst. Bij spoed staat een specialist desgewenst binnen een half uur bij u op de stoep. Wil u meer weten over de mogelijkheden van onze service, of hebt u vragen over de kosten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met 085 500 9934. Wij helpen u graag verder.

Gratis offerte aanvragen

Omschrijving opdracht (*)


Navigeer op deze pagina naar:

Erkend loodgietersbedrijf met 24 uurservice

Ervaart u problemen met het lood- en zinkwerk, dan is het van belang om zo snel mogelijk contact op te nemen met een vakman die ervoor zal zorgen dat een beschadiging niet verder uitbreidt naar een daklekkage of waterschade. Via onze service raakt u snel in verbinding met een erkend installateur die bij spoed binnen het half uur bij u is om de storing op te lossen. Ook voor installatie en renovatie zit u bij ons loodgietersbedrijf in Rijen op de juiste plek.

Allround vakman

Elke loodgieter die bij ons netwerk is aangesloten, heeft een geruime ervaring binnen het vakgebied en is volledig gediplomeerd. Daarom verzekeren wij u van een snelle en vakkundig hulp, opdat u binnen zo’n kort mogelijke tijd weer van een optimaal wooncomfort geniet. Wij garanderen u onder meer het volgende:

  • Directe hulp;
  • Aantrekkelijke prijzen;
  • Hoge klantvriendelijkheid;
  • Reparatie, installatie en renovatie;
  • Badkamer, vloerverwarming, lood- en zinkwerk;
Wat u bedenkt voor de badkamerrenovatie, wij kunnen het voor u maken. In Rijen kunt u altijd bij ons terecht.

Reparatie en onderhoud

Hoewel wij de specialisten van ons loodgietersbedrijf in Rijen zich voornamelijk richten op de renovatie en installatie van onder meer dakbedekking, dakgoten en sanitair, helpen zij u tevens graag bij zaken als reparatie en onderhoud. U verlengt bijvoorbeeld de levensduur van de CV-ketel eenvoudig door deze periodiek van professioneel onderhoud te laten voorzien door een loodgieter. Vraag via het contactformulier naar meer informatie.

24 uurs service Rijenspoed loodgieter Rijen

Loodgieter Rijen

Cor van Meer beoordeling

Verstopte afvoer

Afvoer verstopping

De afvoer raakt op diverse manieren verstopt, zoals door etensresten die de sifon blokkeren. Het oplossen van een verstopte afvoer is gelukkig niet heel ingewikkeld, en u voert u dit dan ook eenvoudig zelf uit, zonder de ondersteuning van een loodgietersbedrijf. Gebruik bijvoorbeeld koffiedik of een mengsel van soda en azijn om de afvoer te herstellen.

Nieuwe vaatwasser aansluiten

Vaatwasser aansluiten

Het aansluiten van de vaatwasser is vrij lastig, zeker als het aanleggen van een extra groepenkast of afsplitsing van een waterleiding hiervoor noodzakelijk is. Bent u begonnen met de klus maar lukt het niet? Een installateur van ons bedrijf kan desgewenst ondersteunen. Wil u toch zelf problemen de vaatwasser aan te sluiten? Dan dient u goed de handleiding te lezen.

Sanitair renovatie

Sanitair

In de meeste gevallen raak het sanitair na zo’n 15 jaar verouderd. Door te kiezen voor een renovatie van de toiletruimte, of het aanleggen van een nieuwe douche zorgt u ervoor dat het leefgemak niet achter uit gaat, en voorkomt u onnodige en kostbare reparaties. Het renoveren van badkamers kost tussen de €500,- en €6.000,- afhankelijk van de uitgevoerde klussen.

Verstopte WC Rijen

WC verstopt

Raakt uw toilet regelmatig verstopt? Dan is het mogelijk dat het probleem niet bij uw WC ligt, maar bij het riool waaraan het verbonden is. Een ervaren loodgieter van ons loodgietersbedrijf zal met behulp van geavanceerde technieken de riolering controleren op beschadigingen en blokkades en eventueel een rioolreiniging voor u uitvoeren.

Radiatoren vervangen Rijen

Radiator en verwarming

Naast de installatie en renovatie van verwarmingsketels zorgt een installateur uit ons netwerk ook graag voor het jaarlijkse onderhoud van uw CV-ketel. Door onder meer het expansievat en de warmtewisselaar te controleren op beschadigingen en slijtage, voorkomt u storingen tijdens de wintermaanden.

Dakdekker

Dakbedekking

Wanneer de dakbedekking van uw pand in Rijen beschadigt raakt, of verschuift dan heeft dit wellicht een lekkage tot gevolg. Een daklekkage leidt in sommige gevallen tot schimmel, houtrot en overige vormen van waterschade. Door op tijd een loodgieter in te schakelen voor het opsporen van ht lek of het herstellen van de dakbekleding voorkomt u dergelijke lekkageproblemen.

Kraan aansluiten Rijen

Buitenkraan aanleggen

Wilt u graag een buitenkraan aanleggen om het tuinieren te vergemakkelijken? Dan moet u rekening houden met diverse voorwaarden. Zo moet de buitenkraan minimaal 50cm van de grond zijn geplaatst, en hoger dan de leiding waar u deze op aansluit. Een installateur uit ons bedrijf helpt u met plezier bij de plaatsing van de buitenkraan of geeft u tips voor het onderhoud.

riool verstopping Rijen

Riool verstopt

Wanneer het riool verstopt is, dan bestaan er twee mogelijkheden: de riolering is dicht bij de oppervlakte verstopt, of diep in één van de buizen. In het eerste geval is het mogelijk om zelf het riool te ontstoppen met chemische ontstopper of een plopper. In het tweede geval is het verstandig een erkend loodgieter uit Rijen in te schakelen. Deze past geavanceerde rioolreiniging technieken toe om de verstopping te verhelpen.

wasmachine aansluiten Rijen

Wasmachine aansluiting

Het aansluiten van een wasmachine is evenals de aansluiting van een buitenkraan gekoppeld aan diverse voorwaarden. Zo mag u het stopcontact niet zomaar gebruiken voor andere apparaten en moet u rekening houden met regels omtrent de aan- en afvoer van het waswater. Kiest u voor een installatie van de wasmachine in de badkamer? Kijk dan naar de opties voor het plaatsen van een trekschakelaar.

Toilet plaatsen Rijen

Hangend toilet plaatsen

In veel oudere woningen in Rijen maakt men nog gebruik van een staand toilet met zichtbare stortbak. Het is een optie om deze te vervangen door een hangend toilet. Hangende toiletten zorgen over het algemeen voor een elegantere en hygiënische uitstraling, doordat de stortbak is weggewerkt achter een muurtje. Het risico van een muurtje is dat een loodgieter deze zal moeten openbreken als een reparatie van de waterleiding noodzakelijk is.

Afvoer ontstoppen Rijen

Keukenafvoer ontstoppen

Het ontstoppen van de keukenafvoer hoeft niet heel ingewikkeld te zijn. In de meeste gevallen is het voldoende om een mengsel van soda en azijn door de afvoer te gieten om de verstopping te verhelpen. Heeft dit geen effect? Probeer dan één van de andere huis- tuin- en keukenmiddeltjes zoals koffiedik of goedkope cola. Pas als dit niet werkt is de ondersteuning van een loodgieter aan te raden.

designradiator plaatsen Rijen

Radiator vervangen

Hebt u het hele interieur op elkaar afgestemd, en vormen de radiatoren hierop de lelijke uitzondering? Het is een optie om designradiatoren aan te schaffen. Een designradiator kan eruit zien als een kunstwerk, een paar uniek vormgegeven metalen buizen of een houten muurtje. Bij menig installateur uit de regio hebt u de keus uit een ruim assortiment aan designradiatoren. Houd wel rekening met relatief hoge prijzen.

Wilt u snel contact met een loodgieter uit Rijen?

Bel een loodgieter voor direct contact of spoedklussen. Liever mailen? Vul het contactformulier in!

Contact loodgieter Cor van Meercontact loodgieter Rijen
direct contact loodgieter Rijen
waterleiding repareren Rijen

Waterleiding aanleggen

Bent u bezig met het verbouwen van het huis? Dan is het een mogelijkheid dat u ergens een (extra) waterleiding dient laten aan te leggen. Wilt u deze klus zelf uitvoeren? Houd er dan rekening mee dat de diameter per leiding verschilt. Voor een hoofdleiding hebt u bijvoorbeeld een buis met een 22mm diameter nodig, terwijl voor een wc een diameter van 12mm voldoende is.

waterleiding verleggen Rijen

Waterleiding verleggen

Is het door een renovatie of verbouwing noodzakelijk om de leidingen te verleggen? Laat dan een ervaren installateur of loodgieter uit Rijen deze klus voor u afhandelen. Bij het leggen van leidingen in vloeren en muren dient men nauwkeurig te werk te gaan, zodat lekkage en andere problemen worden voorkomen. Wilt u weten wat dit kluswerk gaat kosten? Vraag desgewenst om meer informatie.

keukenkraan plaatsen Rijen

Thermostaatkraan plaatsen

Wilt u het gebruikscomfort van uw badkamer optimaliseren? Overweeg dan om een thermostaatkraan te laten installeren door een installateur uit ons loodgietersbedrijf in Rijen. Met een thermostaatkraan zorgt u ervoor dat het water op de door u gewenste temperatuur blijft. Hiermee voorkomt u onder andere dat wanneer iemand anders een warme kraan openzet, u plotseling onder een ijskoude douche staat.

waterlekkage Rijen

Lekkage opsporen

Een loodgieter kan u niet alleen ondersteunen bij het ontstoppen van het riool en de installatie van nieuw sanitair, ook het opsporen van lekkage valt binnen het takenpakket van onze medewerkers. Bij het opsporen van een lek maken zij gebruik van de nieuwste technieken en gereedschappen, zodat er geen hak- en breekwerk hoeft te worden uitgevoerd. Onder meer thermografie is een populaire methode.

geiser installeren

Boiler installeren

De installatie van boilers is niet heel ingewikkeld, en is eventueel door uzelf af te handelen. Zorg er dan wel voor dat u hebt uitgezocht waar u de boiler kunt plaatsen. Zo is het bijvoorbeeld noodzakelijk dat de ondergrond het volle gewicht van de boiler kan dragen. Daarnaast moet er aan de weerszijden van het apparaat genoeg ruimte overblijven voor onderhoudswerk.

watermeter installeren Rijen

Watermeter vervangen

Het waterverbruik van uw woning of bedrijfspand in Rijen wordt gemeten met een zogeheten watermeter. Deze gaat lopen zodra u ergens een kraan openzet. Om de werking van deze watermeter te garanderen is een periodieke vervanging noodzakelijk. Deze klus duurt ongeveer een kwartier, gedurende welke tijd u geen water kunt gebruiken. Laat na de installatie even het douche- of kraanwater doorlopen.

stortbak vernieuwen Rijen

Stortbak vervangen

Loopt uw stortbak altijd met veel lawaai door? Dan is het wellicht tijd om de stortbak eens te vernieuwen. Tegenwoordig is het een mogelijkheid om de stortbak achter een muurtje te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de geluidsoverlast vermindert, en profiteert u van een prettigere aanblik. Het installeren van de spoelbak kunt u desgewenst zelf afhandelen, zonder de ondersteuning van een loodgietersbedrijf uit Rijen.

riool schoonmaken Rijen

Rioolreiniging

Onder de term rioolreiniging vallen alle klussen die te maken hebben met het ontstoppen van het riool en het verhelpen van stankoverlast. Bij een rioolreiniging zal een medewerker van ons loodgietersbedrijf met behulp van geavanceerde technieken de rioleringsbuizen voorzichtig schoonspuiten. Desgewenst kunt u naast de rioolreiniging ook een rioolinspectie laten uitvoeren. Op deze manier controleert u of er geen scheurtjes in de buizen zitten.

nieuwe toiletpot

Toiletpot vervangen

Ouderwetse toiletpotten staan over het algemeen op de grond, en bieden een toiletruimte daarmee een ouderwetse aanblik. Tegenwoordig kiezen de meeste van onze klanten voor een hangende toiletpot. Het installeren van een toiletpot is met name lastig als hiervoor de afvoer van het spoelwater gewijzigd moet worden. In dat geval is de ondersteuning van een erkend installateur vereist, opdat u lekkage en andere problemen voorkomt.

kraan vervangen Rijen

Lekkende kraan

Een druppelende douche- of keukenkraan is in veel gevallen het gevolg van problemen met het kraanleertje. De lekkage is dan ook gemakkelijk op te lossen door het vernieuwen van het kraanleertje. Heeft dit geen effect? Probeer de douchekraan dan te ontkalken. Dit doet u door gebruik te maken van azijn en/of soda. Als ook dit niet werkt, dan zult u een nieuwe kraan moeten installeren.

sifon vervangen Rijen

Sifon wastafel vervangen

Een veelvoorkomend probleem bij de klanten van ons loodgietersbedrijf is een sifon die verstopt is geraakt. Een verstopte sifon is wordt meestal veroorzaakt door achtergebleven eten- en tandpastaresten, die in de kromming blijven zitten. Het reinigen van de sifon biedt vaak de oplossing. Schroef de zwanenhals los, en maak deze schoon met een standaard sopje. Plaats altijd de rubberen ringen weer netjes terug.

heetwaterkraan installeren

Kokend water kraan installeren

Wist u dat het tevens een optie is om een loodgieter van ons loodgietersbedrijf in te schakelen voor het plaatsen van een kokend water kraan? Een dergelijke heetwaterkraan staat ook wel bekend onder de naam Quooker. Voor het aanleggen van de Quooker dient u zeker te weten dat de waterleiding hiervoor geschikt is, en geen beschadigingen zal oplopen door het kokende kraanwater.

U zoekt een ervaren loodgieter in Rijen?

Bel het loodgietersbedrijf voor direct contact met een loodgieter of installateur. Liever mailen? Vul dan het contactformulier in!

Contact loodgieter Cor van Meercontact loodgieter Rijen
direct contact loodgieter Rijen
vaatwasser afvoer verstopt

Vaatwasser verstopt

Als uw vaatwasser verstopt is dan komt dit veelal door kalkaanslag en etensresten. Het is daarom belangrijk regelmatig te ontkalken en om de vaat goed af te spoelen voordat u dit in de vaatwasser stopt. Als het kwaad al is geschied dan kunt u zelf proberen de vaatwasser te ontstoppen. Verwijder daarvoor de filtereenheid en schep overgebleven water weg. Onthul vervolgens de afvoerpomp en controleer deze op vuil. Als de pomp voor de afvoer vrij kan bewegen is het ontstoppen gelukt. Spoel vervolgens de filtereenheid en het pompdeksel schoon. Controleer ook de afvalslang. Als hier een knik of vuil in zit dan zorgt dit ervoor dat de vaatwasser verstopt raakt. Met een stuk ijzerdraad of een mengsel van 1 eetlepel soda en 2 eetlepels azijn kunt u dit schoonmaken.

doucheputje ontstoppen

Douche ontstoppen

Met uw enkels in het water staan tijdens het douchen is niet fijn. Als de douche verstopt is dan kunt u dit in de meeste gevallen gelukkig zelf verhelpen. De grootste oorzaak van een verstopte douche zijn haren, maar ook zeepresten kunnen ervoor zorgen dat uw douche verstopt raakt. Doe bij een verstopping daarom rubberen handschoenen aan en haal zoveel mogelijk vuil uit het putje. Als de verstopping verder weg zit dan kunt u een plopper of een ontstoppingsveer gebruiken om het vuil los te maken. Als dit niet lukt dan kunt u een vloeibare ontstopper maken. Gooi hiervoor soda in het putje, gevolgd door azijn. Laat het een uur inwerken en spoel vervolgens na met heet water.

keukenkraan installatie

Keukenkraan vervangen

Is het tijd voor een renovatie in de keuken? Een nieuwe keukenkraan doet al gauw wonderen. De installatie van een keukenkraan is voor de ervaren doe-het-zelver goed te doen. Houd er rekening mee dat er tijdens het plaatsen geen vuil in de leiding terechtkomt. U wilt natuurlijk niet het drinkwater verontreinigen. Het is daarnaast belangrijk dat u de hoofdkraan afsluit om wateroverlast te voorkomen. Leg voor de zekerheid een oude doek onder de leidingen omdat er nog water uit kan komen. Vervolgens koppelt u allereerst de aansluiting los. Daarna verwijdert u de keukenkraan. Monteer hierna de nieuwe keukenkraan, houd hierbij rekening met de aanvoerpijpjes. Warm water zit veelal links. Na het aansluiten draait u de hoofdkraan open en controleert u op lekkages.

douchecabine plaatsen installateur

Douchecabine vervangen

Gaat u een nieuwe douchecabine plaatsen? Een douchecabine kunt u op een douchebak of op uw tegelvloer plaatsen. Om ervoor te zorgen dat de douchecabine kaarsrecht staat is het belangrijk om met uiterste precisie gaten in de douchebak of vloer te boren. Op de verpakking van uw douchecabine staan veelal de afmetingen van de gaten aangegeven, lees dit dus goed. Gebruik tijdens het boren geen klopboor, deze zal namelijk geheid de badkamertegels breken. Op de plek waar u gaat boren kunt u een kruis van schilderstape plakken. Dit zorgt ervoor dat de boormachine niet wegglijdt waardoor een beschadiging op de tegel zou kunnen ontstaan. Plaats pluggen in de gaten, bevestig het profiel en hang hier waterpas het scherm en vervolgens de deur van de douchecabine in.

bad plaatsen door loodgieter Rijen

Bad plaatsen

Het plaatsen van een bad is een lastige klus. Begin hier alleen als u een ervaring klusser bent. Hebt u geen kluservaring? Dan is het verstandig om een installateur uit Rijen in te huren. Het is pas mogelijk om een bad te monteren wanneer alle afvoer- en waterleidingen op de goede plek zitten. Als u een badkuip gaat uitzoeken of de positie van de afvoer gaat bepalen is het daarom verstandig om rekening te houden met de plek van bestaande leidingen voor de afvoer. Eventueel is het natuurlijk mogelijk om de afvoer te verplaatsen maar dit is een grote klus. Een betere keuze is dan wellicht het maken van een passende aansluiting met behulp van een flexibele afvoerpijp.

riolering leggen in Rijen

Riolering aanleggen

Tijdens de bouw of renovatie van uw woning is het mogelijk dat u een riolering moet aanbrengen. De aanleg van een riolering is geen eenvoudig klus. Het is dan ook onverstandig om hier zomaar aan te beginnen. Als de riolering verkeerd is aangelegd, dan kan dit voor grote problemen zoals verstoppingen zorgen. U hebt de keuze uit verschillende rioleringssystemen. Erg bekend is het IBA-systeem waarin het afvalwater al voor 90% wordt gezuiverd. U moet de riolering uiteraard op de hoofdriolering aansluiten na de aanleg. Het is verstandig om hierover contact op te nemen met de gemeente. De gemeentelijke rioleringsdienst neemt het aansluiten veelal voor zijn rekening en brengt daar vervolgens kosten voor in rekening.

Direct contact

Bent u op zoek naar een loodgieter in Rijen die u kan assisteren bij het controleren van de dakbedekking, de installatie van sanitair en vloerverwarming, of de renovatie van uw badkamer? Stel u dan in verbinding met ons loodgietersbedrijf in Rijen via 085 500 9934. Wij zorgen ervoor dat u spoedig te woord wordt gestaan door een ervaren installateur, die u snel en vakkundig helpt. Wij zijn u met alle plezier van dienst!
Direct contact loodgietersbedrijf RijenDirect contact loodgietersbedrijf Rijen

Werkgebied Rijen